Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Becaboo's bamse er en vaskeægte krammeven. Den er så blød og elskværdig, at den straks stjæler ens hjerte. Kvaliteten er tydelig, og den er udformet med omhu, hvilket giver den et tidløst udseende og... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Var skeptisk i starten da jeg ikke gik en ordrebekræftelse som lovet. Ringede og ingen tog telefonen. Blev dog ringede op kort efter med en god forklaring. Produktet er super og modtog pakken efter 4... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har returneret en pakke som åbenbart landede det forkerte sted. Mailede lidt frem og tilbage med dem og der var ingen problemer i noget overhovedet. Fik hurtigt mine penge retur uden noget bøvl.Søde o... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Spielwarengeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Becaboo.dk drives af 1 ung mand og hans kæreste med erfaringer indenfor legetøj, interiør, udstyr og bamser. Vi er forelsket i legetøj… Bedre kan det ikke siges. Vores motivation til at drive Becaboo er at børn skal have kvalitetsprodukter, de skal have legetøj, som kan tåle at blive leget med, og som kan skabe fantasien - det, ved vi hjælper børn med mere sjov og læring. ✓ HURTIG LEVERING ✓ +850 SPÆNDENDE VARER ✓ FANTASTISK KUNDESERVICE ✓

Kontaktinformationen

2 Sterne
1 Stern

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Kaninbamse

Min kusine er tosset med sin bamse. Jeg gav hende kaninbamsen i fødselsdagsgave, og hun sover med den hver nat.

19. Oktober 2023

Fantastisk service

Fantastisk god kundeservice. Helt sikkert ikke sidste gang jeg handler hos jer.

31. Januar 2023

Hej Andreas
Tusinde tak for du tog dig tid til at lave så god en anmeldelse hos os Samt endnu gladere for din oplevelse hos os :)
// Nikolai Birkmann

Rigtig god service

Rigtig god service. Og fuld tilfredshed med den købte vare.

4. Dezember 2022

Antwort von Becaboo

Mange tak for din anmeldelse
Sætter vi stor pris på :)
God jul

// Nikolai

Fantastisk service 🌟🌟🌟🌟🌟

Jeg er bosiddende i samme by som Becaboo og spurgte derfor om det var muligt at hente min bamse her i stedet for at bruge penge på fragt og jeg skrev sammen med dem flere gange og de var de sødeste og mest hjælpsomme leverandør ever. Og da jeg så skulle hente min pakke fik jeg samme service af en meget sød ung mand. Kan kun give mine varmeste anbefalinger og ved at jeg helt sikker kommer til at handle hos Becaboo igen.

20. November 2022

Antwort von Becaboo

Tusinde tak for din fantastiske anmeldelse og oplevelse hos os :)
Vi glæder os til at se dit navn poppe frem hos os igen :)
Mvh. Nikolai

Helt fantastisk oplevelse

Jeg har handlet på becaboo.dk og det kan varmt anbefales.

Super gode produkter, skarpe priser og absolut den bedste kundeservice jeg nogensinde har fået.

Jeg kommer utvivlsomt til at handle hos becaboo igen.

Hvis det var muligt at give flere stjerner så havde becaboo.dk fået det.

11. November 2022

Antwort von Becaboo

Hej Camilla :) Tusinde tak for din behagelige anmeldelse hos os :)
Betyder alt verden, for os :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering og lækkert produkt

Hurtig levering og lækkert produkt, har bestilt en Bamse Stol, både konen og barnet elsker den.

30. Mai 2022

Hej,
Tusinde tak for din gode anmeldelse!
Betyder alt for os bag Becaboo når i syntes service er helt i top :)

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har stadig ikke modtaget varen.

Har stadig ikke modtaget varen.
Men pengene er betalt.

25. Juni 2021

Hej Carsten,
Vi beklager meget der var lidt problemer med din ordre dengang. Grunden var, at det var de gamle ejere der havde det der og kan ikke se hvad der skulle være gået galt.
Håber dog meget at se dig igen :)

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

En uge efter mit køb får jeg af vide at…køb af vare

En uge efter mit køb får jeg af vide at varen ikke er på lager, dårlig oplevelse og meget uprofessionelt

23. Mai 2021

Hej Jimmi
Beklager vi selvfølgelig meget at det var som det skete.
Vi er de nye ejere nu, der vil få Becaboo tilbage på rette spor og yde en helt i top service til jer.
Der er nogle gange lidt problemer med leverandøren dengang. Dog noget der ikke vil ske igen :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg bestilte en peekaboo bamse og er…

Jeg bestilte en peekaboo bamse og er super fint tilfreds 😁 kunne sagtens finde på at handle der igen

8. April 2021

Antwort von Becaboo

Tak for din anmeldelse dengang, vi er nu åbnet op igen og klar på af give de bedste oplevelser :)

Hurtig levering.

16. März 2021

Alt som forventet

15. März 2021

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Køb af elefant

Hurtig levering og god pris.

10. März 2021

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr