Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sinds dat ik Evida+ gebruik, merk ik een duidelijk verschil in mijn nachtrust. Mijn slaap voelt dieper en consistenter. Ik word minder vaak wakker en droom meer. Hiervan merk ik het grootste vers... Mehr ansehen

1. Geschäft für Vitaminpräparate und Nahrungsergänzungsmittel

Vom Unternehmen geschrieben

Bij Evida+ geloven we dat echte vitaliteit voortkomt uit een bewuste levensstijl. Een gezond fundament bestaat uit goede dagelijkse routines: herstellende slaap, voedzame voeding, voldoende beweging en ruimte voor ontspanning. Onze supplementen zijn daarom specifiek ontwikkeld als hoogwaardige aanvulling op die fundamenten, niet als vervanging ervan. Wij zijn er voor de bewuste mens die het lichaam nét dat extra duwtje in de juiste richting wil geven met producten die oprecht, zuiver en transparant zijn.

4.6

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Goed voor betere nachtrust

Hiervan merk ik het grootste verschil in de ochtend: ik word frisser en uitgerust wakker, in plaats van nog half moe. Mijn dagen beginnen daardoor een stuk energieker.

Al met al ben ik positief verrast door het effect van Evida+ en zou dit aanraden aan mensen die hun slaapkwaliteit willen verbeteren.

27. März 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Merkte gaandeweg steeds meer dat ik…

Merkte gaandeweg steeds meer dat ik rustiger sliep, consistent nemen is een pre. Blij met dit product!

25. März 2026

Beste Olivier,

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je merkt dat je rustiger slaapt. Je hebt helemaal gelijk: consistentie is inderdaad het ingrediënt voor het beste resultaat.

Het evida+ team

Super product

Super product. Jarenlang slecht geslapen en van alles geprobeerd. Niks werkte. Tot dit product! Goede nachtrust en uitgeslapen wakker worden!

17. März 2026

Antwort von Evida+

Beste Alexander, wat een mooi bericht om te lezen!

Na jarenlang van alles geprobeerd te hebben, is het fantastisch dat onze Nachtformule eindelijk het verschil voor je maakt. Daar doen we het voor!

Vriendelijke groet,

Top product

Top product! Snelle werking in mijn geval en zeer positief over de resultaten. Na de eerste badge ben ik zeker van plan weer te bestellen.

10. März 2026

Hi Bram,

Wat goed dat je de effecten van onze Nachtformule al zo snel merkt. Fijn dat de resultaten zo positief zijn. We kijken uit naar je volgende bestelling!

Een heel fijn product

Een heel fijn product, naast ikzelf is mijn vriend ook fan geworden. Snelle bezorging ook, zeker voor herhaling vatbaar.

3. März 2026

Hi Louanne,

Geweldig dat niet alleen jij, maar ook je vriend fan is geworden van de Nachtformule. Onze ingrediënten ondersteunen het natuurlijke proces van ontspanning & diepe slaap, waardoor je samen fris en uitgerust aan de volgende dag begint.

Fijn ook dat de bezorging soepel verliep. Bedankt voor je vertrouwen in evida+ en we kijken uit naar je volgende bestelling!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prettige ervaring met een duidelijke…

Prettige ervaring met een duidelijke verbetering in mijn slaap.

2. Februar 2026

Hi Jerre,

Fijn om te horen dat je een prettige ervaring hebt met onze Nachtformule en dat je een duidelijke verbetering in je slaap merkt. Daar doen we het voor!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sneller in slaap, uitgeruster wakker en meer energie!

Consequent Evida+ slikken gaf me in eerste instantie routine en mentale voorbereiding op het slapen gaan. Na een aantal keren merkte ik dat ik sneller in slaap viel, veel uitgeruster wakker werd en door de dag heen meer energie had. Absolute aanrader!

26. Januar 2026

Antwort von Evida+

Beste Janna, super om te horen!

Wat goed dat je de Nachtformule zo slim hebt verweven in je avondroutine. Dat is precies hoe we het voor ogen hadden: een consistente routine opbouwen om je nachtrust te verbeteren. Het klopt inderdaad dat ingrediënten als magnesiumbisglycinaat en L-theanine even de tijd nodig hebben om zich 'op te bouwen' in je systeem. Over de weken en maanden merk je dat het effect op je natuurlijke nachtrust gradueel beter wordt.

Fijn dat je dit ook zo ervaart. Bedankt voor je vertrouwen in ons en je mooie aanbeveling!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Diepe slaap en makkelijker opstaan

Nu een aantal weken de Calm Sleep capsules gebruikt en erg blij mee. Ik neem voor het slapen twee capsules en het lijkt alsof ik dieper slaap en beter wakker wordt. Overdag meer energie en minder moeite om ‘‘s ochtends wakker te worden. Bezorging was erg snel, product ziet er mooi uit en doet wat het belooft.

26. Januar 2026

Beste Rutger,

hartelijk dank voor je review en het delen van je ervaring!

Goed om te horen dat je na een aantal weken een duidelijk verschil merkt in je slaapdiepte en ochtendenergie. Onze Nachtformule is specifiek ontwikkeld om niet alleen het inslapen te bevorderen, maar ook de kwaliteit van de diepe slaapfasen te ondersteunen. Dit zorgt ervoor dat je 's ochtends makkelijker en met meer natuurlijke energie aan de dag begint.

Bedankt voor je vertrouwen in evida+!

Het evida+ Team

Sinds het nemen van Evida+

Sinds het nemen van Evida+, slaap ik beter, herstel ik beter en word ik een stuk vrolijker wakker elke ochtend dan voorheen. Je merkt binnen 60 minuten de effecten en wordt op een natuurlijke manier slaperig. Ik ben hooked, 10/10 zeker aan te raden

27. Januar 2026

Antwort von Evida+

Bedankt voor je mooie review!

Goed om te horen dat onze Nachtformule je zo goed ondersteunt en dat je de natuurlijke werking binnen het uur al merkt. Het is precies ons doel om niet alleen het inslapen te vergemakkelijken, maar ook te zorgen voor dat frisse en vrolijke gevoel bij het ontwaken.

Bedankt voor je vertrouwen in evida+!

Het evida+ Team

Fantastisch product

Fantastisch product. Ik slaap veel beter en retelmatiger nu!

10. Februar 2026

Hi Roland,

Goed om te horen! Veel merken dat als ze consequent de Nachtformule nemen dat hun nachtrust gradueel dieper en regelmatiger wordt (met minder vaak wakker worden). Dank je wel voor je mooie review.

Evida+ team

Efficiënter slapen

Een heel fijn product! Ik ben een makkelijke slaper, maar in mijn slaap app is te zien dat ik nog een stukje efficiënter slaap als ik evidaplus slik. Ik merk ook echt dat ik dan uitgeruster wakker word, heel fijn dus!

30. Januar 2026

Beste Mijntje,

Inderdaad is de nachtformule ook zeer geschikt voor goede slapers die net op zoek zijn naar dat beetje extra! Fijn dat het zo goed bevalt. Bedankt voor je mooie review.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Oprechte verandering in slaapkwaliteit…

Oprechte verandering in slaapkwaliteit en rustiger wakker worden. Ook m’n slaaptracker laat betere resultaten zien.

27. Januar 2026

Antwort von Evida+

Hi Jop, bedankt voor het delen van je ervaring.

Het is goed om te horen dat je een merkbare verbetering ervaart in je slaapkwaliteit en dat dit ook door je slaaptracker wordt bevestigd. Onze formuleringen zijn specifiek ontwikkeld om de diepe slaap en het natuurlijke rustherstel van het lichaam te ondersteunen, en het is fijn dat dit voor jou tot een rustiger begin van de dag leidt.

We waarderen je vertrouwen in evida+.

Het Evida+ Team

Langere diepe slaap

Ik gebruik Evida+ nu een maand en ik ben erg tevreden met het product en de service. Ik track mijn slaap dagelijks en ik zie dat mijn diepe slaap van 60 min per nacht naar 90-110 minuten per nacht is gegaan. Door de inhoud van natuurlijke materialen in de juiste afmetingen is het product erg goed om je slaapkwaliteit te verbeteren. Ik heb weer een zakje besteld en blijf dat zeker komende tijd doen!

19. Februar 2026

Hi Matthijs,

Bedankt voor deze uitgebreide review! Wat een geweldig resultaat om je diepe slaap zo consistent te zien stijgen naar 90-110 minuten. Juist in die fase herstelt je lichaam het meest, dus het is logisch dat je het verschil goed merkt. Fijn dat de natuurlijke ingrediënten en de zorgvuldige dosering voor jou zo goed uitpakken. Bedankt voor je nieuwe bestelling!

Top product & service

Erg prettige ervaring met het product en de service van Evida. Het product was super snel geleverd (door de brievenbus, ik was op werk) zonder enige frictie. Na 2,5 week de aanbevolen dosering gebruikt te hebben kan ik met zekerheid zeggen dat ik mij fitter maar vooral scherper voel. Erg tevreden!

23. Januar 2026

Hi Thomas,

Ontzettend fijn dat je je fitter en scherper voelt dankzij Evida+. Juist die consistentie in de dosering maakt na een paar weken het verschil in je herstel. Bedankt en geniet van je energie.

Werkt goed

Werkt goed! Betere nachtrust sinds ik dit gevonden heb. Aanrader als je een natuurlijke vervanger zoekt voor melatonine.

15. Februar 2026

Antwort von Evida+

Fijn om te horen Daan. Bedankt voor je review!

Top formule

Top formule, diepere slaap en meer heldere dromen!

19. Januar 2026

Beste Maurits,

Hartelijk dank voor je review en het delen van je ervaring!

Het is geweldig om te horen dat onze formule voor jou het gewenste effect heeft. Een diepere slaap en heldere dromen zijn goede indicatoren dat je lichaam de juiste ondersteuning krijgt voor optimaal herstel tijdens de nacht.

Mochten we in de toekomst nog iets voor je kunnen betekenen, dan horen we het graag.

Het evida+ team

Slaap rustiger

Slaap rustiger, supplementen doen wat ze moeten! + snelle levering

1. Februar 2026

Antwort von Evida+

Bedankt voor je mooie eerste review! Wat goed om te horen dat de Nachtformule precies doet wat het moet doen en je rustiger slaapt. Bij Evida+ streven we niet alleen naar een hoogwaardig product, maar ook naar een snelle service, dus fijn dat dit wordt gewaardeerd.

Wessel
Evida+

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr