App laadt tijdschift extreem langzaam en elke pagina in blokjes van 4 te beginnen links boven en san rechtsboven etc. Elke pagina duurt nu 3 seconden. Dat leest heel erg traag en vervelend, zeker als... Mehr ansehen
Super leuk, veel verschillende type magazines. Handig voor onderweg overal neemt weinig ruimte in beslag. Millieu vriendelijker en het is niet duur vele malen goedkoper dan alles los kopen Het motive... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Met Readly blijf je bij met het laatste nieuws op het gebied van o.a. sport, lifestyle, financien, hifi, auto’s, fotografie, hard- en software en politiek. Er is een ruim assortiment beschikbaar met v... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Grote keuze aan tijdschriften. Ik lees graag tijdschriften over fietsen en muziek. Ik kocht ze vroeger wel maar een tijdschrift is snel, in anderhalf uur, gelezen en dan ligt er weer een nutteloze sta... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Onbeperkt toegang tot meer dan 7.000 tijdschriften. 's Werelds toonaangevende titels op je smartphone, tablet en desktop Geen verplichtingen, op elk moment te annuleren. Slechts €14,99 per maand.
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Nooit gebruikt, jaren betaald, geen terugbetaling
Bij toeval ontdekte ik dat hier sinds 2019 maandelijks een bedrag voor wordt afgeschreven. We hebben ons nooit aangemeld. Klantenservice geeft niet thuis; ze verschuilen zich achter privacywetgeving, en kan of wil niet aantonen dat wij een account hebben aangemaakt. Toch weigeren ze het volledige bedrag terug te betalen. Wij moeten aantonen dat we geen account hebben, wat per definitie onmogelijk is als we ons nooit hebben aangemeld...
Ik vind 11 euro per maand veel te duur…
Ik vind 11 euro per maand veel te duur voor het aantal tijdschriften waarin je geïnteresseerd bent.
Ook is het jammer dat je de oude bladen niet meer kan inzien als je lidmaatschap is gestopt.

Antwort von Readly Netherlands
Goed maar mis nog wat titels .
Ik mis nog de libelle, margriet, en de plus en Zin. Verders goed hoor.

Antwort von Readly Netherlands
Drie maanden gratis wil ik graag…
Drie maanden gratis wil ik graag uitproberen. Waar kan ik een lijst vinden welke bladen worden aangeboden? Zitten er ook buitenlands talige (Duitse) bladen in het aanbod? Weet iemand hoe je ná die drie maanden kan opzeggen? Om daar achter te komen moet ik eerst een account aanmaken waar ik gevoelige informatie over mijzelf moet invullen. Ik wil graag boter bij de vis.
Wat ik ook zo raar vind bij dit onderdeel van trustpilot, dat de reacties van Readly in het Engels zijn.

Antwort von Readly Netherlands
Abonnement 40% duurder dan afgesloten?!?
Proefabonnement gehad, verlengingsaanbod voor 8,99 gekregen, ok prima, wat schetst mijn verbazing.. bevestiging in de mail, abonnement kost 14,99, is dat niet gewoon oplichting?

Antwort von Readly Netherlands
Veel verschillende artikelen die je…kunt inzien en ook kunt vastleggen
Veel verschillende artikelen die je rustig kan lezen. Ook dat je kan kiezen welke taal geschreven is. Heel veel tijdschriften en ook onderwerpen, van natuur, reizen, wetenschap, sporten, knutselen, modellen, fotografie enz. Je krijgt regelmatig bericht dat er voor jouw interessegebied en nieuw uitgave is binnen gekomen, die je ook meteen kunt inzien

Antwort von Readly Netherlands
Te duur voor beperkt aanbod in interesse gebied
Bekijk alleen tv gids, geen interesse voor roddelbladen en ned computer magazines zijn er niet. Voor alleen tv gids vind ik het te duur. Je zou dus op basis van aantal of bepaalde magazines prijs moeten kunnen bepalen en niet voor allerlei bladen (buitenlands) die je toch niet leest.

Antwort von Readly Netherlands
Mooi uitgebreid assortiment van…
Mooi uitgebreid assortiment van Nederlandstalige en Engelstalige internationale gedrukte media.

Antwort von Readly Netherlands
Ik vind de zoekfunctie niet optimaal
Ik vind de zoekfunctie niet optimaal. Voorheen (jaren terug inmiddels) kon je in een magazine zoeken naar een trefwoord. Dat kan nu niet meer.
Ook vind ik dat het wel erg veel duurder is geworden. Ik startte op een tientje per maand, nu is dat 1,5 keer zoveel geworden.
En het neemt al gauw veel geheugen in op je tablet.

Antwort von Readly Netherlands
Gevarieerd aanbod tegen schappelijke…
Gevarieerd aanbod tegen schappelijke prijs

Antwort von Readly Netherlands
ruim aanbod van tijdschriften voor iedere niche
Hele ruim aanbod van tijdschriften en handige e-mail updates als er nieuwe edities zijn. Handig om op iPad te lezen gezien het format. Voor op reis zijn edities te downloaden maar doe het op tijd gezien de download lang kan duren . Mis Nederlandse kranten en de Duitse Spiegel maar voor de rest super blij met het geziens abonnement

Goede App
Het is toch wel handig zo al die week en maandbladen op een plek.
Ik heb nu de aanbieding genomen en of ik verder lid blijf dat weet ik nog niet het is toch weer bijna € 10,00 p/mnd op zich als je de bladen koopt die ik lees dan ben ik meer kwijt,maar ik koop niet zoveel week of maandbladen.

Leesgemak
Fijn om regelmatig door allerlei tijdschriften te kunnen bladeren en, indien onderwerp interessant lijkt, artikelen te kunnen lezen.

Antwort von Readly Netherlands
Helaas niet geschikt voor telefoon
Ze geven inderdaad toegang tot heel veel magazines en weekbladen. Helaas is dit misschien iets om te lezen op een tablet, maar zeker niet geschikt voor een telefoon. Waardeloos om zo te lezen,.dus helaas voor mij niet meer,

Antwort von Readly Netherlands
Opzeggen via klantaccount niet mogelijk voor mij
Ik kan op geen enkele manier in mijn klantaccoun opzeggen. En een mailadres is nergens te vinden. Zeer teleurstellend

Antwort von Readly Netherlands
Ongelofelijk veel bladen kunnen lezen.
Ongelofelijk veel bladen die je kunt lezen in je eigen interesses. Fantastisch, je kan ook een bladzijde onthouden om er later weer snel naar toe te gaan.

Erg veel te lezen
Erg veel te lezen, mis wel een aantal Nederlandse bladen, zoals autoweek

Antwort von Readly Netherlands
Ik vind Readly nog steeds een geweldig…
Ik vind Readly nog steeds een geweldig concept. Ik lees het al vanaf de start. Wel was ik verbaasd dat er ineens 14,99 werd afgeschreven deze maand. Was oorspronkelijk 9,99 daarna 11,99.

Antwort von Readly Netherlands
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.