Totalt elindigt, scam og absolut ingen service. Desværre kan man ikke bruge null-stjerne her, den ville blive brugt hvis jeg kunne. Datteren oprettet en konto i juni 2024. Selv om hun har af... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Jeg kender massere af mennsker der har fået stor glæde af det. Jeg havde lidt problemer med appen, men med hjælp fra Sofie enten jeg faktisk løst problemet.
Konceptet startede meget godt og ender meget dårligt. Nu har NightPay fjernet de hyggeligste steder for folk over 25 år, for eksempel Hvide Lam, og kun efterladt de steder, hvor teenagere går hen for... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Elendig service. Jeg har været kunde hos Nightpay siden 2019, men stoppede med at gå så meget i byen og havde derfor helt glemt at afmelde mit abonnement. Det betyder, at jeg ikke har brugt tjenesten... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Get 50% discount at +60 bars and clubs in Denmark before midnight with NightPay+! Membership only dkk 39/month.
Kontaktinformationen
Skindergade 7, 1159, København, Dänemark
- info@nightpay.com
- nightpay.com
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Das haben sich andere Leute angesehen
Dårlig app
Dårlig app. De snyder en. jeg kan ikke få mit medlemsskab afmeldt. Kan ikke anbefales.

Besværlig at opsige
Jeg har skrevet en mail til jer og henvendt mig i jeres chat. Jeg ønsker ikke medlemskabet, men jeg har intet hørt tilbage. Hvad skal jeg gøre her fra?
Opdateret:
I hjalp mig hurtigt med at opsige mit abonnement, da jeg skrev til jer på de fleste platforme. Som I har svaret kan man "bare" gøre det i appen, det var desværre ikke helt den oplevelse jeg havde. I stedet skulle jeg ind under jeres retningslinjer og læse mig frem til det og der finde en mail og skrive til. Jeg var noget usikker på om det ville virke.
Men jeres service var fin og jeg har givet jeg en ekstra stjerne for det. Men kommer ikke til at bruge Nightpay igen.

Gode tilbud, men..
Jeg synes egentlig konceptet er rigtig godt og det er også nogle fine tilbud. Når det så er sagt, synes jeg det virker uoverskueligt og skummelt at man ikke kan opsige sit abonnement gennem appen, men skal gøre det igennem kundeservice. Det giver en uro i maven, at jeg er afhængig af at stole på kundeservice opsiger mit abonnement og mit eneste bevis er at de siger det er gjort.

Antwort von NightPay
Total bondefangeri NightPay aldrig…
Total bondefangeri NightPay aldrig installere det

Hvad bilder I jer ind??
Hvad??? Hvordan kan I pludselig starte forfra??? Denne App' har ikke været på min telefoner i flere år?????
Jeg vil gerne have mine 39 kr. Tilbage og jeg vil meget gerne have mig frabedt flere træk på mine kort og jeg vil meget gerne have at I stopper denne form for tyveri fra andre også. Ellers må I simpelthen politi anmeldes. For det kan I godt. Så ta' jer venligst sammen tyveknægte.

Antwort von NightPay
Starter abonnement ud af det blå
Jeg har ikke brugt eller haft Nightpay på min telefon siden september 2020, alligevel startede de pludselig et abonnement på 39 kr pr måned, jeg lige har opdaget er trukket fra min konto i nu 3 mdr, som jeg ikke har bedt om. Og læser man deres betingelser så kan man lige præcis ikke få disse penge retur da det er betaling for et abonnement.
Men har ingen mail eller lignende fået fra dem om at de påbegyndte et abonnement og hvorfor, jeg har IKKE bedt om dette abonnement i og med jeg ikke har været i byen siden september 2020 og det fremgår også af min historik, som jeg netop har tjekket, hvor jeg bedte om udbetaling.
Meget underlig service og man sparer reelt nærmest intet!

Automatisk tilmelding uden varsel
Jeg ved ikke hvordan, men I startede mit medlemskab op igen uden min tilladelse tilbage i september og trukket de 39 kr siden da for at sætte ind på min konto. Jeg har ikke engang haft appen i 2 år før i startede med det, så det undrer mig hvordan jeres system kan starte det op igen. Det er simpelthen ikke i orden.
Update: fra dagens dato 10/08/2023 fået en mail fra Trustpilot om at virksomheden ikke mener min anmeldelse vedrører dem. Hold. Jeg har selv været inde over med jeres kundeservice for at få fixet jeres fejl. Det må i stå ved.

Antwort von NightPay
Har brugt app’en siden den blev…
Har brugt app’en siden den blev tilgængelig.
Har kun gode oplevelse med den.
Jeg har været i kontakt med kundeservice et par gange og fået rigtig god hjælp.
Jeg er super tilfreds med de fordele den giver på de beværtninger som er med.
Fremragende 🙌🏼
Fremragende 🙌🏼
Elsker den app. Hvis jeg kun kunne give 5 stjerner til en virksomhed. Så ville jeg give dem til nigthpay.
Ganske enkelt fremragende
Ganske enkelt fremragende! Giver en kæmpe besparelse!
Anmeldelse af deres kundeservice
Anmeldelse af deres kundeservice, da jeg ikke har brugt selve servicen i lang tid:
Fik et træk på mit kort jeg ikke forventede og Nightpay var lynhurtige til komme i kontakt med og løse problemet. De var super venlige og efficiente :)
Har kun gode oplevelser
Har kun gode oplevelser. Ærgerligt at Bæst og Bar7 ikke længere serverer cocktails ved brug af NP
Tager en evighed at få dine penge ud igen
NightPay har endnu ikke udbetalt mine penge som jeg satte til udbetaling den 22. februar og idag har vi altså den 9. Marts, derudover når jeg så skriver til dem svarer de ikke på mine beskeder, så ved efterhånden ikke hvad jeg skal stille op...

Antwort von NightPay
Withdraw your money without any notification
I downloaded this app when I arrived in Copenhagen, as it was recommended to me by someone. I started a free trial, during which I tried several times to top-up my credit, but it never accepted my card payments and so I was never able to actually use it. I thought it is because I do not have a Danish bank account, so I gave up and forgot about it.
It was a couple of months later that I realized it kept withdrawing money from my card after the trial finished, even though I have not opened it since then. No notifications were sent, the money just kept disappearing. So be very aware.

Antwort von NightPay
Amazing ! Works smoothly !
Works without issue!
It is both Genius and awesome !
66% off ?? Pretty good deal if you ask me
Very cool app for getting 66% off on…
Very cool app for getting 66% off on cocktails and beer at the Nightpay network bars in Denmark until midnight.
You deposit 100 dkk and get 300 dkk to spend (they call it "triple-up") so a 45 dkk beer costs you just 15 dkk.
Use the payment slider in the app and hold it next to the Nightpay reader on the payment unit (need bluetooth and NFC turned on.)
Similar to and just as convenient as mobilepay.
No complaints so far, and nice to be able to go out in Dennmark and enjoy cocktails without having to spend a fortune.
Only negative is that it can only be used in the Nightpay bars, but there are a lot of them, and the app shows them all on the map so you can find ones close by.
I noticed on the map there are Nightpay bars in Norway, which would be great for that next trip to Norway with drink prices being so high up there. Read further and found out you can't use triple-up in Norway--oh well.
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.