Totalt elindigt, scam og absolut ingen service. Desværre kan man ikke bruge null-stjerne her, den ville blive brugt hvis jeg kunne. Datteren oprettet en konto i juni 2024. Selv om hun har af... Mehr ansehen
Jeg kender massere af mennsker der har fået stor glæde af det. Jeg havde lidt problemer med appen, men med hjælp fra Sofie enten jeg faktisk løst problemet.
Konceptet startede meget godt og ender meget dårligt. Nu har NightPay fjernet de hyggeligste steder for folk over 25 år, for eksempel Hvide Lam, og kun efterladt de steder, hvor teenagere går hen for... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Elendig service. Jeg har været kunde hos Nightpay siden 2019, men stoppede med at gå så meget i byen og havde derfor helt glemt at afmelde mit abonnement. Det betyder, at jeg ikke har brugt tjenesten... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Get 50% discount at +60 bars and clubs in Denmark before midnight with NightPay+! Membership only dkk 39/month.
Skindergade 7, 1159, København, Dänemark
- info@nightpay.com
- nightpay.com
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Ærgelig skuffelse
NightPay skuffer virkelig. Jeg meldte mig ud sidste måned, men de trak alligevel penge fra mit kort denne måned! Det er fuldstændig uacceptabelt. Jeg forventer, at de retter op på det her og stopper med at trække penge uden tilladelse. Det er dårlig forretningsskik.

Antwort von NightPay
Det VAR et vildt fedt koncept
Det VAR et vildt fedt koncept. Det kan dig ikke siges længere efter opdatering til 2.0. Jeg er forlængst afmeldt og det er alle i min omgangskreds også… trist

Antwort von NightPay
Hurtig og flink kundeservice der hjalp…
Hurtig og flink kundeservice der hjalp med at afmelde mit abonnement. Ellers et udmærket koncept, men jeg får det ikke brugt længere.

Fede oplevelser
Jeg har kun haft fede oplevelser med NightPay den tid jeg har gået i byen. Nu er jeg desværre stoppet med at gå så meget ud, men det kan helt klart anbefales til den gode bygænger. Det sparede mig godt nok for en masse

Ændring i konceptet
Jeg har gennem de år jeg efterhånden haft NightPay oplevet en ringere og ringere service. Til at starte med var der talt om 66% rabat, der nu er nedsat til 50%.
Desuden er der lavet således at der er forskel på forskellige venues hvornår rabatten lukker, alt fra kl 22. til kl 00.
Jeg forbinder derfor ikke NightPay som noget man kan bruge om natten, men nærmere om eftermiddagen eller tidlig aften.

Antwort von NightPay
Jeg synes det er en genial app
Jeg synes det er en genial app. Tænk sig at man kan få så store besparelser blot ved at betale via Nightpay - er du tosset jeg har har sparet mange penge siden jeg har fået Nightpay.
Jeg kontaktede kundeservice i starten da jeg havde et par spørgsmål, her skrev jeg med Andreas, det var en fantastisk professionel kundeservice han gav mig.
Jeg er fan og ærgrer mig mest over at Nightpay ikke fandtes da jeg var yngre.
Den kan varmt anbefales herfra.

Antwort von NightPay
Vildledende “rabat-oase” slør i en dyr og monopollignede ørken ejet af Rekom
Hvis du tror appen er designet med henblik på at man som forbruger får den største rabat, som er muligt for det abonnement, man betaler så kan du godt tro om igen.
Der er tusindvis af små præciseringer med småt. Hundredevis af forskellige rabatter som af uforklarlige årsager ikke overlapper hinanden, så det vil sige nogen af de “ekstra” rabatter man kan finde til enkelte klubber eller gennem fagforeninger er oftest dårlige rabatter end dem selve Nightpay abonnementet giver dig. Og så er der hele virvarret med at hvis man betaler mellem 5 minutter i 6 og to minutter over 7 så får man mere i rabat end hvis man betaler kl 12 på en fuldmåne dag.
Det ender med du glemmer alt om appen og betaler et nytteløst månedligt beløb indtil du vågner fra illusionen om at der er noget at spare på at tage i byen med rekom!

Nedgradering af medlemsskab igen
Nightpay startede som en app, hvor man fik 66% rabat på barer og natklubber, primært indenfor Rekom. Man betalte 39 kroner om måneden, som blev indsat på ens egen konto til brug på appen. Senere udviklede de såkaldte Nightpay 2.0, som havde utallige tekniske fejl, og hvor man risikerede at betale for sin bestilling fire gange og kun kunne få det refunderet gennem Nightpays kundeservice. Derudover fortsatte man med at betale 39 kr. om måneden, men på grund af deres "nye system" kunne man ikke længere bruge dem på sin konto, de blev blot brugt som betaling for at bruge appen. Senere indskrænkede de tidsrummet, hvor man kunne bruge Nightpay på de mest populære steder fra kl. 23 til kl. 22. Nightpays medlemsskab plejede at rangere rabatter og fordele efter, hvor længe man havde haft appen, men for nylig har de valgt deres højeste medlemskabsstatus bliver fjernt, og prøver ved en navneændring af deres dåligere medlemmskaber at skjule, at der i virkeligheden er tale om endnu en skuffelse og en nedgradering af deres mest loyale kunder.
Den 66% rabat, der engang udgjorde hele Nightpays markedsføring og brand, eksisterer nu fremover slet ikke længere. I stedet er det blevet erstattet af en stadig stigende grådighed, som konstant forsøges skjult bag nye markedsføringspåfund. Selvom prisen stadig er den samme, er produktet blevet værre og værre over tid. Det virker, som om Nightpay konstant forsøger at distrahere og forvirre deres mest loyale kunder med glitrende nye tiltag, mens de reelt set tilbyder mindre og mindre for de samme 39 kroner. Hvad bliver det næste?

Antwort von NightPay
Super fed app at have med i byen!

Fin og brugervenlig
Fin og brugervenlig. Relevante tilbud og egentlig bare et rigtig fornuftigt loyalitetskoncept.

Antwort von NightPay
God kundeservice, trods teknisk fejl
Jeg havde et problem med at der var blevet trukket for mange penge fra min konto, men kundeservice var heldigvis gode til at hjælpe mig med at få dem igen.

Antwort von NightPay
Det er det beste koncept
Det er det beste koncept, billigt, nyttigt og kan klart anbefake det jeg er meget glad for det og bruger det hele tiden
sarah med h !!!

Fantastisk koncept
Fantastisk koncept! Tager tideligere i byen for at bruge det ! Elsker det !😍
Sara - Uden H😜

NightPay oplevelse
Altid haft en god oplevelse ved brug af NightPay. Hjælper med at få en billigere samt bedre oplevelse i byen, man er ikke tvunget til altid at have sit kort med, da man kan indbetale på appen, hvilket også gør det mere beroligende for en som mig, der er god til at smide tingene væk når jeg er i byen. Klart en ting jeg vil anbefale andre også tog brug af, da man tit oplever folk der har mistet enten sin pung/kort når de har været i byen.

Skide god support
Skide god support! Tak for hjælpen i supporten på få minutter

Tilbagebetaling
havde sat penge ind på nightpay til en bytur, der så ikke blev til noget alligevel.
kundeservice var super hurtige og hjælpsomme til at overfører pengene jeg havde sat ind.
Synes det er et super fedt koncept og har vitterligt sparet flere 1000 kroner gennem de sidste måneder, hvor jeg har brugt nightpay:)

Antwort von NightPay
Før tog jeg i byen ædru 1 gang om må…
Før tog jeg i byen ædru 1 gang om må eden og uden penge, men nu tager jeg i byen hver weekend og får de vildeste rabatter og gratis drinks. Takket være Nikki-Verdensklasse sælger!

KONGE GODT
Det er super godt gratis drinks og rabatter hele natten kan noget, fik det anbefalet af Nikki supersælger hos dansebar og har ikke fortrudt det siden.

Antwort von NightPay
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.