Jeg fik super support omkring kryptering af mails. Den fremsendte vejledning og de sider den linkede til var nemme at forstå og det virkede bare. Mange tak. Eneste malurt i bægeret er at det tog 3 m... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Login med NemID er total latterligt når man "ejer" et enkeltmandsfirma. Forsøger at logge ind med mit Erhvervs NemID og for at vide at mit medarbejder-NemID er udløbet. What !!! Bruger jeg så min... Mehr ansehen
Spørgsmål til support kunne ikke besvares selv om det var et helt generelt spørgsmål.. fordi det ikke var mit eget nemid der var spærret. Spørgsmålet der ikke måtte besvares var: Hvad gør man hvis ma... Mehr ansehen
Har sjældent oplevet SÅ ringe en funktionalitet som på NemID.dk Man kan TYDELIGT se, at det er et TOTAL offentligt krav med de betingelser, der gør deres tilstedeværelse umuligt at bruge mindre bemid... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Das haben sich andere Leute angesehen
Jeg har i 10+ mdr ikke kunnet få adgang…
Jeg har i 10+ mdr ikke kunnet få adgang til min offentlige papirer, når jeg kontakter deres service team, er det som at løbe hoved imod en mur. de fortæller man skal gøre sådan og sådan og at det med garanti vil virke, men hver eneste gang oplever jeg en ny fejl i deres system, og jeg kan stadig ikke få lov til at få adgang. det er pænt trættende at blive hold for nar så længe og at de altid har en "ny undskyldning" for hvorfor deres system ikke virker som det skal. Så Dvs. at jeg bliver sanktioneret af det offentlige for ikke at kunnet svare på de breve som de sender mig, og f.eks. ikke kan få udbetalt mine feriepenge osv. osv. .
Har en Iphone 8 plus
Har en Iphone 8 plus, IOS14.3 (nu 14.4), der har second line support heller ikke kunne få det til at virke... ufattelig ringe. (sag 5229000)
"hvis du har forsøgt med de vejledninger vi har sendt, kan vi desværre ikke gøre så meget andet end at henvise til at du forsøger igen...."
FLOT !!
En 5-stjernet møgoplevelse
Betragt de to stjerner hos Trustpilot som dels en formalitet, en forudsætning for at kunne skrive en anmeldelse, samt en reel stjerne, fordi jeg kender nogle, der har fået en god service (når de altså kan komme igennem til jer).
Jeg kan godt forstå, at +80 pct. af anmeldere på jeres igen-og-igen brugeruvenlige produkter bliver skuffede og vrede. Selvfølgelig er det kun de mest utilfredse, der rakker ned, sådan er dét.
Men nu har jeg selv brugt to timer på jeres nøgleapp på IKKE at kunne købe et simpelt spil på Steam, og nu har jeg givet op. Hvordan kan man som ansvarlig hovedaktør for en smidig nethandel og tilgængelighed i det offentlig info-flow ignorere brugersiden i så høj en grad? Beats me...
Det må kunne gøres bedre i forhold til brugerne - et aspekt Nets' ledelse kunne og burde prioritere langt højere, end det er sket i en hel del år efterhånden.
Virker aldrig
Bras
Utroligt at man kan lave noget så gennemført dårligt!
Værste tidssluger
Virker ikke. Jeg taster og taster og ryger tilbage til start hele tiden.
Det er en Ommer!
1 stjerne er 20 stjerner for meget.
1 stjerne er 20 stjerner for meget.
Ikke nok med at man tvinger folk til at bruge et "bedre" system til at fikse noget der ikke burde fikses til at starte med. Jeg SKAL nu bruge en nøglekorts app udover mit nemid kort. appen virker slet ikke, da man ikke kan opdatere den. Derudover kan man heller ikke bruge alternativet med SMS kode, da den melder fejl vær gang man prøver at sætte det op. Utroligt smagløst at man tvinger folk til at handle online på den måde, når ingen af måderne virker.e
Amatøragtigt bras
Amatøragtigt bras. Jeg har sat min telefon tilbage til fabrikstilstand og skal nu installere nøgleapp igen. Det er edderbroderemig besværligt. Kører rundt i logins og koderord og alt muligt stupidt nonsens. Det er umuligt!
Fix jeres bras!
Har fået mit nøgle kort hahahah men kan…
Har fået mit nøgle kort hahahah men kan ikke komme ind og få en adgangskode dette er den mest besværlige konto at oprette og burde være meget nemmere men staten kan selvfølgelig ikke finde ud af noget hahahah
Den nye nøgle app er det med…
Den nye nøgle app er det med ufunktionelle stykke software der er lavet i historien. Håbløst. Og nu vil Nordea tvinge sine kunder til at bruge det skidt i forbindelse med nethandel. Helt sort!!!!
dårlig programmering
Iphone 8, ios14.2.
De kan ikke få min digitale NemID til at virke..
Utrolig dårlig service/support,- som består i at slette og geninstallere app.. utrolig ringe
its total trash
its total trash. waiting for service 3 weeks, on emails, on phone they will say wait for email.
I need to change the password to acces the mobile device - so it says in order to change the password, please unlock it on your mobile, and it sends a signal ... to a device i can not log in, which is the one i have in my hand
Simpelhent det mest bøvlede system EVER
Simpelhent det mest bøvlede system:
1. De lukker mit nemid uden grund.
2. Ringer til support (bruger 30min) men bliver ikke klogere.
3. Får et nyt på Borgeservice, men det virker ikke efterfølgende, fordi B-Service ikke fik det aktiveret.
4. Ringer til Nemid for support, er nr. 26 i køen.
5. Tager til Borgeservice dagen efter, for at lufte min frustration med det møg (og for at få et nyt nøglekort igen).
Kan kun glæde mig til en bedreløsning, som ikke har noget med Nemid at gøre.
Utrolig ringe service
Utrolig ringe service, åbningstiderne er almindelige kontortider??? Whaaat, ja de yder jo slet ikke en vigtig ting for samfundet, så hold i da endelig lukket. Minus 5 stjerner herfra!
Jeg havde fejl på at logge ind på…
Jeg havde fejl på at logge ind på Borger.dk samt banken, med mit nemid med min mobil app.
Jeg checkede Nemid.dk for driftstatus, men der var ingen.
Så checkede jeg FAQ, men fandt ingen hjælp til mit tilfælde. OK, så ringer jeg til support. Der er rigtig mang irriterende "reklamer" for nemid appen etc som jeg IKKE har behov for, når jeg ringer til supporten. Også spørgsmål på om man vil deltage i brugerundersøgelse og om man vil besvare spørgsmål bagefter. Og så har Nemid nok den mest komplicerede telefonmenu. Jeg tror jeg skulle igennem 4 niveauer, ramte også forkert og måtte op i menuerne og så vælge den der passede mindst dårligt til mit tilfælde. Whauu ... der er bestemt ikke noget som er "nemt" her. :-(
Ok kom så igennem til supporten, som så mente at jeg skal afinstallere appen og installere den igen. Deri skal man også vente mindst 1 time og højst 8 timer. Ellers skal man begynde forfra.
Da jeg har brug for Nemid til at foretage ting på min bank samt borger.dk, er jeg nødt til at gøre det nu med Nemid nøglekort og så senere få lavet den komplicerede app reinstallation.
Det må være en dyr reklameperson som har hjulpet med firmanavnet. Der er plads til forbedringer .... :-(
No wonder people become frustrated
The program actually works fine - after you've learned how to use it. That is somewhat complicated and the introduction is the worst. Simply the worst. No wonder people get frustrated. The people who does this have NO IDEA how people work and think. I could not have designed anything as bad as this, no matter how hard I tried.
But when you finally make the program work, it works fine.
Ualmindelig dårlig service
Fejl i sms kode. Må tager på Borgerservice. Fejl i kode fra Borgerservice. Hænge i telefonen i timevis til supporten. Usikker og tøvende supportmedarbejder henviser sagen til en anden. Flere dage går. Vi hører intet. Forfra. Hænger i telefonen i timevis. Får fat i ung supportmedarbejder, som intet kunne gøre. Bliver anbefalet at ringe igen i morgen. Det er så frustrerende. Desværre er der monopol på området.
Dårligste service jeg nogensinde har…
Dårligste service jeg nogensinde har fået! Skulle fornye nemid, for at inberette moms og efter et lang ventetid, de kunne bare ikke hjælp mig. Vil sende en vejledning? Og bla-bla-bla??? Nemide skal fornye alt automatisk, det er ikke mit problem hvis Nem id har så dårligt programmeret system at man skal ringe ind og snakke med børn??? Som kan ikke hjælpe? Jeg forstår bare ikke hvor lang tid denne firma få lov til at lege med andre mennesker skatte penge?
Latterligt system
Latterligt system. Tænk at vi i 2020 stadig sidder fast i et så dårligt system.
So funktioniert Trustpilot
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.