Das sagen Bewerter

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jeg fik super support omkring kryptering af mails. Den fremsendte vejledning og de sider den linkede til var nemme at forstå og det virkede bare. Mange tak. Eneste malurt i bægeret er at det tog 3 m... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Login med NemID er total latterligt når man "ejer" et enkeltmandsfirma. Forsøger at logge ind med mit Erhvervs NemID og for at vide at mit medarbejder-NemID er udløbet. What !!! Bruger jeg så min... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Spørgsmål til support kunne ikke besvares selv om det var et helt generelt spørgsmål.. fordi det ikke var mit eget nemid der var spærret. Spørgsmålet der ikke måtte besvares var: Hvad gør man hvis ma... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har sjældent oplevet SÅ ringe en funktionalitet som på NemID.dk Man kan TYDELIGT se, at det er et TOTAL offentligt krav med de betingelser, der gør deres tilstedeværelse umuligt at bruge mindre bemid... Mehr ansehen

1.9

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

NemID steam og andet

Hver gang man køber på steam skal man indtaste dette system :( og også på mange andre webs og apps er det tit kompliceret at købe

3. Dezember 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Elendigt system og endnu dårligere…

Elendigt system og endnu dårligere support.
Jeg har ikke haft mulighed for at bruge nemID nøgleappen i snart 2 år. Den bliver ved med at sige "Your code app has been suspended".
Det eneste deres support kan finde ud af at sige er at jeg skal afinstallere appen, genstarte telefonen og så installere den igen.
Nu har jeg lige fået en HELT ny iPhone og det er samme problem! Kom igen nemID!

Og hvad er det for noget fis med at man skal logge ind hver gang man skal købe noget på nettet? Smid dog en push notifikation som skal accepteres, det kan alle andre firmaere finde ud af!

30. November 2021

NemID virkelig ringe.

Jeg har aktiveret fingertouch på min telefon og det virker fimt undtagen en NemaID der nu kræver nøglekort, og et sådan har jeg jo kke
Det kan ikke være rigtigt at jeg skal på kommunen for at se om jeg har fået invitation til vacination mm.
Virkelig uigennemtænkt system, som egentlig ikke fortjener en stjerne set i lyset af hvor vitalt det er for alle.

24. November 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hold kæft hvor er jeg træt af Alt det…

Hold kæft hvor er jeg træt af Alt det bøvl der er med NemID, som ikke er spor nemt og stort set aldrig virker.. Og det er lige meget om du bruger kode eller fingeraftryk så fejler den.
Det burde ikke være lovpligtigt at skulle have NemID når det er så ringe.
Men der bli'r nok ikke rigtig gjort noget ved det. Og kan se mange andre også har klaget over ......

27. September 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

jeg har købt meget på nettet uden…

jeg har købt meget på nettet uden problemer mange steder , men der er også mange jeg ikke kan få gennemført betalingen til. Jeg kontaktede forretningen hver gang og fik samme svar -det var ikke dem, jeg ringede til NemID der fortalte jeg bare skulle smide app`en ud og installere en ny men det havde jeg gjort, så skulle jeg kontakte min bank det havde jeg også gjort, ja så kunne de ikke hjælpe, jeg skrev så til Dem og fik svar -
Du kan kontrollere, om dit NemID virker ved at logge på Selvbetjeningen- men der har jeg fortalt den gør, der var et link med - hjælp os med at forbedre vores support. Dette gøres nemt ved at du svarer på et spørgsmål på følgende link, linket virkede ikke.

16. September 2021

NemID more like SværtID

I have to go somewhere else to authenticate my identity and get NemID set up. also the Citizen Representative spoke so softly I had to read her lips and had to numerous times ask her politely to speak up but she didn't and continued to look confused and I had to play a game of charades we went in circles!

what's the point of a service app called NemID when it does exactly the opposite? it isolates people into a bubble wherein they can't do anything because of this bureaucratic nightmare of infinite hoops. I should be an olympian due to the amount of hoops I have to jump through. Congratulation for shitt*est service of the decade!!

28. August 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

nem id skal nu hedde mit ik - nok en ommer

nem id skal nu hedde mit ik. Ok det er ligesågodt som det digitale kørekort, man går ud fra at alle har et Dansk pas. Jeg er pensionist og har ikke noget pas fordi jeg ikke har brug for det da jeg ikke skal rejse ud af Danmark. Jeg har en Iphone 12, jeg har nem id , jeg har ansigtsgendkendelse. Derfor er der ikke nogen grund til at forlange et pas. Det er en ommker igen.

20. August 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

ville se lidt netflix men kunne ikke…

ville se lidt netflix men kunne ikke lave et a abonnement pga deres nye system til betaling, og da jeg ville oprette det blev jeg bare ved med at få fejlmeddelser...
Åbenbart bare slut for mig med at handle osv på nettet, men det er måske også meget godt...
Det her overvågning er blevet lidt for meget for mig...

30. Juli 2021

Ingen hjælp at hente!

Min søns nemid kode blev glemt, så derfor kunne vi ikke aktivere hans nøglekort. Vi måtte så bede om en ny midlertidig kode. Da kode så endelig kom var der gået for lang tid og nøglekortet var derfor blevet spærret, så vi stod nu uden hverken kort eller kode.
Jeg ringede ind til supporten og fik af vide, at de desværre ikke måtte udlevere begge dele, så derfor henviste de til enten banken eller borgerservice…. Jeg forsøgte at bestille tid i borgerservice, men der var ingen ledige tider før medio august! Jeg ringede herefter til banken, for at finde ud af at heller ikke de kunne udleverer nøglekort, kun midlertidig kode. Jeg aftalte med banken at de skulle sende en kode, hvorefter jeg ringede op til supporten igen for at få dem til at sende et nyt nøglekort….. jeg fik beskeden at det kunne de desværre ikke, for de kunne kun sende nøglekort hvis jeg havde en fast kode, og den midlertidige kode kan ikke ændres, før den er blevet tilknyttet et nøglekort, som jeg så heller ikke kan få udleveret!
HVAD FOREGÅR DER?!?
Det er jo galskab!
Så nu står vi bare uden nemid fordi vi ikke kan få hjælp nogen steder fra!
LATTERLIGT!!

19. Juli 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

hader den dumme system!!!

hader at man bliver tvunget ti at have en mobil!! Hvorfor SKAL man have en mobil telefon for at købe på nettet?? Jeg hader det!! Ikke nok med at man skal vente over en uge for at få et nyt kort og password, (i Canada, USA, syd korea og mange andre lande får man det med det samme i banken og vælger selv koden, men nej nej, bureaukratiske Danmark skal altid gøre ting så f*****g svært!!!!GRRRRRRRRRR!!!!)

21. Juni 2021

Ingen hjælp i supporten

Vi havde et problem med aktivering af min søns nemid, og kontaktede support. Der var desværre ingen hjælp at hente. Vi blev mødt af en rigid support, der ikke havde fokus på at løse mit problem, men blot kastede bolden tilbage til mig.

27. April 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Efter ny lovgivning skal du bruge nem…

Efter ny lovgivning skal du bruge nem id app før du kan købe på nettet.. (1) appen siger your code app has been suspended...

(2) NemId nøgleapp has encountered a problem

(3) you need to uninstall your app and reinstall..

Og efter mange forsøg stadig samme pis..

Fix your sh

25. April 2021

Besværlig brug af SMS og Nem-ID service

Skulle foretage betaling på nettet, prøvede med SMS kode, intet skete, prøvede igen, stadigvæk ingen SMS. Så prøvede jeg at gennemføre handlen med Nem-ID, indtastede bruger og kode, det gik fint, men da jeg så skulle videre, får jeg oplyst at betalingen, skal dobbelt sikres med en sms kode. Så lykkedes det at modtage en SMS med en brugbar kode. De to andre SMS koder modtog jeg ca. 5 timer efter at handlen var afsluttet.
Det er en ommer!

22. April 2021

Ubrugelig!

Umuligt at finde hjælp til sin virksomhed. Ubrugelig service. Jeg har kæmpet med at få hjælp til fejl EC-919

13. April 2021

spærringen

jeg havde lige fået en ny midlertidig kode for at få mit nem id til at virke og da jeg var i gang med det går google ned og da jeg derefter går ind får at prøve igen får jeg den meddelelse at mit nem id er blevet spæret efter kun et forsøg så jeg skal vente cirka 4 dage igen.
ps. er ikke så god til koma og punktum

2. April 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har nu i to døgn forsøgt at bruge nemid

Jeg har nu i to døgn forsøgt at bruge mit nemid som er påkrævet for at handle online... den melder " der er sket en fejl" konstant selvom jeg har opdateret og geninstalleret appen.... hvis nemid som app er påkrævet for at kunne komme ind på sin konti, handle online og komme ind på borger.dk så skal det også virke.

23. Februar 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr