tot nu toe met alle auto's behalve de Renault 5 positieve ervaringen. Helaas wordt in de stad vrijwel iedere auto vervangen door de renault 5 die ook teruglaadt aan de stad. Dit maakt dat alle 5 de ke... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
mooi concept zag wel dat de bandenspanning aangepast moest worden en een aantal uitroeptekens maar los daarvan.. prachtig concept en betaalbaar ook
Super goed, heel handig, weinig zorgen! Het gemak van een uitje maken of naar werk gaan, alleen mogen ze wel de auto’s komen schoonmaken van binnen, andere gebruikers zijn niet persé netjes. Ook... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ik heb een zeer slechte ervaring gehad met MyWheels. Tijdens mijn rit viel de auto plotseling stil midden op de snelweg (A10), wat een levensgevaarlijke situatie opleverde. Ik stond stil op de rijba... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
MyWheels gelooft dat elke auto een deelauto is. Samen maken we de straten en buurten een klein beetje beter.
Niederlande
Hat 98 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
I love using my wheels, fast, efficient and well working service, everything worked out perfectly.

Update:
Zoals in de reactie van MyWheels aangegeven heb ik een mail gestuurd. Deze is tot nu toe onbeantwoord gebleven. Wat een teleurstelling.
Ik zou zo graag positief willen zijn over MyWheels, want ik draag het concept deelauto's een warm hart toe.
Ooit in 2021 heb ik een account aan proberen te maken, deze werd echter vrijwel direct gedeactiveerd vanwege een vermeend betalingsrisico. Ik snapte daar niets van en contact was niet mogelijk, uiteindelijk ben ik overgestapt naar een concurrent waar ik lang gebruik van heb gemaakt. Probleemloos overigens!
Recentelijk wilde ik MyWheels nog eens een kans geven, maar dat blijkt onmogelijk.
Ik heb in 2025 MyWheels een duidelijke, uitgebreide e-mail gestuurd met uitleg én bewijs dat er geen negatieve registratie bestaat bij RentalCheck (de partij waarbij zij aangeven dat er een negatieve registratie bekend is). Ik bovendien ook logische vragen, bijvoorbeeld of andere bewoners van het zelfde adres een rol gespeeld kunnen hebben.
De reactie?
Een standaardmail waarin simpelweg staat dat mijn account definitief gedeactiveerd blijft en dat reacties “niet in behandeling worden genomen”. Geen uitleg, geen transparantie, geen dialoog, zelfs niet nadat ik expliciet had aangegeven dat RentalCheck géén risico op mijn naam vindt.
Wat extra pijnlijk is: in de lijst met redenen die MyWheels noemt voor deactivatie, staan dingen als: schades, boetes, tankpasfraude, roekeloos rijgedrag, auto verkeerd achterlaten... Geen van deze zaken is op mij van toepassing. Toch wordt mijn account gesloten op basis van een “statisch risico”, zonder dat iemand bereid is te kijken naar de werkelijke situatie of nieuwe informatie.
Het is bijzonder frustrerend dat een partij die beweert duurzaamheid en community te omarmen, haar gebruikers afserveert met generieke standaardzinnen. Zeker wanneer iemand oprecht geïnteresseerd is om gebruik te maken van hun dienst.
Kortom:
MyWheels blokkeert mijn account zonder onderbouwing, reageert niet inhoudelijk op aanvullende informatie, en sluit vervolgens elke vorm van communicatie af. Voor een service die draait op vertrouwen is dit echt onder de maat.

Antwort von MyWheels
waardeloos, meerdere pogingen mijn account te benutten (activeren) niet gelukt. Geen klantenservice. geen accurate 'zoek items' die mijn vraag beantwoorden. 35 euro van het account 'waar ik niet bij kan'. Enige oplossing , beide bestaande accounts (op twee mailadressen met hetzelfde telefoonnummer) 'deleten. Kortom, geen service, geld weg... en niemand bereikbaar. Dan moet het auto delen nog beginnen... pffff.... dat wordt ém dus niet. jammer, ... ik wil best groener, zeker in stad Utrecht ... maar zo gaat het niet, frustrerend.

Antwort von MyWheels
We rent a car for the hole day. The car is broken and we can’t use it. We have to pay 50€ to the hospital because we can’t change the appointment, the car company my wheels, will charge us more if we leave the car that is broken and we couldn’t use.. We are two hours waiting for nothing and paying because we got no refund or even another solution, like another car for us to do our appointments. Worse costumer service ever, worse car rental ever. This is not the first time it happens but is surely the last time we use this company or that we point it to someone else. Worse experiencie ever!!! And even calling to them, we needed to call several times and took so long waiting to ear that they will not do anything about it. Perfect service when you want money and don’t give a sh!t about costumers.

Antwort von MyWheels
Voor een redelijke prijs van ongeveer 50 euro voor 8 uur gebruik. De auto was top reed goed en geen enkele problemen gehad gedurende de dag. De app helpt je ook met het in de gaten houden van de tijd. De juiste parkeer plek van de auto. En helpt je bij het eindigen van de trip je nog te herinneren om alles achter te laten zoals het was.

Antwort von MyWheels
It was easy to book the car, easy to drive it and easy to park it when I finished. Overall a very nice experience.

Antwort von MyWheels
Heb de 2e keer gehuurd, dezelfde VW id3. Leuke auto, je moet je even wegwijs maken en dan rijden. Auto heeft rondom schade. Dat gebeurt nu eenmaal met mens die het niets interesseert, zo van het is toch niet mijn auto. Op het dashboard werd aangegeven dat de auto in service moest en de ruitensproeier was zo goed als leeg, niet onbelangrijk in deze tijd van het jaar.
Voor de rest, auto was zeker niet schoon, binnen als buiten. Ik heb hem zelfs nog even afgespoten. Dacht ook nog even zal ik spul doen in de ruitensproeier, Nee dat is niet mijn taak.
Al met al, vind ik het voor wat je krijgt, te duur. Ik heb niet veel gereden maar was toch een aardig bedrag schuldig.
Kortom zal ik hoogstwaarschijnlijk naar een ander alternatief zoeken, jammer.

Antwort von MyWheels
Fijne auto's, goede ondersteuning bij vragen over laadkabels etcetera en makkelijk systeem via de app om te reserveren of de reservering aan te passen.

Antwort von MyWheels
Ben heel tevreden met auto's van Mywheels.
En altijd handig als er één in de buurt staat die je vast kan zetten om te huren.

Antwort von MyWheels
Ideaal ff een paar dgn een auto huren en topservice en topautos echt n aanrader!

Antwort von MyWheels
Perfecte locatie (sowieso zijn er meerdere opties, wat mywheels voor ons een goede keuze maakt) en de auto was gemakkelijk in gebruik en reed perfect.

Antwort von MyWheels
Altijd gemakkelijk een auto kunnen lenen wanneer je er een nodig hebt. Echt top!

Antwort von MyWheels
Wat een goede deel auto is MyWheels en een zeer goede service hebben
Altijd iemand berijdbaar als je een probleem hebt en het wordt altijd gelijk bijna opgelost
Top top top top gewoon

Antwort von MyWheels
De auto wilde niet van de handrem, hierover meerdere keren contact gehad via de chat. Op het dashboard bleef continue een onderhoudslampje branden. Na 20 minuten af en aan ontgrendelen wilde de auto eindelijk starten maar was ik te laat voor mijn afspraak en heb ik de auto daarom niet gebruikt. Desondanks wel het volledige bedrag moeten betalen.

Antwort von MyWheels
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.