MyWheels Bewertungen 2’655

TrustScore 3.5 von 5

3.4

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

tot nu toe met alle auto's behalve de Renault 5 positieve ervaringen. Helaas wordt in de stad vrijwel iedere auto vervangen door de renault 5 die ook teruglaadt aan de stad. Dit maakt dat alle 5 de ke... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Veel vond ik onduidelijk voor een eerste gebruiker van een elektrisch voertuig. Verder: ik moest met de auto naar een uitvaart en reed 93 km: dat kostte €73 ! Aanvankelijke huurprijs was €40,34. Maar,... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

mooi concept zag wel dat de bandenspanning aangepast moest worden en een aantal uitroeptekens maar los daarvan.. prachtig concept en betaalbaar ook

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Prachtig initiatief. Heb destijds veel gebruik gemaakt van Amber. Dat vervolgens automatisch is overgegaan naar MyWheels. Nadat ik out of the blue een factuur van ze ontving (na 3 jaar inactiviteit) h... Mehr ansehen

1. Mietwagenanbieter

Vom Unternehmen geschrieben

MyWheels gelooft dat elke auto een deelauto is. Samen maken we de straten en buurten een klein beetje beter.

3.4

1 Stern

Hat 98 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

very easy

It’s very easy to use. App is goed. Cars are very clean.

26. November 2025

Hi

Thank you for your great review. We are happy to hear that our app works well for you and the cars are nice and clean. That is exactly what we want to offer.

Hope your next rides will be just as smooth.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De auto wilde niet van de handrem

De auto wilde niet van de handrem, hierover meerdere keren contact gehad via de chat. Op het dashboard bleef continue een onderhoudslampje branden. Na 20 minuten af en aan ontgrendelen wilde de auto eindelijk starten maar was ik te laat voor mijn afspraak en heb ik de auto daarom niet gebruikt. Desondanks wel het volledige bedrag moeten betalen.

28. November 2025

Hi

Bedankt voor je review en het delen van je ervaring. Wat je beschrijft is niet de ervaring die we willen bieden en dat nemen we serieus.

We kijken dit graag tot in detail voor je na. Zou je ons een e mail willen sturen op support@mywheels.nl met als onderwerp [klacht - Trustpilot]? Vermeld daarbij je naam, het kenteken van de auto en de datum van de rit, dan kunnen we je sneller helpen.

Super positieve ervaring!

Super positieve ervaring!

28. November 2025

Hi Daisy,

Wat goed om te lezen dat je een positieve ervaring gehad hebt. Wij hopen dit uiteraard zo te kunnen behouden en je snel weer in een van onze MyWheels auto

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super fijn alternatief voor een eigen auto

Super fijn alternatief voor een eigen auto. Heel makkelijk en toegankelijk te gebruiken.

25. November 2025

Hi Jenni,

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te lezen dat MyWheels voor jou een super fijn en toegankelijk alternatief is voor een eigen auto. We waarderen het dat je dit deelt en hopen je snel weer te mogen helpen met een volgende rit.

Hi Benoit,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat zowel de auto als het systeem prettig voor je werkte. We waarderen het dat je dit met ons deelt en hopen je snel weer te zien.

Excellent support

The quick response and support I really needed were excellent!

27. November 2025

Hi

Thank you for your kind words. Great to hear that our quick response and support were exactly what you needed. We appreciate your feedback and we are always here to help.

Perfecto

Makkelijk te vinden

13. November 2025

Hi Said,

Bedankt voor je positieve review. Wij vinden het uiteraard altijd leuk deze te ontvangen. Wij hopen het zo makkelijke mogelijk voor je te houden en je snel weer te kunnen zien in een van onze MyWheels auto's.

Good s S service

Good s S service

24. November 2025

Hi,

We're so happy to hear you had a great experience. We hope to see you book your next trip with MyWheels again.

Ik had 2x een Zoe auto

Ik had 2x een Zoe auto. Reed fantastisch, maar ik gaf de eerste keer aan dat een lichtje brand met een waarschuwend driehoekje dat er requied service nodig is. Ik geef dat netjes door. Maar de 2e keer brandt dit lichtje met tekst en een reparatiesleutel er nog steeds. Ik heb van jullie geen bericht of je dat gelezen hebt, dat je er iets aan te doen is of dat het niet erg is. Ik maak me zorgen.

Hi,

Bedankt dat je dit met ons deelt en ook voor het doorgeven van de melding in de auto. Het is begrijpelijk dat je je zorgen maakt als je dezelfde waarschuwing bij een volgende rit opnieuw ziet verschijnen.

Onze excuses dat je geen terugkoppeling hebt ontvangen. Dat had zeker wel gemoeten. We gaan direct controleren of de auto is ingepland voor service en zorgen dat dit zo snel mogelijk gebeurt zodat je veilig en zonder zorgen kunt rijden.

Dank voor je oplettendheid en voor het melden. Dat helpt ons echt om de auto’s in goede staat te houden. Mocht je zoiets nog eens zien laat het gerust weten.

Makkelijk proces om auto te bestellen

Makkelijk proces om auto te bestellen

21. November 2025

Hi MO,

Bedankt voor je review.

Fijn om te horen dat het bestellen van de auto zo makkelijk ging. We waarderen het dat je dit met ons deelt en hopen je snel weer te zien in een van onze MyWheels auto's.

If you rent for 3 hour, they charge for 3 hour no matter what

It was very convenient on a rainy day. Just it doesn't matter if I return the car early, which is quite pity,.

20. November 2025

Hi Yilan,

Thank you for sharing your feedback. I understand that it can feel disappointing when you return the car earlier than planned and the price stays the same. At this moment our system calculates the cost based on the total reserved time which is why the full three hours were charged.

I do appreciate you pointing this out and I will make sure your feedback is shared internally. We are always looking at ways to improve the flexibility and fairness of our pricing so experiences like yours help a lot.

I am glad to hear the car was convenient for you on a rainy day and I hope we can make your next experience even better.

Have a great day.

Top gesprek gehad

Top gesprek gehad

23. November 2025

Hi Pabo,

Wat fijn om te lezen dat je een goed gesprek met ons hebt gehad. Wij hopen je gauw weer terug te zien in een van onze MyWheels auto's.

Weansome

Weansome , I use for first time , it fast , they have car every where bu lt I hope they add more cars on gas , but the app îs real easy and helpfull

17. November 2025

Hi Spataru

Thank you for your positive review. We are glad to hear that your first experience was smooth and that the app was easy and helpful for you. We will definitely take your feedback about adding more fuel cars into consideration.

We hope to see you again soon in one of our cars.

het begon met een flop.

1e reservering ging niet door a.g.v. een serverfout. Bij 2e rit bleek de handleiding van de auto te beperkt om de condensvorming aan de binnenzijde van de ramen te verwijderen (schakelaar van en achterruitverwarming niet zichtbaar door plaatsing onder het dashboard dus volkomen uit het zicht en licht). Dashboardkastje zat vol rommel zodat sleutel en tankpas moeilijk te vinden waren.

Hi!

Bedankt voor het delen van je ervaring. Het spijt ons om te horen dat je eerste reservering misliep door een serverfout en dat je tweede rit niet verliep zoals het hoort. Dit is niet de ervaring die we onze gebruikers willen bieden.

Je feedback over de beperkte instructies, de lastig vindbare ontwaseming voor de ramen en de rommel in het dashboardkastje is erg waardevol. We geven dit direct door aan onze onderhoudsafdeling zodat dit opgelost kan worden en in de toekomst voorkomen wordt.

Dank je wel dat je dit bij ons meldt. We hopen je bij een volgende rit een veel soepelere ervaring te bieden.

Beste deelautos

Top bedrijf en fijn dat he weet waar je aan toe ben als je een bundle koop

Hi Orlando,

Bedankt voor je bericht.

Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent en dat een bundel het voor jou makkelijker maakt. Wij hopen je zo positief te mogen houden en je weer gauw terug te zien in een van onze auto's.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Het starten lukte niet, helpdesk afwezig maar adequate afhandeling van klacht

Het starten lukte niet. De tips van de chatbot had ik al gelezen in de handleiding. Reactie van een medewerker kwam via de mail en op zijn vroegst 15 minuten nadat ik de chat gestart had (terwijl ik met de auto wegwilde!)
Op de terugweg gebeurde hetzelfde, terwijl een andere persoon de auto wel kon starten. Ik deed qua pedaal en knoppen precies wat de instructie was en precies hetzelfde als de ander. de autostoel stond alleen bij mij meer naar voren, en ik ben lichter (65kg /120kg). Dat kan toch niet.

Ik heb aangegeven dat ik het eerste half uur van de rit niet wil betalen. Dit wil ik gehonoreerd zien.

Aanvulling 23 november: MyWheels heeft adequaat gereageerd op mijn klacht en de vertraging op passende wijze kunnen compenseren

16. November 2025

Hi Sofie,

Bedankt dat je je ervaring met ons deelt. Het spijt ons om te horen dat het starten van de auto meerdere keren niet lukte en dat je hierdoor vertraging hebt opgelopen. Dit is natuurlijk niet de bedoeling en we begrijpen goed hoe frustrerend dit moet zijn geweest, zeker als je meteen weg wilde.

Wat betreft je verzoek om het eerste half uur van de rit te compenseren willen we dit graag voor je nakijken en oplossen. Wil je ons hiervoor een e-mail sturen naar support@mywheels.nl met als onderwerp [klacht – Trustpilot]? Dan pakken we je rit er direct bij en zorgen we dat dit correct wordt afgehandeld.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zeer teleurstellende afhandeling bij defecte auto

Ik huur al jaren via MyWheels en besteed jaarlijks tussen de 6.000 en 7.000 euro. Het boeken via de app gaat meestal prima, maar zodra er iets mis is met de auto gaat het volledig fout.

Op 31 oktober kreeg ik een auto mee die direct bij aanvang al niet in orde was. Na een paar minuten rijden zagen wij direct een gevaarlijk waarschuwingslampje, waardoor we de auto meteen moesten parkeren en onze reis moesten afbreken. Ik heb MyWheels direct gebeld en aangegeven dat deze auto nooit verhuurd had mogen worden. De medewerker bevestigde dat de rit geannuleerd zou worden en dat zij het netjes zouden oplossen.

Tot mijn verbazing kreeg ik daarna toch een factuur voor de volledige periode, terwijl er slechts 5 kilometer met de auto is gereden. Alsof dat nog niet genoeg was, kreeg ik vervolgens ook nog boetes toegestuurd voor een auto die al defect was bij het ophalen. Ondanks meerdere meldingen blijft een correcte reactie of oplossing vanuit MyWheels volledig uit.

Voor een bedrijf dat zo afhankelijk is van betrouwbaarheid en service, is dit echt teleurstellend. Het geeft geen vertrouwen dat Support zulke duidelijke gevallen niet oppakt. Helaas daarom een 1 ster review.

31. Oktober 2025

Hi,

Bedankt dat je de tijd neemt om je ervaring zo uitgebreid te delen. Het spijt ons oprecht om te horen dat je dit hebt meegemaakt, zeker omdat je al jarenlang een trouwe gebruiker bent en veel vertrouwen in onze dienstverlening hebt gesteld. Dat maakt het des te vervelender dat dit zo is misgegaan. Dat je ondanks meerdere meldingen geen passende reactie hebt gekregen is absoluut niet de service waar wij naar streven.

We willen dit graag zo snel en zorgvuldig mogelijk voor je oplossen. Wil je ons een e-mail sturen met als onderwerp [klacht – Trustpilot] naar support@mywheels.nl? Dan kunnen wij direct je dossier erbij pakken en zorgen wij ervoor dat we dit samen met jou kunnen oplossen.

Incasso

Gewoon betaald, vervolgens zonder enig bericht te hebben ontvangen, krijg ik een incasso in m'n nek. Niet bereikbaar, geen klantenservice en het resterend saldo op m'n account krijg ik ook niet uitbetaald. Buiten dat de prijzen buitensporig hoog zijn voor een Opel ****ing Corsa, is de dienstverlening dus ook nog eens om te huilen. Schofterige organisatie, niet doen.

14. August 2025

Hi,

Bedankt dat je de tijd neemt om je ervaring te delen. Het spijt ons om te horen dat je te maken hebt gehad met een incasso zonder dat je daar eerst een duidelijk bericht over hebt ontvangen en dat je onze klantenservice als niet bereikbaar hebt ervaren. Dat is natuurlijk niet hoe het hoort en dit willen we graag voor je uitzoeken, zodat we precies kunnen zien wat er is gebeurd en samen naar een passende oplossing kunnen zoeken.

Wil je ons een e-mail sturen met als onderwerp [klacht - trustpilot] naar support@mywheels.nl? Dan kan ons team je gegevens erbij pakken en je zo snel mogelijk verder helpen.

Super easy to use

Super easy to use. Very accessible.

16. November 2025

Antwort von MyWheels

Hi! Good to hear you are so satisfied with our services. We hope to see you back soon in one of our MyWheels cars.

Auto in perfecte staat

De rit zelf was goed, de auto schoon en de procedure heel simpel. Mijn complimenten! Echter, bij het terugplaatsen van de auto aan het oplaadpunt, startte het opladen niet, waardoor ik veel tijd heb verloren door ook andere punten te chekken. Geen van de punten leek het te doen. Gelukkig kon ik dit melden in de app en de rit beeindigen. Maar het zorgde wel even voor stress, bij iemand die dit nooit eerder heeft meegemaakt.

15. November 2025

Antwort von MyWheels

Hi! Wat fijn om te lezen dat je over het algemeen een goede ervaring hebt gehad met MyWheels. We blijven het laadproces verbeteren en werken voortdurend aan vernieuwing om het onze klanten zo makkelijk mogelijk te maken. Dankjewel voor je feedback en we hopen je snel weer terug te zien in een van onze auto's. : )

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr