tot nu toe met alle auto's behalve de Renault 5 positieve ervaringen. Helaas wordt in de stad vrijwel iedere auto vervangen door de renault 5 die ook teruglaadt aan de stad. Dit maakt dat alle 5 de ke... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
mooi concept zag wel dat de bandenspanning aangepast moest worden en een aantal uitroeptekens maar los daarvan.. prachtig concept en betaalbaar ook
Super goed, heel handig, weinig zorgen! Het gemak van een uitje maken of naar werk gaan, alleen mogen ze wel de auto’s komen schoonmaken van binnen, andere gebruikers zijn niet persé netjes. Ook... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ik heb een zeer slechte ervaring gehad met MyWheels. Tijdens mijn rit viel de auto plotseling stil midden op de snelweg (A10), wat een levensgevaarlijke situatie opleverde. Ik stond stil op de rijba... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
MyWheels gelooft dat elke auto een deelauto is. Samen maken we de straten en buurten een klein beetje beter.
Niederlande
Hat 98 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Ik werd goed geholpen door de medewerker.
Heel duidelijk was ze met communiceren.
Heel fijn vond ik dat. Mywheels zijn ook jouw wheels👍🏾

Antwort von MyWheels
This was my first experience with MyWheels, and it was a very nice trip. The electric cars are a little tricky to start and drive at first, but it was my first time driving an electric car. Overall, the experience was very comfortable and completely noise-free.
De service is perfect, echt perfect! Snel, makkelijk en handig!!!!

Antwort von MyWheels
Alles ok tot volgende keer

Niets in de buurt...
Oosterwolde Fr

Antwort von MyWheels
Ging soepel en ik ga het
balweer doen

Antwort von MyWheels
De auto ging open het concept is perfect. Maar je verwacht ook een nette auto. Vol deuken krassen spatbord gescheurd te veel om op te noemen. Matten smerig, niet volledig opgeladen. Dat mensen zo met spullen van een ander omgaan. Maar maak de auto maak hem schoon en zorg dat deze opgeladen is. Erg jammer ….. het is niet voor niks!

Antwort von MyWheels
Ze gaan helaas niet goed om met je data. Ik heb mij tot 10x toe afgemeld van de nieuwsbrief en contact opgenomen om al mijn gegevens te verwijderen, wat ze dan bevestigen, maar toch ontvang ik nog alle marketing emails.

Antwort von MyWheels
Super soepel een auto huren.
Courante auto die goed verzorgd was.
Zeer tevreden!

Antwort von MyWheels
Zeer misleidend. Het vanaf prijs ook al neem je een abonnement wordt er 2 a 3 keer hogere uurprijs gerekend. Mywheels is niet te bereiken, telefonisch ook niet via chat. Bij invullen van contactformulier, komen ze niet na op binnen x werkdagen terug op uw contractverzoek. Zit standaard 25km in bij boekingen.

Antwort von MyWheels
Ideaal voor als je af en toe toch een auto (extra) nodig hebt. Niet duur, nette auto's en goede service.

Antwort von MyWheels
Wat een belabberde communicatie!
Jarenlang naar tevredenheid gereden en als er iets was kon het gelijk telefonisch geregeld worden. Maar helaas is dit niet meer zo. Praktische zaken als een auto die niet start kunnen telefonisch geregeld worden maar al het anderen gaat via een niet functionerende klantenservice en alleen via de mail. Had een auto waarvan de bumper er half af bleek te liggen en kwam daarachter op de snelweg. Rechtsomkeert gemaakt en dit gemeld. (en belangrijke afspraak gemist). Gevraagd om teruggave van de kosten en compensatie. Kreeg een schamele 10 euro compensatie toe gezegd maar ben nu al zeker meer dan 10 mailtjes verder om mijn geld van de rit plus die compensatie terug te krijgen. Ze blijven herhalen dat ze het hebben betaald maar ik heb niets ontvangen!! Meerdere malen gevraagd om te bellen want via de mail werkt het kennelijk niet maar geen reactie, alleen maar dezelfde mail dat het geregeld zou zijn. Prima bedrijf als het goed gaat maar zodra je iets nodig hebt is een grote ellende!!!!

Antwort von MyWheels
Was erg makkelijk en heel handig als je niet altijd een auto nodig hebt maar toch af en toe een auto te leen wil

Antwort von MyWheels
Auto was niet al te fris meer, veel schade en geen schoon interieur.

Antwort von MyWheels
Oplader deed het daarna niet. Terwijl ik het wel goed had aangesloten

Antwort von MyWheels
Very good car share system with huge fleet and easy user interface

Antwort von MyWheels
Is very handy to get a car in case you need.
But honestly I do find it super expensive. Now 2 hours 50 km and 35 euros. Is quit a lot. I hope you will reguse a bit so people can use it more often

Antwort von MyWheels
Als ik een auto wil huren en de auto is kapot, dan krijg ik netjes een melding via een sms-bericht. Dat is voor mij heel handig, omdat ik doof ben. Het zijn goede auto’s; ze zijn wel wat prijzig, maar ik denk dat het om goede kwaliteit gaat. Echt een handige app en een mooi bedrijf.

Antwort von MyWheels
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.