MyWheels Bewertungen 2’653

TrustScore 3.5 von 5

3.4

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

tot nu toe met alle auto's behalve de Renault 5 positieve ervaringen. Helaas wordt in de stad vrijwel iedere auto vervangen door de renault 5 die ook teruglaadt aan de stad. Dit maakt dat alle 5 de ke... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

mooi concept zag wel dat de bandenspanning aangepast moest worden en een aantal uitroeptekens maar los daarvan.. prachtig concept en betaalbaar ook

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super goed, heel handig, weinig zorgen! Het gemak van een uitje maken of naar werk gaan, alleen mogen ze wel de auto’s komen schoonmaken van binnen, andere gebruikers zijn niet persé netjes. Ook... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Ik heb een zeer slechte ervaring gehad met MyWheels. Tijdens mijn rit viel de auto plotseling stil midden op de snelweg (A10), wat een levensgevaarlijke situatie opleverde. Ik stond stil op de rijba... Mehr ansehen

1. Mietwagenanbieter

Vom Unternehmen geschrieben

MyWheels gelooft dat elke auto een deelauto is. Samen maken we de straten en buurten een klein beetje beter.

3.4

1 Stern

Hat 98 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Duidelijke communicatie.

Ik werd goed geholpen door de medewerker.
Heel duidelijk was ze met communiceren.
Heel fijn vond ik dat. Mywheels zijn ook jouw wheels👍🏾

16. Dezember 2025

Hi Sumara,

Een perfect voorbeeld van de gemeenschapsgeest waar we voor staan. Bedankt voor je steun!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

This was my first experience with…

This was my first experience with MyWheels, and it was a very nice trip. The electric cars are a little tricky to start and drive at first, but it was my first time driving an electric car. Overall, the experience was very comfortable and completely noise-free.

19. Dezember 2025

Niets in de buurt...

Niets in de buurt...
Oosterwolde Fr

18. Dezember 2025

Hi Henk,

Dit klinkt misschien vreemd, maar ook met je negatieve review zijn we blij. Dankzij feedback, ook feedback waar we een beetje van moeten huilen, weten we wat we moeten verbeteren. Jou helpen we daar nu helemaal niet mee, maar op termijn wel. Met betere dienstverlening. We kunnen alleen maar hopen dat je de deelautobeweging van MyWheels binnenkort weer een kans geeft. Want alleen met véél gebruikers, kunnen we betere service regelen en ervoor zorgen dat iedereen een deelauto op loopafstand heeft.

Ging soepel en ik ga het

Ging soepel en ik ga het
balweer doen

16. Dezember 2025

Hi Francis,

Fijn dat je het zo positief hebt ervaren! Wij hopen dit zo te mogen houden en je snel weer terug te zien voor je volgende rit.

Helemaal beschadigd en smerig

De auto ging open het concept is perfect. Maar je verwacht ook een nette auto. Vol deuken krassen spatbord gescheurd te veel om op te noemen. Matten smerig, niet volledig opgeladen. Dat mensen zo met spullen van een ander omgaan. Maar maak de auto maak hem schoon en zorg dat deze opgeladen is. Erg jammer ….. het is niet voor niks!

14. Dezember 2025

Hi Ingrid,

Bedankt voor je review en dat je de tijd hebt genomen om jouw ervaring met ons te delen. Dit soort feedback is heel waardevol voor ons. We doen ons uiterste best om onze auto’s in een goede staat te houden maar kunnen dat alleen met de hulp van gebruikers die situaties zoals deze bij ons melden.

Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je een auto aantreft met schade of in een minder schone staat en ook een lage batterij is vervelend om mee te starten. We begrijpen goed dat dit jouw rit niet prettig heeft gemaakt.

Als je dit soort situaties tegenkomt neem dan gerust direct contact met ons op. Dan kunnen we snel schakelen en ervoor zorgen dat de auto weer netjes wordt gemaakt of een alternatief aanbieden waar mogelijk.

In strijd met AVG

Ze gaan helaas niet goed om met je data. Ik heb mij tot 10x toe afgemeld van de nieuwsbrief en contact opgenomen om al mijn gegevens te verwijderen, wat ze dan bevestigen, maar toch ontvang ik nog alle marketing emails.

14. Dezember 2025

Hi Emma,

Bedankt voor je review en het delen van je ervaring. Het spijt ons om te horen dat je herhaaldelijk ongewenste e-mails hebt ontvangen, zeker nadat je je meerdere keren hebt afgemeld en om verwijdering van je gegevens hebt gevraagd. Dat had uiteraard niet mogen gebeuren en we begrijpen dat dit frustrerend is.

We willen dit graag direct en zorgvuldig voor je oplossen. Zou je contact met ons willen opnemen via support@mywheels.nl met als onderwerp [Klacht - Trustpilot]? Dan kunnen we je gegevens handmatig controleren en ervoor zorgen dat je verzoek correct wordt verwerkt.

Korte stadsrit

Super soepel een auto huren.

Courante auto die goed verzorgd was.

Zeer tevreden!

10. Dezember 2025

Hi TJ,

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat het huren van de auto zo soepel verliep en dat de auto helemaal naar wens was. We zijn blij dat je zo tevreden bent en hopen je snel weer te mogen helpen bij een volgende rit.

Zeer misleidend prijs

Zeer misleidend. Het vanaf prijs ook al neem je een abonnement wordt er 2 a 3 keer hogere uurprijs gerekend. Mywheels is niet te bereiken, telefonisch ook niet via chat. Bij invullen van contactformulier, komen ze niet na op binnen x werkdagen terug op uw contractverzoek. Zit standaard 25km in bij boekingen.

21. November 2025

Hi!

Bedankt voor je review en het delen van je zorgen

We vinden het jammer om te horen dat je onze tarieven als misleidend hebt ervaren Dat is natuurlijk nooit onze bedoeling.

Graag willen we benadrukken dat al onze tarieven volledig transparant terug te vinden zijn op onze website en in de app per auto. Zo kan je altijd vooraf zien welke kosten erbij komen kijken. Daarnaast is het 25 km-trippakket optioneel. Je kunt dit tijdens het reserveren eenvoudig uitzetten als je er geen gebruik van wilt maken.

Wat betreft onze bereikbaarheid het spijt ons dat je ons niet goed hebt kunnen bereiken. Dat is niet de ervaring die we willen bieden, Als je nog vragen hebt of iets met ons wilt bespreken neem dan gerust contact met ons op via support@mywheels.nl met als onderwerp [Klacht - Trustpilot] zodat we je sneller kunnen helpen

We kijken graag met je mee om dit voor je op te lossen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ideaal voor als je af en toe toch een…

Ideaal voor als je af en toe toch een auto (extra) nodig hebt. Niet duur, nette auto's en goede service.

Hi Myrna,

Bedankt voor je leuke review! Fijn om te horen dat je tevreden bent en wij hopen je gauw weer te mogen verwelkomen in een van onze auto's.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wat een belabberde communicatie!

Wat een belabberde communicatie!
Jarenlang naar tevredenheid gereden en als er iets was kon het gelijk telefonisch geregeld worden. Maar helaas is dit niet meer zo. Praktische zaken als een auto die niet start kunnen telefonisch geregeld worden maar al het anderen gaat via een niet functionerende klantenservice en alleen via de mail. Had een auto waarvan de bumper er half af bleek te liggen en kwam daarachter op de snelweg. Rechtsomkeert gemaakt en dit gemeld. (en belangrijke afspraak gemist). Gevraagd om teruggave van de kosten en compensatie. Kreeg een schamele 10 euro compensatie toe gezegd maar ben nu al zeker meer dan 10 mailtjes verder om mijn geld van de rit plus die compensatie terug te krijgen. Ze blijven herhalen dat ze het hebben betaald maar ik heb niets ontvangen!! Meerdere malen gevraagd om te bellen want via de mail werkt het kennelijk niet maar geen reactie, alleen maar dezelfde mail dat het geregeld zou zijn. Prima bedrijf als het goed gaat maar zodra je iets nodig hebt is een grote ellende!!!!

10. Dezember 2025

Hi!

Bedankt voor je review en het delen van je ervaring het spijt ons om te horen dat het niet helemaal naar wens is verlopen

We kijken dit graag samen met je na en zoeken uit wat er precies is misgegaan Neem daarvoor gerust contact met ons op via support@mywheels.nl en gebruik in het onderwerp [Klacht - Trustpilot] Zo kunnen we je bericht sneller terugvinden en je zo goed mogelijk helpen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Was erg makkelijk en heel handig als je…

Was erg makkelijk en heel handig als je niet altijd een auto nodig hebt maar toch af en toe een auto te leen wil

Antwort von MyWheels

Bedankt voor je fijne review! Wat leuk om te horen dat het huren van een auto zo makkelijk en handig voor je was. Hopelijk mogen we je snel weer verwelkomen voor een volgende rit

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Auto was niet al te fris meer

Auto was niet al te fris meer, veel schade en geen schoon interieur.

Hi EJ,

Dank voor je review. Als autodelers balen we allemaal van smerige auto’s. Het irritante is echter dat we het als centraal support team ook niet helemaal kunnen oplossen. Bij een deelauto ben je, anders dan bij een huurauto, deels afhankelijk van het gedrag van je mede-autodelers. Als we elke auto na elke rit moeten controleren en schoonmaken, worden we onbetaalbaar. En als we elke vervuiler moeten traceren op basis van DNA samples van die Happy Meal zak, worden we een detectivebureau (of Big Brother). Wat wij kunnen doen is de auto regulier schoonmaken en reageren op meldingen. Wat jij kunt doen is zelf de auto schoon achterlaten, ons melden wanneer ie echt te vies is en zelfs af en toe iets van een vorige gebruiker opruimen. Dat klinkt misschien stom, maar als iedereen dat doet, houden we het samen acceptabel. Dank voor je meedenken dus!

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Oplader deed het daarna niet

Oplader deed het daarna niet. Terwijl ik het wel goed had aangesloten

Hi Tim,

Dank je wel voor je bericht. Jammer om te horen dat de oplader niet werkte terwijl je hem correct had aangesloten. Dat had natuurlijk niet mogen gebeuren.

Wil je ons een e-mail sturen op support@mywheels.nl met een korte beschrijving van de situatie en het kenteken van de auto? Dan kijken we het direct voor je na.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Very good car share system with huge…

Very good car share system with huge fleet and easy user interface

7. Dezember 2025

Hi Jan,

Thank you for your review. Great to hear that you like our large fleet and find the app easy to use. We really appreciate you taking the time to share your experience.

Very good customer service

Very good customer service

Hi Rebecca,

We are utterly happy to read your positive review and hope to see you soon in of our cars again!

Heerlijk flexibel

Heerlijk flexibel en leuk om een andere auto te proberen.

Hi!

Wat fijn dat je zo positief bent over MyWheels en wij bedanken je voor het uitspreken over je ervaring. Wij hopen dit uiteraard zo positief te mogen behouden en je snel weer terug te zien in een van onze auto's.

Great BUT EXPENSIVE

Is very handy to get a car in case you need.

But honestly I do find it super expensive. Now 2 hours 50 km and 35 euros. Is quit a lot. I hope you will reguse a bit so people can use it more often

1. Dezember 2025

Hi!

Thanks for sharing your thoughts and we are happy to read that your happy with us. We understand that prices can sometimes feel high. We try to keep our rates as low as possible while still offering reliable well maintained cars and a service that is available 24/7.

Your feedback is very valuable to us and we’ll make sure to pass it along internally. We are always looking for ways to improve and make carsharing more accessible.

Thanks again for using MyWheels and for taking the time to leave a review!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Handige app

Als ik een auto wil huren en de auto is kapot, dan krijg ik netjes een melding via een sms-bericht. Dat is voor mij heel handig, omdat ik doof ben. Het zijn goede auto’s; ze zijn wel wat prijzig, maar ik denk dat het om goede kwaliteit gaat. Echt een handige app en een mooi bedrijf.

Hi Ruben,

Dank je wel voor je mooie review. Fijn om te horen dat onze sms-meldingen handig voor je zijn en dat je dit als doof gebruiker prettig ervaart. We doen ons best om onze service voor iedereen toegankelijk te maken.

Ook waarderen we het dat je de kwaliteit van onze auto’s en app benoemt. We proberen onze prijzen zo laag mogelijk te houden terwijl we veilige en betrouwbare auto’s blijven aanbieden.

We vinden het heel fijn dat we je goed kunnen helpen. Mocht je ooit ideeën hebben over hoe we het nog beter voor je kunnen maken dan staan we altijd open voor feedback.

Dank je wel dat je voor MyWheels kiest!

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr