My & Holger Bewertungen 401

TrustScore 5 von 5

4.9

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig god vejledning hos Camilla med indtryk af høj faglig-og teknisk viden. oplevelse af at hun hurtigt forstod mine ønsker. Meget tilfreds med resultatet. Yngre frisør (måske elev) der skyllede far... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sabrina er god til at klippe og det blir altid så fint og godt. Og mine børn elsker deres frisure 😎vi vil klart anbefale my og Holger hele familien kommer her

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg fik en virkelig skøn hovedbundsmassage og en helt vildt god klipning og styling af jeres dygtige juniorstylist, Maya. Lækre produkter og god vejledning. Jeg tror aldrig jeg har været så begejstr... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det er altid en fornøjelse at komme hos My og Holger. Man bliver altid taget imod med et smil og god energi! Jeg er blevet klippet af mange forskellige frisører i deres tre saloner, og alle har simpe... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Friseursalon

Vom Unternehmen geschrieben

Første gang kommer du måske for at blive klippet eller få farvet dit hår. Næste gang håber vi, du kommer for noget mere. Fordi du har forelsket dig i den ånd og den stemning, der kendetegner My og Holger. Udover at tilbyde nogle af byens bedste frisørbehandlinger gør vi en dyd ud af at skabe en rar oplevelse og et hyggeligt rum, hvor du føler dig velkommen. Et sted, hvor du kan læne dig tilbage og kan slappe af. Og hvor du bliver mødt af et smil og en service, du ikke finder hvor som helst.

Kontaktinformationen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

God oplevelse og service

Kære Petra 💕

Hvor dejligt at høre! Mange tak.

Ingen klager her!

Rigtig god service, og flot klipning ved Mathias!🤩

Kære Camilla 💖

Fantastisk! Mange tak for din fine anmeldelse!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dejlig rolig og tryg oplevelse

Kære Mette 💕

Det er vi meget glad for at høre! Tak for din anmeldelse.

God rådgivning

God rådgivning, og hun tog god højde for min hårtype

Kære Isabella 💖

Mange tak for din anmeldelse. Dejligt at høre.

Der er god service

Der er god service, tid og nærvær. Altid et fint resultat :)

Kære Louisa 💕

Mange tak for din fine anmeldelse.

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse. Man får det resultat man ønsker 😊

Kære Nadia 💖

Mange tak - det er dejligt at høre!

Altid super god service

Altid super god service, søde piger og god energi. En rigtig hyggelig oplevelse at komme til frisøren 😊

Kære Britt 💕

Mange tak - det er vi rigtig glade for at høre!

Mega god oplevelse

Mega god oplevelse. Jeg var mega tilfreds

Kære Emilie 💕

Mange tak for din fine anmeldelse - den er vi glad for.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altid god service og de sødeste…

Altid god service og de sødeste frisører! Kan kun varmt anbefale at vælge dem.

Kære Christine 💕

Tak for din virkelig fine anmeldelse - den er vi glad for!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fast kunde - fornøjelse hver gang!

Nu har jeg været fast kunde hos Josefia i længere tid, og det er altid en sand fornøjelse - høj service og dygtig faglighed, hvor jeg hver gang forlader salonen med præcis det hår, som jeg ønskede mig!

Grundige og søde

Lotte er virkelig sød, nem at tale med og grundig. Det bliver altid godt ved hende!

Kære Sofie ❤️

Mange tak - det er vi så glad for at høre. Tak for at tage dig tid til at skrive!

Majken er en superdygtig frisør

Majken er en superdygtig frisør
💜💜💜💜💜

Kære Anette ❤️

Det giver vi dig helt ret i 😉 Tak for din fine anmeldelse - den er vi super glad for.

Jeg giver 5 stjerner

Altid en dejlig oplevelse at komme hos jer

Kære Susanne 💖

Hvor fantastisk! Tusind tak for din fine anmeldelse og for at tage dig tid til at skrive.

Som altid fantastisk service

Som altid fantastisk service!
Hyggelige omgivelser, professionelle og dygtige frisører !

9. März 2026

Kære Denni 💖

Tak for din fine anmeldelse - den er vi glad for!

Pagehår af Nilaa

Jeg blev klippet af Nilaa, som er super sød. Hun er virkelig behagelig at snakke med og giver gode råd og så er jeg super tilfreds med resultatet.

9. März 2026

Kære Helle 💖

Hvor dejligt at høre - mange tak for din anmeldelse.

Dbh Jeanette /My & Holger

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr