Rigtig god vejledning hos Camilla med indtryk af høj faglig-og teknisk viden. oplevelse af at hun hurtigt forstod mine ønsker. Meget tilfreds med resultatet. Yngre frisør (måske elev) der skyllede far... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Sabrina er god til at klippe og det blir altid så fint og godt. Og mine børn elsker deres frisure 😎vi vil klart anbefale my og Holger hele familien kommer her
Jeg fik en virkelig skøn hovedbundsmassage og en helt vildt god klipning og styling af jeres dygtige juniorstylist, Maya. Lækre produkter og god vejledning. Jeg tror aldrig jeg har været så begejstr... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Det er altid en fornøjelse at komme hos My og Holger. Man bliver altid taget imod med et smil og god energi! Jeg er blevet klippet af mange forskellige frisører i deres tre saloner, og alle har simpe... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Første gang kommer du måske for at blive klippet eller få farvet dit hår. Næste gang håber vi, du kommer for noget mere. Fordi du har forelsket dig i den ånd og den stemning, der kendetegner My og Holger. Udover at tilbyde nogle af byens bedste frisørbehandlinger gør vi en dyd ud af at skabe en rar oplevelse og et hyggeligt rum, hvor du føler dig velkommen. Et sted, hvor du kan læne dig tilbage og kan slappe af. Og hvor du bliver mødt af et smil og en service, du ikke finder hvor som helst.
Boulevarden 12, 13, Jyllandsgade 13, Nørregade 10, 9000, Aalborg, Dänemark
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Har haft Camilla hos MyogHolger som frisør i årevis og er SÅ glad for hende! Generelt er der bare gid stemning og høj kundeservice hos MyogHolger. Klar anbefaling

Antwort von My & Holger
Laura C er en meget dygtig medarbejder, og jeg er så tilfreds med resultatet af klipningen. Jeg har naturlige krøller, som hun arbejdede frem, og jeg var helt overrasket over, at jeg havde så mange, tusind tusind tak for det, hvor er det flot.

Antwort von My & Holger
Mega god service, man er I rigtig gode hænder. Fik lavet en balayage af Sofia, som var rigtig god til at hjælpe og finde frem til den perfekte farve. Super god oplevelse, kan klart anbefales

Antwort von My & Holger
Altid god vejledning og er altid tilfreds med resultatet.

Antwort von My & Holger
Den bedste frisør! Jeg har gået ved MY & HOLGER siden jeg flyttede til Aalborg for 11 år siden og jeg kunne aldrig finde på at gå andre steder! Jeg er ALTID så tilfreds med resultatet og så er jeg bare vild med deres indretning i salonerne og deres skønne stylister. Kun ros herfra! 💗

Antwort von My & Holger
Altid søde og meget hjælpsomme. Kan varmt anbefales

Antwort von My & Holger
God service og man kommer altid ud med et bedre resultat ind man havde forventet

Antwort von My & Holger
Altid god service - kommer hver 3. Måned.

Antwort von My & Holger
Superkompetente frisører hus My og Holger, der altid kan vejlede og give en god service i, hvad der er behov for. Prisen er rimelig og det er nemt at finde en tid. Endelig er de fantastiske, når man har små størrelser med. Vi kommer her altid for at få vores dreng klipper❤️

Antwort von My & Holger
Jeg havde en rigtig god oplevelse hos My & Holger. Personalet var venlige, professionelle og lyttede virkelig til, hvad jeg ønskede, samt var gode til at give råd med på vejen til pleje af mit hår. Jeg følte mig godt taget imod fra start til slut, og resultatet blev lige som jeg havde håbet. Salonen er også hyggelig og afslappende at være i. Jeg kan helt klart anbefale My & Holger Frisør til andre.

Antwort von My & Holger
Personlig behandling og gode råd ift. hårpleje

Antwort von My & Holger
Dejlig service med fokus på mine behov. Behagelig behandling, sød og smilende behandler.

Antwort von My & Holger
Tobias🤗 Super dygtig og mega professionelt.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Love it🫶🏼

Antwort von My & Holger
Super service og altid en dejlig behandling!

Antwort von My & Holger
Jeg blev forkælet med kakao, chokolade og chips, og Mathias var hyggelig at tale med mens han klippede mit hår fint. Og så fik jeg grøn farve i håret bagefter. Kh Stine, 9 år

Antwort von My & Holger
Favoritfrisør gennem 20 år. Helt tilbage fra MariaS 😍 altid god vejledning og resultat.

Antwort von My & Holger
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.