Sabrina er god til at klippe og det blir altid så fint og godt. Og mine børn elsker deres frisure 😎vi vil klart anbefale my og Holger hele familien kommer her
Rigtig god vejledning hos Camilla med indtryk af høj faglig-og teknisk viden. oplevelse af at hun hurtigt forstod mine ønsker. Meget tilfreds med resultatet. Yngre frisør (måske elev) der skyllede far... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg fik en virkelig skøn hovedbundsmassage og en helt vildt god klipning og styling af jeres dygtige juniorstylist, Maya. Lækre produkter og god vejledning. Jeg tror aldrig jeg har været så begejstr... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Det er altid en fornøjelse at komme hos My og Holger. Man bliver altid taget imod med et smil og god energi! Jeg er blevet klippet af mange forskellige frisører i deres tre saloner, og alle har simpe... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Første gang kommer du måske for at blive klippet eller få farvet dit hår. Næste gang håber vi, du kommer for noget mere. Fordi du har forelsket dig i den ånd og den stemning, der kendetegner My og Holger. Udover at tilbyde nogle af byens bedste frisørbehandlinger gør vi en dyd ud af at skabe en rar oplevelse og et hyggeligt rum, hvor du føler dig velkommen. Et sted, hvor du kan læne dig tilbage og kan slappe af. Og hvor du bliver mødt af et smil og en service, du ikke finder hvor som helst.
Boulevarden 12, 13, Jyllandsgade 13, Nørregade 10, 9000, Aalborg, Dänemark
- 98 11 14 11
- myogholger.dk
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen
Sabrina er god til at klippe og det…
Meget professionel og behagelig…
Meget professionel og behagelig betjening. Dygtig frisør altid godt tesultat
Bedste betjening af Matias
Bedste betjening af Matias. Jeg kommer altid ved Matias og har gjort i 2 år nu, og er tilfreds hver gang ! Kan kun anbefale my og Holger, især Matias !
Mega god oplevelse Mathias var sød og…
Mega god oplevelse Mathias var sød og virkelig dygtig til at vejlede
Mille er så fantastisk 😍 Meget dygtig…
Mille er så fantastisk 😍 Meget dygtig og en sød og skøn betjening 🤩
Det er altid en fornøjelse at komme på…
Det er altid en fornøjelse at komme på salonen. Sødere og dygtigere personale findes ikke nogen steder.
Jeg har haft boks farve i mit hår…
Jeg har haft boks farve i mit hår igennem en længere periode og ønskede tilbage til min naturlige hårfarve igen. Pigerne på boulevarden har været så søde og tålmodige med mig og mine ønsker, som også er blevet imødekommet til fulde! Er gået glad og virkelig tilfreds derfra hver gang!
Rigtig god rådgivning til vores…
Rigtig god rådgivning til vores konfirmand, som fik en smukt og naturligt look til sin konfirmation.
Vi kommer igen :)

Mega sød frisør
Mega sød frisør, altid glad for resultatet!

Antwort von My & Holger
Kom for at rette op på en anden frisørs…
Kom for at rette op på en anden frisørs klipning, og fik god vejledning og et resultat der var 100 gange bedre end det jeg kom med. Kæmpe anbefaling!

Antwort von My & Holger
En rigtig dejlig oplevelse af Emilie…
En rigtig dejlig oplevelse af Emilie som forstod lige det jeg gerne ville have.
Perfekt klipning 🤗

Antwort von My & Holger
Professionel og venlig fra start
Professionel og venlig fra start .
Valgte stille tid og det blev fint fulgt . Stor anbefaling herfra.

Antwort von My & Holger
God service og dygtige frisører
God service og dygtige frisører, samt en virkelig hyggelig salon. Kan helt klart anbefale🌸

Antwort von My & Holger
hun gjorde det så godt !
hun gjorde det så godt !! kommer 100% tilbage

Antwort von My & Holger
Maiken klipper fantastisk nu de sidste…
Maiken klipper fantastisk nu de sidste 7-8 år… altid glad og smilende

Klipning
Jeg kom ind til et dameklip inden min ferie, altid imødekommende personale og god behandling og ikke mindst rådgivende☺️

Antwort von My & Holger
Kan anbefale denne frisør salon
Altid fantastisk klipning og striber i håret. Altid super god service med råd og vejledning.
En frisør jeg klart kan anbefale

Antwort von My & Holger
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.