Fijn om zonder pushy salesperson de selectie wagens te kunnen bekijken! Het team was superbehulpzaam en gaf professionele uitleg...zorgde ook dat het papierwerk vlot verliep...icing on the cake was... Mehr ansehen
myCar, zeker aan te bevelen! Bij ons eerste bezoek aan My Car werden wij heel vriendelijk ontvangen en kregen wij duidelijke antwoorden op onze vragen. Bij een tweede bezoek en de aankoop van onz... Mehr ansehen
Reeds vele jaren klant bij MyCar Brugge, hier komen wij graag terug. Het vriendelijke onthaal aan de receptie door Dieter, de goede service na verkoop, ruime keuze in nieuwe en jonge tweedehands wagen... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
myCar.be is dé specialist in bijna-nieuwe wagens! +500 occasies en nieuwe auto’s in stock van alle merken! Scherpe prijzen en snel leverbaar: myCar.be!
Koning Albert I-laan 84, 8200, Brugge, Belgien
- mycar.be
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Super tevreden over de service en mijn…
Super tevreden over de service en mijn mooie nieuwe mini! Top top top! Zeker een aanrader!
Niet aan te raden voor 'jonge' tweedehandswagens
Ongeveer 3 jaar geleden een auto gekocht met amper 1800 km op de teller . Verkoopspraatje : De vorige eigenaar verandert graag van auto . Nu voor de eerste keer naar de keuring geweest . Conclusie van de keurder : deze wagen heeft een ongeval gehad,dat zie je aan verschillende punten . Blijkbaar zijn vele 'jonge tweedehandswagens' bij Mycar , wagens die een ongeval gehad hebben en opgelapt zijn! Dus opgelet als je daar een 'jonge' tweedhandswagen koopt!
Aankoop volkswagen T-Roc bij myCar Genk
Aankoop volkswagen T-Roc bij myCar Genk
Wij waren op zoek naar een nieuwe wagen. Tijdens onze zoektocht zijn we terecht gekomen bij jullie.
Op de website vonden we hetgeen we zochten. Na het bezoek aan de garage in Genk waren we overtuigd.
Vlotte afhandeling van de verkoop en thuislevering van de wagen, net voor de lockdown!
Alvast bedankt.
2dehands Opel insignia aangekocht…
2dehands Opel insignia aangekocht volgende punten,:Auto trekt niet op en olie in het koelvloeistofreservoir, volgende punten moeten laten herstellen , oliekoeler , thermostaat,en koelvloeistof,11klepstoters speciale voor dit type motor dus een groot werk want nokkenassen moesten er uit , distributie riem Poly v riem en de spanners ,dan remvloeistof want die was zwart,dan een gewoon onderhoud gedaan want dit was niet gebeurt dus olie ,bogies, oliefilter luchtfilter en massalucht meter mogen vervangen ,remblokken achterraan waren ook aan vervanging toe dus die ook vervangen, gelukkig kon ik dit allemaal zelf en heeft mij dit rond de 800euro gekost zonder werk ,dus ik ben totaal niet tevreden ,evenals als ik de auto aangekocht had verzonnen ze elke keer iets zodat de leverdatum met 1maand half uitgesteld was ,ga daar nooit een auto kopen zijn zakzetters tot en met en gelukkig dat ik een mechanieker ben en dit allemaal zelf kan ,maar iemand die daar niks van afweet gaat zowiezo 2500euro aan kosten kwijt zijn.
Super
Alles verliep heel vlot. Diankamé was heel behulpzaam en vriendelijk, ik mocht ook telkens contact opnemen als er iets was en werd telkens geholpen☺️
Dankuwel voor de goede service !
100% betrouwbaar
Mr.Diankame heel vriendelijk en professioneel, ik heb heel goede ervaring bij jullie gehad.Dank u en tot ziens❤️
Aankoop auto
Vriendelijk onthaal
Goeie uitleg
Vlotte verkoop
Afhaling auto ok en nodige uitleg ontvangen
Nadien nog info nodig: steeds vriendelijk met advies en uitleg
Thanks :-)
Very professional and friendly service.
greetings
Zeker een aanrader!
Zeer goed ontvangen en deskundige uitleg gekregen van verkoper thierry! Zeker een aanrader! Zeer tevreden van onze aankoop!
Heel vriendelijk ontvangst.alles wordt…
Heel vriendelijk ontvangst.alles wordt uitgelegd van a tot z .
Heel tevreden!!zeker een aanrader naar…
Heel tevreden!!zeker een aanrader naar andere mensen toe.Klantvriendelijkheid zeker top!!en een goede service en aangename sfeer.
Duizend maal bedankt!!!
Charlotte.
Super vriendelijk ondanks de vele…
Super vriendelijk ondanks de vele vragen die ik stelde :)
Een super efficiënt verkoop
Een super efficiënt verkoop , de verkoper was altijd vriendelijk en heeft de juiste informatie aan mij gegeven over mijn aankoop.
Heel goede service en Vriendelijke…
Heel goede service en Vriendelijke verkoper!
Ik ben goed geholpen geweest en ik…
Ik ben goed geholpen geweest en ik hebeen goeie uitleg gekregen met een vlotte bediening. Ik ben echt blij met mijn wagen,
Deze garage is zeker een aanrader.
Zeer tevreden over de verkoop en de service die ik gekregen heb.
Goede service, uitstekende uitleg van de verkoper!
Top meneer !
Top meneer ! Vriendelijke en zeer professioneel!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.