Fijn om zonder pushy salesperson de selectie wagens te kunnen bekijken! Het team was superbehulpzaam en gaf professionele uitleg...zorgde ook dat het papierwerk vlot verliep...icing on the cake was... Mehr ansehen
myCar, zeker aan te bevelen! Bij ons eerste bezoek aan My Car werden wij heel vriendelijk ontvangen en kregen wij duidelijke antwoorden op onze vragen. Bij een tweede bezoek en de aankoop van onz... Mehr ansehen
Ongeveer 3 jaar geleden een auto gekocht met amper 1800 km op de teller . Verkoopspraatje : De vorige eigenaar verandert graag van auto . Nu voor de eerste keer naar de keuring geweest . Conclusie van... Mehr ansehen
Reeds vele jaren klant bij MyCar Brugge, hier komen wij graag terug. Het vriendelijke onthaal aan de receptie door Dieter, de goede service na verkoop, ruime keuze in nieuwe en jonge tweedehands wagen... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
myCar.be is dé specialist in bijna-nieuwe wagens! +500 occasies en nieuwe auto’s in stock van alle merken! Scherpe prijzen en snel leverbaar: myCar.be!
Koning Albert I-laan 84, 8200, Brugge, Belgien
- mycar.be
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Heel goeie service
Heel goeie service, ook heel snel allemaal. Ze helpen je met alle papieren, vragen. En dit allemaal met een smile. Een echte aanrader!
Voor de tweede wagen terug naar onze…
Voor de tweede wagen terug naar onze betrouwbare dealer gegaan. Super content van de service en de vriendelijke ontvangst.
Perfect service in Brugge
Perfect service in Brugge
Zeer behulpzaam en vriendelijk
En plezier om naar de garage te gaan
Aankoop Skoda kamiq
Fijne ontvangst, vriendelijk onthaal.
Goede prijzen
Blij met de aankoop van mijn auto .
Zeer goed geholpen en een vlotte…
Zeer goed geholpen en een vlotte levering
Super goed service & hele snelle…
Super goed service & hele snelle levering
La voiture était à Hasselt
La voiture était à Hasselt, il l'ont rapatriée à Gembloux pour que je la vois, tout à été bien suivi même si le délai pour la livraison a été un peu long à cause du rendez vous du passage au contrôle technique. Le vendeur est de très bon contact, le prix est dans la moyenne des autres garages. La voiture a été livrée très propre.
My Cars Oostende een hele goede service…
My Cars Oostende een hele goede service wegens aankoop van onze nieuwe wagen een echte aanrader.
Zeer tevreden van de service!!
Zeer snelle levering
Vriendelijke mensen
Vriendelijke mensen, alles is zeer vlot geregeld
Bedankt mannen van myCar Brugge
Bedankt mannen van myCar Brugge. Jullie hebben voor een fantastische service gezorgd. Klantvriendelijkheid staat bij jullie hoog in het vaandel.
Mycar … altijd goed.
Zonet onze 5de wagen bij Mycar gekocht. Alweer zeer tevreden. Vriendelijke mensen. Altijd inorde.
Heel goede service. Vriendelijk, geduldig en de medewerkers kennen hun vak.
Bedankt thierry voor de vlotte service…
Bedankt thierry voor de vlotte service en levering van de wagen.
Zeer tevreden
We werden zeer goed onthaald. Ruime uitleg gekregen over de wagen die we uiteindelijk ook gekocht hebben. We zijn zeer tevreden van onze aankoop en van de info die we kregen.
Heel goede vriendelijke service
Zeer tevreden. Klantvriendelijke service. In minder dan 2 weken was mijn Hyundai i10 klaar. Heel blij met de aankoop en super tevreden. myCar is een aanrader.
Grote aanrader!
Kan het iedereen aanraden om zijn of haar wagens vanaf nu bij MyCar te kopen. Een heel groot assortiment aan wagens, allemaal in perfecte staat.
De service is echt top! Ook na de aankoop van je wagen kan je nog steeds bij hen terecht met alle vragen en helpen ze je steeds met plezier verder.
Vriendelijke service
Vriendelijke service, goede uitleg en vlotte verkoop.
Zeker een aanrader.
Met veel dank aan Thierry!
Vlotte verkoop van een zeer mooie…
Vlotte verkoop van een zeer mooie wagen! Goede informatie en uitleg gekregen!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.