Fijn om zonder pushy salesperson de selectie wagens te kunnen bekijken! Het team was superbehulpzaam en gaf professionele uitleg...zorgde ook dat het papierwerk vlot verliep...icing on the cake was... Mehr ansehen
myCar, zeker aan te bevelen! Bij ons eerste bezoek aan My Car werden wij heel vriendelijk ontvangen en kregen wij duidelijke antwoorden op onze vragen. Bij een tweede bezoek en de aankoop van onz... Mehr ansehen
Ongeveer 3 jaar geleden een auto gekocht met amper 1800 km op de teller . Verkoopspraatje : De vorige eigenaar verandert graag van auto . Nu voor de eerste keer naar de keuring geweest . Conclusie van... Mehr ansehen
Reeds vele jaren klant bij MyCar Brugge, hier komen wij graag terug. Het vriendelijke onthaal aan de receptie door Dieter, de goede service na verkoop, ruime keuze in nieuwe en jonge tweedehands wagen... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
myCar.be is dé specialist in bijna-nieuwe wagens! +500 occasies en nieuwe auto’s in stock van alle merken! Scherpe prijzen en snel leverbaar: myCar.be!
Koning Albert I-laan 84, 8200, Brugge, Belgien
- mycar.be
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Zeer te vrede goede Servische een…
Zeer te vrede goede Servische een aanrader als je auto zoekt
Heel goede service,steeds goed geholpen met raad en daad.top.
Heel goede service, Geen problemen steeds vriendelijke mensen die weten waar ze over praten. Top .
Heel vriendelijke verkoper
Heel vriendelijke verkoper. Vlotte uitleg.
Prima service.
Ik ben zeer tevreden met service de…
Ik ben zeer tevreden met service de ontvangst. Diankame je ben een top verkoper. Mooie uitleg van de nieuwe auto. Na 2 weken heb ik mij wagen al.Top. Super tevreden. Mycar een aanrader.
Heel goed ontvangen geweest zeer…
Heel goed ontvangen geweest zeer vriendelyke personeel en ruim aanbod van autos
My car ! Top car 😉
Correcte en vriendelijk service aangepast aan de noden van de klant😉
Super goeie service en erg vriendelijk!
vlotte afhandeling en uitleg over…
vlotte afhandeling en uitleg over wagen, altijd vriendelijk en behulpzaam, doe zo verder
Renault captur
Een heel vlugge service . Thierry is een uitstekende verkoper . Altijd vriendelijk voor alles goeie uitleg gekregen. Heel tevreden over de auto veel beenruimte langs achter . Mooi interieur en goede rugsteun vooraan.
Mvg.Patrick en Christine
Ik kocht een auto aan voor een euro 6
Ik kocht een auto aan voor een euro 6. Verkoper wist duidelijk te zeggen dat de wagen een euro 6 was. Blijkt nu alles geregeld is, een euro 5 te zijn. Oplichterij van jongeren is dit! Kwamen ze met een voorstel af om 500 euro van de prijs te doen. Schandalig dit, is nog eens gewoon de mensen uitlachen in hun gezicht.
Koop hier nooit uw wagen bij deze bende prutsers!
Snelle levering van een goede auto
Snelle levering van een goede auto. Alles wat we wilden in onze auto, zit erin. Dit voor een zeer voordelige prijs.
Super ervaring bij "MY CAR Brugge."
Super ervaring bij MY CAR Brugge.
Vrijblijvend info verkregen zonder aankoopverplichtingen .
Vriendelijke verkoper "Thierry", op de hoogte van zijn wagenpark en degelijke info over de wagen van je interesse.
Overname van je wagen zonder probleem.
My Car is zeker aan te bevelen om uw nieuwe wagen te kopen.
Niets moet en bijna alles kan.
Groeten van een tevreden klant
Aanrader!
Ondanks de drukte in de vestiging deed Thierry alle moeite om mij te woord te staan, uitleg te geven en de wagen uitgebreid te demonstreren. Door het kapotvallen van onze vorige wagen was het voor ons dringend, Thierry deed de nodige moeite om ons voor te nemen en de wagen zo snel mogelijk af te leveren.
Op een mooie zondag naar Brugge…
Op een mooie zondag naar Brugge gereden, een mooie showroom met vele verschillende merken en modellen. De auto van mijn dromen gezien en de vrijdag daarop reed ik er al mee naar huis. Thierry, ontzettend bedankt voor het onthaal en de service, voor ons was het perfect.
Top top top SERVICE!
Top top top SERVICE!
TOP VERKOPER!!!
Fijn om zonder pushy salesperson de…
Fijn om zonder pushy salesperson de selectie wagens te kunnen bekijken!
Het team was superbehulpzaam en gaf professionele uitleg...zorgde ook dat het papierwerk vlot verliep...icing on the cake was de poster met proficiat daniella en guy bij ophaling van de wagen...kleine gedte maar van heel veel waarde!
Ik kan enkel maar goede reclame maken voor mycar brugge en zen medewerkers👌
oke mag er zijn
Super vriendelijk
Super vriendelijk, uitstekende service.
Zoeken de perfect passende wagen voor je. Zeker een bedrijf om aan te bevelen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.