Kunde man gett 0stjärnor hade de fått det. Lurar sina kunder med krånglig information, mina 85åriga föräldrar har blivit pålurade ett elavtal med 85öre påslag per kwh. Utöver detta har de betalat f... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Kunde man ge dom 0 stjärnor skulle jag göra det med en gång. Fruktansvärd dåligt kundbemötande. Byter system och skickar allt till ROPO inkasso. Vägrar vR tillmötesgå. Rekommenderar verkligen inte det... Mehr ansehen
Signa absolut ingenting med detta företag. Dom totallurade oss när kontraktet förnyades och priset steg från ca 200:- i månaden till överf 2000:- det sjukaste jag sett från ett företag. Dom claimar se... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
När jag kontaktade företaget och ställde frågor fick jag inget seriöst bemötande. De gav otydliga svar och tog inte mitt ärende på allvar. Jag upplevde att de inte ville hjälpa till eller förklara sit... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Det ska vara tryggt att välja ert lokala elbolag Varje år omsätts det onödigt många miljoner kronor i förbrukning av el i våra kommuner, detta vill vi ändra på. Här vill vi skapa en hållbarhet och en långsiktighet så att ni som kund får bästa tänkbara elavtal. Som lokal elleverantör vill vi utmana och kämpa för att ni ska få bästa tänkbara leverans av el till låg kostnad. Motala Energi inte bara ett lokalt bolag. Vi är redan ett nationellt bolag som redan har över 20 000 kunder. Genom att också agera nationellt blir vi starka och kan än bättre kämpa för er alla våra kunder. Vår målbild är att vara vassare än våra konkurrenter på pris, leverans, trygghet och service. Och sist men inte minst sätta det lokala näringslivet och föreningslivet i ett nytt fokus.
BOX 154, 246 22, Löddeköpinge, Schweden
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 75 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten
Scam. Blev lovad förebyggande av dubbla fakturor, vilket visade sig vara en lögn. Blev dessutom inte informerad att bindningstiden var på 60 månader. Kundtjänst blev otrevlig när man ifrågasatte dem.
Inlurad i ett avtal på 24 månader, påstridig säljare. Försökte gå ur och fick en brytavgift på över 2500:- Gå inte på deras snack om billigare priser….
Bedrägeri lockar med att säga att dom får ner el priset det blir bra mycket dyrare. Tacka aldrig ja till dessa sånna som Motala energi borde ha näringsförbud skamligt
Bedrägeri, försöker lura på en avtal på 60 månader samt en fullmakt på 12. Blir otrevlig så fort man börjar ifrågasätta. Ville att man skulle signera med bankID direkt utan att få skriftlig information av vad det var för avtal. Anmält till konsumentverket!
Bluff företag! Skriv inte på med bank-id, låt dom inte spela in dina personuppgifter.
Skrev av misstag på avtalet ”sjöstadsmixen”… ångest.
Omöjligt att nå fram till detta företag via telefon. Tillochmed den förinmatade rösten till kundservice är av dålig kvalité.
Killen jag pratar med lovar ”inga brytningsavgifter med den andra elleverantören” men i mailet jag får sedan står det
”Har kund tidsbundet elavtal till en viss tid med annan elleverantör ansvarar kund själv för eventuella brytningsavgifter om det nuvarande avtalet sägs upp innan det har löpt ut”.
Mailade och sa upp avtalet dagen efter.
Gillar du dålig kvalitet och dålig service? Har du för mycket pengar och vill slösa det på skrot? Då har du kommit rätt här på Motala energi. Rent bedrägeri och uppfyller inte sina ord.
Varning för detta blufföretag! Jag blev just uppring av en försäljare trots att jag sagt tidigare att jag inte vill byta, han lägger på luren i örat när jag säger att anledningen till att jag inte vill ha Motala energi som elleverantör är för att jag blev lurad sist. Uppsägningstiden var på tre år, något som jag inte blivit informerad om, som tur var flyttade jag och då bröts avtalet. Men nu har de ringt mig tre gånger sen dess.

Antwort von Motala Energi
Han kring 20 års åldern som plingade på dörren sa gång på gång att summan blir 107 KRONOR (rättade inte honom men skrattade gott när han gick) det ska vara ÖRE. Man har liksom ingen aning om produkten man försöker sälja och får det att framstå som mycket värre än konkurrenterna.

Antwort von Motala Energi
Hej! fick precis min första faktura,har aldrig vart så nöjd med mina elpriser
Tummen upp för er
"Seriöst" att koppla bort kund som ringer, prövat tre gånger nu och fått höra en telefonröst med alla alternativ och när man väl kommer till den lååånga kön blir man bortkopplad. Nej hos Motala Energi blir man inte långvarig kund.

Antwort von Motala Energi
Bolaget sysslar med ren bluffverksamhet. Min 96-åriga moster som är svårt dement lurades via telefon att byta bolag teckna ett dyrt 5-års avtal hos dem. Oanständigt! Vidrigt! Und vik dessa skojare! Kundtjänsten är också
bluff. Anmäl! Anmäl! Anmäl!

Antwort von Motala Energi
Det tog 15 min att årnna kontakt. Men att gå ur, så ska du skriva en anmälning planet skriftlig till dom.

Antwort von Motala Energi
Anmäl till Konsumentverket. Rent av bedrägeri. Lurar folk genom BankID för att komma åt information för att sedan bindningstid på 5 år med dubbla fakturor vilket dom nekar att det kommer hända under samtalets gång. Anmäl anmäl

Antwort von Motala Energi
Företaget ringde upp mig och försökte få tillgång till personuppgifter, uppgifter från elavtal och fakturor. Jag är registreras i NIX och har aldrig haft kontakt med företaget innan. Extremt påstridiga och jobbiga säljare. Undvik det här företaget.

Antwort von Motala Energi
Blev uppringt och de påstå sig att de skulle ta bort min uppläggnings avgift. De sa även att de var leverantör för min el jag har hemma. Dum som jag var så skrev jag på med bank id. Sedan kom de ett avtal på 60 månader och en fullmakt på 12 månader utan min vetskap som sagt…

Vi fik Motala som leverandør i 2022
Jeg fik ikke oplysninger til at kunne betale regninger, de var en måned om at give besked om BIC SWIFT koden.
Jeg har betalt 3 ud af 3 regninger, men får en påmindelse, men ingen oplysning om hvilken regning de mener der ikke er betalt.
Den ene medarbejder påstår det er den nyeste regning, en anden medarbejder påstår det er den første regning.
Dårlig kommunikation, dårlig information.

Antwort von Motala Energi
Utmärkt att ni, om man har flera abonnemang, samlar dem på samma faktura. Det innebär färre datautskrifter och att man får en samlad överblick över aktuell elkostnad. Hittills verkar ni ensamma om detta.
Har inte haft kontakt med er vilket betyder att vi inte haft problem.
När kan vi boka om till fast taxa? I sommar ?
Det har fungerat mycket bra och inget som jag är missnöjd med
Bökigt att betala räkningen eftersom man inte får den på Kvira.
Lätt att glömma att betala.
Och självklart alldeles för dyrt.

Antwort von Motala Energi
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.