Alt er forløbet til topkarakterer. 😊 Let bestillings-/betalingsproces. Hurtig aktivering af abonnement. God pris. Stort kanaludbud. Appen fungerer rigtig fint med min google TV-streamer. Ingen u... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmen hat geantwortet
BILLIG PRIS OG FANTASTISK SERVICE Har netop installeret boxen fra Moretv - det fungerer rigtig godt i vores sommer lejlighed, som vi udlejer. 10 tyske programmer, flere norske og svenske kanaler og a... Mehr ansehen
Løsningen er perfekt vores sommerhus som i perioder udlejes til tyske og skandinaviske gæster. Der er fuld fleksibilitet og kundeservice reagerer hurtigt og effektivt. Vi har endnu ikke oplevet proble... Mehr ansehen
Dagens tilstandsrapport: Vi har netopp skiftet til MoreTV, men kan ikke si vi er fornøyd endnu. Regelmessig (i eftermiddag hvert ca. 10 minut), falder signalet ud og vi må bare vente til signa... Mehr ansehen
Få Danmarks billigste TV-pakke med MoreTV til 148 kr. pr. måned for grundpakken. Det er den laveste pris i Danmark. Spar penge og skift til MoreTV i dag.
Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten
Nu har jeg haft det her produkt i et par år og haft flere forskellige båndbredder - og det hakker stadig og falder ud flere gange i timen. Især på DR kanalerne. Kundeservice har foreslået, at jeg sender boksene ind, men hvorfor i alverden skulle to bokse være defekte samtidig? Der er båndbredde nok, så nu gider jeg ikke mere. Spild af penge. Køb i stedet en google crome eller lign. og lad det være godt med det. (Den kan også vise DR kanalerne). OBS Jeg skriver nu og opsiger. Hvis kundeservice finder en løsning til mig (og fx fortæller og sender et par bedre bedre bokse eller lign), så går jeg gerne ind her og redigerer min anmeldelse. Jeg skal ikke afvise, at systemet virker bedre geografisk andre steder, men husk din 14 dages returret og byt STRAKS, hvis det hakker.
Ville ringe til jer på jeres nr 64 85 24 13 . men det er ikke jeres . Så beklagede selvfølgelig over den den høflige ældre dame i den anden ende af tlf. Jeg har haft abb hos jer i 3 dage, og kan ikke downloade jeres app nogen steder... Ville ringe til jer få at få tilsendt en boks.... Så nu står jeg her. Betalt 149.- og 65.- til jer... aner ikke om jeg skal opsige eller blive.... Men jeg kan ikke se det og kan ikke komme i kontakt med jer. Aner ikke hvor mange stjerner det fortjener... Men jeg ville gerne i kontakt med jer....
Jeg fandt ud af at man selv kan lægge en software opdatering ind. Det virker nu langt bedre end for et par måneder siden.
Måske er det opdatering, men jeg tror faktisk mere det er MoreTv som har fået rettet i deres ende.
Der er stadig problemer, man kan f.eks ikke altid skifte til kanal ved at taste nummereret, men altid med Chan up/down. Og nogle gange forsvinder kanalerne kortvarig. For en måned siden var der problemer med at tekst "fryser" problemet var forsvundet for nogle dage siden, men er nu kommet igen.
Det virker som en rigtig dårlig undskyldning at skrive at årsagen er en dårlig internet forbindelse. Jeg har 1000 mbps, mit Wifi har 70 mbps og boksen er tilsluttet med kabel. Jeg har læst at de har forbedret deres support team, det kan jeg kun bifalde. Der er også kommet 2 test kanaler. Måske er MoreTV på rette vej? men der er et stykke vej til at det ikke er irriterende.

Antwort von MoreTV
Har lige købe adgang via app og efter 1 gang i brug virker det ikke mere men den skriver bare genstart app. Har kablet internetadgang så det var ingen succes. Opsiger igen.

Antwort von MoreTV
Jeg købte et abonnement hos dem i går og må da indrømme, at jeg er blevet bondefanget.
Har installeret Ministra player på min apple tv - internettet ved jeg er ok med hastighed og direkte kabel.
Alligevel skal jeg lede længe efter noget acceptabelt billede. Der er intet hakkeri men det er temmelig uldent, langt fra den billedkvalitet jeg kender.
Desuden virker Al Jazeera engelsk ikke, samt sonlife.
Man burde vel kunne forlange, at kanalerne virker.
Det ser så ud til, at jeg direkte har smidt 149+65 kroner lige ud af vinduet (det kunne jeg lige så godt have gjort)
Skam jer More-TV over et så dårligt produkt.
Jeg ønsker mine penge retur, men det kan nok ikke lade sig gøre :-(
Så til andre kunder: Hold jer langt væk fra firmaet!!!

Antwort von MoreTV
Af alle tv tjenester jeg har haft, har MoreTV det mest ringe billedekvalitet jeg nogen sinde har set. Utydelig, pixileret, hakker osv. Men der er vel en grund til det er billigt.

Antwort von MoreTV
Med den nye arkivfunktion og DK4 er et godt produkt blevet endnu bedre. Det er umuligt at finde et tilsvarende kanaludbud til samme pris - og i den kvalitet.

Antwort von MoreTV
Super godt produkt. Til billige penge..
Et overraskende godt produkt til en rigtig god pris.
Vi har gjort, som MoreTV.dk anbefaler og har brugt et netkabel i deres boks. Billedet et knivskarpt - næsten bedre end billedet via antenne! Kanalskifte sker lynhurtigt.
Kanaludbuddet er rigtig godt: Alle DRs kanaler, alle TV 2-regioner (som har mange spændende programmer!) og alle de mest interessante nabolandskanaler.
Nabolandskanalerne er rundet af samme arv/ånd som DR og TV 2 og byder på mange interessante oplevelser. Også for de sportsinteresserede!
Hvis man har et stramt budget, vil jeg i høj grad anbefale MoreTV.dk! Det vil også være godt i sommerhuset! Vores børn er glade for at få adgang til yderligere tre børnekanaler!
I øvrigt er det også en god genvej til at blive fortrolig med norsk, svensk og tysk!
Har lige fået more tv til sommerhus brug. YOUSEE/TDC skulle have 560 kr om måneden for en tilsvarende lille TV pakke, som bliver brugt ganske få dage om året. Det her sparer os for 6000 kr om året.
Virker perfekt med deres boks. Bare plug in stik og det kører uden nogen form for teknisk opsætning. Billede et klart og tydeligt uden pixeleing som vi ser hos YOUSEE og WAOO nogen gange....
Kan klart anbefales. Vi bestiller også samme løsning til vores andet hus.
Efter en gang skift af boksen og løfter at de havde opdateret softwaren, oplevede vi stadig udfald hver 2-3 minutter. Der bliver sagt at det er internet hastigheden, selv om vi har en på 1000 MB. Der blev lovet at hvis boksen ikke virker mit abonnement tilbagebetales, men aldrig sket!! Jeg skulle betale to gange 60 kr til tilbagesendelse af boksen. Jeg anbefaler stærkt at man ikke en gang prøve MoreTV.
Magen til uduelig TV skal man lede længe efter.
Virker aldrig og fryser billed
Deres kundeservice er lige så mangelfuld enten svarer de ikke ellers kommer de med dårlige undskyldninger på hvorfor det ikke virker.
Hold jer langt væk fra det.

Dagens tilstandsrapport:
Vi har netopp skiftet til MoreTV, men kan ikke si vi er fornøyd endnu.
Regelmessig (i eftermiddag hvert ca. 10 minut), falder signalet ud og vi må bare vente til signalet kommer tilbage.
Videre er kanalene som tilbydes i grundpakken noget begrenset, dan ikke indeholder en eneste, ren nyhedskanal.
15.08.2019
Den 25. juni gik More TV's app-baserede løsning ned. Jeg skrev i den anledning en negativ anmeldelse af More TV, hvori jeg især beklagede mig over manglende kundeservice. Denne negative anmeldelse har jeg trukket tilbage i lyset af udviklingen den følgende dag: om morgenen fik jeg en beroligende e-mail fra More TV, som beskrev fejlen (fibernet nedbrudt), og da jeg ringede, fik jeg en sød, imødekommende medarbejder i tale, som igen beskrev problemet og sagde, at fejlen snart ville være udbedret.
Det viste sig at holde stik, idet jeg en time senere havde tv.
Jeg skal beklage, at jeg var alt for hurtig med min negative anmeldelse.

Antwort von MoreTV
Elendigt, virker ikke og supporten er ikke eksisterende, hold jer væk

Antwort von MoreTV
Jeg købte boksen til min kæreste i julegave, da vi ønskede en nem og billig måde at se tv2.
Der har lige siden starten været problemer og de fleste af gangene opgiver vi helt at se tv fra boksen.
Den kommer med fejl, på fejl, på fejl. I deres annonce skriver at den kan optage tv, hvilket også var en af grundene til vi købte boksen.
Det kan den også, men filerne kan ikke afspilles (mangler smiley der banker hovedet ind i væggen)
Så hold jer langt væk fra Moretv.
Virkelig dårlig og uacceptabel oplevelse.
Jeg klikker ind på moretv's hjemmeside og vælger WebTV løsningen da jeg har et LG C8 tv med Ministra Appen og vil gerne streame tv-kanaler som de skriver man kan med WebTV pakken til 69kr.
Så efter at have betalt 69 kr for en måned (WEB-TV + ABONNEMENT), og modtaget mail med bekræftelse på betalingen og de tilhørende login oplysninger, forsøger jeg at logge på portalen igennem Minestra App'en, men får konstant "forkert brugernavn eller kodeord". Jeg har også udfyldt portal url og app licens.
Jeg prøver derefter at hente Ministra App'en til mobilen og forsøger at logge på med brugernavn og kodeord fra den mail jeg har modtaget, men får præcis samme fejlbesked. Her prøver jeg også at kopiere brugernavn og kodeord, for at forhindre eventuelle tastefejl, men får stadig ikke lov til at logge på.
Jeg vil derefter forsøge at logge på moretv's hjemmeside for at finde et sted hvor jeg måske kan ændre kodeordet, men der er kun login via en email og den mail jeg har benyttet under oprettelsen, passer ikke sammen med det oplyste kodeord.
Jeg har ikke kunne finde en "glemt kodeord" funktion, og telefon tid til moretv support er kun hverdage mellem 9-12.
Så lige nu sidder jeg med tanken at jeg har spildt 69 kr, fordi moretv ikke refunderer påbegyndte månedsabonnementer. Jeg vil i hvertfald annullere abonnement med det samme... hvis ellers jeg kan finde et sted at gøre det.
Det virker derudover ret usikkert at mit kundenummer og kodeord er stort set identiske og super lette at gennemskue (jeg prøvede lige at tastede et andet brugernavn og kodeord, og kunne komme et skridt videre i login processen!!!), og jeg tænker at mag.moretv.dk portalen burde køre over SSL forbindelse.
Det er et fint koncept, men det er langt fra et færdigudviklet eller brugbart produkt på nuværende tidspunkt. Jeg vil anbefale man venter med at tegne abonnement indtil moretv får løst de grundlæggende problemer.
Hilsen webudvikleren
Det fungere rigtigt godt, specielt efter opdatering af kanalerne og boks. Jeg har ingen problemer med udfald eller afbrydelser. Jeg har både boks og webtv. Brugerfladen på webtv kunne godt være lidt mere spændende, men den gør hvad den skal, så det er nok for mig.
Jeg har booket Moretv Web løsning, som jeg kører via mit LG TV. Jeg har ikke oplevet problemer, og selvom tjenesten steg fra 49 kr til 69 kr om måneden, så synes jeg det er meget attraktivt priset. Billedet står knivskarpt, og jeg har ikke haft problemer med stabiliteten mens der streames.

Det er en dårlig joke.
Er nysgerrig og skulle lige prøve deres løsning af på AppleTV via ministra Appen.
- Ministra kræver licens til 45kr - opkræves ved første login
- Brugernavn og adgangskode er sub-0038 og cust-0038 (antager at jeg er bruger nummer 38 og den forrige bruger har samme brugernavn og adgangskode, bare med 37?)
- Meget langsom kanal skift (dog flot billede)
- Kedelig brugerflade
- Ved login på deres hjemmeside kan abonnement ikke opsiges (den viser ikke noget)
- Skrevet til deres support via hjemmeside - her melder den fejl på server
- Ringet til deres support - her ringer den 5-6 gange hvorefter der meldes optaget (det er søndag aften)
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.