Alt er forløbet til topkarakterer. 😊 Let bestillings-/betalingsproces. Hurtig aktivering af abonnement. God pris. Stort kanaludbud. Appen fungerer rigtig fint med min google TV-streamer. Ingen u... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmen hat geantwortet
BILLIG PRIS OG FANTASTISK SERVICE Har netop installeret boxen fra Moretv - det fungerer rigtig godt i vores sommer lejlighed, som vi udlejer. 10 tyske programmer, flere norske og svenske kanaler og a... Mehr ansehen
Løsningen er perfekt vores sommerhus som i perioder udlejes til tyske og skandinaviske gæster. Der er fuld fleksibilitet og kundeservice reagerer hurtigt og effektivt. Vi har endnu ikke oplevet proble... Mehr ansehen
Dagens tilstandsrapport: Vi har netopp skiftet til MoreTV, men kan ikke si vi er fornøyd endnu. Regelmessig (i eftermiddag hvert ca. 10 minut), falder signalet ud og vi må bare vente til signa... Mehr ansehen
Få Danmarks billigste TV-pakke med MoreTV til 148 kr. pr. måned for grundpakken. Det er den laveste pris i Danmark. Spar penge og skift til MoreTV i dag.
Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten
Perfekt løsning til vores behov, vi lejer sommerhus ud primært til tyske og norske gæster og det passer helt perfekt til deres ønsker om tv kanaler. Vi har haft MoreTV de sidste 2 år og der har ikke været problemer med det.
Eneste mangel er tv2 landsdækkende, men der tager vi vores play abonnement i brug

Antwort von MoreTV
Fin, billig og velfungerende TV abbonement til sommerhuset!

MoreTV er et rigtig fint produkt til prisen. Vi bruger det selv i 3 sommerhuse

Antwort von MoreTV
MoreTV er et glimrende bud på billigt tv. Fungerer upåklageligt. Et væld af tyske, svenske og danske gratis kanaler. Har både boks og wi- fi tilknyttet mit abonnement og det fungerer godt.
jeg syntes de er gode,nem og elkelt,og de kanaler jeg har brug for til en pris jeg kan klare :)

Antwort von MoreTV
Deres app er ikke særlig god (ministra TV). Den ligner og virker som en app fra 90'erne.
Det er også bøvlet at man skal betale engangsbeløbet pr. enhed, og det er ellers rimelig svært at skifte enhed (kun more tv må gøre det).
Kanaludvalget er også rimelig begrænset og de fleste kanaler ce tilbyder kan man i forvejen tilgå ganske frit fra en browser.

Antwort von MoreTV
efter flere skrivelser med more tv og gentagne hævninger af 65 kr uden vi kan se noget som helst da skæm bare farer rundt prøver jeg at opsige abonnement men mail går ikke igennem prøver så at sætte på pause men det vil heller ikke gå igennem. så hold jer væk fra more tv...... koster uden at man får noget igen. plus de forsætter med at trække fra dit kort .... dato 19/10-2022

Antwort von MoreTV
Konceptet fungerer upåklageligt indtil i dag 4 mdr. efter tegning. Appen var nem at downloade og det var nemt at logge på. Mange gode kanaler, heriblandt tyske, og det til en meget fornuftig pris. Billedkvaliteten god uden dog at være fantastisk. Kan anbefales...
Købte en tv boks men rigtig dårlig kanaler fryser eller der er bare sort skærm hver eneste gang man bruger det, trods en god stabil internetforbindelse. men efter flere henvendelser har MORETV svarer sluk boksen og tænd igen så burde det virke igen, men stadig sort skærm. Total ringe service.

Antwort von MoreTV
Hvis du vil se svensk (bortset fra TV4), norsk og tysk fjernsyn er det godt.
Ellers hakker det en del og man kunne godt savne at man have Storbrittannien med.
Fint produkt til prisen - man skal bare være opmærksom på at der kan gå op til 48 timer før supporten vender tilbage, som en del af deres lave pris.

Antwort von MoreTV
Opfylder mine behov.Fungerer perfekt via app på Smart-tv.

Antwort von MoreTV
Havde mistet adgang pga reset af TV for to måneder siden - kontaktede straks kundeservice, hvilket kun er muligt på mail 🙄 - har stadig intet hørt fra dem. Kan definitivt ikke anbefales.
EDIT
På ovennævnte baggrund fik More TV en stjerne af mig. Som de selv skriver nedenfor, sendte de straks efter min anmeldelse en mail og penge for en måned. I håb om, at supporten fremover funker, derfor nu fire stjerner, fordi jeg ellers er temmelig tilfreds. God pris for mange, også udenlandske kanaler. Nogle gang oplever vi signalafbrydelser, men idet vi ikke har en TV boks, kan det også skyldes vores egen WLAN.

Antwort von MoreTV
Godt udvalg af kanaler enkelt at installere - meget følsomt overfor udsving i båndbredden på dit internet hvilket medfører at signalet hakket eller helt pauser selvom der anvendes 300mb fiber forbindelse. Ingen svar fra teknisk support på e-mail henvendelse.
Jeg har bestilt more.tv med Wi-Fi tv boks.
Jeg brugte en dag på at finde ud af hvordan den virkede, så brugte jeg 3 dage på at finde ud af den ikke virkede som den burde, den slukker og tænder og går i dvale, den slukker for mit tv og når man er heldig at få billede på så er der utrolig mange udfald i både lyd og billede trist.
Jeg har så skrevet på supportens e-mail og jeg har skrevet 6-7 gange fra 2 e-mails og stadig intet svar!
Jeg ønsker at sende min wi-fi boks tilbage og opsige mit abonnement. Er i ikke nok venlige at give mig info om hvordan jeg kan få sendt den defekte tv boks tilbage til jer og få opsagt mit abonnement, det er ca. gennem 3 uger at jeg har skrevet til jer, men intet svar!
Tusind tak for svar, og for god behandling, dog lidt vel sent, men hey bedre sent end aldrig :-)
Mvh Dan

Antwort von MoreTV
Jeg har nu i 2 dage forsøgt at få kontakt med MoreTV, men uden held. Vi har et abonnement til vores sommerhus, som vi lejer ud. Nu virker skidtet ikke. Vi har anmodet dem om fire ting for at kunne logge på TV APP Ministra Player, men efter 5 henvendelser har firmaet i gidet svare. Total ringe service. Vi står også med sure lejere.

Antwort von MoreTV
Efter lidt problemer med at få kontakten til support pga noget mailfejl, lykkes det og har nu tilkøbt endnu 2 enheder og det hele fungere bare uden problemer. Så herfra tommel op
Kan varmt anbefaldes
Jeg synes egentligt at jeg har haft glæde af produktet .. men vælger alligevel hermed at opsige det, da jeg igen og igen oplever at det falder ud eller teksten fryser ..
Det bliver i længden noget irriterende .
Da jeg ikke kan kontakte jer på anden måde , håber jeg det er ok med denne opsigelse .
Else Madsen
Markedsgade 13 st.th . 8900 Randers C
Har hatt Moretv siden november 2021. I starten mye billed groms og ofte stopp I bilde. Nå er bilde ok men forsetter å stoppe med ugjevne melomrom. Men det værste er teksting på Nrk kanalene. Helt elendigt. Sendte mail om probleme. Fikk høfligt svar til bake om at det måte være mit tv som var probleme. Send oss all oplysninger om tv så vil se på saken. Så var det slutt på al iformasjon. Ikke svar til bake på sendte mail. Som kunde så forlanger jeg svar og ærlige svar på mine mail. Eg dømte den til 2 stjerne. Men ende ikke fåt svar på mail. Setter den ned til 1 stjerne. Meget skuffet over servicen.
Jeg har haft moretv i et par dage nu og jeg synes det virker godt. Jeg bruger Ministra Player(moretv appen) på begge mine smarttv’er, dvs jeg bruger ikke nogle TV-bokse. På det ældste af dem(fra 2017 eller 2018) er der et par kanaler jeg ikke kan tage: nrksuper, kanal10, visionnorge, visionsverige, tv5monde mens svt24 virker en gang imellem(men det er kanaler jeg ikke er interesseret i, så det betyder ikke noget for mig). På mit andet, nyere tv(fra 2021), kan jeg se alle kanaler(også førnævnte). Når jeg skifter kanel går der fra 1-5 sek. før billedet er helt i fokus, billedkvaliteten er HD eller bedre(kommer an på hvilke kanaler jeg ser). Jeg har en 1000 Mb/100 Mb internet kabelforbindelse.
Det er min opfattelse at det er kombinationen af internetstabilitet/hastighed samt hvilket tv man har, der afgør hvor godt moretv virker(det kan også være at det kan have indflydelse om man bruger tv-boks eller app).
Alt i alt synes jeg det er et godt produkt, der til fulde leverer hvad jeg forventer i forhold til prisen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.