Mine varer blev afsendt, inden jeg fik set mig om. Superhurtig ekspedition. At jeg først fik varerne flere dage senere skyldes PostNords utilstrækkelige service , dvs. for få pakkerum hos min nabo,... Mehr ansehen
Jeg handlede noget kaffe og en kaffekværn... Dog skete der det at kaffekværnen havde den forkerte farve! Fejl kan jo ske. Jeg kontaktede service og Lasse fra kundeservice løste problemet med det sam... Mehr ansehen
De sidste dage før julen 2021 (20 dec) bestilte jeg en Baratza Sette 30 AP Kaffekværn fra Moccajoe. Jeg betalte 1795 kr. Inklusiv forsendelse og sparede 500 kr. Varen blev sendt med det samme og... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
MoccaJoe er dit kaffeunivers. Vi har alt indenfor kaffe og vi går op i den gode kvalitet og endnu bedre pris.
Vævervej 16, 7490, Aulum, Dänemark
- +45 7199 3837
- info@moccajoe.dk
- moccajoe.dk
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Superhurtig levering
Superhurtig levering. Er tilfreds med mine varer. Handler gerne igen :)
Det var hurtigt levering
Det var hurtigt levering. Nu, håber jeg at den lille mocca kværn kaffemaskine lever op til min forventning :-)
Hurtig levering og de aromaer vi købte…
Hurtig levering og de aromaer vi købte er virkelig gode
Best customer service I have ever…
Best customer service I have ever experienced from a webshop. Very helpful in sorting out a missed package due to PostNord being so rubbish.
Super kaffekværn og god pris
Good product 👍
Alt Okey kan andbefales god service god…
Alt Okey kan andbefales god service god handel👌
Nemt og hurtigt.
Super hurtig levring
Super hurtig levring. Og kvalitet mælkeskummer som jeg købte. Handler helt sikker hos moccajoe igen.
Grunden til jeg kun giver dem 4 er at…
Grunden til jeg kun giver dem 4 er at det tog langt tid inden jeg hørte noget så måtte skrive til dem og de holdt ferie men ellers gik det hurtigt da først de fik sendt varen. Tænkte de kunne skrive at der var ferie lukning .. så havde man da noget at forholde sig til…ellers fin service og hurtig levering da de kom tilbage.
Utroligt serviceminded
Da jeg ville bestille var MoccaJoe lukket for ferie, så de havde et pup-up info om hvornår de ville ekspedere mit køb. De gav mig en mulighed for enten at fortsætte eller opgive mit køb i fald jeg ikke ville vente. Det var rigtig dejligt og utroligt serviceminded.
Tak for god betjening :)
Daisy Johansen
God oplevelse
Hurtig levering og rigtig god brødrister