Har købt et par lækre caps i uld og silke. Super fin kvalitet, bedre komfort end sammenlignelige produkter eks. Stetson. Super kundeservice, de ombytter gratis, tager telefonen og svarer mail, hvis de... Mehr ansehen
Tænk at have en person ansat, som snyder piger på 11 år for 55.000kr. Dyb uprofessionelt at tage afstand fra dette, da han ene og alene ødelægger Jeres ry. Opsig ham og vi alle er glade. (Eller, ho... Mehr ansehen
Har man hjerte til at snyde en 11-årig pige og hendes forældre med en pony til 55.000 kr. - Ja, så er man formodentligt ikke hverken en særlig god ansat eller et menneske, der har specielt meget emp... Mehr ansehen
Helt igennem fantastisk bestilling og hjælp! Varen kom hurtigt. De var hurtige og behjælpelige både over telefon og mail! Jeg havde brug for ekstra hjælp til en bestemt gave til min onkel med autisme... Mehr ansehen
Über MJM Brand Store™
Vom Unternehmen geschrieben
Vores store udvalg af accessories hører til blandt Nordens største og mange af vores produkter kan opleves i større og mindre segment udvalg rundt om i Europas detail butikker og stormagasiner.
MJM er naturligvis også at finde online. Vi er godt repræsenteret i de mange webshops rundt om på nettet. Men kigger du forbi vores officielle MJM Brand Store på mjmshop.dk. Vil du uden sammenligning finde det største udvalg af MJM modeller samlet på et sted. - Så det helt sikkert et besøg værd.
MJM er for alle og vores kollektioner byder på mange skønne materialer, praktiske funktioner i et bredt udvalg af kvaliteter. Så hvad enten du er til natur, mode eller jagt, har vi helt sikkert noget der matcher dit behov.
Bibliotekvej 68, 2650, Hvidovre, Dänemark
- info@mjmshop.dk
- mjmshop.dk
Das haben sich andere Leute angesehen

Antwort von MJM Brand Store™
Hurtig levering og perfekt produkt
Hurtig levering og perfekt produkt.
Og en lille pose skønne lækre vingummier
Jeg fik bestilt forkert str på en…
Jeg fik bestilt forkert str på en kasket til min mand. Jeg skrev en mail og fik meget hurtigt svar og vejledning i at returnere. Super fin service.

Uncommon command
I wanted a special order that I could not do on website. I sent a email and I had swift and clear answers to help me through my command

Antwort von MJM Brand Store™
Virkelig god kundeservice og hurtig…
Virkelig god kundeservice og hurtig levering.

God og lækre produkter
Gode og lækre produkter, samt rigtig god service. Jeg køber gerne hos dem igen.

Antwort von MJM Brand Store™
Super service og rigtig fede kvalitets…
Super service og rigtig fede kvalitets produkter !
Jeg kommer bestemt igen.

Købte en stråhat
Købte en stråhat, der var lidt for stor, jeg ringede til kundeservice og straks sendte de hatte kork til justering.
Hurtig levering og rigtig god service .
Steen B.

Antwort von MJM Brand Store™
Noget af den bedste kundeservice jeg har mødt!
Jeg bestilte en hat som viste sig ikke at være hjemme. blev ringet op af en meget høflig mand der sagde at varen ikke længere fandes på deres lager. og tilbød mig kompentation i form af en rabat kupon.
10/10 vil handle her igen
+dansk mærke :)

Suveræn service
Jeg fik en hat fra MJM shop i fødselsdagsgave af min hustru. Desværre var den for lille, men der var desuden en lille fejl på varen. Jeg tog kontakt til butikken søndag aften via mail, og blev mandag morgen ringet op fra butikken hvor forskellige muligheder for løsning af problemet forelagdes. Vi fandt hurtig en løsning, og en ny hat er nu på vej til mig. (Med en ganske klækkelig (uopfordret) rabat som plaster på såret!)
Har modtaget kundeservice fra øverste hylde, og det udløser topkarakter herfra.
Tydeligvis en meget kvalitetsbevidst og ærekær forretning, som modtager de varmeste anbefalinger fra mig.

Antwort von MJM Brand Store™
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.