Tænk at have en person ansat, som snyder piger på 11 år for 55.000kr. Dyb uprofessionelt at tage afstand fra dette, da han ene og alene ødelægger Jeres ry. Opsig ham og vi alle er glade. (Eller, ho... Mehr ansehen
Über MJM Brand Store™
Vom Unternehmen geschrieben
Vores store udvalg af accessories hører til blandt Nordens største og mange af vores produkter kan opleves i større og mindre segment udvalg rundt om i Europas detail butikker og stormagasiner.
MJM er naturligvis også at finde online. Vi er godt repræsenteret i de mange webshops rundt om på nettet. Men kigger du forbi vores officielle MJM Brand Store på mjmshop.dk. Vil du uden sammenligning finde det største udvalg af MJM modeller samlet på et sted. - Så det helt sikkert et besøg værd.
MJM er for alle og vores kollektioner byder på mange skønne materialer, praktiske funktioner i et bredt udvalg af kvaliteter. Så hvad enten du er til natur, mode eller jagt, har vi helt sikkert noget der matcher dit behov.
Bibliotekvej 68, 2650, Hvidovre, Dänemark
- info@mjmshop.dk
- mjmshop.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Har købt et par lækre caps i uld og…
Har købt et par lækre caps i uld og silke. Super fin kvalitet, bedre komfort end sammenlignelige produkter eks. Stetson. Super kundeservice, de ombytter gratis, tager telefonen og svarer mail, hvis der er noget, som man er i tvivl om. Pengene for de ombyttede vare er hurtigt tilbage på kontoen. Jeg vender helt sikkert tilbage og handler en anden gang.
Jeg er SÅ glad for den lækre hue jeg…
Jeg er SÅ glad for den lækre hue jeg købte til min far 😍…. Tak 😊
Flotte vare og stort udvalg
Min datter har fået en Dannebrogs cap derfra, utrolig flot lavet, god kvalitet, lever op til prisen.
Bare perfekt
Helt igennem fantastisk service!
Helt igennem fantastisk bestilling og hjælp! Varen kom hurtigt. De var hurtige og behjælpelige både over telefon og mail! Jeg havde brug for ekstra hjælp til en bestemt gave til min onkel med autisme og de var bare på med det samme 🥰 jeg køber aldrig hatte andre steder mere.
Svindel mod 11 årig pige og hendes forældre
Har man hjerte til at snyde en 11-årig pige og hendes forældre med en pony til 55.000 kr. - Ja, så er man formodentligt ikke hverken en særlig god ansat eller et menneske, der har specielt meget empati for andre :-(
Alex Linnebjerg - det her er bare ikke okay…
Når handlen er gået tilbage og pengene er sendt retur til retmæssige ejer kan jeg fjerne denne anmeldelse igen.
Usselt!
FØJ! At have en svindler og mishandler ansat!
Svindler svindler svindler
Svindler svindler svindler, ren svindel Alex
I har en svindler ansat
I har en svindler ansat.
Se så at få ham til at betale den stakkels familie tilbage…
Når alt er gået i orden, fjernes denne anmeldelse selvfølgelig.
Alex LinneSvindlerBerg
Tænk at have en person ansat, som snyder piger på 11 år for 55.000kr.
Opsig ham og vi alle er glade. (Eller, hos fra SvindlerJagten er først glade, når idioten tilbagebetaler det skyldige beløb)
Virksomheden har bevidst handlet i ond…
Virksomheden har bevidst handlet i ond tro med salg af et dyr til en mindreårige.
Hmmm
Når jeres uduelige medarbejder der svindler børn. Med heste der skulle være rolige. Men istedet kaster dem af. Har været til samtale med ledelsen. Fjernes denne besked.
Jeg tror i skal have kikket lidt på…
Jeg tror i skal have kikket lidt på værdierne hos en af jeres ansatte. Når man snyder små piger i handler til 55.000, kan så stole på mandens dømmekraft i sit arbejde ?
Når Hr. Linnebjerg har betslt tilbage, kan denne anmeldelse blive til 5 stjerner.
Hvis indehaveren med øje for penge kan…
Hvis en medarbejder med øje for penge kan snyde en pige på 11 år og hendes forældre for 55.000 kroner. Hvordan vil han så ikke behandle sine kunder, er man sikker på man får den vare man betaler for eller bliver man snydt
Hesten til 55k
Jeg tror lige i skal hive fat i firmaets bedste mand, og hører om han ikke lige skal til og få betalt den lille pige tilbage han har snydt og så han kan få sin kødscooter igen. Usmagligt og have sådan en mand ansigt til kundeservice.
Og så bliver den naturligvis slettet :)

Fy for den lede.
Tænk sig en af jeres ansatte har snydt et barn ved at sælge dem en hest som han udemærket godt vidste ikke kunne rides af en 11 årlig. Tænker i skal tage en snak med ham !!!

Antwort von MJM Brand Store™
Jeg tror i skal have kikket lidt på…

Antwort von MJM Brand Store™
Fusk fusk fusk… betal pengene tilbage…
Fusk fusk fusk… betal pengene tilbage Linnebjerg. Hvem f snyder et lille barn!

Alex Linnebjerg
Alex Linnebjerg
En ting er at snyde andre for 55.000.-
En helt anden ting at at gøre dette imod en på 11 år
en helt Trejde ting er at du godt vidste du snød en på 11år
MJM Burde tage et kig på din morale med mindre Mjm er Lige så beskidte i kanten
:::::
Opdatering til jeres egen kommentar
I burde tage en alvorlig snak med ham der svindler !
i stedet for at prøve at tale uden om

Antwort von MJM Brand Store™
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.