Jeg har forsøgt at reklamere over en jakke d. 8/5 og d. 18/6 uden svar endnu. Hverken på den første mail eller nummer to mail. Jakken er købt i oktober 2023 så det er jo ikke fordi den er gået på g... Mehr ansehen
Rigtig hurtig levering og fin betjening
Ingen anmærkninger
Havde bestilt en trøje og to dage efter blev den yderligere sat ned. Jeg skrev til kundeservice om det var muligt jeg kunne annullere og købe til den nye udsalgspris, men ordren var allerede afsendt o... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Designfryd er en webshop med danske design favoritter som vi nøje udvælge til glæde for vores kunder. Vi yder et højt serviceniveau i form af dag til dag levering, og gør alt for, at kunden skal føle sig glad og tryg når de handler hos. Vi har også et bredt udvalg af renseribøjler/ stålbøjler som vi levere til både private og virksomheder.
Vågøvej 16, 8700, Horsens, Dänemark
- +45 26225037
- info@designfryd.dk
- designfryd.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Reklamation
Jakken er købt i oktober 2023 så det er jo ikke fordi den er gået på garantien.
Men jeg har bare slet ikke fået svar på nogle af mailsne.
Super god service
Super god service. Stor anbefaling herfra
Jeg lagde en bestilling kl. 10 tirsdag og jeg kunne hente pakken kl. 10 onsdag. Det er virkelig hurtig leveret. Fantastisk!

Antwort von Designfryd
Hurtig levering , Bestilte et par støvler kl 16 og modtog dem allerede dagen efter . De har rigtig mange fine ting på hjemmesiden. Super fin kundeservice , Kan klart anbefale at handle her ;)

Antwort von Designfryd
Anbefaler alle at benytte denne webshop…
Anbefaler alle at benytte denne webshop - fantastisk kundeservice, hurtig levering og intakt pakke, funktionel og brugervenlig webshop, og man kan regne med at få service og fantastisk hjælp af Kundeservice, hvis dette skulle blive nødvendigt.

Antwort von Designfryd
Intet mindre end fantastisk!
Fjerde gang jeg køber her, og gør det helt sikkert igen!

Antwort von Designfryd
Super service og fine vare.
Super service og fine vare.
Jeg er yderst tilfreds.
Hurtigere levering findes ikke.
Køber gerne her igen🙏
Har modtaget de skønneste sæber
Har modtaget de skønneste sæber - håndlavede og økologiske, de dufter helt fantastisk. Lynhurtig forsendelse i den fineste indpakning - her handler jeg helt sikkert igen😊
Perfektionist.. måske?
Kender du det med at du har købt noget tidligere, som var så godt at du bliver nødt til at få fat på det samme igen?!
Jeg bestilte i år 2012, 100 stk renseri tykke kvalitets bøjler ved en mand, der boede omkring Horsens.
Og nu da jeg igen manglede bøjler godt 9,5 år efter måtte jeg på jagt i mailboks, for at opspore hvor jeg havde købt dem. Jeg fandt en mail fra Thomas Kristensen i min mailboks, og måtte lave en Google søgning. E-mailen var nedlagt og blevet til Designfryd istedet. Heldigt for mig så solgte Thomas / Designfryd stadig bøjler i samme kvalitet, så nu har jeg klikket hjem og modtaget dem få dage efter 😍 helt perfekt!
Helt upåklageligt!
Jeg er enormt tilfreds! Billige priser, hurtig levering og fantastisk kundeservice
Hurtige, pålidelige og fantastisk service
Vi har benyttet Designfryd en hel del gange efterhånden, og hver eneste leverance fra dem har været lynhurtig, pålidelig og altid ankommet i perfekt stand. Jeg er imponeret over den store hjælpsomhed og hurtig ekspedition, når jeg har kontaktet dem direkte for vejledning i et udvalg, hvor vi efterhånden har købt både bøjler, olier, chokolade og design-tøj.
Jeg kan på det allervarmeste anbefale Designfryd!
Har købt en creme på deres webshop og…
Har købt en creme på deres webshop og modtager den smukkeste pakke, med den sødeste hilsen fra Desingfryd og så hurigt efter jeg bestilte, ret fantastisk 😃
Så smuk, at man med det samme får lyst til at bestille mere, så man kan åbne så smuk en pakke igen 🧡
Klar anbefaling herfra🤗👍🏻💜
FANTASTIK! Jeg køber ikke bøjler andre steder fra fremover
FANTASTIK!
Jeg havde lige købt mit første gaberobeskab og mit tema er hvid, guld og baby lyserød, så jeg var på jagt efter tynde metalbøjler i guld til en god pris, hvis de selvfølgelig fandtes.
OG DET GJORDE DE!
Jeg blev ført lige i armene på designfryd og jeg kunne ikke være gladere. Ikke nok med at de sælger lige præcis den specifikke bøjler, så bliver de solgt i flere forskellige antal, som man kan vælge imellem til en super god pris!
25, 50, 75, 100, 200 og 400 stk.
Jeg kommer ikke til at købe bøjler andre steder fra fremover og har allerede anbefalet hjemmesiden til hele min familie og alle mine vennegrupper både piger og drenge. Alle kan bruge disse bøjler.
FANTASTISK!

Sjældent fantastisk service.
Sjældent fantastisk service.
Bestilte en julegave fra designfryd selv om jeg bor midt i København. Sjældent set så hurtig en leverance og med flot indpakning. Da jeg stod og skulle finde en julegave her i januar, så valgte jeg selvfølgelig Designfryd, igen. Og igen samme oplevelse, at en flot personlig oplevelse.
Jeg vil til enhver tid anbefale Designfryd

Antwort von Designfryd
Simpelthen en fantastisk hjælp og…
Simpelthen en fantastisk hjælp og service . Bestemt ikke sidste gang jeg handler hos Designfryd 😊.
Vh Yvonne Lorenzen
Super hurtig levering
Super hurtig levering, har faktisk aldrig modtaget varer shoppet online så hurtigt før 😁. Der var lidt ekstra godter i posen og en håndskrevet seddel, SÅ hyggeligt ❤❤.
SUPER kundeservice!
Mega mange lækre ting på deres side, jeg deltog i deres live shopping på Instagram og det ting man gerne ville se på hoppede hun i med det samme og viste frem, god kundeservice! hurtig til at svare, kan varmt anbefale at shoppe hos dem.

Mega hurtig levering
Mega hurtig levering. Bestilte inden 17 og dagen efter blev den leveret om formiddagen.
Helt vild med deres renseribøjler, som jeg har købt igennem flere år 😍

God webshop
Hurtig levering - gode priser!
Anbefalingsværdi !
Helt perfekt
Alt var som det skulle være. Nemt at bestille og hurtig levering.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.