Banner for MinAltan A/S

MinAltan A/S  Bewertungen 490

TrustScore 5 von 5

4.8

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bedste anbefaling herfra til MinAltan💪 Imponerende effektive og ordentlige folk. Vi havde Sjak 17, og Casper & Ulrich gav den bare gas fra 7-19 ( gode fynboer sæ’fø’li) Vi har ventet længe på at få... Mehr ansehen

1. Bauunternehmen
  2. Gebäudesanierung
  3. Bauunternehmer
  4. Ingenieur
  5. Generalunternehmer
  6. Stahlbau

Vom Unternehmen geschrieben

Vi gør altandrømme til virkelighed! MinAltan ligger i hjertet af Frederiksberg og er en erfaren altanvirksomhed, der siden 2008 har specialiseret os i komplette altanprojekter til ejendomme, boligforeninger og ejendomsselskaber. Gennem mange års erfaring har vi opbygget stor ekspertise inden for rådgivning, projektering, produktion og montering, og vi har leveret mere end 12.500 altaner til tilfredse kunder. Vores fokus er at skabe funktionelle, æstetiske og holdbare altanløsninger, der øger både ejendommens værdi og beboernes livskvalitet. Vi arbejder tæt sammen med boligforeninger, investeringsselskaber, administratorer og rådgivere for at sikre, at hvert projekt gennemføres professionelt fra den indledende dialog til aflevering af de færdige altaner. Som totalleverandør tager vi hånd om alle faser, herunder salg, myndighedsansøgninger, byggesagsbehandling, statiske beregninger, design, produktion og montage, så kunderne oplever et trygt og effektivt forløb. Vores gode Trustpilot-anmeldelser dokumenterer vores evne til at håndtere selv store som små altanprojekter leveret til tiden og i høj kvalitet. Hvis du søger en kompetent og erfaren partner til jeres næste altanprojekt, er vi det sikre valg. Vi kombinerer solid faglighed med dedikation og sikrer høj kundetilfredshed, og vi glæder os til at hjælpe jer videre med jeres næste altanprojekt og til, at I får jeres altandrømme opfyldt.

Hvorfor vælge MinAltan? 🤝

Vom Unternehmen geschrieben

✔ Ekspertise og erfaring
Vi har mange års erfaring med altanmontering og håndterer hele processen fra start til slut.
✔ Certificeret kvalitet
Vores altaner er Cradle to Cradle-certificerede, hvilket betyder, at de er produceret bæredygtigt og lever op til de højeste miljøstandarder.
✔ Tilpassede løsninger
Vi tilbyder både facadealtaner, hjørnealtaner, franske altaner og tagaltaner – alle skræddersyet til din bygning.
✔ Hurtig og effektiv proces
Vi guider dig gennem alt fra myndighedsansøgninger til montering, så du slipper for besværet.

Din garanti for mere værdi og livskvalitet ✅

Vi sikrer vejen dertil.

Vi sikrer vejen dertil.
Altanen er et uderum, der gør noget godt for din trivsel og livskvalitet. Den lukker lys ind og skaber stemning, luft og stil i boligen. Altanen giver nye muligheder i boligindretningen, fordi du får mulighed for at skabe en helhedsfølelse mellem ude og inde. Både en lille og en stor altan giver ekstra kvadratmeter i boligen, og kun fantasien sætter grænser for, hvordan du udnytter pladsen.

Promotion box for MinAltan A/S

Hent tilbud idag – scan QR-koden ✅

Scan QR-koden i dag, udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud ✅

4.8

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig god service og godt arbejde

Virkelig god service og godt arbejde! Deres medarbejdere er venlige og yderst kompetente. Ville anbefale dem til alle!

11. März 2026

Hej Jacob

Tak for den flotte anmeldelse! Vi er glade for, at vores medarbejdere kunne give jer en god oplevelse, det sætter vi virkelig stor pris på.

Upåklageligt arbejde

Tusinde tak til Esben, Lena, Martin, Sjak 7 m.fl. med hjælp til vores nye altan på Nørrebro. Hele vejen igennem har I været med til at gøre vores altandrøm til virkelighed - og nu er den her - endda før 7! Vi er meget tilfredse 🙏🏽

10. März 2026

Hej Sally

Tusind tak!
Det er altid en fornøjelse at se en altandrøm blive til virkelighed, især når vi kan levere før tid.
Håber I får masser af glæde af den!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sjak 9 har udført et upåklageligt godt…

Sjak 9 har udført et upåklageligt godt arbejde og været yderst hjælpsomme og lydhøre i forhold til spørgsmål og små justeringer. Deres tiltalende samarbejde indbyrdes og måde at være på har givet en god atmosfære under hele byggeriet. Bedste anbefalinger herfra

11. März 2026

Hej Helle

Tusind tak!
Det glæder os virkelig, at Sjak 9 både har leveret dygtigt håndværk og samtidig bidraget til en god stemning under byggeriet. Vi kender godt til drengenes samarbejdsevner og venlige tilgang, og det betyder meget, at I som kunde også har kunnet mærke det.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Professionelt samarbejde og flot håndværk

Vores andersforening i Kbh K skulle have lavetvinduesudskiftning mod gården samt påsætning af altaner 6 . Vi har kun haft en positiv oplevelse af MinAltan samt Johan og Anders Sjak 9, som opleves som yderst kompetente og imødekommende. De er dygtige og venlige, samt imødekommer ift. en hver forespørgsel. De informerer rettidigt, og har været yderst professionelle hele vejen igennem. De har lavet et fantastisk stykke arbejde de drenge. Hele foreningen er yderst tilfredse med deres professionelle og menneskelige tilgang til at lave sådan et projekt. MinAltan har generelt i hele processen været rigtig gode til at informere løbende, samt samle op og kontakte os, for at se om alt er i orden. Tak til Magnus, Mathias og selvfølgelig Johan og Anders. Det var været god dialog og godt samarbejde hele tiden, og de har holdt deres deadlines, og blev enda færdige lidt før. Jeg vil til hver en tid anbefale MinAltan, da det virkelig er dygtige folk. Vi er meget tilfredse og glæder os til at nyde sommeren på vores flotte altaner.

Vh Ida Jansen
Rørholmsgade

10. März 2026

Hej Ida

Hvor er det bare dejligt at læse din anmeldelse!
Det betyder meget for os, at både processen og resultatet har været en positiv oplevelse for jer. Det har virkelig også været en fornøjelse fra vores side at mærke dit og foreningens engagement i projektet. Man kunne tydeligt mærke, at I tog ejerskab og hjalp os som virksomhed med de bedste forudsætninger for at levere varen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God oplevelse med min altan

Vi har haft en super god oplevelse med sjak 9! Super venlige og imødekommende.
Super fed altan, og de har været gode til at spotte små mangler og få udbedret dem.

9. März 2026

Hej Asger

Mange tak for din anmeldelse!
Det er dejligt at høre, at både samarbejdet med "gulddrengene" fra sjak09 og selve altanen har været en positiv oplevelse. Vi håber, du får masser af glæde af din nye altan.

Meget positiv byggeproces hos MinAltan

Jeg har netop fået overleveret min nye pragtfulde altan fra MinAltan og bygge/etableringsprocessen har virkelig været en positiv oplevelse. MinAltan har været effektive og hele tiden orienteret mig om fremdriften i byggeprocessen og hvad næste skridt er. Og montørerne har virkelig været gode at kommunikere med og samarbejdsorienteret.

4. März 2026

Hej Klaus

Tusind tak for de pæne ord!
Det betyder meget for os at høre, at du har oplevet byggeprocessen som både effektiv og velinformeret. Vi giver selvfølgelig din ros videre til vores montører. Rigtig god fornøjelse med din nye altan.

Bedste anbefaling herfra til MinAltan💪

Bedste anbefaling herfra til MinAltan💪
Imponerende effektive og ordentlige folk. Vi havde Sjak 17, og Casper & Ulrich gav den bare gas fra 7-19 ( gode fynboer sæ’fø’li) Vi har ventet længe på at få projektet i gang, og nu er det slut, og nu savner vi dem nærmest?!Deres gode humør og lys i gården 🌟Men man kan jo ikke være utilfreds over, at de har gjort deres arbejde færdigt 😆

28. Januar 2026

Kære Mette,

Tusind tak for den flotte anbefaling . Det glæder os at høre, at I har været så tilfredse. Kasper og Ulrik fra Sjak 17 får rosen videre – deres indsats og gode humør gør en forskel 😄
Tak fordi I valgte MinAltan 🌟

💪🏼💪🏼💪🏼💪🏼

Ordentligt, gennemskueligt og vildt flotte altaner. Det har været en fornøjelse at få MinAltan til at sætte altaner op hos os. Sjak 17 med Casper og Ulrich er for vilde. Gode gutter der bare knokler - og så bliver det pænt.

29. Januar 2026

Kære Kristoffer,

Tusind tak for de flotte ord og den positive tilbagemelding. Det glæder os virkelig at høre, at I har været tilfredse med både processen og det færdige resultat. Vi giver rosen videre til Sjak 17 – Kasper og Ulrik bliver uden tvivl glade for anerkendelsen. Tak fordi I valgte MinAltan.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Topprofessionelt arbejde leveret før tid

Vi har netop fået lavet altan, og hold kæft hvor er Mathias og Rasmus fra SJAK39 bare skide dygtige! Super flinke, mega professionelle og ekstremt arbejdsomme. Resultatet er virkelig flot – både indvendigt og udvendigt – og de blev endda færdige før tid.

Det var en ren fornøjelse at have dem i lejligheden, og man var aldrig i tvivl om, at de mestrer deres håndværk til fulde og samtidig gør en ekstra indsats, så vi får en rigtig god oplevelse. Vi kan uden tøven anbefale dem til alle, der ønsker et super resultat og gode mennesker på opgaven.

22. Januar 2026

Kære Gustav,

Tusind tak for den flotte anmeldelse! 🙏
Det glæder os meget at høre, at I har været så tilfredse med arbejdet udført af Mathias og Rasmus fra sjak 39. Vi giver rosen videre og ønsker jer rigtig god fornøjelse med jeres nye altan 😊

Emil & Jeppe fra sjak 8

Emil & Jeppe fra sjak 8 - fantastisk arbejde! Venlige, arbejdsomme, effektive og dygtige. Kan varmt anbefales, hvis man lige står og mangler en altan!

21. Januar 2026

Kære Emelie,

Tusind tak for den fine anbefaling! 🙏
Det glæder os meget at høre, at du har haft en så god oplevelse med Emil & Jeppe fra sjak 8. Vi giver selvfølgelig rosen videre til dem.
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. 😊

5 * dygtige

5 * dygtige, professionelle og søde håndværkere. Flot resultat, god indformation, god kommunikation direkte med håndværkerene. Min altan er monteteret af sjak: 7 Mike og Mads, hvilket jeg er super tilfreds med. Vil til hver en tid ønske at bruge de 2 igen!

19. Januar 2026

Kære Anne,

Tusind tak for de flotte ord og den fine anmeldelse! 🙏
Det glæder os virkelig at høre, at du har været så tilfreds med både resultatet, kommunikationen og samarbejdet.
Vi giver selvfølgelig rosen videre til sjak 7 – Mike og Mads – de vil blive meget glade for anerkendelsen.

Vi fik sat altan op af sjak 7

Vi fik sat altan op af sjak 7; Mike og Mads; og jeg må bare sige at foruden at være et par rigtigt flotte fyre så har de bare gjort det så godt! De har lavet et godt kvalitetsarbejde, alt ser virkelige pænt ud, jeg hørte endda VVSerne rose hvordan de har gjort klar med rørerne under gulvet. Og så har de været super flinke og nemme at snakke med.

Og blevet færdige til tiden 😀 (altan på kongedybet)

3. Dezember 2025

Hej Røskva,

Tusind tak for de rigtig pæne ord og for at tage dig tid til at give feedback 🙏
Vi er meget glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med sjak 7 – Mike og Mads – og at både kvaliteten af arbejdet, samarbejdet med VVS samt dialogen undervejs har levet op til forventningerne.

Vi giver naturligvis rosen videre til dem. Det betyder meget for os, at arbejdet på altanen på Kongedybet er udført ordentligt og færdigt til tiden 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En altan der vil skabe glæde i mange år

Super dygtige håndværkere som lavede min altan. Den stråler og kommer til at skabe glæde i mange år.
Der var lidt rod tidligt i projektet, hvor der ikke var lavet en klar aftale om en indbliksskærm til altanen trods andre i opgangen har en. Det var surt og kostede lidt ekstra tid og penge. Men efter en efter-montering, står jeg nu med en altan jeg er meget tilfreds med.

12. November 2025

Hej Theis

Tak for din flotte anmeldelse og for at tage dig tid til at beskrive din oplevelse.

Det glæder os virkelig meget, at du føler, altanen er blevet præcis den forbedring af dit hjem, du havde håbet på.

Vores håndværkere gør sig umage for at levere et resultat, der både er veludført og langtidsholdbart, og det betyder meget at høre, at du værdsætter det.

Vi håber, din nye altan vil blive et sted, der giver dig både glæde, uderum og hygge i mange år fremover.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God og behagelig service fra Jeppe og…

Tak til to dygtige håndværkere!
God og behagelig service fra Jeppe og Emil fra Sjak 08
De var begge meget professionelle,fleksible og grundige, så jeg er meget tilfreds med deres flittige indsats og færdige resultat.
Vil til enhver tid anbefale dem og firmaet til andre

11. November 2025

Hej Roxana

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Det er dejligt at høre, at Jeppe og Emil levede op til dine forventninger og gjorde hele processen behagelig og professionel.

Vi gør altid vores bedste for at sikre, at både service og håndværk er i top, og det er dejligt, når vores indsats bliver værdsat.

Vi håber, at du får mange gode oplevelser med det færdige resultat, og vi sætter stor pris på, at du vil anbefale os til andre.

Husk den lille lyskæde på din altan, det skaber lige den sidste hygge her i de mørke tider. ☺️

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tak til MinAltan for at sætte vores…

Tak til MinAltan for at sætte vores altan op, helt efter planen og til mindst mulig gene for os. Tak til Emil og Jeppe fra sjak 08, for at gå til opgaven med smil og godt humør. Det hjælper på
den larm og det rod der følger med. Vores bedste anbefaling

20. Oktober 2025

Hej Helle

Tak for den fine anmeldelse!

Vi er rigtig glade for at høre, at altanen blev sat op uden store gener, og at Emil og Jeppe kunne bidrage med et smil på læben og godt humør undervejs.

Vi ved, at lidt rod og larm kan være en del af processen, og vi bestræber os altid på at holde det nede, så det er dejligt at høre, at Sjak 08 arrangementet i processen kunne være et lille plaster på såret.

Vi sætter stor pris på jeres anbefaling og håber, at I får mange gode stunder på altanen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fremragende oplevelse med MinAltan – stærkt anbefalet!

Vi har haft en rigtig god oplevelse med MinAltan i forbindelse med etablering af 10 altaner.
Vores altaner stod færdige i august 2024, og hele forløbet har været præget af høj kvalitet og god kommunikation.
Sjak 26, Marc og Alexander, var altid super venlige, imødekommende og dygtige; det har været en fornøjelse at have dem gående på matriklen. Mathias som projektleder var professionel og tilgængelig gennem hele processen.
Alle i teamet har været meget løsningsorienterede, og de få småting, der dukkede op ved 1-års gennemgangen, blev løst hurtigt og meget tilfredsstillende, også af dygtige og imødekommende håndværkere.
Alt er udført flot og i god kvalitet.
Jeg kan virkelig anbefale MinAltan.

Jacob Pedersen
Formand, AB Blæsenborg, København NV

3. November 2025

Hej Jacob

Tusind tak for den varme, grundige og positive anmeldelse.

Det betyder virkelig meget for os at høre, at hele forløbet inklusiv 1-års-gennemgangen har været præget af god dialog, høj kvalitet og en imødekommende tilgang fra alle involverede.

Vi er stolte af det færdige resultat og endnu mere stolte af at have leveret en proces, der har gjort jer trygge hele vejen.

Jeg vil også gerne tilføje, at samarbejdet med jer har været utroligt behageligt, og det har været en fornøjelse personligt at følge og være en del af jeres altanprojekt.

Altanprojekt i ejerforening på Amager

Vores ejerforening på Amager har haft fornøjelsen af MinAltans arbejde ifm. et stort altanprojekt for 42 lejligheder. Alle beboere er meget begejstret og glade for de smukke - og store - altaner, som MinAltan leverede. Jeg var selv projektleder fra ejerforeningen og oplevede et rigtig godt samarbejde med alle fra MinAltan. Særlig Mathias, der er byggeprojektleder, er rigtig kompetent og imødekommende. Vi havde også rigtig god kontakt med Jens, der hjalp os med at bestille alle dørene. Alt i alt en kæmpe anbefaling til et professionelt og kompetent firma med rigtig hjælpsomme medarbejdere.

27. November 2024

Hej Catherina

Tusind tak for din flotte og gennemgående anmeldelse!

Det er virkelig dejligt at høre, at I i ejerforeningen er blevet så glade for både altanerne og hele samarbejdet med os.
At et så stort projekt på 42 altaner, kan falde i så stor begejstring hele vejen rundt hos alle beboere, gør os både stolte og glade.

Vi sætter stor pris på, at du fremhæver det gode samarbejde og vores professionelle tilgang.
For os er det utroligt vigtigt, at alle parter føler sig hørt, trygge og godt vejledt gennem hele processen, og det er fantastisk at høre, at det har været tilfældet hos jer.

Det er også dejligt at høre, at selve resultatet lever op til forventningerne, med både størrelsen og kvaliteten af altanerne. Samt at de bidrager til glæde og tilfredshed blandt beboerne.
Det er netop den form for feedback, som gør vores arbejde så meningsfuldt og motiverende.

Endnu en gang tusind tak for et fantastisk samarbejde og de fine ord med på vejen.
Det er de bedste skulderklap, vi som virksomhed kan få. Vi håber, at I vil nyde altanerne i mange år fremover, og vi glæder os over, at vi har kunnet levere et resultat, som både bestyrelse og beboere er glade for.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altan fra sjak 08 "Min Altan"

God kommunikation, imødekommenhed og professionalisme. Tak til Jeppe og Emil fra sjak 08, som har monteret vores altan - endda tre måneder før planlagt tid. Vi er meget tilfredse med arbejdet!

16. Oktober 2025

Hej Pia

Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Hvor er det dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med både kommunikationen og montagen!
Vi sætter stor pris på, at du tager dig tid til at dele din tilfredshed.

Vi giver naturligvis rosen videre til Jeppe og Emil fra sjak 08. Det er ikke noget nyt for de to at blive færdige før tid, da de er utrolig effektive i deres arbejdsgang.
Jeg er overbevist om, at de bliver stolte over at høre, at deres indsats er blevet værdsat.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har lige fået sat altan op og havde…

Vi har lige fået sat altan op i Brynhilde forening og havde den bedste oplevelse takket være to gutter: Emil og Jeppe fra SJAK08 - de var utrolig venlige, servicemindede, arbejdsomme og lavede et virkelig pænt resultat af vores altan både indvendigt og udvendigt samt var færdige før tid (!!). Det var en fornøjelse at have dem i lejligheden og ville varmt anbefale dem til andre! De er virkelig dygtige til deres håndværk og samtidig give den bedste oplevelse til os beboere :-)

27. August 2025

Hej Claudia

Tusind tak for anmeldelsen!

Det glæder os virkelig, at I er glade for jeres nye altan og oplevelsen med Emil og Jeppe fra Sjak 08. De er både dygtige, servicemindede og hurtige – og det er skønt at høre, at det har gjort en forskel for jer.

De bedste hilsner,

Meget tilfreds

God kommunikation, venligt personale og flot altan - endda færdig før tid!

Tak til sjak 01 og 08

3. Juli 2025

Antwort von MinAltan A/S

Tusind tak for de flotte ord!

Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med både altanen og oplevelsen med MinAltan.
Sjak 01 og 08 er altid på pletten – når der skal eksekveres hurtigt, effektivt og med fokus på kvalitet, er det fantastisk at høre, at det bliver bemærket.

Vi håber, du får mange gode stunder på din nye altan!

De bedste hilsner,
Minaltan

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr