Alument Bewertungen 18

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Du skal ikke regne med hjælp/udbedrelse, når de laver fejl...

Vi har fået sat altaner/udestuer op i lejebolig forening i Vallensbæk, for et par år siden nu . (Nogle lejligheder fik for mange flere år siden, vist fra anden ydbyder).
Der har været så mange fejl og mangler hos mange, der ikke er blevet, eller stadig ikke bliver rettet op på. Og de ting de har forsøgt at rette, er stadig i uorden!! Man blir spist af med dårlige undskyldninger og dårlige lappeløsninger.
De har temmelig svært ved at overholde aftaler og vende tilbage... Også til ejendomskontoret.
Virkelig ringe service.

24. März 2026

Manglende kundeservice

Vi har fået flot glas i vores overdækkede terrasse. Venlig og dygtig fagperson. Vi betaler 100.000 kr og kontakter dem efterfølgende da der kommer vand ind når det regner samt der er en dyb ridse i et af glassene. Ved kontakt får vi af vide at den pågældende medarbejder er på sommerferie men vil kontakte os når han er retur. Det er 3 uger siden. Vi har forsøgt at komme i kontakt med dem flere gange siden men de vender ikke tilbage. Så de er rigtig dygtige men når pengene er betalt er servicen ikke eksisterende.

4. September 2022

Pergola i Ry

Vi bestilte en specialdesignet pergola med 2 screens i januar 2021 efter et godt møde med Thomas. Han gav udtryk for, at bla. pga. corona var fabrikken i Belgien bagud med produktionen, og leveringstiden dermed var et estimat. Vi får en forventet tid til opsætning i den første uge i maj, men desværre rykkes det 4 uger netop pga. de udmeldte udfordringer med fabrikken, hvilket er forståeligt i denne tid. Vi skulle selv rykke for en status, men fik svar fra Claus. Pergolaen ender med at blive stillet op på én dag, af nogle flinke fyre, som arbejdede hårdt og ryddede pænt op efter sig. Vi er rigtig rigtig glade for det endelige resultat, og kan sagtens anebefale et samarbejde med Alument!

16. Juni 2021

Elendig service

Som mange andre vil jeg gerne rose produktet. Det er flot og af høj kvalitet materialemæssigt.
Servicen hos firmaet er derimod under lavmålet. Vi bestilte sidste år end overdækning til vores terrasse, den kom inden for lovede leveringstid, dog med en manglende stolpefod. Den blev vi kompenseret for. Vi bestiller efterfølgende skydeglas til vores overdækning og her daler både levering og service gevaldigt. Vi modtog først en kvittering for at have betalt 25.000 kr. efter at vi af to omgange selv måtte kontakte administrationen. Leveringen bliver forsinket i en måned grundet Corona, dette med fuld forståelse fra vores side, men da vores glas så bliver leveret, modtager vi kun halvdelen af glasset. Et opkald til personen, der ugen forinden havde meldt varerne under levering, bekræfter at de har overset at vi skulle have glas til to fag. Vi bliver lovet hurtig levering på det resterende glas, da alle varer nu er på lager. To uger senere har vi intet modtaget og intet hørt om vores manglende glas.
Vi tænkte, at vi i mellemtiden kunne montere det glas vi dog havde modtaget. Dette viste sig også at være umuligt, da vi ingen dele til montering havde modtaget. Vi udfyldte nu en kontaktformular på hjemmesiden, men modtog aldrig en kvittering eller for den sags skyld et svar, på henvendelsen. Endnu et opkald til administrationen, der ikke kunne svare på hvorfor vi intet havde hørt. Vi fik, som flere gange tidligere, at vide at vi skulle tale med Claus. Claus var ikke tilgængelig men han ville ringe tilbage hurtigst muligt! En uge senere har vi intet hørt fra Claus og der en nu gået tre måneder siden vi bestilte glas.

Jeg har sjældent oplevet dårligere kundeservice og det virker som om at vi bliver syltet, da firmaet har modtaget pengene for ordren.
Næste skridt for os, er at vi kontakter Forbrugerrådet.

1. Mai 2021
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fedt produkt men de kunne godt bruge en opdatering af kundeservice

Fedt produkt, men lidt gråhåret at nå dertil.
Der gik ca. en måned før det lykkedes at få svar på mail og få en sælger forbi.
Vi takker ja og køber systemet samme uge. Her bliver vi lovet 8-10 ugers levering.
10 uger senere går der 2 uger mere får vi at vide. Dernæst 1 uge mere...

Vi fik dog systemet til sidst og det er super lækkert - hvad man også må forvente til prisen. Og i sidste ende bliver det jo det vi husker :-)

26. Januar 2021
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Laver nogle super produkter

Laver nogle super produkter, og hele forløbet hvor vi skulle have lavet vores pergola var rigtig fint.

Men efter det hele er blevet monteret og vi har haft nogle spørgmål, og bedt om et eftersyn har vi intet hørt.

Vi får at vide vi bliver kontaktet, men har intet hørt fra dem.

Ved godt at de har travlt, men det er som om når man har betalt så er man ude af deres verden.

Det er ikke billige produkter

19. Januar 2021

Ingen tilbagemelding

Vi fik en sælger på besøg som udarbejdede et tilbudt til os. Vi havde nogle spørgsmål vedr. fremsende tilbud. Vi fik ingen tilbagemelding på vores fremsende mail.

25. Oktober 2020
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Først og fremmest er vi megettilfreds…

Først og fremmest er vi meget tilfreds med selve produktet, som vi har fået opsat i vores have.
Men der er for mange negative ting som gør, at jeg aldrig vil anbefale Alument til andre.
1. Den lovede monterering blev pludselig rykket 4 uger(kan skyldes Corona)
2. Den sælger som vi havde været i kontakt med, ringede ikke tilbage og svarede ikke tilbage på mails.
Cirka 4 mails og 6 opkald, som ikke blev besvaret.
3. Pludselig fik vi en mail vedrørende monteringen skulle ske om 2 dage, altså efter cirka 8 ugers leveringstid. Her er vi meget uforstående overfor den dårlige planlægning fra Alument.
4. Efter montering, ringede en anden sælger til mig og var meget rar og lovede vist lidt mere end han kunne holde, i form af en lovet gavekurv, som aldrig har nærmet vores adresse.
Alt i alt en meget dårlig service Aluments ledelse, men til gengæld et flot produkt!

22. September 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er glad for jeg ikke læste…

Jeg er glad for jeg ikke læste trustpilot, før vi bestilte vores Alument Pergola, for det er slet ikke den oplevelse vi har haft.

Vi havde besøg af Claus, der er dygtig og kompetent. Vi bestilte ud fra råd og vejledning (havde ikke set den i virkeligheden) og i dag er resultatet færdigt, og vi er ovenud tilfredse med vores nye pergola / udestue med glasskyde døre.

Meget lækkert produkt, til en helt fair pris.

Vi kan varmt anbefale andre at benytte Alument.dk

14. August 2020

ALT ALT for lang leveringstid

Firmaet sælger produktet med en leveringstid på 4-5 uger. Jeg har bestilt i april-2020, hvor vi (6 lejligheder) SKULLE bekræfte indenfor 2 dage (hastede) for at opnå rabat ved fællesbestilling - og opsætning er nu aftalt til den 30 juni. Altså en leveringstid på 9 uger. Bestemt ikke tilfredsstillende.

15. Juni 2020

Hej Carina
Vi beklager selvfølgelig at vi bliver forsinket 14 dage, i forhold til den oprindelige aftale.
Vi ser frem til at starte op ved jer i næste uge, hvor vi vil gøres vores ypperste for at i bliver glade og tilfredse med resultatet.

Mvh Lars fra Alument

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlig kundebehandling

Efter at have mødtes med dem, ved deres udstillinger, aftalte vi at der skulle laves et tilbud - sol konsulenten ville vende tilbage med. Vi rykker for svar, uden tilbagemeldinger. Vi tager fat i deres Facebook gruppe, for at prøve at komme den vej igennem, her får vi fat i en, der lover at rykke den pågældende konsulent, da vi stadig ikke høre noget, ønsker vi en ny konsulent, der bliver lovet at der bliver fulgt op. Og gæt! Vi har stadig intet hørt. Det er nu 6-7 uger siden vi blev lovet et tilbud! Det er simpelthen så dårligt!!

2. Mai 2020

Tak for feedback.

Vi har, som så mange andre virksomheder, været hårdt ramt af den pludselige nedlukning af landet, hvilket desværre har ført til, at vores personale er blevet overbebyrdet. Vi er opmærksomme på, at der har været problemer med at vende tilbage med svar og at der har været uforholdsmæssig lang ventetid. Vi arbejder i øjeblikket på at optimere vores behandlingstider og vi vil naturligvis meget gerne i dialog med vores kunder.

Alument ApS

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super flot arbejde!

Vi har fået afskærmet vores carport med glasinddækning i tonet glas fra Alument. Det er blevet virkelig flot og de har ydet god service.
Vil til enhver tid anbefale sådan en løsning.

19. Dezember 2019

Generelt tilfredsstillende

Jeg har igennem min boligforening fået monteret glasinddækning på min altan, hvilket jeg er meget tilfreds med.

I det store hele, har det været en behagelig oplevelse. Montøren kom til aftalt tid, og sørgede også for at rydde pænt op efter sig. Det færdige arbejde er også blevet rigtig godt.

28. Juni 2016
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

useriøst behandling af kunde

Min far skal have lukket altanen igennem sin boligforening, han lægger en bestilling som løber op Ca. 80.000kr. Efter sommerferien er overstået skulle opgaven være påbegyndt som aftalt, der går da yderligere 3 uger og flere samtaler hvor de til sidst indrømmer at de havde glemt ham.. hvem glemmer lige en opgave til 80.000kr... de får efterfølgende udført et flot stykke arbejde og som plaster på såret, får min far 6 øl i en trækasse, og her bliver det klamt. Øllene er fra JKS, som er et vikarbureau og ikke har haft noget at gøre med den lukkede altan, ud over det, så er øllene for gamle! Det er påfaldende at de lige havde de gamle øl stående fra julen 2014 og dem kunne de så spidse min far af med.. føj for pokker.
Hvis de har noget at indvende, er de velkommen til at vende tilbage.

1. November 2015

Hej Kim

Vi er glade for at høre, at din far er glad for sin nye altaninddækning.

Vi beklager mange gange, hvis han har fået fornemmelsen af, at han er blevet glemt i vores system.
Det er ikke tilfældet. Vi har tidligere på året udskiftet vores IT system, som desværre har betydet, at nogle kunder har oplevet en lidt længere ventetid end lovet.
Det er vigtigt for os at pointere, at alle Aluments kunder er lige vigtige og har ret til den samme gode service uanset opgavens størrelse.
Når det kommer til gaven, kan vi kun give dig ret. Det er selvfølgelig ikke i orden at udlevere gaver med andre logoer, og som oven i købet er over dato.
Der findes ingen undskyldning herfor og din far har god grund til at være skuffet.
Det er ikke Alument´s normale politik og der vil selvfølgelig blive fulgt op på episoden, så vi sikrer, at det ikke gentager sig.

Endnu engang tak for din feedback og vi håber, at din far trods alt får rigtig meget glæde af hans nye altan.

Alument

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr