Balco´s team bestående af Andy og Kasper har netop færdiggjort opførelsen af min altan. De fandt sammen lynhurtigt løsninger på akut opståede problemer såsom rørledning af vand til nyopsat radiator... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi har et større projekt i Femkanten forening på Østerbro. Gulvet på 4.sal skulle tages op og lægges igen, hvilket blev gjort super flot uden visuelle skader eller lignende. Håndværkerne er super fli... Mehr ansehen
Oplevelsen af Balco Altaners opsætning af altaner og vinduer i Løvehuset, Istedgade 93-95 har været rigtig god. Specielt vil jeg nævne de to gode medarbejdere Jonas og Victor, som har været u... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Med mere end 30 års erfaring og en af Danmarks største leverandører af kundetilpasset altanløsninger, står vores stærke team klar til at hjælpe dig til den rigtige løsning. Balco Altaner er en del af den svenske koncern Balco Group der er europas største leverandør af altaner til etageejendomme. Balco Group er repræsenteret i 8 europiske lande.
Hammerholmen 48 B, 2650, Hvidovre, Dänemark
- 36 46 42 60
- balco@balco.dk
- balco.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Jeg fik en flot altan i god kvalitet.
Jeg fik en flot altan. Installationen af Kasper og Nikki blev udført effektivt i god håndværksmæssig kvalitet og med god attitude uanset det lidt barske vejr. Jeg kan ikke helt afgøre om det kosteste mange penge eller om det var dyrt at få altan, men det er dejligt at have den.
Vi havde et super godt samarbejde i…
Vi havde et super godt samarbejde i monteringsprocessen med ugentlige byggemøder, h or eventuelle problemer blev drøftet og løst.
Her fem år efter står altanerne stadig skarpt

Servicen er i top
Servicen er i top. Hurtigt og godt arbejde og en meget overkommelig pris.

Serviceteam
Jeg skulle bruge hjælp, ringet til service teamet fik fat i Johan Söderling, han var meget hjælpsom og guidet mig igennem. Løst på 2 minutter. Helt klar 5 stjerner 💪🏻

Antwort von Balco Altaner A/S
Balco altaner har endelig færdiggjort…
Balco altaner har endelig færdiggjort et stort altanprojekt i vores bebyggelse.
Vi er så glade. Det tog lidt længere end planlagt men håndværkerne søde og venlige. Hjælpsomhed hele vejen. Anbefales

Andy og Kasper - et godt team fra Balco Altaner
Altanen står funklende ny, ren og pæn. Jeg takker for et godt arbejde.
Også en stor tak til Emil for en klar, hurtig og venlig koordination af processen.

Flot ny altan
Det var en lang proces, som fik mig til at give 1 stjerne undervejs pga kommunikationen.
Nu har Blok 1 og 2 Munkegård, Dalstrøget nogle nye altaner, der pynter på ejendommen.
Murerarbejde omkring altanen er lavet flot.
Farven i løftehullerne kunne have ramt altanbunden bedre, men det er vist ikke Balcos skyld.
5 stjerner til Balco for de flotte altaner.
Bjarne

Antwort von Balco Altaner A/S
Vi har fået nye altaner i vores…
Vi har fået nye altaner i vores ejerforening med Balco. Det har været en super god proces med god service. Tidsplanen forløb planmæssigt og der var minimal gene i lejlighederne.

Professionelt altanarbejde
Anders, Andy, Sikki og Magnus har lavet et fremragende stykke arbejde med min altan. Professionelle, venlige og med stor sans for detaljer. Varmt anbefalet!

Ny altan
Nicky og Kasper, som var de to imødekommende arbejdsmænd, har stået for opsætningen af min altan, som jeg er meget glad for. Der var dog enkelte skønhedsfejl efter opsætningen, som efter en gennemgang er blevet udbedret efter aftale.

Antwort von Balco Altaner A/S
Lovende da de skulle sælge ind, problematiske i udførslen
Balco Altaner har (som en del af en større entreprise i min bygning) nyetableret en altan til min lejlighed.
Balco Altaner var i salgsprocessen meget på og tilgængelige, men har i installationsprocessen været en problematisk entrepernør. Altanen skulle være installeret i uge 29, jf. den arbejdsplan vi modtog fra Balco Altaner, hvor de beskrev vigtigheden af at stuen var ryddet med visse krav, således de kunne installere den. Der skete ikke noget og jeg henvendte mig derfor til Balco i uge 32 og skulle rykke Balco i to uger før jeg fik et svar der hed at arbejdet var udskudt til uge 36, da de manglede nogle af elementerne til installationen. Jeg fik ikke en klarmelding da de installerede altanen om at de var færdige, som de tidligere havde kommunikeret og da jeg har henvendt mig omkring mangler, som at installationen ikke er tæt, har jeg haft svært ved at få Balco til at udbedre installationen og har ikke kunne få konkret information om hvornår de vil udbedre manglerne. I hele perioden har jeg været informeret om at min stue skulle være klar til at Balco kunne installere altanen, hvorfor min stue i skrivende stund har været svær at bruge de sidste tre måneder.
Jeg kan positivt tilkendegive at selve altanen er flot, men jeg ser frem til at vinduet og døren de installerede er tæt, da man nuværende kan se mellem installationerne.
Processen var desværre kun lovende da Balco skulle sæge det til os, men har sidenhen været en stor skuffelse og daglig frustration. Jeg kan derfor desværre ikke anbefale et samarbejde med Balco Altaner.
Opdatering
For god ordens skyld har Balco har nu udbedret manglerne.

Altaner i Emdrup Søpark
Balco altaner overtog vores altanprojekt efter Aalborg altaner ikke magtede opgaven. Balco altaner fik hurtigt opsat vores altaner - nu på sikker vis. Det er helt vemodigt ikke længere at kunne slå en sludder af med Torben og Jonas. Torben og Jonas er i øvrigt et rigtig godt team. De er omhyggelige, kompetente, meget dygtige - for slet ikke at tale om, hvilke virkelige fine mennesker de er. Det har været en fornøjelse, og jeg ønsker dem alt det bedste fremover.

Stort tak til Jonas og Torben
Stort tak til Jonas og Torben, super venlig og har styr på det!

Tusind tak for den flotte altan
Tusind tak for den flotte altan
Mvh
Lasse Kobberø

Super godt arbejde fra Jonas & Victor
Super godt arbejde fra Jonas & Victor, grundigt arbejde og der blev lagt vægt på detaljerne i arbejdet. Og de var super flinke hvis der skulle laves noget. 5 stjerner herfra :)

Kan varmt anbefale Blaco Altaner
Kan varmt anbefale Blaco Altaner. Altanerne er superflotte og passer perfekt til den gamle bygning. Flot detaljearbejde! André og Peter har været utroligt dygtige og desuden altid flinke og imødekommende under byggeprojektet. :)

Dygtige og venlige håndværkere
Søde, venlige og dygtige medarbejdere fra Balco, havde fornøjelsen af Mikkel og Theis til opsætning af min altan. De var gode til at sikre og spørge ind til min tilfredshed med altanen og udbedre småting der var under vejs.

En dygtig sønderjyde
Efter en kompliceret start med udefra kommende problemer, rykkede Balco ind på byggepladsen og det med Nikki i front.
Det er nogle virkelig flotte altaner Balco leverer os, men den omhu og ildhu Nikki lægger for dagen, det er prikken over i'et
Ejerforeningen Helligkorsvej 37-39, Roskilde
Lars Stolshøj

Antwort von Balco Altaner A/S
Opsætning af altan - smukt udført
Vi har fået opsat altaner her på Istedgade i København.
Processen har været en fornøjelse. Særligt vil jeg fremhæve Jonas og Victor’s hurtige, præcise arbejde og mega opturshumør gennem hele forløbet.
Skrevet fra vores nye smukke altan.

Perfekt Oplevelse
Specielt vil jeg nævne de to gode medarbejdere Jonas og Victor, som har været utroligt behjælpsomme.
Så tak til de to hyggelige håndværkere, som jeg har haft kørende op og ned udenfor mine vinduer i nogle uger.
MVH
Anders Meldgaard
Istedgade 95, 4 tv

Antwort von Balco Altaner A/S
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.