Mikki Nielsen fodboldtræning  Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Min datter Milla er kommet hos Mikki til nogle af hans gruppetræninger samt hans fodboldskole og det har hun været rigtig glad for. Det giver stor værdi for hende at blive parret med andre spiller... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Min datter har haft flere forløb hos Mikki med en ugentlig træning. Hun har altid glædet sig til at komme afsted. Mikki er nærværende og god til at spørge ind til hendes handlinger, samtidig med at... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dejlig energi - gode trænere - fine øvelser - mange konkurrencer (måske for mange ?) Super kommunikation og der er styr på det. Niveau var højt blandt deltagerne.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Et forløb hos Mikki har for vores datter været helt fantastisk og givet det boost der skulle til. Smilla havde et ønske om, at udvikle sig på nogle områder hvor hun følte sig udfordret og mindre god.... Mehr ansehen

1. Fußballtraining

Vom Unternehmen geschrieben

Tilbyder privat fodboldtræning samt træning i klubberne.

Hervorragend

Alle Bewertungen

15 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Super god træning

Min datter har gået hos Mikki over længere tid.
Han er meget engageret, Intenst og er god til at få det bedste frem i alle.
Hun har været på camps og ene undervisning, med stor succes.
Kæmpe anbefaling herfra.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Pædagogisk på den fede måde!

Mine døtre har brugt Mikki ved flere lejligheder og de er altid gået fra træningen fyldt op med energi. Senest hjalp Mikki en af mine piger med det mentale ved et straffespark. Det gav pote! Kæmpe anbefaling herfra.

16. August 2023

Engageret, kompetent og motiverende

Vi har haft både vores datter og vores søn i forløb hos Mikki. Begge børn har været utrolig glade herfor, og set det som et super supplement til de ugentlige træninger i den lokale fodboldklub. Mikki forstår qua hans baggrund og personlighed at mixe både den faglige vinkel omkring fodbold samt den pædagogiske tilgang, hvormed både motivation og indlæring hos børnene øges.

Kan varmt anbefales herfra.

16. August 2023

Fantastisk.

Min datter gennem mange år kommet løbende hos Mikki, til både gruppe, camps og alene træninger.
Mikki er fantastisk, intens, nærværende og altid med øje for den enkelte udvikling.
Kun store anbefalinger herfra.

Den bedste individulle træning ⭐️

Den bedste individulle træning ⭐️
Vores søn på 13 år har fået individuel træning hos Mikki over en længere periode nu, og han bliver klart en bedre spiller (angriber) som tiden går. Han får så mange input og redskaber til at udvikle sig og til at tage sin fodbold til et nyt niveau. Mikki tilpasser træningen præcis til det vores søn ønsker at forbedre, og det er helt fantastisk at følge udviklingen. Vi kan klart anbefale Mikki og hans individuelle træninger. Der ud over er Mikki super med børnene og det mærkes at han også er pædagoguddannet ⭐️
Det eneste der ærgrer os, er at vi ikke startede hos Mikki for flere år siden. Hans træning er så god at vi kommer hele vejen fra Sverige for at blive trænet af ham ⚽️⭐️
Vent ikke, bare gør det. I vil aldrig fortryde det ⚽️⭐️⚽️⭐️⚽️⭐️

19. August 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bedre og mere motiverende…

Bedre og mere motiverende fodboldtræning findes ikke!👌
Mikki har haft min nu 12 årlige søn i forløb i mere end 2 år. Dette taler for sig selv. Det træningspas sønnen ser mest frem til hver uge er med Mikki.
Mikki har en enestående evne til at udvikle spillere på alle niveauer og aldre og i deres eget tempo så motivationen bibeholdes.
Den varmeste anbefaling herfra👍⚽️🏆

Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr