Min datter har haft flere forløb hos Mikki med en ugentlig træning. Hun har altid glædet sig til at komme afsted. Mikki er nærværende og god til at spørge ind til hendes handlinger, samtidig med at... Mehr ansehen
Dejlig energi - gode trænere - fine øvelser - mange konkurrencer (måske for mange ?) Super kommunikation og der er styr på det. Niveau var højt blandt deltagerne.
Vom Unternehmen geschrieben
Tilbyder privat fodboldtræning samt træning i klubberne.
2720, Flakholmen 13 1 th. , Vanløse, Dänemark
- www.mikkifodbold.dk
- mikkifodbold.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Gruppetræninger
Min datter Milla er kommet hos Mikki til nogle af hans gruppetræninger samt hans fodboldskole og det har hun været rigtig glad for. Det giver stor værdi for hende at blive parret med andre spillere på hendes niveau og hun elsker den intensitet Mikki & Jon har i deres træningspas.
Man kan virkelig mærke at Mikki brænder for at udvikle spillerne og møder dem på deres niveau. Der er fokus på udvikling og tekniske færdigheder, men også på det personlige plan for at skabe en god relation mellem træner og spiller.
Min datter ser frem til næste mulighed for at blive undervist af Mikki - kæmpe anbefaling herfra.
Dejlig energi
Super kommunikation og der er styr på det. Niveau var højt blandt deltagerne.
Mikki er en dygtig træner i børnehøjde
Mikki er en virkelig dygtig træner, der evner at tale i børnehøjde og både løfte fodboldfagligheden og selvtilliden.
Fantastisk individuel fodboldtræning
Fantastisk individuel fodboldtræning. Mikki formår virkelig at connecte med spillerne, og lave motiverende øvelser.
Toplækker træning og træningsmiljø
Toplækker træning og træningsmiljø.
Meget seriøst og professionelt.
Nærværende, god energi og dygtig træner
Mikki er nærværende og god til at spørge ind til hendes handlinger, samtidig med at han justerer og udfordrer, så hun bliver en bedre fodboldspiller. Min datter har rykket sig markant teknisk, og selv hendes klubtræner har bemærket udviklingen.
Fodboldglæde på højt niveau
Min datter har haft flere forløb og træninger med Mikki og elsker det hver eneste gang. Mikki har en helt særlig og positiv tilgang som gør at min datter føler sig tryg, set og mødt i de behov hun har, og så tilføjer han altid eminent fodboldglæde og en masse spændende øvelser som hun ikke har prøvet før. Hun har både rykket sig mentalt og fysisk - der er ingen tvivl om at vi fortsat vil bruge Mikki når det er muligt.
Fantastisk nærværende træning for min…
Fantastisk nærværende træning for min søn som spiller U14, som han elsker at komme til
Fantastisk forløb hos Mikki
Et forløb hos Mikki har for vores datter været helt fantastisk og givet det boost der skulle til. Smilla havde et ønske om, at udvikle sig på nogle områder hvor hun følte sig udfordret og mindre god. Mikki har været dygtige til at sammensætte et forløb som dækkede disse områder. Mikki er som person helt suveræn til at motivere og opbygge selvtillid på banen. Vi kan til enhver tid varmt anbefale et forløb hos Mikki.
100% tilfreds med forløbet vores datter…
100% tilfreds med forløbet vores datter har hos Mikki. Han har givet hende selvtilliden tilbage & hun har rykket sig så meget på både teknik & udvikling, på kort tid. Hun vil bestemt ikke undvære den ugentlige træning med Mikki!
Kæmpe anbefaling herfra ⚽️
Store anbefalinger…
Man kan kun komme med store anbefalinger omkring Mikki’s arbejde.
Han har løftet en spiller på både det fodboldmæssige, men også det psykiske.
Det var heller ikke en populær beslutning, at stoppe efter 1.5 år. Men klubskifte og fuldt fokus er nødvendigt.
Der arbejdes målrettet med individuelle styrker og udviklingsområder. Engagementet, den personlige tilgang og de konkrete værktøjer har været med til at løfte både niveau, selvtillid og spilforståelse markant. En træner, der virkelig ser og udvikler den enkelte.
Så stor tak til Mikki!
The best coach ever!!
The best coach ever!!! ⚽️
Our boy has been doing individual training with Mikki since March 2025 and after only 2 months the results have appeared. In addition to the fact that he is a super coach, he is a super person, our boy has a hard time accepting people but he is fascinated by Mikki, he looks forward to the weekly training. We thank him for his professionalism and we will continue to go with him until the little one gets where he hurts. I bow and thank you for your contribution to Patrick's evolution. I recommend 100%!
Fede fodboldstunder med Mikki fodboldtræning
Super engageret, imødekommende og lærerige træningssessions. Møder barn på niveau og med kæmpe smil og opbakning. Min dreng (9 år) glæder sig hver gang, han skal til træner Mikki ⚽️🤩
Super go træner
Altid go træning, og en træner som engageret, og rigtig gerne vil min dreng, og har en dreng som altid glæder sig til at komme til træning hos Mikki
Kan kun anbefale Mikki
Vi har haft vores datter på et 10 ugers…
Vi har haft vores datter på et 10 ugers træningsforløb med en ugentlig morgentræning hos Mikki. Vores datter har spilmæssigt og teknisk rykket sig en del. Han møder spilleren der hvor spilleren er både spilmæssigt og teknisk og rykker spilleren fra det niveau hun var på til et som er endnu bedre. Det fede er at træningen bliver planlagt udefra de oplysninger som træneren på hendes hold ser hun skal blive bedre på.
De største anbefalinger herfra til Mikki.
Fantastik træner
Min søn har trænet med Mikki i næsten et år nu, og vi har ingen planer om at stoppe. Han er en fantastisk træner og har hjulpet ham fra at være en spiller i gruppe 3 til at blive optaget på akademiniveau på 6 måneder. Min søn har trænet individuelt, i små grupper og har deltaget camps. Jeg kan varmt anbefale ham.
Fodboldtræning i særklasse
Mikki leverer fodboldtræning i særklasse. Vores søn Oscar har haft både individuel træning og små holdforløb, og Mikki formår altid at skabe en tryg, motiverende og lærerig atmosfære. Han ser den enkelte spiller, bygger selvtillid og gør træningen både målrettet og sjov. For Oscar har det haft stor betydning – han har udviklet sig teknisk, fået mere tro på sig selv og endnu større glæde ved spillet. Mikki har en fantastisk evne til at kombinere faglighed med nærvær – det mærkes tydeligt, at han brænder for at udvikle unge spillere. En topfyr og stærk rollemodel!
min søn er mega glad for Mikki
min søn er mega glad for Mikki. og har gået fast hos ham i 2 år nu. han er god til og fange børn focus og holde dem i det. kan kun varmt anbefalde hans træning
Har kun rosende ord!
Har kun rosende ord og alle de bedste anbefalinger til Mikki!
Mikki ser det enkelte barn og deres behov og møder dem altid i øjenhøjde.
Vi kom med en dreng der havde mistet al troen på sig selv ift. fodbolden, som Mikki stille men sikkert fik vendt. Vi har nu en dreng der igen elsker fodbolden og tror på sig selv!
Vi ville aldrig være de forløb foruden, lige nu holder vi pause, men mon ikke vi vender tilbage, bare fordi det er så pokkes godt!
Tak - bare tak 🙏
Fantastisk træning og udvikling med Mikki
Min søn på 12 år har trænet med Mikki både alene og i små grupper af 4 i den sidste årstid. Både ham og jeg, som mor, er meget glad for Mikki.
Mikki møder spiller hvor de er, både fysisk og mentalt, og er super god til at skabe nærvær samt gode rammer for en træning der er både sjov, engagerende og udfordrende. Min søn startede hos Mikki, fordi han manglede (i sine egne ord :)) udfordring og variation i sin træning, og vil meget gerne udvikle sig. Mikki tilbudt ham netop det og meget mere siden første træning! Han kommer altid glad hjem efter træning og selv fortæller familien og venner, hvor meget han har udviklet sig efter det her års forløb med Mikki :)
Jeg er super glad som mor og meget imponerende over Mikki, både som person og som træner.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.