Oplichters, energielabel is na een jaar door de overheid ingetrokken (voldoet niet aan de eisen) je kan bellen en mailen wat je wil maar je krijg nooit reactie. Je krijg dus een energielabel waar... Mehr ansehen
Probeer al sinds begin april in contact te komen.. 3 mailtjes 4 terugbelverzoeken Bezoek aan het kantoor in Amsterdam waar niemand aanwezig was. Onderzoek uit 2024 blijkt na een nieuwe met... Mehr ansehen
Ik ontving in 2023 een energielabel van hen, geldig voor 10 jaar, maar ze hebben het nooit geregistreerd. Het is dus niet geldig voor een nieuwe hypotheek. Ik heb twee brieven gestuurd en drie keer ge... Mehr ansehen
Al direct bij het eerste telefonische contact voor een aanvrage van een energielabel kreeg ik een goed gevoel over dit bedrijfje van jonge mensen die hun werk met veel plezier doen. Er werd een afs... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 5 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Oplichters
Oplichters. We kregen in 2022 een label van mijnenergielabel.nu die een jaar later niet meer vermeld stond omdat hun certificaat ingetrokken was. Omdat we ons huis verkochten moesten we snel een nieuw label aanvragen wat ons dus extra geld heeft gekost. Inmiddels gaan ze onder een nieuw certificaat verder alsof er niets gebeurd is.
Teleurstellend geen contact meer te krijgen
In maart een energielabel aangevraagd via het rabobank isolatie collectief, de adviseur stond eenw eek later al voor de deur en heeft het hele huis grondig opgenomen. Tot zover ging het goed hierna weken later kreeg ik eindelijk mijn energielabel opgestuurd F was de uitkomst terwijl ik mijn huis recent grondig heb verduurzaamd met onderandere een warmtepomp. Een van de herstel adviesen instaleer een warmtepomp. Foutje kan gebeuren, dus ik heb gebeld en gemaild maar tot op heden nog steeds geen goed label (inmiddels zijn we 4 maanden verder) zal ik ooit nog een goed label krijgen?
Kan je ook minder dan 1 ster geven
Kan je ook minder dan 1 ster geven. Wat een waardeloos bedrijf is dit zeg. Probeer nu al 4,5 maand mijn energielabel te laten updaten. Wordt steeds aangegeven 'we gaan ermee aan de slag' maar daarna weer weken radiostilte. Eigenaresse belooft dingen die ze niet nakomt. Telefonisch contact hebben is niet mogelijk alleen via een telefooncentrale een bericht achterlaten waar niets meegedaan wordt. Kortom zoek alsjeblieft een ander bedrijf, en lees vooral de andere reviews ook!!
eind goed al goed
Eigenlijk is 1 ster nog teveel ! In augustus 2023 energielabel aangevraagd en heel snel gekregen.
Nu mijn nieuwbouwwoning bijna klaar is alle stukken voor de verkoop bij elkaar gezocht en toen bleek mijn energielabel ingetrokken te zijn door de controlerende instantie. Diverse malen gebeld maar geen reactie, gemaild en ook geen reactie. Nu nog erg benieuwd of ik mijn geld ga terugkrijgen.....................
Gistermiddag nog een keurige mail van Florentine van der Laan gekregen. Met de belofte daarin dat ze het zou regelen. Ik was wat sceptisch moet ik eerlijk zeggen maar vanmorgen vroeg was alles geregeld ! Heel fijn, dus wat sterren erbij!
Communicatie goed verlopen
Communicatie goed verlopen. Ik had begrepen door onderbezetting dat dit de afgelopen periode niet goed is gegaan. Goede service. Ga zo door.
NIET DOEN!!! Kies een ander, zie ervaring...
Wat een slechte service... of eigenlijk GEEN service. Kijken meten en geld innen, dat is waar ze vlug in zijn maar laten je lang wachten op je label. Maken grote fouten maar geen excuus! Later in zee gegaan met EP-Check en hiermee een veel betere ervaring. EP-Check Sebastiaan is snel en professioneel en gaf direct goede adviezen! Echt 1000 keer beter dan Robbert van Mijnenergielabel, die we sterk afraden!!!
Deze bdrijven zijn oplichtersG
Bedrijf is ook geresisteerd onder de naam Green Estate Solutions. Beide zeer slecht bedrijven. Dit organisatie heeft mijn registratie annuleert. volgens RVO.nl. Zonder geen geldig Energielabel kan ik niet:
Praat met mijn bank over hypotheken
Huur mijn huis
Verkoop mij huis.
Ik heb geprobeerd contact te leggen met hun zonder succes. Wort niet doorverbonden of terug gebeld of e mailde.
Ik adviseert iedereen dat zoekt een energy lable of duurzaam advies te krijgen deze bedrijven te MEIDEN
Samen werken met hun is weggegooid geld.
Hoogachtend Bob Swift
negatieve ervaring omtrent registratie en communicatie
Helaas een soortgelijke ervaring als de vorige reviewer. In januari 2023 een energielabel laten uitvoeren. De communicatie toentertijd was erg prettig; er werd goed meegedacht en het proces verliep vlot.
Gisteren kwam ik erachter dat het label niet geregistreerd stond. Meermaals gebeld met de telefoniste, maar de medewerkers zouden niet beschikbaar zijn en mij terugbellen. Ik heb hen gemaild met het energielabel en de vraag om dit zsm op te lossen. Tot op heden geen reactie.
Aanvulling: vlak erna bericht ontvangen van Florentine met excuses en een nieuw geregistreerd energielabel.
Energielabel NIET geregistreerd!
In januari 2023 een energielabel aangevraagd bij mijnenergielabel.nu voor onze verbouwde woning. Dit leek, met wat horten en stoten, goed te gaan.
Bij toeval kwam ik er maandag 6 januari 2025 achter dat het destijds aangevraagde energielabel helemaal niet is geregistreerd.
Meteen contact opgenomen met mijnenergielabel.nu. Eerst met een e-mail, waarop niet werd gereageerd, daarna via de telefoniste. Zij zou de boodschap doorgeven en ik zou "vandaag" worden teruggebeld.
Helaas. Eind van de middag teruggebeld. De telefoniste:"Nee, u heeft het verkeerd begrepen meneer. Wij reageren binnen een werkdag". Vandaag weer contact opgenomen per mail en telefoon. Via een mail gericht aan mijn vrouw werd verteld dat het energielabel is geregistreerd. Dit bleek nu nog steeds een slechter energielabel dan het in januari 2023 NIET geregistreerde label. Gezien de zeer, zeer moeizame communicatie met dit bedrijf ben ik benieuwd of en hoe lang het gaat duren voor e.e.a. is rechtgezet!
Aanvulling: aan het einde van de middag heeft een medewerker van mijnenergielabel.nu telefonisch contact opgenomen en het juiste label geregistreerd.
Fijn. Het blijft echter heel erg vervelend dat niet direct contact met een medewerker opgenomen kan worden om een probleem te bespreken en vervolgens naar een oplossing te kunnen zoeken. Doe hier iets mee mijnenergielabel.nu!
Wat een drama
Wat een drama! Mijn energielabel is niet gekoppeld en kan het energielabel niet vinden. Krijg ik een mail om een printscreen te sturen van ht probleem. Er kan geen medewerker direct gebeld worden en ga van het kastje naar de muur. Dit lijkt wel Spanje......bureaucratisch als de pest
Snel geregeld en een goed label l.
Snel geregeld en een goed label l.
Goede communicatie
Goede communicatie. Leuke mensen die er werken.
Super gedetailleerd verduurzaming…
Super gedetailleerd verduurzaming rapport ontvangen. Mijn aannemer is blij🔥
Hele prettige partij om mee samen te…
Hele prettige partij om mee samen te werken. Volgende keer weer
Snelle levering. Geen gezeur. Heel erg bedankt!
Communicatie goed verlopen
Communicatie goed verlopen. Vragen over het energielabel zijn ook snel afgehandeld. Bedankt.
We wachten meer dan een maand op een…
We wachten meer dan een maand op een energielabel. Er wordt van alles belooft, maar niets ontvangen. Ze zijn niet betrouwbaar, zoek een ander bedrijf.

Antwort von Mijnenergielabel
zo jammer!
niet te bereiken, niet nakomen van de afspraken, geen levering van afgesproken rapport. Zo jammer!!!
Het energielabel is ingetrokken
Het energielabel is ingetrokken. Geen antwoord. Rapporteert beoordeling om het te laten verwijderen
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.