Al direct bij het eerste telefonische contact voor een aanvrage van een energielabel kreeg ik een goed gevoel over dit bedrijfje van jonge mensen die hun werk met veel plezier doen. Er werd een afs... Mehr ansehen
Verkeerde energielabel gekregen. Men kende isolatiemateriaal niet dus deed men maar een aanname. Waarde vreselijk te laag ingeschat. Wij hebben vervolgens bewijs overlegd en men zou opnieuw gaan reken... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hat 5 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Ik wordt niet terug gebeld voor een…
Ik wordt niet terug gebeld voor een simpele vraag. En als ik voor een tweede keer een terugbelverzoek indien moet ik mijn adresgegevens opgeven. Ik geef aan dat ik dat bij het vorige terugbelverzoek ook niet heb hoeven opgeven maar volgens mevrouw kan ze zonder mijn postcode geen terugbel verzoek indienen en heeft ze aan mijn naam, telefoonnummer en email niet genoeg om mij terug te laten bellen.
Service zwaar ondermaats en te idioot voor woorden dat ik niemand normaal te pakken kan krijgen.
Prima en deskundig bedrijf
mijnenergielabel.nu heeft mijn woning beoordeeld. Prima en deskundig bedrijf, komt de afspraken goed na en er is een snelle reactie.
Ik beveel dit bedrijf zeker aan!
Laat het er niet bij zitten
Herkenbare ervaring als hierboven.
Het is belangrijk om hierover een klacht in te dienen bij de licentie instelling.
EPG certifcering en SKG.
Mij is vertelt dat het opnieuw afmelden na 2 jaar van hetzelfde label ook frauduleus is.

Antwort von Mijnenergielabel
Waardeloos bedrijf
In 2023 een Energielabel ontvangen van dit bedrijf maar het certificaat staat niet geregistreerd in het landelijke register. Daardoor geen korting mogelijk op mijn hypotheek. Inmiddels al een maand bezig maar niemand reageert op mailtjes en via de telefoon lukt ook niet omdat het ingehuurde callcentre ook niets kan uitrichten behalve een terugbelverzoek.....wat uiteraard niet gebeurd. Waardeloos bedrijf!!
Ook wij in 2023 energielabel laten…
Ook wij in 2023 energielabel laten aanmaken, is achteraf ongeldig verklaard, daar dit bedrijf niet aan de juiste certificering voldoet, reageren nergens op.
Waardeloos bedrijf, niet mee in zee gaan.
FJ te Waalwijk
Niet te vertrouwen
In 2023 een energielabel laten aanmaken door dit bedrijf. Na 3 jaar kom ik erachter dat het label ongeldig is en niet in het register te vinden is. Wanneer ik verhaal komt halen krijg je alleen maar iemand aan de lijn die een terugbelverzoek kan inzetten. Meerdere malen gebeld, maar je hoort niks meer. Oplichting!
PAS OP
Wat een verschrikkelijke slechte club is dit zeg,
Ze hebben adviseurs in huis zonder de juiste kwalificaties waardoor je energielabel word ingetrokken
Wil je dit herstellen moet je een afspraak maken nou daar begint het gelul
Telefonisch krijg je iemand aan de lijn die je niet kan doorverbinden dus geef je aan dat het urgent is en dat je een adviseur wilt spreken. Krijg je te horen dat deze je met SPOED gaat terugbellen. Nou dat gebeurd dus niet. Bel je zelf voor een tweede keer krijg je weer hetzelfde riedeltje en vervolgens nog een grote mond terug ook. Kortom zijn ordinaire oplichters
Wegblijven van dit bedrijf…
Dit is echt een heel amateuristisch bedrijf. Mijn energielabel is ingetrokken terwijl deze nog tot 2033 geldig was. Ik ben al een week aan het bellen om een nieuw energielabel te krijgen, dit ivm hypotheekaanvraag en verkoop van mijn woning, maar de terugbelverzoeken worden kennelijk niet opgepakt. Het bedrijf is verantwoordelijk en moet zorgen dat ik een nieuw energielabel krijg, aldus de overheid. Daarnaast is het niet mogelijk om een klacht in te dienen bij het bedrijf, wat op zichzelf ook al een hele gekke situatie is, ik zou zeker niet met deze partij in zee gaan.
"Adviseur" in huis gehad
"Adviseur" in huis gehad, die heeft mijn huis gescand met zijn tablet en is eigenlijk vertrokken. Vervolgens een rapport met fouten ontvangen die invloed hebben op het label. En uiteraard een verkeerd label aan het huis gehangen. Leuke is dat je label invloed heeft op je WOZ! Ondertussen bel ik tweewekelijks, maar ik "lig op de stapel" om geholpen te worden. Die stapel is kennelijker hoger dan de aanvragen. Ontzettend slechte onderneming!
3 jaar geleden een energielabel vlot en…
3 jaar geleden een energielabel vlot en snel geregeld , alleen nu had ik m weer nodig en was hij verdwenen.
Aangegeven aan energielabel.nu en na een paar dagen was hij weer actief .
Dank voor het rechtzetten ! 👍
Opgelost!: Energielabel na 3 jaren weg
Ik had 3 jaren geleden een energielabel aangevraagd via dit bedrijf. Helaas was deze niet meer zichtbaar.
Na contact gehad te hebben met een van de medewerkers , mevr van der Laan heeft zij dit weer recht getrokken.
Dank voor de snelle actie en ik hoop dat de anderen ook snel geholpen worden.👍
Waardeloos
Waardeloos, ik lees nu vaker hetgeen mij nu ook is overkomen, energielabel ingetrokken terwijl ik het nog nodig
heb voor een duurzaamheids korting bij mijn hypotheekverstrekker. Meerdere malen via mail en telefoon contact gezocht maar telefoon wordt niet opgenomen en mails blijven onbeantwoord
Waardeloos
Waardeloos, je laat een energielabel opmaken, ze komen niet opdagen op de eerste afspraak, de volgende keer wel. Maar het energielabel wordt niet geregistreerd, na 2 jaar krijg ik de melding dat het energielabel is ingetrokken, zijn niet bereikbaar, verder dan een antwoordapparaat kom je niet
Recentelijk via Rabo bank gratis…
Recentelijk via Rabo bank gratis beoordeling laten doen. Documenten gestuurd, etc. Zou binnen enkele dagen rapport ontvangen. Mailen, bellen, contactformulier invullen. Het maakt niets uit, je krijgt deze mensen niet te pakken. Voelt best beroerd dat zo'n partij door je huis gelopen heeft, allerlei scans etc. maakt en je vervolgens nooit meer iets hoort.
Ingetrokken Energielabel
Heb in 2023 bij dit bedrijf een energielabel aangevraagd en gekregen. Blijkt heden dat betreffend label is ingetrokken. Heb Mijn Energielabel zowel per mail als herhaaldelijk telefonisch trachten te bereiken. Verder dan een antwoordapparaat kom ik niet.
Helaas dus zonder resultaat.
E.e.a. komt niet erg bonafide over.
het energielabel is gewoon ingetrokken
Na controle blijkt het energielabel van 17 maart 2023 te zijn ingetrokken. Waarom...ik heb geen idee. Veelvuldig telefonisch contact opgenomen maar er wordt na een bandje doorschakelen NOOIT opgenomen. E mail gestuurd, de eigenaar Florentine antwoord ik ga het vandaag nog oplossen. We zijn intussen weken verder en kreeg op de voorlaatste mail(die ik 6 dagen geleden heb gestuurd)bericht dat ze het meteen ging oplossen. Maar ook nu weer een loze belofte! Intussen zie ik al die andere berichten over de wanprestaties van mijnenergielabel.nu en is het mij duidelijk dat de oplossing elders vandaan moet komen. Wel de betaling incasseren maar nu niet oplossen! Het betreft het appartement van mijn 94jarige schoonmoeder die ik dit allemaal maar niet vertel dat geeft haar veel stress en dat wil ik natuurlijk vermijden. Dus nu maar op zoek naar een echt bedrijf die een nieuwe labelkeuring kan doen.
paid for both energy label and WWS in 2023, still nothing received.
paid for both energy label and WWS in 2023, still nothing received. They just don't reply and no refund.
Oplichters
Oplichters. We kregen in 2022 een label van mijnenergielabel.nu die een jaar later niet meer vermeld stond omdat hun certificaat ingetrokken was. Omdat we ons huis verkochten moesten we snel een nieuw label aanvragen wat ons dus extra geld heeft gekost. Inmiddels gaan ze onder een nieuw certificaat verder alsof er niets gebeurd is.
Teleurstellend geen contact meer te krijgen
In maart een energielabel aangevraagd via het rabobank isolatie collectief, de adviseur stond eenw eek later al voor de deur en heeft het hele huis grondig opgenomen. Tot zover ging het goed hierna weken later kreeg ik eindelijk mijn energielabel opgestuurd F was de uitkomst terwijl ik mijn huis recent grondig heb verduurzaamd met onderandere een warmtepomp. Een van de herstel adviesen instaleer een warmtepomp. Foutje kan gebeuren, dus ik heb gebeld en gemaild maar tot op heden nog steeds geen goed label (inmiddels zijn we 4 maanden verder) zal ik ooit nog een goed label krijgen?
Kan je ook minder dan 1 ster geven
Kan je ook minder dan 1 ster geven. Wat een waardeloos bedrijf is dit zeg. Probeer nu al 4,5 maand mijn energielabel te laten updaten. Wordt steeds aangegeven 'we gaan ermee aan de slag' maar daarna weer weken radiostilte. Eigenaresse belooft dingen die ze niet nakomt. Telefonisch contact hebben is niet mogelijk alleen via een telefooncentrale een bericht achterlaten waar niets meegedaan wordt. Kortom zoek alsjeblieft een ander bedrijf, en lees vooral de andere reviews ook!!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.