McDonald's Norge Bewertungen 168

TrustScore 2 von 5

1.8

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

For det første så er det veldig hyggelig og endelig har fått tid til Tromsø. Det som er synd er at det er blitt en turistattraksjon. For det andre så klarer ikke de som jobber der og bruke ordrenummer... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Om dere bestiller burgere fra McDonalds Parkveien i Oslo, vær spesielit oppmerksom på at de ikke klarer å lese bestillingen. ved 3/TRE tilfeller har de glemt å legge med Chicken nuggets .

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Besøkte McDonalds Gardermoen, Bestilte 3 cheeseburgere+ noe annet. Alle 3 Cheeseburgere kom uten ost, Er det mulig? Hvorfor skal jeg betale 30kr ekstra for ingenting. Resten av maten var grei. Men vel... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har ligger pisse syk med Magekatarr fra McDonalds mat fra både Lillestrøm sin, og Fjellhamar sin. De unge ansatte har null hygiene og jeg tørr rett og slett ikke bestille fra McDonalds noe mer.... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

2 Sterne
1 Stern

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har ligger pisse syk med Magekatarr fra…

Dette er ikke første gang disse to bedriftene har gitt meg magetrøbbel.
Dette er helt uakseptabelt.
Noen burde seriøst skjekke forholdene der borte.

Hilsen en utdannet restaurant kokk.

14. März 2025

Verdens dårligste kundeservice

Bestilte mat i appen, men fikk beskjed om at det var noe tekniske problemer så måtte bestille og betale på nytt i restauranten. Fikk beskjed om at beløpet som var reservert fra appbestillingen ikke ville bli trukket - noe det ble. Har nå prøvd i flere måneder å få dette refundert fra McDonalds, men de svarer enten ikke eller sier de skal ordne opp og ikke noe skjer. Har snart gått 4 mnd. Dette er uten tvil den værste kundeservicen jeg noen gang har opplevd.

12. Januar 2025

Du fortjener noe bedre

Jeg anbefaler ikke denne maten til noen, reaksjon flere dager etterpå viser hvor dårlig denne maten er. Unn deg selv noe bedre, du og kroppen din er verdt det!

23. März 2025

Ikke god opplevelse på Mc Donalds Kleppe

Mc Donalds Kleppe i kveld: Fikk servert doven tilnærmet romtemperert brus. Tilbakemeldte til betjening ved disk, men de var ikke i stand til å hjelpe. Maten er også dårlig på smak og kvalitet, og stort sett ikke varm nok. Ikke koselig å sitte å spise der, da romtemperaturen er veldig lav. Styr unna dette junkfood-stedet.

22. März 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Sønnen min bestilte 2 cheeseburger i…

Sønnen min bestilte 2 cheeseburger i mobil app og hadde fått trykket feil , uten kjøtt , gikk inn å sa at det hadde blitt feil , fikk frekt svar og sa at der var ikke deres feil og at da måtte vi betale på nytt . Fy pokker for dårlig service , måtte jo skjønne at det kunne være feil men nei . Kommer aldri til å kjøpe McDonald's Råde i Østfold igjen 😣👎👎

20. März 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Eidsvoll verk

Var innom restauranten på Eidsvoll verk. Alltid opplevd god service her. Mulig det er siste vinterferie stresset, men i dag var det surr. Vi bestilte mat "to go", og på 4 menyer fikk vi først ikke mer enn 3 drikke, så måtte be om siste. Maten var varm, men skuffelsen kom da jeg drakk av milkshaken og oppdaget at den ikke smakte en dritt. Fått feil drikke, så gikk rett i søpla. Søtpotetfries en var bløt, men ellers var i det minste maten varm da.. får et par stjerner for det.

1. März 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nei skuffet nok engang dessverre

Nei skuffet nok engang dessverre, bordene var ikke vasket, søppeltømmingen var full og maten smakte papp, for over 500kr for to barn og to voksne, da delte vi menyer og hadde en tørr kyllingwrap ved siden av, ikke verdt å bruke pengene sine der, men lekeparken var topp for kidsa.

21. Februar 2025

Uorganisert, rotete, og møkkete

Ukjent McD på Elverum for oss, men stakk innom for å ta med mat, på vei til hytta. Makan til uorganisert MC skal du lete lenge etter. Stakk innom for å låne toalettet, det så så ille ut at jeg snudde og gikk!
Maten kjøpte vi dessverre på ta med. 1 burger var fullstendig feil, skulle vært McFeast, og fikk stor cheeseburger. Neste burger var ikke med i hele tatt! Rimelig greit med penger å snyte folk for. Siden vi tok med maten var det ikke bare å gå og klage heller 😡 ALDRI igjen!

14. Februar 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Skulle spise lunsj på Solsiden i dag…

Skulle spise lunsj på Solsiden i dag som en koselig avslutning på uka. Ventet 27 minutter på en standard helt enkel bigmac meny og hele lunsjen gikk med på å vente på å få maten. Dårlig service var det også med sure ansatte. Burgeren var kasta inn i boksen og det var grisete og så veldig uappetittelig ut. Når man først venter i 27 minutter så burde iallefall maten se grei ut når den blir servert.

7. Februar 2025

Dårlig service

En venn av meg bestilte en medium milkshake og den var kjempe liten og hun fikk feil. Og så løy dem å sa at det var medium. Og hun fikk ikke tilbake penger eller noe
Veldig dårlig service

1. Februar 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Satt 40 min å venta på mat og så klarte…

Satt 40 min å venta på mat og så klarte dem heller ikke å gi oss riktig bestilling. De tror de har hele dagen på seg når de har en hau av folk som venter. De virker ikke seriøse nokk i jobben. Har fått en frappe flere ganger med at det er bare isbit og så vidt noe drikke. Hadde e jobbet der hadde e gjort det onkelig og profesjonelt. Det virker som mange ansatte der vil miste kunder og jobben:) Macdonalds ansatte må skjerpe seg de gjør det veldig uprofesjonelt. Gå heller på Burger King.

26. Dezember 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

McDonalds Grorud drive thru.

McDonalds Grorud drive thru.
McChicken meny.
Fytti katta...
Dvask fries, en voldtatt kylling med all salat i posen og ikke på burgern. "Cola" som egentlig var brunt vann.
Trist!

16. Dezember 2024

Nidarvoll Mcdonald’s

Vi ventet på mat på Nidarvoll Mcdonalds i 40 minutter, vi spurte 2 ganger om maten, og de sa bare at maten er på vei, og da vi spurte tredje gangen så begynte de å lage maten! Og i tillegg fikk vi feil cheeseburger og milkshake!

9. November 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ikke mye man forventer av McDonald's

Ikke mye man forventer av McDonald's, men jeg forventer at maten er billig og at de klarer å skrive prisene på maten på nettsiden. Det burde ikke være vanskelig, men om de er så flaue over hvor godt betalt de tar for mat som er helt under pari, så drar vi ett annet sted :)

1. November 2024

Tragisk!

Synd jeg ikke kan gi minus!!! For makan til søppel!! Var på Vestby og bestilte to cheeseburgere. De fikk vi ikke fordi betalingen krevde pin kode! Det er ikke så lett for oss å vite da hun i luka spør om vi vil ha kvittering! Endte med at vi etter diskusjon fikk to burgere.

Bestilte mat på Slitu nå. Bl.a en Big tasty bacon. Ba aldri om kylling. Jeg liker ikke kyllingburger! Det går faktisk aldri en gang at man får rett bestilling eller at man får alt man bestiller! Dette er den absolutt siste gangen jeg legger igjen penger hos McDonald’s!

24. Oktober 2024
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

McDonald’s på Strandtorget Lillehammer…

McDonald’s på Strandtorget Lillehammer var nyåpnet 20 september 2024 og de reklamere med Lekerom noe de fortsatt ikke har.Det er ikke ferdig bygd. Stor skuffelse hos barna når de ankommer og oppdager at de har blitt lurt. Det står på nettet og flere steder på bygningen at det er lekerom👎

11. Oktober 2024

Penger i norge

Var på deres avdeling i Vestby nå og der fant jeg ut jeg hadde glemt kortet hjemme men har 200kr i lomma. Finner det jeg vill ha og det blir 164kr får da beskjed om at jeg må handle for hele 200 lappen for dem vekslet ikke..og ferdig med det.

6. Oktober 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr