Das sagen Bewerter
Blir møtt med vennlighet og hjelpsomhet straks man kommer inn i butikken. Diskresjon er viktig for mange og det kan man glatt få her. Produkt utvalget er blitt mye større og her finner ma... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
About us Siden 1989 har Kondomeriet vært ledende innen salg av sexleketøy og erotikk i Norge. Vår oppskrift på suksess er å ta kundene på alvor, vi gir god service og er seriøse innen den bransjen vi representerer. Vår daglige kontakt med kunder gir oss verdifulle tilbakemeldinger på produkter. Dette er med på å videreutvikle vårt varesortiment. Historikk og organisasjon: Kondomeriet ble grunnlagt i 1989. Selskapet har rundt 30 ansatte og en stor andel av disse er kvinner både i butikk og på hovedkontoret. Administrerende direktør er Bente Helstad, som har vært ansatt siden 1989. Kondomeriet har 10 butikker i tillegg til nettbutikk og engros. Butikkene finner du i Oslo, Tromsø, Bodø, Trondheim, Bergen, Strømmen, Ski, Sandnes, Sandvika og Kristiansand . Den største butikken ligger i Karl Johans Gate i Oslo. Hovedkontoret og lager ligger på Kolbotn utenfor Oslo. I 1999 etablerte selskapet en egen butikk på Internett (www.kondomeriet.no). Selskapet er hovedimportør av erotiske leketøy til Norge og produserer også egne merker.
Kontaktinformationen
Trollåsveien 34, 1414, Kolbotn, Norwegen
- post@kondomeriet.no
- www.kondomeriet.no
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Das haben sich andere Leute angesehen
Fantastisk kundeservice
Fantastisk kundeservice! 10 av 10 🔥
Daniel ved kundeservice er gjennomført…
Daniel ved kundeservice er gjennomført på alle mulige måter. Han fikset alt asap, fulgte opp helt til alt var som det skulle. 😃
Fantastisk kundeservice
Fantastisk kundeservice, sånn bygger man lojalitet!
Jeg handlet årets julekalender fra Kondomeriet, men innså i etterkant at jeg gjerne ville returnere den. Hadde åpnet emballasjen i spenning, og forventet egentlig at det skulle bli vanskelig å få til en retur, men kundeservicen svarte med forståelse, raushet og null stress.
Det er sjelden man møter så profesjonell og menneskelig behandling i samme pakke. De løste saken kjapt, høflig og uten noe mas. Slike opplevelser gjør at jeg handler her igjen, både fordi produktene holder høy kvalitet, og fordi menneskene bak faktisk bryr seg.
Kondomeriet får toppscore fra meg.
Sånn bygger man tillit, kunder, og et godt rykte. 👏
Får ikke retunert brukt penis pumpe
Jeg kjøpte en ''Hidden Desire Fusion X Automatic Aqua Penis Pump'' for 1600kr, og bare la meg si at det var IKKE verdt en eneste krone, når jeg begynte å bruke den var jeg rundt 5cm hard, nå har jeg brukt den akkurat som man skal siden jeg kjøpte den for ca 4 måneder siden, men har ikke sett sterkt resultat. Nå er den 6,7cm hard mens den pleide å være 5cm. Når jeg prøvde å returnere den, var det ekstremt dårlig service og jeg fikk ikke returnert den varen jeg bare har brukt i 4 måneder!!!!!!
Fantastisk god hjelp på kundeservice av…
Fantastisk god hjelp på kundeservice av Daniel og hans kvinnelige kollegaer! Altså, for en gjeng! Tusen takk for KJEMPE bra hjelp!
Super god kundeservice
Super god kundeservice. Hjelpsomme og svaret relativt fort.
(Og så har de mye godt ☺️)
Super service
For jeg traff på en service medarbeider som virkelig gjorde jobben sin å utrolig hyggelig👍Er ikke så mange av den kvaliteten han hadde👍👍👍
Fikk et produkt som ikke fungerte
Fikk et produkt som ikke fungerte. Jeg sendte inn video av at den ikke fungerte, og fikk beskjed med en gang om at de sender en ny! God service og raske svar!:)
Hos kondomeriet er det bare å handle i…
Hos kondomeriet er det bare å handle i vei 😇 Har ikke opplevd makan til gooooood kundeservice……En liten mail til kundeservice etter et lite bomkjøp av meg 😆🥹 Så løste dem dette uten problemer og med en vanvittig Nice mail fra dem og noen dager med postgang så var nytt produkt i postkassen 🥳😍 Fantastisk 😘
Hello me and my girlfriend we went…
Hello me and my girlfriend we went inside in kondomeriet Strømmen and the butikksjef throw us out because we felt good and we smile when we went inside...🙄
She took my hole good vibe 😪
I hope someone from Kondomeriet will say sorry for that 😐
Jeg syntes at servicen va super å…
Jeg syntes at servicen va super å veldig lett å komunisere med, den va rask og problemet mitt ble løst fort. Å ikke minst hyggelige ansatte
Produkt sluttet og virke, fikset på null komma niks.
Fikk problemer med lading av ett Produkt kjøpt hos kondomeriet, men en kjapp mail til kundeservice så var retur lapp sendt på epost. Produktet gikk i retur og det gikk ikke lange tida så kom mailen med at de hadde undersøkt produktet og nytt (oppgradert tilogmed) var på vei til meg i posten.
Helt upåklagelig service 😁👍
Great customer service, got all lub and oils needed. Got some good brand toys and unfortunately it's over priced. Helpful knowledgeable staff
Great customer service, got al
Brukt vare og dårlig kundeservice
Dårlig kundeservice, fikk tydelig åpnet vare, forsegling brutt, startet på et høyt tempo når jeg dkrudde den på (den har hukommelse, aka. Starter slik den sist ble brukt..), uten bruksanvisning, laderåpning revnet opp (som kun skjer etter å ha ladet den for første gang). De vil ikke gi meg pengene tilbake, med mindre det blir reklamasjonsrett, men den er jo åpnet!
Fungerer ikke som den skal
Produktet fungerer ikke uten SMART TELEFON jeg har ikke internet på telefonen og bruker heller ikke apps så vibratoren på denne svakum fungerer ikke , helt latterlig at den ikke kan styres manuellt men krever en telefon
Brukt og tilgriset vare
Når jeg fikk varen var den brukt og tilgriset og full av kjønnshår.
Forseglingen på esken var brutt, men posen de hadde sendt esken i var hel og uten skader.
Klaget, men fikk beskjed om at dette var transportskader og at utstyret ikke var blitt brukt, til tross for at jeg sendte bilder. Fikk pengene tilbake, men svært dårlig service og upålitelig da de ikke innrømmer at noe feil må ha skjedd. Dette er ikke akseptabelt!
Kan ikke anbefales.
Vi har handlet hos Kondomeriet før og opplevd god service, men min siste opplevelse var utrolig dårlig og jeg vil anbefale andre å bruke nytelse.no eller andre leverandører.
Jeg handlet flere produkter og brukte en rabattkode ved utsjekk -rabattkoden på 10% tikket inn på alle produktene, men et av produktene som lå i handlekurven min ble annonsert til kr 299 tikket inn til kr 399 selv om det var annonsert på produktsiden at produktet var på tilbud. Skjønner fint at man ikke skal få tilbudspris og rabattkode på samme vare, men man skal jo ha den laveste prisen.
Etter gjentatte forsøk på å møte forståelse fra kundeservide på mail returnerte jeg produktene jeg hadde kjøpt.
Dårlig kundeservice
Dårlig kundeservice! Betalte og bestilte for å motta varene før jul, men det ble en feil med fullføringen av bestillingen på hjemmesiden - MEN betalingen gikk igjennom. Tok kontakt med kundeservice og fikk svar to dager senere om at bestillingen blir kansellert og pengene blir overfør om et par dager. Så nå må jeg bestille på nytt og jeg vil ikke motta varene før jul - dette skulle være en julegave. Helt idiotisk kundeservice.
Gode produkt
Ansvarsfraskrivende kundeservice
Kondomeriet har en god del dårlige produkter, men med en gang det er noe galt med de så er de raske på å finne alle grunner til å ikke løse problemet. Føles ikke som et trygt kjøp her lengre, ansvarsfraskrivelsen er til å ta å kjenne på.
Min Doxy die cast vibrator mistet plasthodet da det var dårlig limt, strømkontakten inni vibrator hadde en sårbar å dårlig patent som straks ble ødelagt etter vanlig bruk. Da jeg limte på hode selv så mistet jeg visstnok all garanti. Føler de ikke bryr seg og er for store til å bry seg om sitt renommé. Kommer ikke tilbake som den gode kunden jeg har vert.
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.