Massamarkt Bewertungen

TrustScore 3.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik had hier een fles geurstokjes besteld. Deze was met GLS bezorgd, maar die hebben ze gewoon op straat voor de voordeur gezet. De geopende doos lag er in elk geval nog. Dit bij massamarkt gemeld, zij... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Schoenenrek besteld. Na de aankoop geen mails meer ontvangen met verzendgegevens, track&trace of wat dan ook. Na een week gebeld waar het pakket bleef. Uiterst vriendelijk te woord gestaan met uitgebr... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Een tijdje geleden een kattenstaart vliegengordijn aangeschaft via beslist.nl bij massamarkt.nl. De prijs lag iets lager als bij andere aanbieders. Nu het gordijn is opgehangen blijkt wel waarom. De s... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Alhoewel het grotendeels aan DHL ligt vind ik de afhandeling door Massamarkt ook niet goed. Bezorging van o.a. soepkommen ging fout. 2 van de 3 bezorgde soepkommen waren kapot. Hadden er 4 besteld:... Mehr ansehen

1. Gemischtwarenladen

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Massamarkt Da's een partij voordelig! We verkopen online al je huishoudelijke spullen, cadeau's, speelgoed en tuinartikelen. Achteraf betalen is mogelijk.

Akzeptabel

Alle Bewertungen

11 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Tevreden klant!

Voor het eerst bij dit bedrijf iets besteld. Voorafgaand per mail contact gehad of ik een bepaald specifiek artikel in een bepaalde kleur 4x geleverd kon krijgen samen met nog 1 artikel, op mijn mails werd adequaat gereageerd. Vervolgens kreeg ik 1 artikel geleverd, de andere 4 artikels niet. Wederom per mail contact gezocht, weer snel reactie op mijn mail. Geld kon worden teruggestort of artikels worden nagezonden. Ik koos voor de laatste optie. Vervolgens kreeg ik het artikel 2x in de verkeerde kleur geleverd. Wederom per mail contact gezocht en artikels konden weer worden nagezonden of geld terug worden gestort. Artikels zijn nagezonden. Super snelle levering en een zeer tevreden klant. Wat een service!

25. März 2025

Spammers

Onmogelijk om je af te melden voor de nieuwsbrieven. Plus dat ze waarschijnlijk mijn email adres hebben gekocht van de failliete Blokker. Heb een afspraak gemaakt met mijn juridisch raadspersoon.

21. März 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Verkeerd artikel gestuurd en artikel…

Verkeerd artikel gestuurd en artikel kan niet retour. Speciaal beleid.
Oplossingen hebben ze niet als er iets fout is hun systeem. Zou teruggebeld worden maar dat gebeurde ook niet. Heen best bedrijf. Niets bestellen dus

20. März 2025

E-mailgegevens gekocht/verkocht zonder toestemming

Nieuwsbrief ontvangen van dit bedrijf waar ik nooit van had gehoord. Het e-mailadres was gemarkeerd, waardoor ik kon zien ik dit adres ooit heb afgegeven aan het inmiddels failliete Blokker.
Blijkbaar zijn mijn klantgegevens bij Blokker doorverkocht aan Massamarkt zonder dat ik hier ooit toestemming voor heb gegeven, en Massamarkt heeft mij hier ook niet over geïnformeerd.

17. März 2025

Zeer goede ervaring!

Na de vele slechte reviews die ik las, maar het prijsverschil in producten toch aardig groot was in vergelijking met andere website's, toch een bestelling gedaan.
Levering was snel, alles netjes en veilig voor transport verpakt.
Ik zeg een dikke prima en tot de volgende bestelling!!

6. März 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik kreeg vandaag mijn mooie bestelling…

Ik kreeg vandaag mijn mooie bestelling binnen. Helaas was er iets mis gegaan waar zij niks aan konden doen. Ik heb gebeld en het werd metéén opgelost! Ontzettende goede service en afhandeling. Ik bestel hier vaker! :-)

Mvg,

Christa

26. Februar 2025

Top ervaring

Mij pakketje kwam er snel aan. Er was wat beschadiging en na hiervan een melding gemaakt te hebben, kreeg ik direct reactie en geld terug.

4. Februar 2025

Goede service👍

Product was kapot, gebeld, werd meteen beantwoord vertelt wat er aan de hand was en kreeg de volgende dag al meteen een vervangend artikel. Dus wat mij betreft een hele goede service!!!

18. Februar 2025

onbehoorlijke service

Ik kreeg een verkeerd product. Vervolgens een totaal ongeïnteresseerd mailtje voor een formulier in te vullen. Waarbij ik het terugsturen ook moest betalen,.dus 2 keer verzendkosten voor een " voordelig" product.
Ik raadt niemand deze shop aan. 1 ster is al teveel.

8. Februar 2025

Slechte klantenservice

Bedrijf stuurt het verkeerde artikel. Maat klopt niet met wat op de website staat. Bij vriendelijk mail naar klantenservice wordt verwezen naar hun website waar nu ineens wel de goede maten staan. Hebben ze snel de maten op de website veranderd. Het staat er overigens nog niet goed. Het gaat nergens over. Inclusief verzendkosten was het 12 euro. Ze hadden het heel simpel op kunnen lossen. Ik zou er nooit wat kopen.

3. Januar 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Slechte service

Netjes een kapot product maken. 2023 een verlichte kerstboom gekocht op 17 december dus hij heeft na ontvangst een week gebrand. Netjes opgeruimd voor kerst 2024 weer buiten opgezet mooi branden...na een week ging hij uitzichzelf alle menu opties af. Het leek wel een disco bal zulk knipperen. Steady branden doet hij niet meer...contact opgenomen met massamarkt op 17 dec 2024 krijg je een mail binnen 24 uur krijg je een reactie...gisteren 2 januari 2025 nog maar eens gemaild...ik kreeg een reactie of ik alle nog eens wilde mailen. Gelijk gedaan en vandaag 3 jan mailen ze me dat ze niks kunnen doen...ronduit belachelijk ik zou hier NIET kopen

3. Januar 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Problematische afhandeling bij fout bij levering

Mijn echtgenote had een set "Theelichthouders kerst wit en goud , kerstboom / Set van 4 stuks in 2 afmetingen . Boltze Platina" besteld via bol.com maar ontving slechts 2 stuks.
Contact opgenomen met hen. Ze zeiden dat ze de ontbrekende stuks niet konden naleveren, maar dat ze het verschil wilden terugstorten. Nog altijd geen geld ontvangen...
Heb nu een betalingsdispuut met bol.com: ik moet het volledige bedrag betalen en wachten op de terugbetaling door Massamarkt. Bol.com beroept zich op hun 'algemene voorwaarden' waardoor zij - indien geleverd door een partner - zij niet verantwoordelijk zijn voor de verdere afhandeling.
Conclusie: Wanneer er bij 'Massamarkt' iets misgaat met de levering dien je op een wonder te rekenen voor een correcte verdere afhandeling.

25. November 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr