Massamarkt Bewertungen

TrustScore 3.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik had hier een fles geurstokjes besteld. Deze was met GLS bezorgd, maar die hebben ze gewoon op straat voor de voordeur gezet. De geopende doos lag er in elk geval nog. Dit bij massamarkt gemeld, zij... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Schoenenrek besteld. Na de aankoop geen mails meer ontvangen met verzendgegevens, track&trace of wat dan ook. Na een week gebeld waar het pakket bleef. Uiterst vriendelijk te woord gestaan met uitgebr... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Een tijdje geleden een kattenstaart vliegengordijn aangeschaft via beslist.nl bij massamarkt.nl. De prijs lag iets lager als bij andere aanbieders. Nu het gordijn is opgehangen blijkt wel waarom. De s... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Alhoewel het grotendeels aan DHL ligt vind ik de afhandeling door Massamarkt ook niet goed. Bezorging van o.a. soepkommen ging fout. 2 van de 3 bezorgde soepkommen waren kapot. Hadden er 4 besteld:... Mehr ansehen

1. Gemischtwarenladen

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Massamarkt Da's een partij voordelig! We verkopen online al je huishoudelijke spullen, cadeau's, speelgoed en tuinartikelen. Achteraf betalen is mogelijk.

Akzeptabel

Alle Bewertungen

11 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Niets ontvangen

Helaas, na mijn bestelling niets ontvangen, na 2x mail contact en 3x telefonisch contact de laatste keer zelfs de lijn verbroken.

31. Januar 2024

Snelle en positieve reactie

Via de site van Blokker had ik op 14 december 2023 een kaarsenbrug gekocht. Volgens de informatie voorzien van LED-lampjes en een timer. Na aflevering bleken er gewone gloeilampjes in te zitten en een timer te ontbreken. Na mijn klacht via een e-mail kreeg ik vrijwel meteen een wel zeer positieve reactie: het aankoopbedrag zou worden geretourneerd en de kaarsenbrug mocht ik houden. Binnen een week stond het geld op mijn bankrekening! Hartelijk dank voor deze klantvriendelijkheid.

20. Dezember 2023

Bestelling nooit ontvangen

Bestelling nooit ontvangen. Zou dezelfde nacht nog een track n trace ontvangen. Ook na 2x mailen en reactie klantenservice, deze t&t en product nooit ontvangen... Nooit meer bestellen via Massamarkt!

30. November 2023

Super gereageerd. .

We hadden een kunstkerstboom besteld.
Op 1 of andere manier nooit aangekomen.
Ik belde naar het bedrijf en kreeg een mailadres.
Via deze mail (2x over en weer gemaild), kreeg ik na 1 dag bericht dat er een nieuwe gestuurd zou worden.

SUPER!
Massamarkt,dopplerlaan in Drachten, BEDANKT voor de goede en nette service.

22. November 2023

Pakket terug gestuurd

Pakket terug gestuurd. Zou via de mail een track en tracé krijgen. Nooit gehad. Ik mailen met hun hierover
Hun reactie was Niet al te vriendelijk.
Totaal geen hulp. Alleen " we moeten track en tracé hebben Punt".
Waardeloze klantenservice

2. November 2023
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Waar blijft mijn bestelling?

Ik heb op 19 oktober een bestelling geplaatst, die ik binnen 1 a 2 werkdagen zou ontvangen. Ondertussen heb ik nog steeds niets gehoord, laat staan ontvangen. Ik heb online contact gezocht, maar er is niemand online, terwijl ze dat wel beloven. Ik ga ergens anders hetzelfde product bestellen, die zal ik vast in huis hebben, mog voor Massamarkt reageert ;). Als ze reageren zal ik mijn review updaten, maar ik zie het somber in.

Ik kom net thuis, heb bij een fysieke winkel een vergelijkbaar product gekocht en... in mijn mailbox vind ik een reactie van Massamarkt: de bestelling is kwijtgeraakt... Ik heb de order daarom direct geannuleerd. Jammer dat het zo moet gaan. Maar ik ben blij dat ik van deze order af ben.

27. Oktober 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top bedrijf en goede service …

Had een bestelling gedaan van kerstproducten, er ging iets mis tijdens het betaalproces , lag niet aan Massamarkt , ik heb gelijk contact opgenomen met Massamarkt , en kreeg netjes en zeer snel antwoord terug op mijn vraag .
Bestelling netjes verpakt en netjes op tijd en wat een kwaliteit, ik ben super tevreden met mijn bestelling.
En kom er zeker nog een keer terug.

27. September 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Van het ene moment na het andere moet ik voor mijn producten in het winkelmandje ineens 20% meer betalen...

Ondanks de slechte reviews wou ik hier onderdelen bestellen van gravitrax gezien ze hierin een stukje voordeliger zijn dan de concurrent. Zo had ik voor 96 euro aan diverse producten. Wil ik dit even later aan mijn vrouw laten zien of zij verder nog producten wil bestellen, zijn de gravitrax onderdelen ineens een stuk duurder geworden en moet ik 118 euro betalen. Bij navraag via de chat krijg ik te horen dat zij hier niks aan kunnen doen, als ik vervolgens meld dat ik dit erg raar vind wordt er gezegd dat ik niet hoef te bestellen. Vervolgens nogmaals aangegeven dat ik dit rare service vind en daarop wordt niet gereageerd en de chat afgesloten.

17. Mai 2023
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ook al is mijn bestelling niet geleverd…

Ook al is mijn bestelling niet geleverd door DHL ben ik zeer beleefd en netjes te woord gestaan door een medewerker van de Massamarkt.
Ik heb mijn aankoopbedrag terug gestort gekregen en kan alleen maar zeggen dat de niet geleverde producten niet aan de vriendelijke medewerker van de massamarkt heeft gelegen.
DHL moet niet s'avonds bij een kantoor willen leveren en vervolgens de bestelling retourneren naar de verzender. Heel triest gebeurt dit vaak bij DHL.

16. Mai 2023

Beste klantenservice ooit!

Beste klantenservice ooit!
Ben zo tevreden over Massamarkt, doet mij écht plezier dat dit nog bestaat👌
Ik raad dit bedrijf ten zeerste aan👍
Meer dan een dikke pluim‼️
Dank u en jullie behoren tot mijn favoriete winkel, tot gauw😉
Pascale Vandendriessche

15. Mai 2023

Topservice gehad.Had bestelling…

Topservice gehad.Had bestelling geplaats en na een half jaar was een van de led slingers defect.
Heb een mailtje gestuurd voor garantie zonder probleem twee dagen later een nieuwe geleverd.
Alles prima verlopen via mail en Ronald heeft alles geregeld.

4. Mai 2023

Wat een oplichterij!!!

Wat een oplichterij!!!! Aangezien bij Blokker de enka perfozemen niet op voorraad waren in de winkel deze via Blokker op internet besteld. Levering via Massamarkt. In de winkel kosten ze € 3,99 per stuk. Op internet stond een prijs van € 14,63, dus ging ik ervan uit dat het er 3 zouden zijn inclusief wat verzendkosten. Wat schetst mijn verbazing. In het doosje dat geleverd is zat slechts een zeem. Mijn les geleerd. NOOIT meer hier bestellen !!!!!

28. April 2023
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Voordeel weg als hoofdartikel beschadigd vanwege hoge bezorgkosten

Bezorging van o.a. soepkommen ging fout.
2 van de 3 bezorgde soepkommen waren kapot.
Hadden er 4 besteld: geen bericht dat er maar 3 bezorgd zouden worden. Ook niet meer op voorraad dus uiteindelijk maar 1 soepkom. Werden dan wel alle soepkommen van de rekening afgehaald maar nu heb ik wel voor de overige artikelen (wat slingers, enveloppen etc.) 7,95 - 3 = 4,95 betaald aan verzendkosten waardoor elke voordeel weg is. Sowieso pittig bedrag voor bezorging.

17. März 2023

Good

ordered via sportsdeal.com and half of my order arrived very fast.
The other half was probably not ment to be send but after a quick email, all confusion was lifted and the friendly and quick support send the 2nd half of my order immediatly
right after.
Yesterday it arrived.

9. Februar 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering van het juiste product en de juiste hoeveelheid

De bestelling gedaan en de andere dag is deze bezorgd. Gewoon zoals het normaal gesproken hoort te gaan. Ik ben keurig op de hoogte gehouden van het levermoment. Dat heeft Massamarkt niet zelf in de hand maar men werkt dus wel met een betrouwbare vervoerder. De bestelde producten waren normaal verpakt en zijn in de juiste hoeveelheid geleverd. Had eerst nog wel gebeld of alles op voorraad was en zou daarover worden teruggebeld. Dat is helaas niet meer gebeurd. Al met al een prima ervaring.

30. November 2022

Chat duurt ff

Bidons gekocht voor de helft als bij Bol, exact dezelfde. Koste wat moeite om contact te krijgen met de vraag hoe je de kleur kan aangeven. Geen reactie op chat en contactformulier. Dag later wel iemand op de chat die het keurig regelde. Ach, prijs is lager dus beetje geduld.

18. November 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr