Marley Spoon Bewertungen 1’812

TrustScore 2.5 von 5

2.6

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik ben ontzettend blij met Marley Spoon! De hoeveelheid keuze uit gerechten is echt gigantisch en ieder gerecht heeft net dat beetje extra waardoor het nooit saai is. Alles smaakt heerlijk en voel... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wij bestellen steeds bij Hello Fresh maar wilden Marley Spoon eens proberen. Wat een enorme teleurstelling was dat ! Alles wordt in 1 doos geleverd en je dient dus zelf alle ingrediënten uit te sorter... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Alles los in een doos, je moet zelf het recept erbij pakken en de ingrediënten bij elkaar zoeken.. Terwijl ik juist dit concept kies voor het gemak... Nou doe mij Hello Fresh maar, alle gerechten keur... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Marley Spoon has been a fantastic addition to our weekly routine. The meals are genuinely yummy, and the ingredients always arrive fresh and are full of flavor. It really supports a balanced and... Mehr ansehen

1. Online-Bestellservice

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Wij zijn Marley Spoon We geven je tijd voor leuke dingen – zoals koken! Zonder het zoeken naar recepten en de stress van het boodschappen doen heb je ineens tijd om iets anders te koken, zonder dat het veel moeite kost. Dat zeggen onze klanten tenminste. Probeer het zelf eens uit! Passioned chefs Ontdek onze passie voor koken/ Onze chef-koks willen jou iedere keer weer verrassen met een lekker en bijzonder recept. Ze experimenteren graag met verse, hoogwaardige ingrediënten en laten hun creativiteit de vrije loop. Zo kook je weer eens wat anders. Fresh source We werken samen met lokale producenten/ Wij werken uitsluitend met producenten die voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. We hechten veel waarde aan dierenwelzijn en het milieu. Wij kunnen je altijd vertellen waar onze producten vandaan komen. Door onze korte supply chain zijn de ingrediënten die je van ons ontvangt verser en sneller in jouw keuken! Sustainability Duurzaamheid is voor ons belangrijk. Onze box zit vol met eerlijke, duurzame producten. We brengen de porties in de juiste hoeveelheid bij jou thuis. Dit is niet alleen makkelijk voor jou, hiermee gaan we ook voedselverspilling tegen. En: onze verpakkingen kunnen gerecycled worden, zelfs het verpakkingstape is op basis van papier. Koken was nog nooit zo makkelijk. Ervaar het zelf!

2.6

1 Stern

Hat 90 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Teleurgesteld

Ik vind de gerechten van Marley Spoon over het algemeen erg lekker, maar ze zijn - in vergelijking met de concurrentie - erg duur.
Ik zie hier verder op ook mijn nu erg nare ervaring; opeens opgezadeld zitten met een box, terwijl ik dat niet wil. Omdat er geen mail gestuurd wordt, maar notificaties via de app; maar ja .. die moet je dan wel geïnstalleerd hebben. Dat hebben ze even vergeten te melden. Nu zit ik dus met een enorm dure box (60 euro voor 3 gerechten ..) in mijn maag, met door hun gekozen gerechten die hoogst waarschijnlijk in de prullenbak verdwijnt, omdat we er grotendeels niet zijn.
Inderdaad; box kan niet meer gecancelled worden, terwijl het nog 5 dagen duurt voordat ie komt. En op een dag dat we er niet zijn. Dat vind ik wel heel jammer.

Een ander groot nadeel is dat je een box voor 4 personen moet bestellen; terwijl wij met z'n drietjes zijn. Twee is te weinig. Vier is te veel.

===========

Naar aanleiding van de reactie van Marley Spoon; als jullie voedselverspilling tegen willen gaan (wat natuurlijk super goed is) .. dan is het al niet handig dat ik als 3 persoons huishouden voor een 4 persoons box moet kiezen (alternatief is twee personen).

Voor wat betreft jullie notificatie: ik heb die mail en dat pushbericht niet ontvangen. Hoe weten jullie of ik die app heb, zodat jullie dan geen mail hoeven te sturen?? Het is niet de eerste keer dat ik een box van jullie heb, dus ik weet hoe het werkt. Alleen hebben jullie nooit gemeld dat ik een notificatie krijg via de app (moet dat namelijk wel aan staan; niet iedereen wil dat!). Dat kunnen jullie niet van te voren controleren, dus beide opties zou beter zijn. Daarbij zie ik hieronder dat k niet de enige ben met deze klacht.

3. April 2023

Hoi Mandy,

Het spijt me om te horen dat je onze maaltijdboxen te duur vind en je een box ontvangt die je niet had besteld!

Sinds kort sturen wij inderdaad ook pushnotificaties via de app ter herinnering om een bestelling te wijzigen of over te slaan. Deze pushnotificaties kunnen wij echter enkel sturen wanneer je de app hebt gedownload. Als je de app niet hebt, dan sturen wij je gewoon nog een e-mail. Wellicht ben je nog ingelogd op de app op een ander apparaat?

De herinnering om je bestelling te wijzigen of over te slaan sturen wij 10 dagen voor de bezorgdag, want je hebt inderdaad de tijd om dit tot 6 dagen voor de bezorgdag dit te doen. Daarna plaatsen wij deze bestellingen namelijk bij onze leveranciers, worden alle verse producten ingekocht en gaat je box in productie. Bij Marley Spoon werken we er hard aan zo weinig mogelijk voedselverspilling te creëren, daarom is het niet meer mogelijk de box minder dan 6 dagen voor de bezorgdag te annuleren, anders blijven wij ook over met jouw producten.

Uiteraard stellen wij het zeer op prijs dat je de tijd hebt genomen om jouw feedback achter te laten, en jouw eerlijkheid helpt ons te weten op welke aspecten we verder kunnen verbeteren. Daarom zal deze feedback ook doorgestuurd worden naar de verantwoordelijke afdeling, zodat wij dit kunnen meenemen in de evaluatie van ontwikkelingen in de toekomst.

Vriendelijke groet,

Jouw Marley Spoon team

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Erg leuke lekkere nieuwe recepten!

Elke week weer benieuwd hoe het gaat smaken. Heel vaak verrassend lekker! De recepten zijn gemakkelijk te volgen. Ook m'n 16 jarige dochter is nu begonnen met koken omdat het op deze manier gemakkelijk is en succes gegarandeerd!

Een enkele keer groenten gehad die vrij snel rot of slecht waren.

23. März 2023

Mooie en gevarieerde recepten

Mooie en gevarieerde recepten, veel keuzemogelijkheden, kwalitatief goede producten. Elke week leer ik nieuwe smaakcombinaties. Wat ook fijn is dat je de gerechten van de verschillende receptbedenkers van elkaar kunt onderscheiden waardoor ik steeds benieuwd ben wat mijn favoriete chef voor de nieuwe week bedacht heeft.

12. März 2023
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

My first time and also the last…

This is My first time and also the last time. I go back to hellofresh instead.

The meal is too small for 4 adults and really not enough veggie for us. And ingredients portions are ridiculous. It doesn't make sense, seriously 1 small sauce bag for 4 person and for 2 person is also the same small sauce bag... the food isn't tasty afterall, especially the curry one.

Not happy at all! Very disappointed.

22. März 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Stilzwijgend abbonement laten doorlopen, en kiezen automatisch 5 vieze gerechten voor je die je niet meer kan wijzigen!

Belachelijke klantenservice. Laten stilzwijgend maaltijdboxen bestellingen doorgaan terwijl zij makkelijk een automatische mail kunnen genereren zoals de concurrenten wel aanbieden met de tekst: u heeft nog x aantal dagen om uw maaltijden te kiezen. Doet Marley Spoon niet, dit is blijkbaar hun verdienmodel. Nu ontvang ik maar liefst 5 maaltijden welke ik niet zelf heb gekozen waarvan ik en mijn partner er zeker al 3 niet van gaan eten. De automatische keuzes zijn ook de minst lekkere en meest goedkope gerechten die worden aangeboden. Maaltijdbox wordt pas over 5 dagen bezorgd maar kan zogenaamd niet meer gewijzigd worden. Nooit meer Marley Spoon. Iedereen kan beter kiezen voor Hello Fresh!

21. März 2023
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Tipt nog niet aan concurrent

Nu twee boxen ontvangen maar toch niet echt te vergelijken met de concurrent. Maaltijden: hoeveelheid is wel meer maar smaak minder tot nu toe

17. März 2023

Hoi P.A.,

Dankjewel voor je bericht.

Bij Marley Spoon waarderen we feedback van onze klanten en jouw eerlijkheid helpt ons te weten op welke aspecten we verder kunnen verbeteren.

Mocht je nog vragen of feedback hebben, neem dan gerust even contact op met onze klantenservice.

Groetjes Sonja

Blij verrast

Ik ben blij verrast met de Marley Spoon ervaring. Heerlijk recepten, goede kwaliteit, veel variantie en inderdaad een heel leerzaam proces om volgens jullie aanwijzingen te koken.

16. März 2023

Gevarieerd, gezond en goed

Veel variatie en smaak in de gerechten en ook elke week veel keuze. We zijn juist meer groenten gaan eten dan gedacht en ook heb ik wat nieuwere technieken/aanpakken geleerd. Dat geeft op zichzelf ook weer inspiratie om zelf iets nieuws te bedenken. De recepten zelf zijn makkelijk te volgen, maar wel heb je vaak iets meer tijd nodig om het te bereiden. Erg tevreden!

27. Februar 2023
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Geen idee wat je moet koken vanavond?

De prijs ligt hoger dan bij andere soortgelijke aanbieders.

Toch ben ik zeer tevreden over Marley Spoon, er is veel variatie met de menu's, het smaakt me altijd goed, het recept is volledig en duidelijk, en de hoeveelheid vind ik (bijna) altijd voldoende.

Samengevat ben ik zeer tevreden over Marley Spoon.

22. Februar 2023

Zonder gedoe koken

Fijn om zonder gedoe, direct aan de slag te gaan.
Wanneer je al iets langer bij MS afneemt, komen dezelfde gerechten vaak terug waarvan sommigen zo kinderlijk eenvoudig. Daarvoor is het concept dan echt te duur.

22. Februar 2023
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Het hele gezin kookt mee

Makkelijk te maken, het hele gezin is gaan koken met de app. Kwaliteit is goed, alle ingrediënten zijn vers. De verpakkingen worden steeds duurzamer. Gerechten worden aangepast aan onze smaak. Fijn!

14. Februar 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

I wanted Marley spoon because of Martha…

I wanted Marley spoon because of Martha Stewart. Recipes were great but vegetables were inferior and packaging leaked on everything. I live in Saranac Lake ,NY one of the coldest places,and my proteins were warm and thawed. Afraid to eat them unfortunately

12. Februar 2023

Antwort von Marley Spoon

Hi Jenda, thanks for your feedback. While we're glad you found our recipes great, we're really sorry to hear your order arrived in such poor condition. This certainly isn't up to our standards. In order for our team to help we would kindly ask you to reach out to our customer care team via contact@marleyspoon.com, chat, phone call, or Facebook chat. Thank you in advance!

Box niet geleverd

Box wel betaald voor 5 maaltijden, maar niet geleverd. Moest er zelf achteraan. Klantenservice alleen via mail bereikbaar. Oplossing was credit in je account voor een volgende bestelling en verder geen enkele coulancekorting o.i.d. Porties zijn (te) klein. Voorlopig geen Marley Spoon box meer …

10. Februar 2023

Always pasta with mushrooms

Everytime I don't select the meal for a week, they always send pasta with mushrooms.
We are allergic to mushrooms, and we can't add allergies on the menus so we stop receiving mushrooms. And again always pasta with mushrooms.

6. Februar 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr