Malerishop.no Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestilte et maleri, men mottok det aldri. Da jeg senere undersøkte sporingen, viste den at pakken var blitt returnert av transportøren. Til tross for dette mottok jeg faktura via Klarna og mått... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk - nesten for godt til å være sant. Nå som jeg har mottatt maleriet kan jeg bekrefte at dette har vært en flott opplevelse på alle måter. Jeg bestilte et stort maleri bestilt på bakgrunn av... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kunne ikke vært mere fornøyd med maleriet jeg mottok i dag! Jeg har hatt en veldig hyggelig dialog med Malthe som har fulgt meg nøye opp og sendt meg bilder underveis slik at jeg kunne komme med e... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Künstler

Vom Unternehmen geschrieben

Malerishop.no | Malerier til salgs på nettet Malerishop.no er et online galleri. Vi har alltid mange hundre håndmalte oljemalerier til salgs. Vi leverer raskt og gratis. Hvis du har spørsmål, er du alltid velkommen til å sende oss en e-post. Vi svarer alltid innen 24 timer.

Kontaktinformationen

4.1

Gut

TrustScore 4 von 5

38 Bewertungen

Alle Bewertungen

4 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Veldig god service

Veldig god service ! Fikk returnert første bilde fordi vi ønsket et større. Det fikk vi spesiallaget og tilsendt når det var ferdig. Veldig hyggelige folk. Alt har gått veldig smidig . Kan anbefales .

26. April 2022

En god opplevelse!

Jeg fant et bilde jeg likte godt på malerishop.no, men dimensjonene passet ikke inn hjemme hos meg. Sendte derfor en forespørsel om å få malt bildet i et annet og større format (80x160). Fikk raskt et positivt svar med pris og antatt leveringstid. Fra jeg sendt bestillingen til maleriet ble levert på døren hjemme hos meg i norge har alt fungert til 100%, jeg er svært fornøyd med kvaliteten på maleriet og Malerishop generelt. Handler gjerne her igjen.

24. Februar 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg var så heldig at jeg vant favoritt…

Jeg var så heldig at jeg vant favoritt maleriet mitt i en konkurranse hos malerishop.no! Jeg kunne ikke vært mer fornøyd! Maleriet kom levert på døren kort tid etter konkurransen var avsluttet! Helt topp service og jeg er kjempe takknemlig!

27. Januar 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nydelig maleri og helt fantastisk kundeservice!

Bestilte et maleri ut ifra et bilde og jeg er utrolig fornøyd! Bildet er helt nydelig 🤩
Utrolig god service med hyppig kommunikasjon hvor jeg fikk bilder av maleriet/prosessen underveis! Bildet ble levert på døra, noe som var helt supert 👌🏼👌🏼

30. Dezember 2021

Glad og fornøyd.

Bestilte 2 malerier fra Malerishop. Fikk dem etter ca. en uke og de var like gode som på nettsiden. Glad og fornøyd.

24. November 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dette stedet leverer! Anbefales varmt !

Jeg er superfornøyd! Bestilte 3 store malerier hvorpå 2 er mottatt, det tredje blir sendt meg i august når det er ferdigmalt. ( Det hadde de også opplyst om, så jeg var helt klar over det :-) Men altså, bildene som er mottatt er om enda finere i virkeligheten. Helt perfekte er vel ordet jeg leter etter. :-) Hvordan de får til dette med de lave prisene de tross alt opererer med, er for meg en gåte... men det er bare å takke ! Alt stemmer her! Bestillingen var enkel, raske og hyggelige svar på mail, forsendelsen fra Danmark til Oslo; Ingen problem, samt ferdig levert produkt; Helt nydelig! Løp og kjøp sier jeg! Dette stedet anbefales på det varmeste ! Og PS, vi sees igjen :-) Mvh Kari

29. Juli 2021

Kvalitetsbilder til gode priser

Jeg har handlet hos Malerishop og deres danske søsterfirma, og er særdeles fornøyd med resultatet. Varerne var godt pakket inn, og de ble sendt kjapt. Det er enkelt å handle, og med prisene det opereres med kan man tillate seg å ha flere forskjellige bilder, og bytte ut ved behov. Anbefales hvis du leter etter kunst til veggene hjemme

13. Februar 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg var så heldig å vinne en giveaway…

Jeg var så heldig å vinne en giveaway fra malerishop.no på FB. De var lette å komme i kontakt med på messenger, kjappe til å svare og hurtig sending av maleriet med sporing. Etter noen dager så var det nydelige maleriet hjemme hos meg. Det nydelig bilde som jeg ble helt betatt av. "The Globe" på 90×90 pryder nå stua mi. Jeg kommer garantert til å handle her senere. Anbefales🙂👍

12. Februar 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr