Oloro er et norsk merke med ett enkelt mål: å gjøre det lettere å holde sko friske, luktfrie og gode å bruke. Vi startet Oloro fordi vond lukt i sko er et utrolig vanlig problem, samtidig som mange av løsningene på markedet først og fremst forsøker å dekke over lukten med sterk parfyme. Derfor utviklet vi Oloro Sko Luktfjerner – en enzymbasert løsning utviklet spesielt for sko. I stedet for å bare maskere vond lukt, er produktet utviklet for å behandle årsakene til lukten og gjøre det enkelt å ta vare på alt fra hverdagssko og joggesko til fotballsko og arbeidssko. Siden lanseringen har tusenvis av nordmenn prøvd Oloro, og tilbakemeldingene fra kundene våre er en viktig del av hvordan vi videreutvikler både produktene og merkevaren. Ambisjonen vår stopper heller ikke ved ett produkt. Vi ønsker å bygge Oloro til et norsk merke innen skopleie, med produkter som gjør det enklere å holde sko rene, friske, beskyttet og komfortable over tid. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre produktene våre og kundeopplevelsen. Derfor setter vi stor pris på både positive og kritiske tilbakemeldinger fra kundene våre. Har du spørsmål om en bestilling eller et Oloro-produkt, er du alltid velkommen til å kontakte kundeservice. Oloro – bedre skopleie, gjort enkelt. Jeg liker denne retningen fordi den ikke låser Oloro til luktfjerneren, samtidig som den beskriver det dere faktisk driver med i dag.
Sandslimarka 33a, 5254, Bergen , Norwegen
- Kundeservice@oloro.no
- oloro.no
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Super effektiv
Super effektiv! Ikke mer stinkende sko fra fotball barn i huset. Veldig fornøyd!
Har slitt lenge med vondt lukt i skoene…
Sprayen er helt fantastisk! Kommer til å kjøpe flere👏🏽endelig noe som faktisk tar bort lukten å ikke bare dekker den. Super fornøyd
Sprayen har ingen funksjon.