Malerishop.no Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestilte et maleri, men mottok det aldri. Da jeg senere undersøkte sporingen, viste den at pakken var blitt returnert av transportøren. Til tross for dette mottok jeg faktura via Klarna og mått... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har handlet hos Malerishop og deres danske søsterfirma, og er særdeles fornøyd med resultatet. Varerne var godt pakket inn, og de ble sendt kjapt. Det er enkelt å handle, og med prisene det operer... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Künstler

Vom Unternehmen geschrieben

Malerishop.no | Malerier til salgs på nettet Malerishop.no er et online galleri. Vi har alltid mange hundre håndmalte oljemalerier til salgs. Vi leverer raskt og gratis. Hvis du har spørsmål, er du alltid velkommen til å sende oss en e-post. Vi svarer alltid innen 24 timer.

Kontaktinformationen

4.1

Gut

TrustScore 4 von 5

38 Bewertungen

Alle Bewertungen

4 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlig kundeopplevelse fra start til slutt

Til tross for dette mottok jeg faktura via Klarna og måtte selv bruke tid på å dokumentere hva som hadde skjedd med forsendelsen. Kundeservicen var lite løsningsorientert og fokuserte i stor grad på hva jeg burde ha gjort annerledes, fremfor å håndtere at varen aldri var kommet frem.

Det mest frustrerende var å bli sittende med ansvaret for å rydde opp i en leveranse jeg aldri mottok og belærende tone fra kundeservice. Først etter flere henvendelser ble det opplyst at de skulle undersøke saken med transportøren.

Dette er første gang jeg har opplevd noe lignende ved netthandel. Opplevelsen har dessverre gjort at jeg ikke kommer til å handle her igjen.

6. Juni 2026

Fantastisk - veldig fornøyd

Fantastisk - nesten for godt til å være sant. Nå som jeg har mottatt maleriet kan jeg bekrefte at dette har vært en flott opplevelse på alle måter. Jeg bestilte et stort maleri bestilt på bakgrunn av et annet maleri. Kommunikasjonen med Malthe var god hele veien, og han var flink til å følge opp. Tiden som ble estimert stemte bra (bildet skulle males, og tørke før det ble sendt). Bildet var godt emballert og kom helt og fint frem. Det svarte helt til forventningene - kanskje til og med enda litt bedre. Prisen var det heller ingenting å si på. Jeg bestiller gjerne herfra igjen.

25. Februar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg gir Malerishop topp score!

Jeg gir Malerishop topp score!
Dialogen og oppfølgingen underveis har vært helt fantastisk bra. Jeg opplevde hele prosessen som profesjonell, ryddig og trygg fra start til slutt.
De kopierte et gammelt landskapsmaleri for meg, og resultatet ble over all forventning – både når det gjelder kvalitet, detaljer og helhetsinntrykk. En ekstra takk til Malthe, som var min kontaktperson og fulgte opp på en svært god og personlig måte gjennom hele prosessen.
Anbefales på det sterkeste!

22. Dezember 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er utrolig fornøyd med bildet jeg…

Jeg er utrolig fornøyd med bildet jeg har mottatt – det ble akkurat slik vi ønsket oss! Kvaliteten er fantastisk, og hele prosessen har vært en svært positiv opplevelse. Servicen har vært upåklagelig, med god kommunikasjon og en hyggelig tone hele veien. Tusen takk for en flott opplevelse – jeg anbefaler dere varmt videre!

20. August 2025

Spesiallaget maleri.

Fikk, etter forespørsel, malt et maleri av Bryggen i Bergen. Prosessen skulle ta 2-2 1/2 måned. Maleriet ble levert på døren til avtalt tid og resultatet var meget bra. Kommunikasjonen med leverandør har hele tiden vært god og rask. Betaling først etter at maleriet var levert.

31. März 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Maleri malt på oppdrag, etter foto - prima resultat!

Dette var en kreativ, hyggelig og morsom opplevelse, til en rimelig pris. En kunstner som involverte oppdragsgiver i skapelsen av et maleri. Og best av alt - resultatet ble veldig, veldig bra. God kommunikasjon under hele skapelsen - flink kunstner.

19. Februar 2025

Fantastiske bilder

God dialog hele veien. Imøtekommende vedrørende å lage bilder med de mål jeg ønsket. Levering etter avtalt tid, uproblematisk oppgjør og nydelige bilder av flott kvalitet. Anbefaler!

16. Februar 2025

Kjempe fornøyd kunde 🤩

Mottok 3 store fargerike maleri denne uken. Rask levering, god pris, flott kvalitet og nydelige farger. Strålende fornøyd!

Ønsker i tillegg å rose kundebehandlingen. Rask og hyggelig respons på mail, uavhengig av tidspunkt.

Vil anbefale Malerishop.no på det sterkeste!. Vi vil garantert kjøpe flere maleri i framtiden.

5. Dezember 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kunne ikke vært mere fornøyd med…

Jeg kunne ikke vært mere fornøyd med maleriet jeg mottok i dag! Jeg har hatt en veldig hyggelig dialog med Malthe som har fulgt meg nøye opp og sendt meg bilder underveis slik at jeg kunne komme med eventuelle tilbakemeldinger i prosessen. Dialogen har vært helt topp og servicen utmerket. I dag kom resultatet og det var 10 av 10! Jeg er virkelig imponert over Malerishop og her kommer jeg til å bestille flere malerier. Jeg anbefaler de på det varmeste:)

12. Juni 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dette stedet leverer. Anbefales!

Jeg er superfornøyd! Bestilte et stort malerier i 3 deler. Glittering Trees 180×80. Bildene er enda finere i virkeligheten. Rett og slett nydelig. Jeg er såååå fornøyd!
Handelen gikk strålende. Bestillingen var enkel, betaling var enkelt og forsendelsen fra Danmark til Bergen ble mottatt uten problemer :) Kjempeservice!!!
Så hvis noen lurer på å kjøpe bilde gjennom Malerishop, ikke stuss, løp og kjøp! Dette stedet anbefales på det varmeste!
Skal ikke se bort fra at jeg kjøper et nytt veggsmykke herfra om ikke så lenge <3
Mvh Beathe

8. März 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr