Super fin oplevelse. Hurtig levering - ordre lagt søndag, pakken afsendt mandag og fremme tirsdag. måtte desværre sende retur, da kjolen var en one size, men ikke passede mig xs/s. Retur var også ne... Mehr ansehen
Tøjet er virkelig flot og i lækker kvalitet, så selve produkterne har jeg intet negativt at sige om. Jeg oplever dog, at returprocessen er langsom, da der kan gå en del tid fra pakken er modtaget, til... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg startede med at købe et par felicia diamant jeans i str small, de var desværre alt for små hvilket var overraskende da jeg normalt er en xs/s og havde set folk havde anmeldt dem som at var store i... Mehr ansehen
Kvaliteten af tøjet er virkelig ringe. Deres eget mærke er ikke på noget af tøjet heller. Det ligner mest noget fra Shein/Temu. Og så er det meget forskelligt ift. størrelsen - samme størrelse, men st... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 96 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Dårlig kvalitet
Dårlig kvalitet. Købte to hættetrøjer stk pris 599kr. Tog den hvide ibrug og opdager at den er sort yderst på stroppen i gummiet, Skriver og gør butikken opmærksom på fejlen og sender billede. Får besked om de ikke kan se fejlen men at jeg er velkommen til at sende trøjen retur på egen regning hvis den er ubrugt. Det var den ikke da jeg jo havde haft trøjen på, Fair nok, jeg kunne have tjekket tøjet bedre inden brug tænker jeg. Men Nu trøjerne Max blevet vasket 3 gange på 30 grader som anvist og stoffet er helt grumset og de ligner nogen der er flere år gamle. Ikke okay for en hoodie til 599kr.

Meningsløst
Vi smed for nylig en order på et par bukser og en skjorte, vi har ikke købt noget hos firmaet før, og får derfor 10% på købet (som alle nye gør). Og finder i dag ud af at bukserne er sat ned med 20% og gør firmaet opmærksom på at vi self gerne vil have dem til den pris også. Her er firmaet svar på dette.
Hvis ikke de er taget i brug er du mere end velkommen til at sende dem retur(dog på egen regning). Så kan du købe til de 20% 🥰. Men vi kan desværre ikke bare sende 20% retur, så kan vi jo aldrig sætte noget ned eller forkæle med julegaver.
Et skørt og flabet svar vi skal simpelthen sende dem retur for at købe dem igen til de 20%. Meningsløst.

Bestilte 2 par bukser
Bestilte 2 par bukser. Kvaliteten var lidt skuffende i forhold til prisen, og de er skrumpet rigtig meget i vask efter at have fulgt vaskeanvisning, hvilket har resulteret i at bukserne stumper rigtig meget nu, så kan ikke bruge dem, da jeg ikke synes det er pænt… øv, spild af penge.

Antwort von Macebyamalie
Altid en god oplevelse 💗 så sød at…
Altid en god oplevelse 💗 så sød at skrive med og god service ! Venter nu på min tredje omgang lysestager og jeg elsker det💗👌🏼

Dårlig kvalitet
Skuffet og spild af penge og tid at vente på varerne. Jeg havde bestilt en blazer, en blonde top, en jumpsuit og en kjole og glædede mig til at få det hjem. Da jeg åbnede pakken blev jeg pænt skuffet, øv. Kvaliteten var så dårlig at jeg vil være flov over at bære det. Leveringstiden var ligeledes lang, længere end de 3-5 forventede dage. Jeg vil ikke engang sende varerne tilbage, da det vil være skammeligt at sælge det til andre.

Rigtig fin service 😊
Har købt en del tøj her til min kone og…
Har købt en del tøj her til min kone og datter igennem de sidste 3 år, servicen er sindssyg god når man som mand ikke ved så meget i kvindetøj. Men Amalie er altid super sød og hjælpsom og god kvalitet :)
Kan varmt anbefales.
Fantastisk service og lækkert tøj 🤩
Har handlet hos Mace i mange år
Har handlet hos Mace i mange år, og har altid været meget tilfreds. Smukke styles i god kvalitet og rigtig rigtig god kundeservice. Vil klart anbefale dem.
Lad vær at køb noget herfra
Lad vær at køb noget herfra
Modtog 2 hvide kjoler fra fra firmaet, begge 2 fyldt med pletter og løse tråde .

Varm anbefaling
Jeg kan virkelig godt lide at handle hos Mace By Amalie. Så feminint tøj og især boligtingene er såååå flotte.
En enkelt gang har jeg returneret et stykke tøj og det gik helt problemfrit og hurtigt.

Antwort von Macebyamalie
Pakken kom hurtigt og alt tøjet passet
Pakken kom hurtigt og alt tøjet passet, og var samme kvalitet som jeg regnede med.
Jeg fald over butiks ved et tilfælde, så købte et Par ting for lige at prøve hvordan kvalitet var i forhold til prisen, og nu skal jeg ihverflad ind og have købt noget mere.
Kæmpe anbefaling her fra😁

Fornemt!
Korrekt og hurtig varelevering.
Bestilte 3 glas krukker som var forsvarligt pakket ind og kom frem i god behold.
Hurtig lervering
Dejlig nem hjemmeside. Bestilte en kjole og modtog den kort tid efter. Kjolen er super lækker og er i perfekt størrelse. Hurtig levering. Bestemt Ikke sidste gang jeg handler hos macebyamilie🙏🏻
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.