Macebyamalie Bewertungen

TrustScore 3.5 von 5

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Super fin oplevelse. Hurtig levering - ordre lagt søndag, pakken afsendt mandag og fremme tirsdag. måtte desværre sende retur, da kjolen var en one size, men ikke passede mig xs/s. Retur var også ne... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Tøjet er virkelig flot og i lækker kvalitet, så selve produkterne har jeg intet negativt at sige om. Jeg oplever dog, at returprocessen er langsom, da der kan gå en del tid fra pakken er modtaget, til... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg startede med at købe et par felicia diamant jeans i str small, de var desværre alt for små hvilket var overraskende da jeg normalt er en xs/s og havde set folk havde anmeldt dem som at var store i... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Kvaliteten af tøjet er virkelig ringe. Deres eget mærke er ikke på noget af tøjet heller. Det ligner mest noget fra Shein/Temu. Og så er det meget forskelligt ift. størrelsen - samme størrelse, men st... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

78 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Stærkt anbefalet

Dette er mit første køb og vil sikkert ikke være det sidste.
Jeg fandt den mest smukkeste, elegante og bedste kvalitet af vinter jakker.
Det er ventetiden værd.

12. Oktober 2024

Hej Zeinab
Tak for din anmeldelse - den betyder meget for os❤️. Dejligt du kan lide jakken 🫶🏻🔥

Fantastisk venlighed

Jeg bliver altid glad for at handle ved dig. En fantastisk kundeservice . Altid medgørlige og imødekommende.
Jeg har kun gode oplevelse med alle mine bestillinger . Også den ene gang der var en fejl fra producenten , var det nemt med ombytning .
De varmeste anbefalinger her fra ❤️
Denne gang købte jeg en super lækker vinter jakke

11. Oktober 2024

Hej Christina.
Tak for den besked - vi må uden tvivl have de sødeste kunder🤭🥹 … tak 😍😍😍

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har lige fået de lækreste bukser…

Jeg har lige fået de lækreste bukser samt leggings ind ad døren, og wauw🙏🏼😍
Jeg må ærligt indrømme at jeg var en smule skeptisk inden det kom hjem. Men her må jeg bare sige… jeg er SÅ tilfreds🫶🏻 De sidder som de skal, god pasform, lækkert materiale og så passer de også på én med lidt ekstra former! Jeg har ofte svært ved at finde tøj, især underdele som sidder ordentligt, men det har intet problem været her!
Jeg kommer uden tvivl til at handle hos Mace by Amalie igen💫

2. Oktober 2024

Ej men altså… af hjertet tak <3
Du har lige gjort vores dag lidt bedre. Tak for dine søde ord, de betyder mere end du tror ❤️

Lækker ordre!

Lækker, lækker pakke jeg har modtaget! Jakker og tøj er af rigtig god kvalitet. Jeg er mere end tilfreds 😍
Hurtig levering trods forudbestilt tøj, som ikke var på lager endnu! Jeg har kun ros til MB Amalie ❤️❤️❤️

20. September 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har købt flere gange fordi jeg bliver…

Har købt flere gange fordi jeg bliver snydt gang efter gang af flotte billeder, syntes det er dyrt i forhold til hvad man for for pengene. Dårlig pasform, dårlig kvalitet og absolut sidste gang jeg handler der.

Nu har jeg ikke mulighed for at besvare så gør det sådan her istedet. Ja har købt flere ting til 100, men har godt nok også købt mange ting der kostede en del mere. Og nej det er helt rigtig jeg ikke sender retur og det fordi jeg ikke for det gjort hverken til jer eller andre steder jeg handler, så det bestemt ikke fordi jeres ting er brugbare. Du skriver du aldrig har hørt de ting jeg skriver før? Kan da se du har besvaret flere anmeldelser herinde hvor der flere gange står det samme som jeg skriver, så det jo løgn det du skriver.

17. September 2024

Hej Nanna

Kan se du har handlet hos os næsten 10 gange og aldrig sendt noget retur. Vi har heller ej modtaget nogle reklamationer, klager eller lign fra dig. Så er da lidt uforstående overfor at du hverken sender noget retur eller i det hele taget handler hos os så mange gange hvis det er en skuffende oplevelse du har.

Du skriver at priserne er høje - kan se din sidste ordre primært bestod af tilbud til 99,-… det er svært at gøre det meget billigere end det.

Mange af delene er fra vores bestseller mærke fra LA MANUEL, hvor man ihvertfald ikke kan sætte en finger på kvaliteten, så er ret uforstående overfor du synes kvaliteten er dårlig 🤷🏼‍♀️. Det har vi ihvertfald heldigvis aldrig oplevet eller hørt før - tværtimod.

Du er meget velkommen til at tage kontakt til os med nogle konkrete eksempler 🫶🏻
Og ellers er du mere end velkommen til at sende ordren retur - så er der helt sikkert andre der kan få glæde af tilbuddene.

Rigtig god dag
Mvh Amalie

Hej Nanna - tak for opdateret svar. Dertil vil vi også knytte et svar.

Jeg skriver at vi nærmest aldrig har oplevet utilfredshed med vores LA MANUEL før, hvilket er sandt. Og så skal man også huske at folk kun laver anmeldelser når de er utilfredse og glemmer at lave når man har en positiv oplevelse. Så ud af mange mange tusinde kunder har vi heldigvis kun disse få utilfredse kunder på mange år. Og vi har desværre også erfaret at ligegyldigt hvad kan man ikke gøre alle glade, selvom det ville være dejligt.
Vi har mange forskellige prisklasser på hjemmesiden - Kvalitet og pris hænger som regel sammen. Er ked af du har handlet hos os så mange gange og været utilfreds uden at tage kontakt til os eller bedt om at få tingene sendt retur. Så er det rigtig svært for os at gøre fra eller til. Vi vil ihvertfald hjertens gerne hjælpe hvis man skulle modtage et produkt der ikke lever op til ens forventninger.

Rigtig god weekend.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har købt et par bukser og en kjole

Har købt et par bukser og en kjole. Virkelig fine bukser i god kvalitet og kjolen ligeså. Oplevede virkelig god service, da jeg havde nogen spørgsmål.
Virkelig god oplevelse. Jeg vil helt sikkert vende tilbage 🌸

27. Juli 2024
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Dårlig kvalitet, pasform og dyr retur

Masser af fedt tøj på webshoppen. Syntes desværre kvaliteten på tøjet er i den lavere ende, og pasform heller ikke altid god. Især priserne taget i betragtning.
Absurd at skulle betale 60kr for at returnere sine varer. Derfor handler jeg der nok ikke mere.

4. Juli 2024

Antwort von Macebyamalie

Er glad for du synes vores tøj er fedt. Desværre er returen lidt dyr med GLS. Derfor har man også mulighed for at anvende præcis den returform man har lyst til eller returnerer på vores lager gratis.

Er ked af du ikke har valgt at stå frem med navn eller tage fat i os hvis ikke du er tilfreds med kvaliteten af tøjet.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlig kundeservice og falsk…

Dårlig kundeservice og falsk markedsføring 😰…

Købte et par sko der anbefales at skulle bestille i en nummer større. Så det gør jeg. De kommer og er alt for store. Skriver til dem for at få byttet til mindre størrelse, men så har de ikke gratis ombytning 🥲..
mega dårlig oplevelse. Særligt fordi jeg gik i fødsel, så havde ikke mulighed for at sende retur indenfor de 14 dage de angiver at man har.. 👎🏼

29. Mai 2024

Hej Sheila

Du laver en ordre d.26/4 og skriver til os en måned efter d.25/5 at skoene ikke passer. Vi har skrevet i beskrivelsen at vi vurdere at skoene er lidt små i str og man skal gå en str op(en vurdering vi har lavet ud fra egen erfaring, samt mange kunders). Vi vejleder så godt vi overhovedet kan. At du ser det som falsk markedsføring er vi kede af.

Skoene kostede normalt 479,- men du har købt dem på udsalg til kun 149,-

Vi oplyser dig at vi desværre ikke har gratis fragt ved ombytning, og spørg om du vil komme forbi vores lager og bytte skoene?

Eller du kan sende dem til os og få byttet(tiltrods for at vores returfrist er overskredet).

Du har ikke besvaret vores sidste mail.
Beklager at du føler det har været dårlig oplevelse. Synes vi har gjort hvad vi kunne for at hjælpe og yde en god service.

Meget tilfreds

Meget tilfreds. Smukke kjoler og hurtig levering. Amalie var sød og hjælpsom, da jeg havde fået trykket en forkert størrelse i kurven og nåede at ændre dette inden afsendelse❤️🙏🏻

12. März 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg vil ikke anbefale at shoppe hos…

Jeg vil ikke anbefale at shoppe hos macebyamalie.. jeg ønskede mig et par sutsko i julegave, desværre fik jeg 2 par. Og derfor sendte vi det ene par retur og herfra høre vi intet. Til sidst kontakter vi dem angående pengene retur, men får at vide at de ikke giver penge retur, men at vi så skulle have sendt pakken senest 14 dage efter købet. Hvordan skulle det kunne lade sig gøre når gaven selvfølgelig bliver givet 24 December.
Det er virkelig dårlig service i forhold til andre virksomheder. Så det blev da sidste gang vi handlede hos jer.

17. Januar 2024

Hej Malou
I ligger en ordre i oktober måned, hvorefter vi modtager den retur i januar måned. Desværre gives pengene ikke retur efter næsten 3 måneder, men vi tilbyder istedet at lave et gavekort på beløbet. Dette har stået udtrykkeligt beskrevet både på hjemmesiden, samt på den returseddel i har udfyldt og underskrevet ved returnering.

I skriver at i intet høre fra os?? Vi har optil 14 dages behandling af returneringer, hvilket ikke var overskredet. I skriver og rykker os, hvorefter vi med det samme finder returen frem og behandler(tiltrods for at fristen IKKE er udløbet). Føler vi har gjort hvad vi kunne for at hjælpe så godt som muligt, så er da ked af i ikke er tilfredse med jeres oplevelse hos os.

Kæmpe anbefaling!

Har bestilt både et sommersæt og en lang skjorte og jeg er vild med det - materialet er top lækkert og virkelig fedt design! Man kan IKKE sætte en finger på servicen eller den hurtige levering.

Kan kun varmt anbefale at handle hos jer 🤍

4. Juli 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lækre styles og gode tilbud :-)

Jeg har handlet hos Mace by Amalie gennem flere år, med stor tilfredhed :-)
Udvalget er stort, der kommer hele tiden nye produkter og der er ofte, hvis ikke altid, gode tilbud at hente 😍

Kan varmt anbefales 🥰

4. Januar 2023

Super service hos Mace By Amalie

Har handlet hos Mace By Amalie en del gange nu i forbindelse med gaver og jeg har kun positive oplevelser. Amalie er altid venlig og meget imødekommende. Desuden rigtig gode produkter og hurtig levering 🤩

4. Dezember 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr