Luxreaders Bewertungen 294

TrustScore 3 von 5

2.8

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Na ruim een jaar gebruiker van Luxreaders brillen heb ik wisselende ervaringen. Absoluut snelle leveringen, en ook een goede ervaring met antwoorden op vragen aan de klantenservice. Ma... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wat een waardeloze service. 3 brillen gekocht. Twee gingen er zeer snel kapot, pootje liet los van het montuur. Bij beide brillen zelfde euvel. Dit via de site aangegeven, meerdere malen. Er zou conta... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb twee brillen besteld: een leesbril (voor lezen en blauwfilter bescherming voor laptop gebruik) plus een zonnebril op sterkte. Beide waren makkelijk uit te kiezen op de website, waar veel keuz... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Paar jaar geleden tevreden over bestelling. Dit keer 4 maanden geleden besteld. Steeds een sussende mail op mijn vraag of alles wel goed ging. Nog steeds geen leesbril. Mogelijk andere eigenaar/ belei... Mehr ansehen

1. Einkaufen & Mode

Vom Unternehmen geschrieben

Luxreaders is een Deens bedrijf met roots in Kopenhagen. Het bedrijf is opgericht met de ambitie om de aankoop van leesbrillen te digitaliseren en eindigt met de gedachte dat leesbril een noodzakelijk kwaad is dat saai ontworpen en van slechte kwaliteit moet zijn. Daarom hebben we ons uiterste best gedaan om een aantal leesbrillen te maken, waarbij zowel het ontwerp als de kwaliteit van topkwaliteit zijn terwijl ze nog steeds betaalbaar zijn. We hebben vele jaren ervaring in de optische industrie en hebben daarom nauwlettend gevolgd hoe de markt voor leesbrillen grotendeels wordt aangedreven door benzinestations, supermarkten en dergelijke. Deze bedrijven richten zich in hoge mate op lage prijzen, hoge marges en bij voorkeur een hoge frequentie van terugkoop wanneer de visie van klanten moet worden gecorrigeerd. Het resultaat is een slechte en lelijke leesbril van slechte kwaliteit. We willen dat veranderen! 3 paar voor 69 € incl. verzending.

2.8

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nieuwe brillen uitgezocht via de site

Nieuwe brillen uitgezocht via de site. Leuke monturen en snelle levering.
Goede kwaliteit en goedkoop.

9. März 2021

Beste Joop!

Een 5 sterren beoordeling! Hier zijn we blij mee! Bedankt hiervoor!

Tot de volgende keer in de webshop!😋

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering, juiste wijze van meten benodigde sterkte en fijne brillen. Ik zou nog wel wat meer smallere modellen willen. Kleine tip!

9. März 2021

Beste Carola!

Bedankt voor de 5 sterren en ook nog eens goed advies! Dit nemen we mee! Bedankt hiervoor!

Tot de volgende keer in de webshop!😁

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heel mooi design en goed geconstrueerd.

Heel mooi design en goed geconstrueerd.
Geeft de indruk van een kwalitatief hoogstaande bril.
Gr Hf

3. März 2021

Beste Herman,

Onwijs bedankt voor uw beoordeling! En ook nog eens 5 sterren! Hier zijn we blij mee!

Tot de volgende keer!

Speedy delivery

Speedy delivery. Didn't know it had to come from Denmark. But my glasses arrived in Holland very fast. Just a few days.

3. März 2021

Hello Hannah!
Well that's great that you didn't even notice it! That is what we strive for! Thank you so much for the 5 stars!

Have a lovely day and see you in the web shop!

Kind regards,

Mooie brillen

Mooie brillen, perfecte pasvorm. Snelle levering. Goede duidelijke website.

1. März 2021

Beste Eve,
Bedankt voor je mooie beoordeling! 😎

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prima brillen en goed verpakt…

Prima brillen en goed verpakt afgeleverd.

24. Februar 2021

Hallo Tim,

Bedankt voor uw beoordeling en 5 sterren! 😎 Veel plezier met uw nieuwe brillen!

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ik heb 2 brillen besteld

Ik heb 2 brillen besteld, ze waren snel binnen maar ook heel snel kapot. Bij alle 2 was het pootje al heel snel gebroken. Echt vervelend.

23. Februar 2021

Beste Claudia,
Bedankt voor uw beoordeling maar wat vervelend om te horen dat uw brillen zo snel kapot is gegaan! We willen dat graag voor u oplossen en uw bestelling opnieuw verzenden om u toch 5 sterren service en brillen te bieden.😎

Ik hoop u toch tevreden te stellen op deze manier . Uw bestelling wordt zo snel mogelijk verstuurd!

Onze excuses voor het ongemak Claudia.

Goed ingepakt fijne brillen

Goed ingepakt fijne brillen. Als je door de glazen kijkt zie je een beetje geel. Ik vind het niet storend juist heel fijn. Ik ben een tevreden klant.

17. Februar 2021

Antwort von Luxreaders

Wat fijn om te lezen! Dankjewel!

Niets ontvangen. Dus absoluut slecht. Niet kopen alhier

Niets ontvangen. Ook niets meer van jullie gehoord. Dramatisch slecht maar ik verwacht geen enkele reactie. Ook dat is absoluut beneden alle niveau.

10. Februar 2021

Beste Marc,

We hebben u keurig een reactie gestuurd via mail, met een track en trace link dat uw pakket was aangekomen? Had u deze wel ontvangen?

We horen graag :)

Mooie fijne brillen

Mooie fijne brillen, precies zoals de foto’s op de site. Supersnel ontvangen!

1. Februar 2021

Antwort von Luxreaders

Beste Nancy! Bedankt voor je beoordeling!!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fijne brillen jammer dat wit en groen…

Fijne brillen jammer dat wit en groen een beetje tegenvielen als kleur

1. Februar 2021

Antwort von Luxreaders

Beste Wilma, Bedankt voor uw 4 sterren! Wat jammer om te horen dat de kleuren niet naar wens zijn, u kunt uw pakketje altijd gratis retourneren.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Super!!

Fijne brillen, leuke modelletjes en super service!
Zeer tevreden dus

30. Januar 2021

Antwort von Luxreaders

Bedankt Emmy voor je 4 sterren!!

Gewoon goed

Gewoon goed, ook de return met op tijd je geld teruggestort!

23. Januar 2021

Antwort von Luxreaders

Bedankt voor je beoordeling!! :)

Prima bril

Uitstekende en goed passende leesbril alleen hoesje erg simpel. Ik had thuis nog een beter exemplaar.

19. Januar 2021

Antwort von Luxreaders

Alsnog bedankt voor de 5 sterren Jos!!

Topbril, snel bezorgd

Mijn broertje heeft er eentje bijbesteld voor mij. Snel bezorgd en perfect voor als je na een lange kantoordag achter het scherm nog een filmpje ofzo wil kijken. Zat gelijk goed en blijft ook langer prima comfortabel.

18. Januar 2021

Super Jesse! Top Broer heb je! :P

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr