Luxreaders Bewertungen 294

TrustScore 3 von 5

2.8

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Na ruim een jaar gebruiker van Luxreaders brillen heb ik wisselende ervaringen. Absoluut snelle leveringen, en ook een goede ervaring met antwoorden op vragen aan de klantenservice. Ma... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb twee brillen besteld: een leesbril (voor lezen en blauwfilter bescherming voor laptop gebruik) plus een zonnebril op sterkte. Beide waren makkelijk uit te kiezen op de website, waar veel keuz... Mehr ansehen

1. Einkaufen & Mode

Vom Unternehmen geschrieben

Luxreaders is een Deens bedrijf met roots in Kopenhagen. Het bedrijf is opgericht met de ambitie om de aankoop van leesbrillen te digitaliseren en eindigt met de gedachte dat leesbril een noodzakelijk kwaad is dat saai ontworpen en van slechte kwaliteit moet zijn. Daarom hebben we ons uiterste best gedaan om een aantal leesbrillen te maken, waarbij zowel het ontwerp als de kwaliteit van topkwaliteit zijn terwijl ze nog steeds betaalbaar zijn. We hebben vele jaren ervaring in de optische industrie en hebben daarom nauwlettend gevolgd hoe de markt voor leesbrillen grotendeels wordt aangedreven door benzinestations, supermarkten en dergelijke. Deze bedrijven richten zich in hoge mate op lage prijzen, hoge marges en bij voorkeur een hoge frequentie van terugkoop wanneer de visie van klanten moet worden gecorrigeerd. Het resultaat is een slechte en lelijke leesbril van slechte kwaliteit. We willen dat veranderen! 3 paar voor 69 € incl. verzending.

2.8

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Na ruim een jaar gebruiker van…

Na ruim een jaar gebruiker van Luxreaders brillen heb ik wisselende ervaringen.

Maar de wisselende ervaring zit hem in de kwaliteit van de producten, vooral het verschil tussen de verschillende modellen en uitvoeringen.

Als eerste bestelde ik de "Stockholm" grey. Dat is echt een heerlijke bril. Supersterke soepele kunststof. Deze houdt het nu al heel lang vol en lijkt wel onverwoestbaar. Verende scharnieren en lekker licht.

Dus vol vertrouwen nog wat andere brillen besteld.

De Örebro Black in zonnebril-uitvoering. Nou, zo goed als de eerste ervaring was, zo slecht was die met de Örebro.
Om te beginnen konden de pootjes maar erg weinig worden opengeklapt. Dus de bril knelde echt ontzettend op mijn hoofd (en nee, ik heb zeker geen groot en dik hoofd ;-) ). Verder kraakt de bril verschrikkelijk, en vallen voortdurend de glazen eruit. Ik heb de bril wat gemodificeerd, waardoor in ieder geval de pootjes verder kunnen worden opengeklapt. Maar evengoed is het gewoon een vreselijk model aangezien de glazen er telkens weer uitvallen.

En dan over de glazen in zonnebril uitvoering:
Dit is misschien meer een persoonlijke mening, maar die glazen zijn gewoon veel te donker. Het is een leesbril, maar ik kan bijvoorbeeld nauwelijks het scherm van mijn telefoon lezen omdat de glazen zoveel licht blokkeren. Er zijn zoveel types zonnebril glazen die veel helderder zijn en toch goed beschermen tegen schadelijke uv en hinderlijke schitteringen. Ik zou zeggen dat als je één type in je assortiment hebt dat je dan een wat geschikter materiaal kiest.

Wisselende ervaringen dus, maar dat weerhoudt me er wel van om zomaar weer te bestellen.

4. April 2026

NA 4 maanden nog niets geleverd

Paar jaar geleden tevreden over bestelling. Dit keer 4 maanden geleden besteld. Steeds een sussende mail op mijn vraag of alles wel goed ging. Nog steeds geen leesbril. Mogelijk andere eigenaar/ beleid? Ik ga hier nooit meer bestellen. Geld teruggevraagd, hopelijk gaat dat wèl goed komen..

11. Dezember 2025

Returning not easy.

No problem receiving my order but I want to return 1 pair, website advertises free return with return form but there is no access to the form on the website?

28. November 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

I sent my glasses back ont 29 and have…

I sent my glasses back ont 29 and have not yet got it solved. Just the same answers everytime. Today is nov 23. Trying to speak to the manager but can not. Have an invoice at Klarna and if thet havent hear anything before dec 9 zi have to pay for them. So bad.

29. Oktober 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

My order was never shipped

My order was never shipped, and cancelling it is made deliberately impossible. As soon as you request a cancellation, you receive a standard email saying that cancellation is only possible after you have received the items — even though nothing has been sent.

They do not respond to emails at all. Meanwhile, they send you a link to start a return, but when you enter the order number, the system claims the order has already been returned. That is impossible, because nothing was ever shipped.

Because of this entire process, the company gives me a strong impression of a scam-like operation: no delivery, no service, no response, no solution, and you effectively lose your money.

Based on my experience, I strongly advise everyone not to order here.

19. November 2025

Poor quality

Poor quality, all of it feels like cheap plastic. You don't dare use the glasses for fear of breaking them. I'm talking about sunglasses; reading glasses feel better and are also of better quality.
The price of the sunglasses is absurdly high. These have Chinese Temu quality.
My proposal is therefore
Remove the sunglasses from the collection, these are so bad that you wouldn't want to get them for free.
It gives your company a bad name, even though the reading glasses are of better quality.
Take advantage of it.

6. November 2025

klantenservice slecht

De bril zit goed en past. Helaas was 1 van de 3 bestelde brillen scheef en dan begint het feest om te proberen dit gefixed te krijgen. Je komt bij een chatbot en dat werkt niet. Volgende stap is dat iemand bij klantenservice hetzelfde mantra herhaalt hoe ik een verzendlabel gratis kan aanmaken om de bril te retourneren. Echter, ik wilde deze graag ruilen voor een goede bril. Omdat ik van de aanbieding 3 voor de prijs van 1 gebruik maakte, werkt dat niet zonder extra kosten in het proces dat ze aanraden. dat lijken ze zelf niet door te hebben, want in plaats van een oplossing te bieden, hoor ik steeds waar ik een verzendlabel kan aanmaken (inderdaad gratis) en waar ik vervolgens dezelfde bril opnieuw kan bestellen (voor extra geld). Vrij frustrerend proces zonder enige normale interactie :(

2. November 2025

Wat een slecht bedrijf

Wat een slecht bedrijf, ruim 2 maanden geleden een leesbril besteld niks mogen ontvangen tot op heden….contact zoeken heeft geen zin je krijgt een chatbot die niks nuttigs voor doet. Geld krijg je niet terug zolang zij het “verloren “ pakket niet hebben ontvangen. Dus je moet maar geduld hebben en waarschijnlijk kun je fluiten naar je geld. Als ik u was die overweegt om hier een product te bestellen, DOE HET NIET!

29. Oktober 2025

Ik heb 3 brillen gekocht

Ik heb 3 brillen gekocht. Maar die waren niet conform de websitebezoek. Te groot. Ik heb er 2 teruggestuurd en wat schetst mijn verbazing
Krijg ik opnieuw de 2 teruggestuurde brillen. Balen

19. September 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede leesbrillen

3 leesbrillen voor € 69. De levering duurde 5 werkdagen ipv de beloofde 2. Voor mij is dat geen probleem. De brillen zijn top en zeker voor dat geld. Ik zeg goed gedaan Luxreaders.

10. Oktober 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Bril is nog steeds niet geleverd

Bril is nog steeds niet geleverd. Moet zelf uitzoeken bij postnl waarom het nog niet is geleverd . Dan moet ik, bizar, luxreaders informeren dat zij contact met postnl opnemen om een onderzoek te laten doen. Op het moment dat ik vraag naar de status bij Luxreadres krijg ik don’t call us we call you per mail. Jammer want de vorige levering ongeveer een jaar geleden ging erg goed.

9. September 2025

Wat een waardeloze service

Wat een waardeloze service. 3 brillen gekocht. Twee gingen er zeer snel kapot, pootje liet los van het montuur. Bij beide brillen zelfde euvel. Dit via de site aangegeven, meerdere malen. Er zou contact met mij worden opgenomen, daarna geen reactie meer gekregen. Uiteindelijk een mail adres gevonden. Wederom geen reactie. Ik ben wel klaar met deze winkel gewoon waardeloos.

11. Juli 2025

Trap er niet in

Trap er niet in. Bestel hier niets. Na 6 weken wachten nog niets ontvangen. Als je contact opneemt krijg je een standaard e-mail waarin wordt aangegeven dat ze met een nieuw klantenservicesysteem werken waardoor het wat langer duurt voordat ze reageren.
ZE REAGEREN HELEMAAL NIET…
EN LEVEREN OOK NIET…

Het zijn ordinaire OPLICHTERS!!!

Gert Brommer

25. Juni 2025

Waardeloze klantenservice

Waardeloze klantenservice
Brillen besteld, wel ontvangen, geen bestelbevestiging waardoor ik de factuur niet kan declareren bij mijn zorgverzekering.
Tig keer gemaild geen reactie, óf een reactie dat ik snel reactie krijg en nooit weer iets gehoord!
Ook was 1 bril veel te zwaar .. staat nergens aangegeven dat +3 een halve kilo weegt.
Al en met al waardeloos !!

1. August 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Klantenservice onbereikbaar

Ik heb onlangs drie brillen gekocht, die er stuk voor stuk mooi uitzien en van goede kwaliteit zijn. Helaas bleek één van de brillen defect te zijn bij ontvangst.

Het grootste probleem is echter dat de klantenservice onbereikbaar lijkt. Inmiddels heb ik drie keer een bericht achtergelaten, maar ik heb nog steeds geen reactie ontvangen.

Ik hoop alsnog snel geholpen te worden, want ik ben verder erg tevreden over het product - maar goede service is minstens zo belangrijk.

1. August 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr