Hallo, na 4 weken niets ontvangen en krijg geen contact met ze. Niet via het telefoonnummer (gaat uberhaupt niet over), reageren niet op mijn mail en niet via facebook chat. Reeds betaald en wil mijn... Mehr ansehen
Opa en oma waren 67 jaar getrouwd en dit jaar wilde ik iets anders geven dan de gebruikelijke cadeautjes. Zo kwam ik in aanraking met Loviy, een geweldig bedrijf dat direct indruk op me maakte. Ze cre... Mehr ansehen
Beetje gemengde gevoelens bij deze bestelling. Op donderdag boeket kunstbloemen met vaas besteld, de week erna dinsdag kwam een mail dat de bestelling vertraagd was. Ik heb uiteindelijk toch maar op d... Mehr ansehen
Er zou binnen 1-7 werkdagen bezorgd worden. Na 2 weken nog niets vernomen. Toen zelf gemaild en als antwoord gekregen dat de juiste kleur vaas tijdelijk niet beschikbaar was. We hebben dus maar voor... Mehr ansehen
- Trockenblumenfachhandel
- Anbieter von Werbegeschenken
- Blumenlieferung
- Blumendesigner
- Blumenmarkt
- Geschenkeladen
Vom Unternehmen geschrieben
Welkom bij LOVÍY. We zijn op een missie om miljoenen mensen over de hele wereld te inspireren om nog gelukkiger te zijn met zichzelf, hun leven en hun huis. Van jonge starters tot iedereen die is gesetteld. Voor mensen die ervan houden om hun geliefden te verrassen met een cadeau en iedereen daartussenin. We willen de wereld van cadeaus geven en een gelukkig leven leiden openstellen voor een veel breder publiek en een echt inspirerende en verrassende one-stop-shop zijn. Dus waar je ook naar op zoek bent of voor wie dan ook, je zult bij ons het perfecte cadeau vinden om mee te verrassen. Of dat het nou een cadeau is voor iemand anders, voor jezelf of voor je huis! Daarom zijn we 24/7 bereikbaar voor het beste advies, inspiratie en ondersteuning. Of je nou op zoek bent naar de laatste trends, het perfecte cadeau of een upgrade voor je interieur. Wij geloven heilig - it's easy to be more happy.
Galvanistraat 34, 6717AE, Ede, Niederlande
- 085 018 8242
- info@loviy.nl
- loviy.nl
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Mooie bos bloemen inclusief vaas…
Mooie bos bloemen inclusief vaas besteld, erg blij mee.
Levertijd was inderdaad wat langer, maar voor mij was dit geen probleem en na een mailtje gestuurd te hebben kreeg ik snel reactie. Helemaal goed!
Boeket binnen gekregen leek op die van…
Boeket binnen gekregen leek op die van de action terug gestuurd maar geen gehoor over terugbetaling enz.
Ik weet het wel ik ga hiervoor naar de politie aangezien er meerdere last van hebben en wie weet wil alberto mee doen aan deze scam zaken

Antwort von LOVÍY
Prachtige bloemen in een mooie vaas.
Prachtige bloemen in een mooie vaas.
Levertijd was iets langer.
Na contact is dit prima en snel opgelost. Snelle en prima reactie op de melding gehad.
Blij met het boeket.

Antwort von LOVÍY
Fijne ervaring met de klantenservice
Fijne ervaring met de klantenservice. Er was blijkbaar iets mis gegaan met mijn bestelling. Nadat ik gemaild had, kreeg ik vrijwel direct een reactie en daarna ook een verzendbevestiging.
Super fijn!

Antwort von LOVÍY
Heb het 16 Jan besteld nog steeds niks…
Heb het 16 Jan besteld nog steeds niks en ik hoef het ook niet meer was voor een verjaardag staat op hun site 1 tot 5 werkdagen
Boeket ziet goed uit
Boeket ziet goed uit, de grote roze bloem vonden we niet zo passen.
Kleur vaas mooi. Mijn dochter zag niet dat dit een kunstboeket was.
Geen reactie Lovíy
Begin januari droogbloemen besteld. De levering was vertraagd maar ik werd hier wel van op de hoogte gesteld. De bloemen leken echter totaal niet op wat ze op de website aanbieden en meerdere bloemen zaten niet in het boeket. Hierover contact opgenomen maar nooit meer iets gehoord. Toen besloten het hele boeket terug te sturen. Echter moet je hier ook contact voor opnemen en laat dat nou een probleem zijn gezien ze nergens op reageren. Tot nu toe is het dus nog niet gelukt om het boeket te retourneren. Gezien het zeer slechte contact twijfel ik of ik het geld uberhaupt terug zal krijgen als ik het terug stuur. Wees gewaarschuwd als je hier bestelt.
Levering is traag
Levering is traag, als je een mail stuurt dat je het bestelde dringend nodig hebt gaat het iets sneller. De bloemen zijn peperduur voor wat je krijgt maar de kwaliteit is wel goed
Donderdag 4 januari een droogboeket met…
Donderdag 4 januari een droogboeket met vaas besteld,tot op heden niks mogen ontvangen(16 dagen verder).
Je wordt zoet gehouden met mailtjes ook dat je bestelling onderweg is ontvangt geen track en trace, als je dan vervolgens weer contact opneemt krijf je weer excuus mail dat ze de bloemen nog niet binnen hebben. Heel vaag allemaal. Dus raad deze zeker niet aan
Droog bloemen nooit gekregen.
Droog bloemen besteld, maar nooit gekregen. Loviy reageerd nergens op.
Boeket besteld en (vertraagd) gekregen
Boeket besteld en (vertraagd) gekregen, er missen echter meerdere bloemen ten opzichte van het geadverteerde boeket. Hierover geprobeerd contact te zoeken maar er wordt niet gereageerd op appjes.
LOVÍY geen reactie
De kwaliteit van de bloemen lijkt op de kwaliteit van de Action, om die reden heb ik de bloemen retour gestuurd waarbij de retourkosten voor eigen rekening zijn. Echter twee weken geleden het pakket retour gestuurd en tot op het heden geen bericht vanuit LOVÍY dat zij mijn pakket hebben ontvangen terwijl PostNL aangeeft dat het pakket is bezorgd. Per whatsapp en e-mail contact gezocht. Helaas krijg ik geen gehoor.
Slechte service
Kreeg een mail dat het product verstuurd is, maar kreeg vervolgens geen track en trace code en een week later is het product nog niet binnen. De telefoon wordt niet opgenomen en op appjes wordt ook niet gereageerd.
Erg mooi
Onwijs mooie zijden bloemen! Heel blij mee heb ondertussen al 3 boeketten besteld. Zien er uit als echte bloemen.
Ik ga zeker nog een keer bestellen
Heel tevreden met de nepbloemen. Al een aantal complimenten in ontvangst mogen nemen.
Na 3 weken helaas nog niets geleverd…
Na 3 weken helaas nog niets geleverd terwijl dit wel een aantal malen is toegezegd dat het verstuurd zou worden.
Te mooi om waar te zijn?
Logistiek probleempje…
Mooi boeketje
Goede service, duidelijke communicatie en bloemen werden tijdig verzonden. Mooi boeketje en je hoeft geen verse bloemen te kopen.
Mooie boeketten, maar nog werk aan de winkel!
Deze beoordeling bestaat uit twee delen.
1. Het product: twee mooie droogboeketten ontvangen, goed van omvang, goed van samenstelling. Dus 5 sterren.
2. Het logistieke proces en de communicatie: verzending niet na de - vlg website - 1-5 werkdagen, maar pas na 8 werkdagen. Tussendoor een mailtje dat er verzonden zou zijn, maar t&t-link ontbreekt; dus niets verzonden en geen reactie (!) op vraag per e-mail.
Ook geen communicatie over vertraging, maar wel mail hoe ik mijn kunstbloemen kan stylen, terwijl ik droogbloemen besteld heb. Helaas, niet meer dan 1 ster.
Mijn advies aan Loviy: mooi dat jullie grote ambities hebben, maar ga eerst professionaliseren! Zorg eerst dat jullie logistieke proces (inkoop-voorraad-verkoop) en jullie communicatie in orde is, zodat jullie reviews van 4 en 5 sterren krijgen. Dan is groeien geen doel meer, maar een logisch gevolg.
De boeketten zijn prachtig
De boeketten zijn prachtig, goed verpakt en mooi kleurrijk!
Een L pakket viel voor mij erg tegen.
Op de website stond levering van 1-5dgn. ik heb de kunstbloemen pas na 13 dagen. (niet echt meer van deze tijd.)
Verder heb ik 135,00euro betaald. en het product valt in mijn ogen tegen, het moest een L pakket zijn maar had wel meer bloemen verwacht.
er zitten 8 bloemen (stelen) in. en had minimaal wel 1 of 2 stelen erbij verwacht voor dit geld.
En dan zie je ook nog dat een week later er een extra aanbieding is..
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.