Hallo, na 4 weken niets ontvangen en krijg geen contact met ze. Niet via het telefoonnummer (gaat uberhaupt niet over), reageren niet op mijn mail en niet via facebook chat. Reeds betaald en wil mijn... Mehr ansehen
Beetje gemengde gevoelens bij deze bestelling. Op donderdag boeket kunstbloemen met vaas besteld, de week erna dinsdag kwam een mail dat de bestelling vertraagd was. Ik heb uiteindelijk toch maar op d... Mehr ansehen
Er zou binnen 1-7 werkdagen bezorgd worden. Na 2 weken nog niets vernomen. Toen zelf gemaild en als antwoord gekregen dat de juiste kleur vaas tijdelijk niet beschikbaar was. We hebben dus maar voor... Mehr ansehen
- Trockenblumenfachhandel
- Anbieter von Werbegeschenken
- Blumenlieferung
- Blumendesigner
- Blumenmarkt
- Geschenkeladen
Vom Unternehmen geschrieben
Welkom bij LOVÍY. We zijn op een missie om miljoenen mensen over de hele wereld te inspireren om nog gelukkiger te zijn met zichzelf, hun leven en hun huis. Van jonge starters tot iedereen die is gesetteld. Voor mensen die ervan houden om hun geliefden te verrassen met een cadeau en iedereen daartussenin. We willen de wereld van cadeaus geven en een gelukkig leven leiden openstellen voor een veel breder publiek en een echt inspirerende en verrassende one-stop-shop zijn. Dus waar je ook naar op zoek bent of voor wie dan ook, je zult bij ons het perfecte cadeau vinden om mee te verrassen. Of dat het nou een cadeau is voor iemand anders, voor jezelf of voor je huis! Daarom zijn we 24/7 bereikbaar voor het beste advies, inspiratie en ondersteuning. Of je nou op zoek bent naar de laatste trends, het perfecte cadeau of een upgrade voor je interieur. Wij geloven heilig - it's easy to be more happy.
Galvanistraat 34, 6717AE, Ede, Niederlande
- 085 018 8242
- info@loviy.nl
- loviy.nl
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Mooie bloemen, niet binnen 5 dagen bezorgd
1 ster minder omdat de zijden bloemen pas werden bezorgd na 9 dagen. Wel kreeg ik na 5 dagen een automatische mail waarin stond dat ze de 5 werkdagen niet gingen halen. Communicatie was dus prima, de bloemen zijn mooi en een volle bos na het stylen.
Pakket was niet verzonden maar na het…
Pakket was niet verzonden maar na het versturen van een mailtje werd het opgepakt en alsnog verzonden! Goede service!
Goede service na het beschadigd…
Goede service na het beschadigd aankomen van mijn boeket. Goed en snel opgelost.
Deze verkoper kan zijn beloften niet…
Deze verkoper kan zijn beloften niet waarmaken!!! Falende levering ! Zeer matige kwaliteit van de kunstbloemen. Vazen zijn van veel te dun breekbaar glas. Bij 3 bloemstengels was de kop gebroken. Hier koop ik nooit meer! Ken je vak of doe iets anders. 😐
Slechte service
Slechte service, 29 oktober een boeket besteld en nu 6 november is er nog niks verzonden, ik moet zelf vragen naar de status en krijg heeeel laat antwoord. Ik wil graag de bestelling annuleren maar ook hier geen reactie op.
Nog steeds niks ontvangen en krijg nu…
Nog steeds niks ontvangen en krijg nu wel de vraag hoe de service is. Mijn bestelling zou binnen 1-5 dagen geleverd worden. We zijn nu bijna 2 weken verder.
Had de bos droogbloemen groter verwacht
Fijne service en je word goed op de…
Fijne service en je word goed op de hoogte gehouden van status levering.
En gewoon prachtige zijden bloemen.
Vaas en boeket
Prachtige vaas, mooi boeket. De grootte van het boeket valt wat tegen. Kleuren zijn minder fel dan op de foto, toch erg blij mee!
Aangeven dat je op voorraad alles hebt en levertermijn werkelijk?
Aangeven dat je op voorraad alles hebt, vervolgens in de leveringstermijn niets melden ook niet ttv niet leveren. Bij actieve navraag vanuit onszelf wordt er voorzichtig afhoudend gereageerd en is het nog onzeker of stukken komen. MNa week wederom tegenvaller aangezien de leverancier niet alles levert. DEnk dat vermelding op internet transparanter en correct moet zijn en zeker als je de toezegging niet kan naleven.
Topkwaliteit in droogbloemen.
Topkwaliteit in droogbloemen.
Goeie service. Ook als er iets misloopt, regelen ze dit met topservice.
Fantastisch Cadeau!
Opa en oma waren 67 jaar getrouwd en dit jaar wilde ik iets anders geven dan de gebruikelijke cadeautjes. Zo kwam ik in aanraking met Loviy, een geweldig bedrijf dat direct indruk op me maakte. Ze creëerden niet alleen een op maat gemaakt boeket in de tinten roze, paars en rood, maar veranderden dit ook in een prachtige krans voor aan de muur, rekening houdend met de beperkte ruimte in opa en oma's huis. Dit alles deden ze ook nog eens razendsnel, ondanks mijn late bestelling. Loviy's uitzonderlijke service en toewijding verdienen een pluim, en ik raad iedereen aan om van hun diensten gebruik te maken. Petje af, Loviy!
Niet op de hoogte gehouden
Ik vond het slecht dat ik 3 wk heb moeten wachten op mijn bestelling en dat ik zelf naar de status moest vragen. Ik verwacht dat ik pro actief op de hoogte wordt gehouden als de max 3 werkdagen niet kan worden waargemaakt.
het is nooit aan gekomen en ook geen…
het is nooit aan gekomen en ook geen bericht gehad dat het niet gelukt is vind zeer slecht vedere info0623685293
Prachtig boeket
Prachtig boeket, precies zoals omschreven op de website. Verzending was wel trager dan omschreven, zou binnen 1-3 dagen worden verzonden. Het werd na 5 dagen verzonden.
Mooie droog bloemen
Mooie droog bloemen. Helaas niet wat ik verwacht. Had een groot en middel boeket besteld maar kreeg 2 middel. Na mail contact ben ik gecompenseerd dus netjes afgehandeld.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.