Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hallo, na 4 weken niets ontvangen en krijg geen contact met ze. Niet via het telefoonnummer (gaat uberhaupt niet over), reageren niet op mijn mail en niet via facebook chat. Reeds betaald en wil mijn... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Opa en oma waren 67 jaar getrouwd en dit jaar wilde ik iets anders geven dan de gebruikelijke cadeautjes. Zo kwam ik in aanraking met Loviy, een geweldig bedrijf dat direct indruk op me maakte. Ze cre... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Beetje gemengde gevoelens bij deze bestelling. Op donderdag boeket kunstbloemen met vaas besteld, de week erna dinsdag kwam een mail dat de bestelling vertraagd was. Ik heb uiteindelijk toch maar op d... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Er zou binnen 1-7 werkdagen bezorgd worden. Na 2 weken nog niets vernomen. Toen zelf gemaild en als antwoord gekregen dat de juiste kleur vaas tijdelijk niet beschikbaar was. We hebben dus maar voor... Mehr ansehen

1. Trockenblumenfachhandel
  2. Anbieter von Werbegeschenken
  3. Blumenlieferung
  4. Blumendesigner
  5. Blumenmarkt
  6. Geschenkeladen

Vom Unternehmen geschrieben

Welkom bij LOVÍY. We zijn op een missie om miljoenen mensen over de hele wereld te inspireren om nog gelukkiger te zijn met zichzelf, hun leven en hun huis. Van jonge starters tot iedereen die is gesetteld. Voor mensen die ervan houden om hun geliefden te verrassen met een cadeau en iedereen daartussenin. We willen de wereld van cadeaus geven en een gelukkig leven leiden openstellen voor een veel breder publiek en een echt inspirerende en verrassende one-stop-shop zijn. Dus waar je ook naar op zoek bent of voor wie dan ook, je zult bij ons het perfecte cadeau vinden om mee te verrassen. Of dat het nou een cadeau is voor iemand anders, voor jezelf of voor je huis! Daarom zijn we 24/7 bereikbaar voor het beste advies, inspiratie en ondersteuning. Of je nou op zoek bent naar de laatste trends, het perfecte cadeau of een upgrade voor je interieur. Wij geloven heilig - it's easy to be more happy.

2.7

1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Zeer slecht bedrijf.

Zeer slecht bedrijf.
Bestelling geplaatst...na enkele weken nog niks ontvangen.
Uiteindelijk zelf mijn bestelling geannuleerd omdat ik er geen vertrouwen meer in had.
Bedrag (€135!) blijft echter openstaan in Klarna. Gemaild, geappt, gebeld maar al weken geen enkele reactie.
Klarna zegt dat ze niks kunnen doen en dat ik het met Lovíy zelf moet regelen, maar dat blijkt dus onmogelijk.
Het komt er volgens Klarna op neer dat ik dus €135 moet betalen voor iets dat ik nooit heb gekregen en dan maar juridische stappen moet ondernemen om het geld terug te krijgen omdat Loviy te beroerd is überhaupt te reageren.
Oplichting dus!

12. Oktober 2024

Zwaar teleurgesteld

Zwaar teleurgesteld!
Wachttijd veel te lang.
0 contact mogelijk bij retourneren.
Wij hadden de bos geannuleerd ! Krijgen hem alsnog.
Nu krijgen we via mail en telefoon geen contact voor het retourneren.
Kwaliteit echt zeer slecht voor het geld wat je er voor neer tik!

25. September 2024

Antwort von LOVÍY

Hallo Meggy, we hebben inmiddels contact gehad en laten het boeket netjes op onze kosten ter retourneren. Onze excuses dat door een fout de bestelling alsnog is geleverd.

opgelicht

het vervolg van een eerder geplaatste bestelling.

heel appart 1x mail contact gehad waarbij ik aangeef dat ik het boeket wil annuleren van €175,-
4 dagen later staat DHL voor de deur met het boeket.
om de dag mailtjes gestuurd geen reactie.
vandaag 14 telefonische pogingen geen contact.
doe alsjeblieft geen zaken mee je kan fluiten naar je geld.
En dan nog maar te spreken over de kwaliteit van het product Ali / Temu.
doe hier uw voordeel mee.

4. Oktober 2024

Slecht service

Bestelling geplaatst op 5 september als verjaardagscadeau, bericht gekregen dat het vertraagd is. Meerdere keren gemaild, DM via Instagram gestuurd, maar krijg nergens reactie op. Gelukkig met Klarna besteld, ook bij hun melding gedaan.
Bestel hier niet!

1. Oktober 2024

Niks bestellen!!!

Je krijgt niks geleverd, met geen mogelijkheid krijg ik contact met de eigenaars. Dit kan echt niet. Haal de website offline. Ik ben al ruim een maand aan het wachten.

4. September 2024

Failliet?

Begin september een bestelling geplaatst via de website, maar ik krijg niks binnen. Meerdere malen contact gezocht. Geen reactie. Telefonisch niet te bereiken. Vermoedelijk is de toko failliet?

Zou netjes zijn als je dan je website offline haalt en mensen niet laat wachten op niks...

8. September 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Geen levering, wel betaald en geen contact meer.

Op 25 augustus heb ik een bestelling geplaatst en betaald (€90.-). Levertijd zou 5 dagen zijn. Na een week heb ik contact opgenomen waarop ik een keurige mail terug kreeg waarin stond dat er problemen waren met de leverancier, kan gebeuren dacht ik. De toezegging werd gedaan dat de bestelling de week erop verzonden zou worden.

Na een week opnieuw geen bestelling en/of bericht. Ik heb opnieuw contact gezocht maar kreeg geen gehoor..

Diverse keren heb ik geprobeerd contact te leggen via verschillende media (bellen, e-mailen, Whatssapp, Facebook en Instagram). Na 2 weken kreeg ik op maandag een bericht waarin stond dat mijn bestelling uiterlijk woensdag verzonden zou worden. Je raadt het al.. geen bestelling en/of bericht op woensdag.

Tot op heden heb ik nog steeds de bestelling niet ontvangen en krijg ik geen contact meer met dit bedrijf.

Deze gang van zaken is misleidend en ik als klant wordt aan het lijntje gehouden, schandalig.

27. September 2024

19 augustus een bestelling gedaan

19 augustus een bestelling gedaan, op 29 augustus mag netjes contact gehad met de klantenservice. Maar sindsdien geen contact te krijgen. Meerdere berichten via WhatsApp, contactformulier en e-mail gestuurd. Daarnaast ook al minimaal 6x proberen te bellen op verschillende dagen en tijdstippen. Het hele bedrijf is echt niet bereikbaar. Heel irritant!!!

24. September 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestelling gedaan alleen nooit…

Bestelling gedaan alleen nooit aangekomen. Geappt en gemaild en 0,0 reactie.
Ben dit zeker niet van ze gewend van ze.
Zal er op deze manier niet snel een nieuwe bestelling doen.

12. September 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

5 augustus een bestelling gedaan en nog…

5 augustus een bestelling gedaan en nog steeds geen reactie of het al verzonden is. Na een paar keer mailen reactie gekregen. Toen heb ik aangegeven de bestelling te willen annuleren. Tot op heden nog steeds niks gehoord of een bevestiging van de annulering. Ze reageren gewoon niet meer! Super slecht bedrijf!!!

20. August 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Na al weken en weken lange heen en…

Na al weken en weken lange heen en weer geapp nog steeds geen oplossing.
Bloemen binnen gekregen die helemaal niet op de foto lijken, ze hebben de belofte gedaan anderen na te sturen. Deze zijn natuurlijk tot op de dag van vandaag niet op gestuurd. Ik krijg geen reactie op mijn whatsappjes, heel af en toe een slap excuus dat de leverancier ze niet geleverd heeft. Verzending duurde ook heel erg lang, maar dat is te begrijpen als elk boeket zelf gemaakt word. Al met al zou ik echt niemand aanraden hier te bestellen, je betaald veel geld voor een bos droogbloemen die niet op de foto lijkt. Communicatie is echt ruk, ik heb echt al lang geduld gehad maar mijn geduld is nu echt op. (2 maanden verder)

15. August 2024

Zijden boeket niet ontvangen

17 juli een zijden boeket besteld, maar nogsteeds niks ontvangen (inmiddels 15 augustus). Een Whatsapp gestuurd, maar ook daar wordt niet op gereageerd!

17. Juli 2024

Terugbetaling blijft uit.

Mijn insteek om te kopen bij Loviy was om een kleine ondernemer te steunen. Had ik de reviews/ervaringen van anderen maar eerder gelezen, dan had ik geen bestelling geplaatst.

Mijn bestelling op 24 juni ontving ik op 6 juli. De bos zijde bloemen vond ik in kwaliteit tegenvallen, waardoor ik contact zocht per whatsapp en e-mail om het retourproces te starten.
Na zes dagen, op 12 juli, ontving ik het retourlabel van Danny. Op 17 juli ging het pakket retour naar hem, waar het sinds 22 juli ligt bij een DHL-punt. Ik heb met e-mails en whatsapp Danny op de hoogte gebracht dat het pakket afgehaald kan worden, nul reactie. Het is nu 26 juli en het pakket is nog steeds niet opgehaald! Ik heb het gevoel dat ik kan fluiten naar mijn geld...
LOVIY/Danny ik verzoek je dringend om mij het aankoopbedrag van €86,25 terug over te maken, bestelnummer NL67220.
Hiervoor geef ik je tot uiterlijk donderdag 1 augustus de tijd voor, de wettelijke 14 dagen. Ontvang ik geen volledige terugbetaling, dan ben ik genoodzaakt andere stappen te ondernemen. Ik hoop voor beide partijen dat dit niet nodig blijkt.

Edit: Loviy heeft de terugbetaling in orde gemaakt.

26. Juli 2024

Hi Lune Lotte,

Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat je de kwaliteit van de bloemen vind tegenvallen. Daarom kun je de bestelling ook altijd naar ons retourneren. Je bestelling is inderdaad afgegeven op het DHL punt op 22 juli. Omdat we daar niet dagelijks komen hebben we het pakketje daar netjes op 26 juli opgehaald. De terugbetaling is inmiddels ook al doorgevoerd in ons systeem. Allemaal netjes binnen de 14 dagen waarin wij het pakket retour hebben ontvangen. Ik snap eerlijk gezegd niet waarom je vooraf al dacht te kunnen fluiten naar je geld, want elke retour die we ontvangen wordt altijd netjes terugbetaald.

Danny de Bruin

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestelling van 3 juli is nooit…

Bestelling van 3 juli is nooit geleverd. Ik heb al meerdere keren contact opgenomen via e-mail en Whatsapp, maar geen reactie gekregen. Ik heb altijd bij deze webshop besteld, maar ik ga dat na deze ervaring nooit meer doen. Ik zou iedereen aanraden een andere webshop voor droogbloemen te zoeken.

Update: Danny van Loviy heeft contact met me opgenomen en het is heel netjes afgehandeld. Ik heb inmiddels mijn geld teruggekregen.

23. Juli 2024

Hi Emma,

We hebben inmiddels contact gehad via de mail en er was inderdaad iets mis gegaan met de levering. We hebben het aankoopbedrag van de bestelling netjes naar je terugbetaald.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Oplichting, bedrijf reageert nergens op

Bos zijdebloemen van bijna 80 euro besteld. Naast dat deze kleiner was dan op de afbeeldingen zagen de bloemen er ongelooflijk nep uit. Het was niet de kwaliteit die ik voor ogen had bij een bos van die prijs, leek meer op iets van de Action. Durfde dan ook niet met goed fatsoen aan te komen met dit als cadeau, uiteindelijk bij de lokale bloemist maar een bos echte bloemen gekocht.

Daarnaast is de klantenservice helemaal een aanfluiting. Er wordt gevraagd te appen, daar wordt vervolgens niet of erg traag op gereageerd (enkele dagen) ik vervolgens te vertellen dat ik een mail moet sturen om een retourformulier aan te vragen. Mail gestuurd en inmiddels bijna een week verder en nog geen reactie en retourformulier binnen. Dan denk je; laat ik ze eens bellen. Dat heeft al net zo weinig zin, zodra je belt krijg je een automatisch bericht met geleuter over een klein team en daarom niet in staat zijn de telefoon op te nemen.

Al met al lijkt het gewoon een mooi verdienmodel. Goedkope nepbloemen sturen voor veel te veel geld en het vervolgens onmogelijk maken om iets terug te sturen. Zoiets noemt met ook wel oplichting. Binnenkort maar aangifte doen dan..

EDIT: bijzonder hoe snel ik op een review ineens reactie krijg. De beloofde mail heb ik alleen tot op heden uiteraard weer niet gehad..

27. Juni 2024

Hallo Gerard,

Wat vervelend om te lezen dat je zo teleurgesteld bent in de bloemen. De zijden bloemen die we gebruiken zijn hetzelfde als op de foto, dus het kan niet zo zijn dat het boeket anders of kleiner is dan op de foto. Daarnaast kiezen we ervoor om betaalbare kunstbloemen te gebruiken, waardoor we het voor een scherpe prijs van 80 euro kunnen aanbieden. Dat betekent automatisch ook dat het niet de de meest luxe kunstbloemen zijn, want dan ben je al gauw 3 keer zo veel kwijt.

Ik kan in onze mail geen bericht terugvinden met de vraag voor een retourformulier, maar ik zal ervoor zorgen dat deze vandaag nog jouw kant op komt.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Bestelling van 5 juli nog niet geleverd

Bestelling van 5 juli nog steeds niet ontvangen. Kreeg vorige week als antwoord dat er iets mis is gegaan met de levering via DHL.
Daarna niets mee vernomen.

Vandaag 27 juli, nog steeds niets vernomen.
Vandaag 30 juli, geld terug ontvangen. Daarom een sterretje extra geven.

4. Juli 2024

Hallo Esther,

Wat vervelend dat de bestelling nog niet is bezorgd. We gaan het eventjes voor je uitzoeken.

Annulering -- geen terugbetaling

De bestelling is in overleg geannuleerd maar wacht inmiddels al een maand op teruggave van mijn geld. Aangezien Loviy hiervoor al in gebreke is gesteld en hierop niet correct heeft gereageerd is aangifte helaas nog de enige optie aangezien dit gewoon oplichting is. Hopelijk reageren ze nog tijdig (voor morgen) zodat het niet hoeft.

Let op: hetzelfde kvk nummer wordt gebruikt op deze website jewelrybylien com

20 juli: Naar aanleiding van de opmerking van Loviy hebben we weer contact gehad en hebben ze aangegeven contact te zoeken met de payment provider (had ik zelf al gedaan). Ik ben heel benieuwd wat hier uit gaat komen.. aangifte doen is nog niet van de baan, pas als het echt geregeld is.

26 juli: de betaling is nog steeds niet geretourneerd en geen bewijs ontvangen van Loviy dat zij de juiste handelingen hebben verricht om het geld te retourneren. Vandaag dus aangifte bij de politie, kga ervanuit dat zij dit sneller oppakken dan Loviy 😂

Gelukkig was het een paar uur later ineens geregeld en hoeft aangifte dus niet meer! Wonderbaarlijk genoeg kon het nu ineens wel..

18. Juli 2024

Hallo Carolien,

Dat is inderdaad erg vervelend. Zoals we al bij je hebben aangegeven is de terugbetaling op 12 juli al verwerkt in ons systeem, maar helaas is het bedrag nog niet uitbetaald door de payment provider. Dit zal binnen enkele dagen gebeuren.

Geen gehoor

Op 22 juni een bestelling geplaatst met een verzendtijd van 2-5 werkdagen. Op 2 juli, na 7 werkdagen, nog geen gehoor. Na contact te hebben opgenomen om de bestelling te willen annuleren, probeerde ze me eerst nog van gedachte te veranderen. Nadat ik defitinief de bestelling wilde annuleren heb ik geen reactie of bevestiging van de annulering ontvangen. Het is nu 14 juli en nog niks gehoord over de terugbetaling. Erg slecht..

27-7: De annulering is ontvangen op 19-7. De betaling is alleen nog niet afgehandeld.

2. Juli 2024

Hallo Larissa,

Wat vervelend om te lezen. Klopt het dat je inmiddels wel een mail hebt ontvangen van de annulering? Ik hoor het graag!

Danny van Lovíy

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr