Löplabbet Sverige Bewertungen 86

TrustScore 3 von 5

3.2

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Helt värdelös kundservice som inte ens går att få tag på via telefon. När dom väl svarar på mail så besvarar dom inte ens frågan, utan man får texta den i stora bokstäver för att få ett svar efter... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det tar tid, men det är värt det. Även om man kommer in vid 15.15 och får vänta tills 15.50 innan man får hjälp, och de stänger 16, så tar de sig an en och stänger 16.10 bara för att de är så himla s... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Väldigt besviken. Fick ett bekräftelse via mail och sms att min order är lagd, även deras AI påstod att en order finns. Deras hemsida visar dock annat, listan på mina beställningar är tom, kan endast... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mats och Per driver en enastående välskött och välsorterad butik i centrala Lund. Har haft nöjet och turen att bli behjälpt av dem båda vid flertalet tillfällen vilket har gjort valet av utrustning in... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Unternehmensdetails

1. Laufsportgeschäft
  2. Schuhgeschäft
  3. Sportgeschäft

Über Löplabbet Sverige

Vom Unternehmen geschrieben

LÖPLABBET är Sveriges ledande expertkedja för allt som rör löpning. Vare sig du är nybörjare eller engagerad löpare är du välkommen till oss. Det är hos oss du hittar de bästa löparskorna, skönaste plaggen och smartaste klockorna. Vår engagerade personal hjälper dig med utprovning enligt Löplabbetmetoden™, med expertis och teknik som hjälper dig exakt rätt sko. Varje löpare är unik, vilket innebär att det inte finns en sko för alla. Vår grundidé har alltid varit rätt produkt, till rätt person och den lever kvar än idag, 40 år sedan vi grundades. Under åren har vi hjälpt tiotusentals löpare med att hitta rätt utrustning, och hjälp dem uppnå sina mål - vare det sig är hälsa och motion, slå kollegorna på milen eller en elitkarriär. Vi har webbhandel och 8 fysiska butiker från söder till norr. Våra butiker finns i Malmö, Lund, Helsingborg, Göteborg, Farsta, Stockholm City, Uppsala och Umeå.

Kontaktinformationen

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 27 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Löplabbet i Helsingborg (Jens)

Tack så mycket för den goda servicen och för valet/bytet av mina nyinköpta löparskor #NB1080#

29. November 2024

Hej Pär,
Tusen tack för ditt betyg! Jag vidarebefordrade det till Jens, han blev mycket glad och hälsar! Du är varmt välkommen tillbaka, och vi ser fram emot att hjälpa dig igen.

Hälsningar,

Bäst som vanligt!

Otroligt snabb leverans!

5. September 2024

Hej Martin,
Vad bra att det gick så snabbt med leverans, och jag hoppas skorna känns lika snabba! 🏎️

Tusen tack för din recension, det betyder mycket att få höra så positiva ord! ❤️

Bästa skorna i världen

Bästa skorna i världen , snabb leverans, bra uppgradering

Hej Eva!
Härligt att skorna blev så bra! Nya, bra löpardojjor är det bästa som finns! 🏃‍♀️👟💫

Tack för att du tog dig tid att lämna en recension, och hoppas du väljer att fortsätta handla hos oss!

Hej Thomas,
Jättekul att höra att du är så nöjd med personalen! Det betyder mycket att få höra det, så du ska ha tack för att du tog dig tid att skriva omdömet.

Hoppas du väljer att handla och ta hjälp av oss framöver!

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Lite dåligt produkt utbud

Lite dåligt produkt utbud

Hej Wilgot,
Vad tråkigt att du inte är helt nöjd med vårt utbud. Vi hör jättegärna feedback på vad du tycker vi saknar. Du kan svara här, eller skicka ett mail till kundservice@loplabbet.se.

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme, så hoppas jag du kan återkoppla angående produkterna.

Fantastiskt skönt skor!

Hej Anna!
Sköna skor är det bästa som finns! 👟🏃‍♀️
Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme, vi uppskattar det mycket! Vi hoppas att du väljer oss igen för nästa skoköp!

Motsvarar alla förväntningar igen

Motsvarar alla förväntningar. Kvalité rakt igenom, där priset också är till belåtenhet.

Hej Nils,
Härligt att höra att du är så nöjd! Vi tar det till oss, och hoppas att du väljer att handla hos oss igen framöver!

Ha det bra,

Vänligt

Vänligt, kunnigt och superbra bemötande!

23. November 2024

Hej Micke!
Tack för ditt omdöme, och att du är så nöjd med både bemötande och expertisen! 👟🏃
Din feedback betyder mycket för oss, vi tackar att du tog dig tid att lämna den. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen framöver!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det var en väldigt smidig köp och…

Det var en väldigt smidig köp och leveransen!

1. Oktober 2024

Hej Fernando!
Tack för att du tog dig tid att ge oss ett omdöme, vi uppskattar verkligen det. Hoppas prylarna blev bra, så får du ha en trevlig vecka!

Hälsningar,

Snabb leverans, inga konstigheter

Hej Teo,
Det är så det ska vara! Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme, det betyder mycket för oss!

Hälsningar

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bra pris enkelt att beställa och välla…

Bra pris enkelt att beställa och välla betalsätt och leverans

3. Dezember 2024

Hej Stefan,
Tack för ditt omdöme! ♥️

Vi lägger mycket omtanke på att leverera snabbt och smidigt. Hoppas att produkterna blev bra, och att du väljer att handla hos oss igen. 🏃‍♂️

Vänliga hälsnignar,

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Tidigare mycket nöjd

Tidigare mycket nöjd, men denna gång var inläggen inte bra (kant som viks in från sidan) och inte helt nöjd med skorna.

10. Oktober 2024

Hej Kenneth,
Vad tråkigt att du inte blivit nöjd med varken sulor eller skor. Om du vill får du gärna höra av dig till kundservice@loplabbet.se så ska jag se om jag kan hjälpa dig.

Snabb och smidig leverans

Snabb och smidig leverans. Bra service. Bra produkter.

1. Dezember 2024

Hej Pia,
Tack för ditt omdöme, och det 5-stjärniga betyget. Vad bra att både produkterna och leveransen vart bra!

Önskar dig en trevlig vecka,

Hälsningar

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fick fel produkt skickad till mig och…

Fick fel produkt skickad till mig och när jag mailade och beskrev felet fick jag inget svar tillbaka..

17. Oktober 2024

Hej Leo!
Det låter inte alls bra, och jag ser gärna över ditt ärende. Varken att du fick fel produkt, eller inte fått svar.

Jag har sökt i vår inkorg men hittar inte ditt ärende. Har du möjlighet ber jag dig höra av dig igen till kundservice@loplabbet.se, så ska jag se om jag kan hjälpa dig.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Köpte ett par joggingskor i slutet av…

Köpte ett par joggingskor i slutet av våren för att använda till löpning. Fick hjälp av personal att välja skor som skulle passa mina behov. Skorna har endast använts till promenader, (då jag tidigare fått en skada i främre fotvalvet som återkom) främst på gräsunderlag och kortare sträckor på grus eller asfalt under sommaren. Fick hjälp i affären att välja skor utifrån mina behov. Skorna kostade närmare 2000:-. Sulorna är nu rejält slitna. Har haft olika joggingskor under mer än 30 år, samtliga har hållit i 2-3 år. Kommer inte att rekommendera löplabbet, aldrig tidigare haft dyra löpskor som slitits så snabbt.

18. Oktober 2024

Hej Eva,

Vi är ledsna att du hade en så negativ upplevelse av att handla hos oss, och det är inte den service vi eftersträvar. Har du möjlighet får du gärna skriva ett mail till kundservice@loplabbet.se för att berätta var du köpte skorna så kan jag ta ärendet vidare.

DÅLIG KUNDTJÄNST

Det är väl får dåligt när man förösker registrera en retur men får ingen hjälp av kundtjänst! De får bli en annan sida nästa gång

2. März 2024

Hej Magnus,

Det låter inte riktigt, och jag ber om ursäkt att du blivit missnöjd.

Jag har försökt hitta ditt mail till oss på kundtjänst, men hittar inget. Har du möjlighet att skriva till oss igen så att jag kan ta detta vidare?

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Lång leveranstid och fel lagersaldo

Beställde ett gäng energi gel då leveranstiden skulle vara 1-4 dagar vilket hade passat mig bra.
Visade sig att 2/3 av produkterna inte fanns i lager. Så dem annullerades från ordern. Men den sista 1/3 av produkterna har fortfarande inte levererats och nu är vi inne på 8 vardagar sedan ordern gjordes. Får se om jag ens får några produkter.

De har en fin site så hade gärna beställt annat därifrån. Konkurrensen är för tuff idag för att ha så dålig leverans. Så tyvärr kan det inte bli ett annat omdöme än 1 stjärna och tappad kund.

7. August 2024

Hej Magnus,
Det är tråkigt att du är missnöjd med vår leverans. Har du möjlighet att skicka ett mail till kundservice@loplabbet.se med ditt ordernummer, så ska jag ta detta vidare internt.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hittar på felaktigheter för att inte få…

Hittar på felaktigheter för att inte få göra ett byte, skulle få 30% tillbaks på en sko som inte ens var använd.

10. Juni 2024

Hej Tobias,

Jag beklagar att du haft en så dålig upplevelse. Tack för att du tog dig tid att skriva en recension, du får jättegärna skicka ett mail till kundservice@loplabbet.se för att beskriva situationen lite mer så ska jag se om jag kan hjälpa dig.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Beställde ett par klofiberskor på…

Beställde ett par klofiberskor på kampanj. Fick ett helt annat par. Fick inget svar på mejl, så ringde upp istället. Fick vänta i en halv timme innan någon svarade. Ganska otrevligt bemötande, men svarade att de skulle lösa det. Skickade tillbaka skorna och förväntade mig att de korrekta skor skulle komma retur. Skrev ett antal mejl, men hörde ingenting på två veckor. Försökte även ringa, men de svarar inte. Plötsligt får jag bara en återbetalning. Ingen förklaring, fast jag kan se att skorna finns i lager fortfarande.

19. März 2024

Hej Philip,
Jag är ledsen att du hade så dålig upplevelse, och att du inte fick hjälp att rätta upp felet som vi begick. Det var ett tag sedan denna händelse skedde, men om du vill så får du gärna skicka ett mail till kundservice@loplabbet.se och beskriva lite mer i detalj vad som hände.

Det är inte den här servicen vi vill ge våra kunder. Tack för att du tog dig tid att lämna en recension, så vi kan bli ännu bättre.

Sjukt dålig service

Sjukt dålig service. Ingen svarar i telefon. Dessutom dåligt sortiment

14. März 2024

Hej Ronny,
Vad tråkigt att du hade en dålig upplevelse när du kontaktade oss. Om du har möjlighet, så får du gärna skicka ett mail till kundservice@loplabbet.se med information vart du ringde till, samt även vad du upplever saknas i vårt sortiment. Vi försöker ha ett väldigt brett utbud för att tillgodose alla behov som löpare har!

Sigge

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr