Löplabbet Sverige Bewertungen 86

TrustScore 3 von 5

3.2

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Helt värdelös kundservice som inte ens går att få tag på via telefon. När dom väl svarar på mail så besvarar dom inte ens frågan, utan man får texta den i stora bokstäver för att få ett svar efter... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det tar tid, men det är värt det. Även om man kommer in vid 15.15 och får vänta tills 15.50 innan man får hjälp, och de stänger 16, så tar de sig an en och stänger 16.10 bara för att de är så himla s... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Väldigt besviken. Fick ett bekräftelse via mail och sms att min order är lagd, även deras AI påstod att en order finns. Deras hemsida visar dock annat, listan på mina beställningar är tom, kan endast... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Unternehmensdetails

1. Laufsportgeschäft
  2. Schuhgeschäft
  3. Sportgeschäft

Über Löplabbet Sverige

Vom Unternehmen geschrieben

LÖPLABBET är Sveriges ledande expertkedja för allt som rör löpning. Vare sig du är nybörjare eller engagerad löpare är du välkommen till oss. Det är hos oss du hittar de bästa löparskorna, skönaste plaggen och smartaste klockorna. Vår engagerade personal hjälper dig med utprovning enligt Löplabbetmetoden™, med expertis och teknik som hjälper dig exakt rätt sko. Varje löpare är unik, vilket innebär att det inte finns en sko för alla. Vår grundidé har alltid varit rätt produkt, till rätt person och den lever kvar än idag, 40 år sedan vi grundades. Under åren har vi hjälpt tiotusentals löpare med att hitta rätt utrustning, och hjälp dem uppnå sina mål - vare det sig är hälsa och motion, slå kollegorna på milen eller en elitkarriär. Vi har webbhandel och 8 fysiska butiker från söder till norr. Våra butiker finns i Malmö, Lund, Helsingborg, Göteborg, Farsta, Stockholm City, Uppsala och Umeå.

3.2

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 27 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snabb leverans och grym service :)

Snabb leverans och grym service :)

Hej Mia!
Fint att höra att du är så nöjd! Vi är väldigt glada att du känner så positivt om oss. Tack för att du tog dig tid att lämna omdöme, och ha en trevlig vecka!

Proffsig och trevlig butiksupplevelse

Proffsig och trevlig butiksupplevelse

4. September 2024

Hej Alva,
Tack för ditt fina omdöme! Det är riktigt kul att höra och ger oss energi att fortsätta leverera! Hoppas du får en trevlig vecka, och god jul! 🎁👟

10. Oktober 2024

Hej Lars!
Snabb leverans, så ska det vara! Härligt att du är nöjd, och tack för recensionen!

Vänliga hälsningar

Hej Henri,
Tack för ditt omdöme, kul att höra att allt är efter belåtenhet! Hoppas du får en fin vecka, med lite julstämning!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mats och Per driver en enastående…

Mats och Per driver en enastående välskött och välsorterad butik i centrala Lund. Har haft nöjet och turen att bli behjälpt av dem båda vid flertalet tillfällen vilket har gjort valet av utrustning inte bara bättre utan även roligare. Gjort löpanalys, köpt flertalet löpskor och dessutom deltagit på Löplabbets gratisevenemang en gång i veckan nu på hösten som har varit kanonbra. Min absoluta favoritbutik.

Hej Henrik,
Tusen tack för ditt superfina omdöme. Jag har skickat det till Mats och Per, som blev mycket glada över så fin feedback! Du är alltid varmt välkommen till oss, tack för att du tog dig tid att skriva.

Mycket nöjd

Mycket nöjd! 😊

30. November 2024

Hej Lena,
Underbart att höra att du är så nöjd! Det är verkligen kul att få så fin feedback, så du ska ha ett stort tack för att du tog dig tid att lämna den!

Önskar dig en härlig vecka, och att du kommer fortsätta handla hos oss! ⭐🏃‍♀️

snabbt och enkelt

snabbt och enkelt

25. Oktober 2024

Hej Edit,
Det är så det ska vara! Snabbt, smidigt och enkelt. Tusen tack för din recension och att du gav oss 5 av 5 stjärnor! ⭐

Önskar dig en toppenvecka!

Hälsningar

Snabb leverans!

18. Oktober 2024

Hej Sigrid,

Vad bra att höra att du är nöjd med snabb och smidig leverans! Vi jobbar hårt för att leverera på toppnivå, så det är väldigt kul att få så fin feedback!

Tack, och önskar dig en trevlig vecka!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Trevlig och kunnig personal som inte…

Trevlig och kunnig personal som inte ligger på att man ska handla😃
God jul 🎄

23. Oktober 2024

Hej Göran,
Fantastiskt kul att höra att du är så nöjd! Vi blir väldigt glada över att få höra fina ord, och kan bara önska dig en riktigt God Jul tillbaka! ❤️☃️🎄

Hoppas du får hårda paket under granen! 👟🎁

det fungerar

Smidig hantering och leverans

Antwort von Löplabbet Sverige

Hej Björn, vad bra att allt fungerat som det ska! Vi får tacka för din 5-🌟 recension, och hoppas vi kan fortsätta leverera smidigt och snabbt! Tack för att du tog dig tid.

Ha det bra!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jag försökte 3ggr beställa löparskor… gick åt he....

Jag försökte 3ggr beställa löparskor från er men fick dom aldrig levererade, dom gick i retur direkt, fick heller aldrig någon info från Postnord som tydligen var ansv för leveransen, finns heller ingen lagrad info på deras app om detta, vilket är konstigt då all annan info finns kvar där sedan flera år sedan ang andra leveranser??
Jag fick efter mycket om och men kontakt med er kundservice där jag frågade varför dom går i retur, svaret ni kunde ge var att jag inte kunnat ta emot leveransen, svårt att göra det om man aldigt får någon avisering om det?? försökte förklara det för er kundtjänst men ingen som var intresserad av att lyssna, sedan frågade jag även hur jag skulle bete mig för att lyckas beställa ett par skor, men fick aldrig något svar, tyvärr sista gången jag försöker handla hos Löparlabbet tyvärr, otroligt dålig kundtjänst och feedback,
Kul också att jag tydligen får ge en recension på ett köp som jag aldrig lyckades gå i mål med....
1 av tillfällena är Ordernummer 30144871, och kontakt med kundtjänst 2024-08-12,
Mvh Pierre

11. Juli 2024

Hej Pierre,
Jag hittade din mailkonversation och läste igenom den. Det enda jag kan göra nu är att verkligen be om ursäkt. Du fick inte den service som vi både vill och ska ge våra kunder. Jag förstår att du blir både frustrerad och missnöjd.

Om du vill ge oss en chans till så får du jättegärna höra av dig till mig på kundservice@loplabbet.se så ska jag se till att allt sker snabbt och smidigt, och att du blir nöjd.

Stort tack för att du tog dig tid att lämna denna recension och feedback, vi uppskattar att få höra vad vi gör fel så vi kan bli så bra som vi ska vara.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snabb leverans, bra produkt som stämde överens med produktbeskrivningen.

Hej Staffan,
Toppen att du är så nöjd, och tusen tack för de 🌟🌟🌟🌟🌟!

Kul att du också är nöjd med produktbeskrivningen, vi försöker hela tiden hitta rätt balans mellan information och tydlighet!

Önskar dig en toppenvecka!

Snabba

Snabba, kunniga och ett mycket bra utbud.

12. November 2024

Hej Victor!
Tack för ditt omdöme, det är fantastiskt kul att höra att du är så nöjd! Vi tar det till oss och hoppas att du väljer att handla hos oss igen, så vi får fortsätta ge dig fin service!

Nöjd

Bra, enligt förväntan

5. Dezember 2024

Hej Daniel,
Vad bra att vi uppfyllde dina förväntningar. 👌
Hoppas alla produkterna fungerade bra, och att du väljer att handla hos oss igen.

Önskar dig en trevlig vecka!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lätt och smidigt att beställa på nätet.

Lätt och smidigt att beställa på nätet.
Snabbt fick jag mina skor.

30. September 2024

Hej Yvonne,
Tack för ditt omdöme! Vad kul att du är så nöjd med den snabba leveransen, det är toppen att höra. 🙏

Jag får önska dig en trevlig vecka, och tack för att du tog dig tid!

Allt är topp

Enkelt köp, snabb leverans och bra service. Köper både online och i butik. Bra utbud av fina högkvalitativa skor.

Hej Maria,
Tusen tack för ditt omdöme, och för att du handlar hos oss. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva, och hoppas att vi får serva dig igen framöver!

Ha det bra,

Trevligt bemötande

Trevligt bemötande, mycket bra kläder och skor, jag är på det hela mycket nöjd.

10. November 2024

Hej Per-Olof,

Det är fint att höra att du är så nöjd med vår personal! Det är verkligen kul att få så positivt omdöme, och att du är så nöjd.

Jag tackar så mycket för att du tog dig tid att lämna ett omdöme, det uppskattas!

Ha det bra,

Snabb leverans.

6. Dezember 2024

Hej Hampus,
Snabb leverans är A och O, toppen att höra att du är nöjd med vår leveranstid! Vi hoppas du väljer att handla hos oss igen framöver!

Tusen tack för att du tog dig tid att skriva ett omdöme!

Tydlig info, snabb leverans

Tydlig information om olika modeller.
Snabb leverans.

Hej Emma,
Tack för din recension, och att du tog dig tiden att skriva den.

Det är jättekul att höra att du är nöjd med informationen för olika modeller. Vi jobbar ständigt med att utveckla vår presentation av produkter så det ska vara så relevant och tydligt som möjligt. Toppen att höra att du är nöjd med leveransen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bra utbud på skor med bra kvalitet

Bra utbud på skor med bra kvalitet. Inga problem eller returer av beställda produkter.

Antwort von Löplabbet Sverige

Anders, tusen tack för att du tog dig tid att skriva ditt omdöme.

Vi jobbar hela tiden för att ha ett brett och fint sortiment med bra kvalitet. Det är väldigt kul att höra att du även vart så nöjd med leverans och returer.

Sigge

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr