Linenclothing Bewertungen 181

TrustScore 3 von 5

3.2

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

linenclothing.dk - I received shirts that were nothing like what was advertised. The material is extremely cheap, the quality feels like low‑grade factory leftovers, and the items arrived with a stron... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Og det var ikke Linen Clothing der var bagud med pakken, det var Dao der havde efterveer fra Black Friday travlheden. Virkelig lækre vinter hørbukser, købt som julegaver til min søn. Købte både i hv... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Linen Clothing er virkelig et fantastisk firma! Deres udvalg af bukser og trøjer er bare helt i top. Kvaliteten af deres tøj er virkelig imponerende, og stoffet er så behageligt at have på. Jeg kan va... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I would like to sincerely apologize for posting a negative review on your company by mistake. I recently realized that my review was intended for a different company with a very similar nam... Mehr ansehen

1. Bekleidungsgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Vores virksomhed har specialiseret sig i produktion og salg af hørtøj af høj kvalitet. Vi værdsætter godt Dansk Design og lægger stor vægt på at levere produkter, der er lavet af de bedste materialer og med stor omhu. Vores hørtøj er lavet af blødt og behageligt hørstof, der er designet til at være både stilfulde og behagelige at have på. De er perfekte til både hverdagsbrug og mere formelle lejligheder. Vi fokuserer på at levere topkvalitet til vores kunder og gør alt, hvad vi kan for at sikre, at de er tilfredse med deres køb. Dette omfatter at tilbyde fremragende kundeservice, hurtig levering og fleksible returneringsmuligheder. Vi håber, at du vil tjekke vores hørtøj ud og opleve den samme glæde ved at bære dem, som vi har haft ved at lave dem. ↙️ https://linenclothing.dk/

3.2

Fantasktiske hørbukser stærkt anbefales

Fantasktiske hørbukser stærkt anbefales

9. Juni 2024

Hej Sophus,

Tak for din feedback! Det er fantastisk at høre, at du er så tilfreds med vores hørbukser. Vi sætter stor pris på din anbefaling!

Lækker skjorte

Lækker skjorte, som kom super hurtigt. Glæder mig til min næste handel hos jer.

9. Juni 2024

Hej,

Hej Christina 🫶🏻

Tak for din feedback! Det er dejligt at høre, at du synes skjorten er lækker og at den kom super hurtigt. Vi glæder os til at betjene dig igen ved din næste handel hos os.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har købt derinde fra 2 gange nu og må…

Har købt derinde fra 2 gange nu og må sige begge gange har været helt fantastiske begge gange blev de leveret utroligt hurtigt
Fantatisk kvalitet og ihvertfald ikke sidste gang jeg handler derinde

25. April 2024

Hey Silas ❤️

Det lyder fantastisk!

Det glæder os at høre, at begge dine køb har været helt fantastiske, og at varerne blev leveret utroligt hurtigt begge gange. Vi er stolte af at tilbyde fantastisk kvalitet, og vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Tak for din støtte!

God kvalitet og pasform

God kvalitet og pasform - hurtig levering

6. Mai 2024

Hej Katrine!

Vi er glade for at høre, at du synes om vores produkters gode kvalitet og pasform, samt den hurtige levering 🤎

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super hurtig og ordentlig levering

Super hurtig og ordentlig levering. Materialet var ligesom vi havde håbet på.

1. Mai 2024

Hej Jeanette 🫶🏻

Vi er glade for, at du oplevede super hurtig og ordentlig levering, og at materialet levede op til dine forventninger. Det betyder meget for os.

God hjemmeside og hurtig levering

God hjemmeside og hurtig levering

7. April 2024

Hey Tina 🤎

Vi er glade for, at du synes om vores hjemmeside, og at du oplevede hurtig levering.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det er i hvert fald ikke sidste gang jeg køber hos linenclothing!

Jeg købe en skjorte hos linenclothing, der udover den skarpe pris, var i yderst høj kvalitet. Der var hurtig levering og god service hele vejen igennem! Det er i hvert fald ikke sidste gang jeg køber hos linenclothing!

Hey Marcus 🙌🏼

WOW, sikke en dejlig anmeldelse at læse… Det er netop anmeldelser som disse som giver os motivation til at blive ved med at lave det vi gør 🤎

Jeg er glad for at høre, at du er tilfreds med skjorten fra Linenclothing, som udover den skarpe pris, også var af yderst høj kvalitet. Det er dejligt at vide, at du oplevede hurtig levering og god service hele vejen igennem. Vi glæder os til at betjene dig igen, og tak for din støtte!

God kvalitet😁

God kvalitet! Man får hvad man betaler for🤝
Kan klart anbefales her fra!!!

Hej André 🤎

Vi er glade for at høre, at du synes om vores produkters gode kvalitet. Hos Linenclothing mener vi, at man får, hvad man betaler for. Det er dejligt at få din anbefaling!

God stil fra ny ejer!

Efter ny ejer har overtaget firmaet har jeg fået mit udestående beløb retur samt et mindre beløb for mit besvær. Super god stil! Så igen anbefalinger herfra.

Kære Heidi,

Tak for at dele din oplevelse med os. Vi forstår fuldt ud din frustration over den forsinkede tilbagebetaling, og vi beklager oprigtigt for den ulejlighed, det har medført.

Vi får straks igangsat en refundering af pengene.

Forklaret kort så skyldtes dette grundet et nyt ejerskifte i virksomheden, hvor hele administrationen samt varerlageret skulle flytte adresse… (Vi tog over fra 15/03/24)
De tidligere ejere har ikke prioriteret virksomheden ligeså højt, idet de var igang med nye projekter som de havde større interesse for, hvilket også var derfor vi tog over. Dette er også grunden til at der ikke er blevet reageret på dine henvendelser på mail.
Hvilket der er styr på den dag i dag.

Vi har til dags dato fået adgang til deres (vores nu) trustpilot og får refunderet dine penge retur med det samme (1-2 hverdage, så skulle de gerne kunne ses på din konto)

Vi vil gerne rette op på situationen så hurtigt som muligt. Må vi kontakte dig via telefon for at forklare detaljerne yderligere og sikre, at alt bliver rettet til din tilfredshed?

Med venlig hilsen,

Køb ikke her

Køb ikke her. Fik min vare rimelig hurtig, men varen var for lille og den blev sendt retur efter deres gældende regler dagen efter. Nu er det over 3 uger siden og jeg har ikke modtaget mine penge retur endnu, trods påmindelse til dem om det. Der undskyldes med at man lige har overtaget, og vil tage fat i de gamle ejer, selvom selvsamme CVR nummer har eksisteret over 1 år. Modtager flere mails fra dem med " hør hvorfor vi er de bedste " mm, men ingen respons på min henvendelse om mine retur penge. Absolut ikke et sted man burde handle, hvis man kommer ud fra at ens vare skal retur. For så kan du se længe efter dine retur penge. Sagen sluttes ikke ved denne besked, har netop sendt besked til forbrugernævnet om netop denne virksomhed.

26. März 2024

Kære Jette,

Først og fremmest undskyld. Vi forstår fuldt ud din frustration over den forsinkede tilbagebetaling, og vi beklager oprigtigt for den ulejlighed, det har medført.

Vi fik i mandags (som skrevet på mail) sendt pengene retur. De skulle gerne være modtaget nu.

Som forklaret på mail så skyldtes disse problemer samt returneringsudfordringer et nyt ejerskifte i virksomheden, hvor hele administrationen samt varerlageret skulle flytte adresse… (Vi tog over fra 15/03/24)

Vi er også udmærket godt klar over, vi har været lidt sløve ift. at vende tilbage på mail idet vi har haft gang i en masse andet virksomhedsmæssigt, hvilket ikke skal være en undskyldning.

Vi har til dags dato fået adgang til trustpilot og vender derfor tilbage til alle anmeldelser som skulle være givet efter 15. marts 2024.

Rigtig god aften Jette! Og undskyld alt besværet dette har medført... Vi gør vores bedste, hvilket ikke altid er godt nok.

Med venlig hilsen,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super hurtig levering og god kvalitet…

Super hurtig levering og god kvalitet 👌🏼👌🏼☀️☀️

21. März 2024

Antwort von Linenclothing

Det lyder formidabelt! Vi er glade for at høre, at du nød den super hurtige levering og at kvaliteten af vores produkter levede op til dine forventninger! Tak for din støtte, og vi ser frem til at servicere dig igen i fremtiden!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har ville bestille på hjemme siden i 8…

Har ville bestille på hjemme siden i 8 dage nu men deres betaling virker ikke så er det ikke let at bestille.

29. März 2024

Antwort von Linenclothing

Hej Tanja, jeg kan godt huske dig fra vores mails frem og tilbage...
Jeg forstår din frustration over dette. Jeg beklager virkelig over de problemer, du har oplevet med betalingen på vores hjemmeside. Jeg har foretaget nogle ændringer, og problemet burde være løst nu. Hvis du stadig har svært ved at afgive din ordre, så er jeg mere end villig til at hjælpe dig over telefonen. Så kan jeg på bedst muligvis guide dig gennem processen trin for trin, så vi kan sikre, at din bestilling går glat igennem.

Mvh Josva / Ejer af linenclothing

Købte 3 skjorter af god kvalitet

Købte 3 skjorter af god kvalitet. Og god service.

20. März 2024

Antwort von Linenclothing

Det glæder os virkelig at høre, at du er tilfreds med vores skjorter! Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for at kunne tilbyde dig produkter af høj kvalitet og en god serviceoplevelse. Tak for at vælge os, og vi ser frem til at fortsætte med at imødekomme dine behov i fremtiden!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering og virkelig god…

Hurtig levering og virkelig god kvalitet på tøjet.

18. Januar 2024

Hej Kirsa

Fantastisk at høre! Vi er glade for, at du nød vores hurtige levering og at kvaliteten af vores tøj levede op til dine forventninger! Tak for din støtte, og vi ser frem til at servicere dig igen i fremtiden!

Mvh. Josva

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Du får virelig hvad du betaler for…

Du får virelig hvad du betaler for bedste kvalitet mega glad for alt der fra
Kan varmt anbefales

14. März 2024

Hej Adrian
Fantastisk at høre, at du er så tilfreds med vores produkter! Vi går altid efter at levere den bedste kvalitet til vores kunder, og det betyder meget for os at vide, at vores indsats bliver værdsat. Tusind tak for din anbefaling - det er den bedste ros, vi kan få!

Dejlig Hurtigt

Dejlig Hurtigt! Lækkert tøj, der er dejlig luftigt og endda varmt om vinteren! Køber bukser herfra fremover!

15. März 2024

Hey mester!

Fantastisk at høre! Vi er så glade for, at du nyder vores tøj og at det opfylder dine behov både når det kommer til stil og komfort! Vi ser frem til at have dig som en fast kunde og at kunne klæde dig godt på både nu og i fremtiden! 😊👖

God service.

God service.
Kan sagtens anbefale😃

8. März 2024

Antwort von Linenclothing

Tak for de fine ord André!

Fantastisk at høre, og tusind tak for din anbefaling! Vi sætter stor pris på din støtte og ser frem til at fortsætte med at levere god service til dig og vores andre kunder!

Mvh Josva Rosenkilde

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Selv betale for at returnere

Købte fin skjorte i str M, og ønskede at bytte den til str L
Skulle selv betale 47 kr for at sende skjorten retur til Linenclothing, og 39 kr for at få modtage ny skjorte

4. Januar 2024

Hej!

Jeg er den nye ejer, hvilket er derfor du først får feedback nu... eftersom jeg netop har overtaget virksomheden ;)

Tak for at informere os om dette. Vi beklager for besværet. Vi vil gerne rette op på dette for dig. Venligst send os en mail til support@linenclothing.dk med detaljerne om din ordre, og vi vil sørge for at løse problemet for dig så hurtigt som muligt. Vi sætter pris på din tålmodighed og din støtte til Linenclothing!

Tak for din ærlighed omkring vores brand!

Vores returneringsproces samt ombytningssystem er noget vi har optimeret på siden januar :)

Mvh Josva Rosenkilde

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig fed oplevelse fik hurtigt min…

Virkelig fed oplevelse fik hurtigt min half-zip og virkelig god kvalitet

18. Januar 2024

Hej Søren!

Det lyder fantastisk! Tak for din feedback og for at vælge vores half-zip! Vi er glade for, at du kunne lide både oplevelsen og kvaliteten af vores produkt!

Jeg sætter virkelig pris på at du tager dig tid til at skrive en anmeldelse og kommer med din ærlige mening omkring vores brand!

Mvh Josva

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr