Linenclothing Bewertungen 181

TrustScore 3 von 5

3.2

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

linenclothing.dk - I received shirts that were nothing like what was advertised. The material is extremely cheap, the quality feels like low‑grade factory leftovers, and the items arrived with a stron... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Og det var ikke Linen Clothing der var bagud med pakken, det var Dao der havde efterveer fra Black Friday travlheden. Virkelig lækre vinter hørbukser, købt som julegaver til min søn. Købte både i hv... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Linen Clothing er virkelig et fantastisk firma! Deres udvalg af bukser og trøjer er bare helt i top. Kvaliteten af deres tøj er virkelig imponerende, og stoffet er så behageligt at have på. Jeg kan va... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I would like to sincerely apologize for posting a negative review on your company by mistake. I recently realized that my review was intended for a different company with a very similar nam... Mehr ansehen

1. Bekleidungsgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Vores virksomhed har specialiseret sig i produktion og salg af hørtøj af høj kvalitet. Vi værdsætter godt Dansk Design og lægger stor vægt på at levere produkter, der er lavet af de bedste materialer og med stor omhu. Vores hørtøj er lavet af blødt og behageligt hørstof, der er designet til at være både stilfulde og behagelige at have på. De er perfekte til både hverdagsbrug og mere formelle lejligheder. Vi fokuserer på at levere topkvalitet til vores kunder og gør alt, hvad vi kan for at sikre, at de er tilfredse med deres køb. Dette omfatter at tilbyde fremragende kundeservice, hurtig levering og fleksible returneringsmuligheder. Vi håber, at du vil tjekke vores hørtøj ud og opleve den samme glæde ved at bære dem, som vi har haft ved at lave dem. ↙️ https://linenclothing.dk/

3.2

1 Stern

Hat 53 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God, let og hurtig levering. Lækre og billige varer.

3. Juli 2024

Hej Susanne
Det er vi utroligt glade for at høre. Vi stræber altid på at give kunden en god oplevelse!
Vi håber du får en fantastisk sommer ;)

/ Josva Rosenkilde

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Modtog 1 navy hørskjorte i…

Modtog 1 navy hørskjorte i fødselsdagsgave, og er ekstremt tilfreds. Super lækker pasform og bliver ikke mindre ved vask

Regner stærkt med at vende tilbage til Linenclothing ift skjorter.
Også hurtig kundesupport, hvor man skriver med ejeren og ikke en upassioneret kundeservice medarbejder!

Overall 10/10 til Linenclothing

26. Juni 2024

Hej Martin,

din anmeldelse gik lige i hjertet på mig 🤎
Det er beskeder som disse, som får os/mig til at fortsætte med at yde alt, hvad vi overhovedet kan for folk som dig, netop vores kunder 🙏🏼

Du må skrive, hvis der er det mindste vi kan gøre for dig!

Endnu engang fra hjertet tak, fordi du har taget dig tid til at skrive denne positive anmeldelse 🫶🏻

Mvh Josva Rosenkilde / ejer af linenclothing

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Useriøs virksomhed som er ligeglade min sine kunder

Jeg bestilte to par “baggy” hørbukser til 749kr. Men da jeg modtog dem blev jeg meget skuffet, da de var langt fra baggy og i stedet nærmest skinny. Jeg returnerede dem derfor, hvilket jeg selv skulle betale for. Jeg ventede så flere uger før jeg hørte fra dem. Her fik jeg kun 300kr returneret, og en dårlig undskyldning om at de kun havde modtaget et par. Igen ventede jeg lang tid på svar. Efter yderligere flere uger returnerede de 300kr mere. Jeg har altså kun fået returneret 600kr for min ordre som kostede 749kr, og jeg betalte ovenikøbet selv fragten retur. Jeg har prøvet at skrive til dem flere gange om dette, men intet svar.

HOLD JER VÆK

27. Mai 2024

Hej Magnus 🤎

Tak for din anmeldelse. Det kommer ikke bag på os, at du har høje forventninger til vores produkter – vi bruger nemlig rigtig lang tid på at designe og udvikle dem. Derfor er det virkelig ærgerligt at høre, at du har haft en skuffende oplevelse med vores baggy hørbukser. Vi er netop igang med at optimere dets perform så de får et mere baggy fit, de kommer hjem i August måned igen ☀️

Vi har været i kontakt med Dao omkring din returnering og er stadig i dialog med dem omkring hvad der kunne være sket.
Vi tror fuld og ærligt på hvad du skriver, men vi kan samtidig bekræfte, at vi kun har modtaget ét par bukser. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, vores kunder skal have, så vi vil meget gerne tage en samtale med dig for at finde en tilfredsstillende løsning. Vi kan kontakte dig via telefon for at sikre, at alle parter bliver tilfredse.

- Vi refundere gerne de i alt 190 kr. (så alle omkostningerne falder tilbage på os, og ikke dig)

Selvom vi kun har modtaget det ene par bukser, som vi allerede har refunderet 600 kr. for, vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at du ikke føler dig snydt. Vi beklager, at vores kommunikation har været langsom, og vi arbejder på at forbedre dette fremadrettet.
Men vi vil lyve, hvis vi siger vi ikke har travlt og derfor forekommer der også visse fejl samt ekstra lange ventetider på vores kundeservice sommetider.

Hvad tænker du ift. vi giver dig et opkald, eller hvad foretrække du for at få løst dette på en god måde?

Lad os høre hvad du tænker ❤️

Rigtig god sommer til dig ☀️

Mvh

Super fedt!

Super fedt!
Hurtig og god levering. Super kvalitets tøj. Skal helt sikkert shoppe der igen.

13. Juni 2024

Hej Bertram,

Tusind tak for din super anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at du er tilfreds med både levering og kvaliteten af vores tøj. Vi har lagt masser af tid og kærlighed i vores design, så det er skønt at høre, at du elsker det.

Vi glæder os til at se dig shoppe hos os igen!

Sindsygt lækker kvalitet

Sindsygt lækker kvalitet, elsker jeres tøj.😍😍😍

12. Juni 2024

Hej Gustav!

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det gør os virkelig glade at høre, at du elsker kvaliteten af vores tøj. Vi sætter en ære i at levere produkter, der kan skabe den slags begejstring!

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen hos linenclothing.

God kval…

Jeg synes linnenclothing er et godt fordi det er god kvalitet og det er billigere end de andre valgmuligheder som Skagen clothing. Derfor vælger jeg linnen hver dag over Skagen

11. Juni 2024

Hej William 🤩

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du sætter pris på kvaliteten af vores tøj og finder os konkurrencedygtige på prisen. Det er skønt at høre, at du vælger linenclothing hver dag 🙌🏼🤎

Vi ser frem til at betjene dig igen snart.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Man skal vist tage anmeldelserne af…

Man skal vist tage anmeldelserne af Linenclothing med et grand salt. De lover 100 kr til folk, der giver dem en anmeldelse. Også børn, der end ikke har købt noget hos dem 😳 Har lige opdaget at min 14 årige er hoppet i med begge ben og leveret anmeldelse i håb om at tjene 100 kr. Det viste sig så at være en rabat på 100 kr ved køb for mindst 499 kr. 🤗 Det er markedsføring, der er lige smart nok efter min smag.

Hej Trine 😄

Tak for din feedback. Vi sætter stor pris på, at du deler dine tanker. Vi vil gerne præcisere, at vores mål med anmeldelser er at få ærlige meninger fra vores kunder. Vi beklager, hvis vores markedsføring har skabt forvirring, og vi tager din kommentar til efterretning for at forbedre vores fremtidige tiltag.
Jeg vil dog stadig gerne understrege at vi i vores mail vi sendte ud, decideret spurgte efter jeres ærlige mening… - Gode, såvel som knap så gode ❤️
Man SKAL ikke have købt fra os, før man kan lave en anmeldelse 🙌🏼
Hvilket der også står klart i trustpilots retningslinjer 🤎

Vi sender jer et gavekort på 100 kr via mail, som undskyld for forvirringen Trine ❤️
- Rigtig god weekend til dig og familien ☀️

Vi håber, at du alligevel vil give os en chance og opleve vores tøj og service.

Lækkert tøj

Lækkert tøj. Dig meget af det udsolgt

Hej Mester 🤎

Mange tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du kan lide vores tøj. Vi arbejder på at få fyldt lageret op igen, så du kan få fingrene i dine favoritter… vi anbefaler du følger med på vores Sociale medier, hvor vi løbende opdatere restock samt nye produkter 🙌🏼

Vi ser frem til at betjene dig igen snart.

Hej Theodor ☀️

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores service. Det betyder meget for os.

Vi håber, du får en fantastisk sommer!

Best

Its the best clothing ive ever bought. Nice quality and super Nice stadig would recommend

29. Mai 2024

Dear Willads 🙌🏼

Thank you so much for your fantastic review! We're thrilled to hear that you find our clothing to be the best you've ever bought, with nice quality and a super nice style. Your recommendation means a lot to us.

Wishing you a fantastic summer! ☀️

Best regards,

Jeg har købt 2 trøjer derfra

Jeg har købt 2 trøjer derfra og jeg må sige at det er sindsyg kvalitet. Leveringsfart var også ikke virkelig hurtig da trøjerne kom efter 2 dage. Jeg anbefaler at folk bruger denne her hjemmeside.

31. Januar 2024

Hey Yasser 🤎

Tusind tak for din positive anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at du er imponeret over kvaliteten af vores trøjer. Vi bestræber os på både produktkvalitet og hurtig levering, så det glæder os at høre, at dine trøjer ankom efter 2 dage ☀️ Din anbefaling betyder meget for os!

Bedste hilsner,

Det er et fantastisk hjemmeside

Det er et fantastisk hjemmeside

Hej Mert 😄

Tusind tak for din tilbagemelding! Det glæder os meget at høre, at du synes vores hjemmeside er fantastisk.

Vi sætter stor pris på din støtte 🙏🏼

De er de bedste

Det bare godt Kvalitet og
Mega behageligt.
Og du kan være sikker på
At din varer kommer sikkert afsted
Og kommer sikkert frem.

Linenclothing🔛🔝😉💪🏻

Hey Emil 🙌🏼

Det lyder fantastisk!

Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for at høre, at du er tilfreds med vores gode kvalitet og behagelige produkter. Vi gør vores bedste for at sikre, at dine varer sendes sikkert afsted og når sikkert frem til dig.

Tak for din støtte!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

God kvalitet og god pris

Hey Jacob 😎

Det lyder godt!
- Vi er glade for at høre, at du synes vores produkter har god kvalitet til en god pris. Det betyder meget for os at levere værdi til vores kunder.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Super nice tøj og god og overskuelig…

Super nice tøj og god og overskuelig hjemmeside som alle kan bruge.
Prisen er dog lidt høj

Hej Elliot,

Det er skønt at høre, at du synes vores tøj er super nice, og at vores hjemmeside er god og overskuelig for alle. Vi forstår, at prisen kan virke lidt høj for nogle… men vi stræber altid efter at give vores kunder den bedste værdi for deres penge.

Pris og kvalitet hænger oftest sammen… vi vil godt kunne få udviklet tøj til lavere priser, men dermed heller ikke kunne stå indenfor dets kvalitet.
Hvilket er derfor vi har prissat vores tøj som vi har 🙌🏼

- Vi bestræber os dog altid på at være billigere end konkurrenterne, som tilbyder samme form for kvalitet til højere priser.

Så du kan være sikre på at du får en skarp pris hos os 🤎

God kvalitet

God kvalitet på deres hørbukser og hurtig levering.

Hej William

Vi er glade for at høre, at du synes vores hørbukser er af god kvalitet, og at leveringen var hurtig.

Tak for din anmeldelse!

Linenclothing

Alt er rigtig fra Linenclothing
levering og kvaliteten er super god de har også mange rigtig god produkter

Hej Mathias 🤎

Det lyder fantastisk!

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med alt fra Linenclothing, herunder leveringen og den super gode kvalitet af vores produkter.

Tak for din anmeldelse!

10/10

Virkelig god hjemmeside, godt sat op, god kundeservice og hurtigt levering❤️

2. Juni 2024

Hej Sella og Freja 🙌🏼
- Vores første anmeldelse som fra 2 på en og samme gang… kæmpe milepæle ✅😂

Tak for jeres dejlige feedback! Det glæder os, at i synes vores hjemmeside er virkelig god, godt sat op, og at i er tilfredse med vores gode kundeservice og hurtige levering.

Vi sætter pris på jeres støtte!

Fantastisk hjemmeside

Linenclothing er en klar anbefaling herfra.
De har en masse billigt og god kvalitets tøj plus de sender også meget hurtigt.

Hey Viggo din kæmpe champ 🙌🏼🤎

Tak for din anbefaling! Det er dejligt at høre, at du synes Linenclothing er et klart valg. Vi er glade for at tilbyde en masse produkter til overkommelige priser af god kvalitet samt hurtig levering.

Josva Rosenkilde

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr