Lejvarebil Bewertungen 554

TrustScore 5 von 5

4.8

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

5 stjerner herfra! ⭐⭐⭐⭐⭐ Fantastisk service hele vejen igennem. Booking var nem, bilen fungerede perfekt, og kundeservicen var virkelig imødekommende. Jeg blev positivt overrasket over, at de refund... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig nemt at bestille den ønskede størrelse varebil, gode muligheder for flere lokationer til afhentning supernem funktion ved afhentning og lige så simpelt at aflevere. Bilen var en meget ny b... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ny ren lækker bil, som var virkelig nem at køre. Placeringen af bilen ved afhentning var lidt gemt, måske I kan sætte et skilt op ved indkørslen ;) Man skal tage fotos af bilen som en del af indtjekn... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har haft en rigtig god oplevelse med Lejvarabil og kan varmt anbefale dem 💪Hele processen var nem og overskuelig fra start til slut, og servicen var helt i top. Bilen levede fuldt ud op til vo... Mehr ansehen

1. Mietwagenanbieter

Vom Unternehmen geschrieben

Hos Lejvarebil.dk yder vi en stor indsats til dagligt. Vi gør vores bedste for at tilbyde leje af varevogn så billigt som overhovedet muligt. Vi lægger vægt på at garantere tilfredshed blandt vores kunder og derfor er prisen ikke kun vores eneste prioritet. Vores medarbejdere er altid klar på telefonen. Ring til os og få et godt tilbud på lej flyttevogn allerede i dag! Hos os kan du leje billige flyttebiler. Vores udvalg består af ekstrem billige leje varevogne. Vi ligger centralt i Københavns omegn

4.8

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Denne utrolig flinke person jeg ringede…

Denne utrolig flinke person jeg ringede op en fredag aften omkring fyraften han tog tid ud af sin dag/weekend bare for at hjælpe mig med at få lejet en varebil. Han guidede mig igennem hele processen meget smooth og havde tålmodighed. En hel ny varevogn var klar 1,5 time efter. Dette firma er det bedste firma jeg har brugt med den bedste service. Jeg kan virkelig anbefale firmaet “lej varebil.dk” i vil virkelig ikke fortryde det!

29. August 2025

Hej,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse 🙏

Vi er virkelig glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores service, og at vi kunne hjælpe dig hurtigt videre – også på en fredag aften.

Det betyder meget for os, at du anbefaler os, og vi ser frem til at hjælpe dig igen 🚐✨

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alt fra bil til kunde service har været…

Alt fra bil til kunde service har været helt i top

2. September 2025

Hej,

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🙏
Vi er rigtig glade for at høre, at både bilen og vores service levede op til dine forventninger. Vi ser frem til at hjælpe dig igen næste gang 🚐✨

Anbefales

God betjening og god bil og billig pris.

2. September 2025

Kære Merete,

Tusind tak for din anmeldelse 🙏

Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med både service, bil og pris. Vi håber at kunne hjælpe dig igen en anden gang 🚐✨

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service. Enkel og hurtig levering af bil. Jeg kommer igen

28. August 2025

Hej Jan,

Tusind tak for din fine anmeldelse 🙏
Vi er glade for at høre, at du oplevede enkel og hurtig levering – og vi glæder os til at byde dig velkommen igen 🚐✨

Alt fungerede som beskrevet

Alt fungerede som beskrevet.
Fuld tilfredshed.

23. August 2025

Hej Jan,

Tusind tak for din anmeldelse 🙏
Vi er glade for at høre, at alt fungerede som beskrevet, og at du er fuldt tilfreds. Vi ser frem til at hjælpe dig igen næste gang 🚐✨

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Det var super nemt at lege en bil.

22. August 2025

Tusind tak for din anmeldelse 🙏

Vi er glade for, at du synes, det var nemt at leje en bil hos os – det skal det også være 🚐✨

Hvis der er noget, vi kan gøre endnu bedre, så hører vi meget gerne fra dig – vi stræber altid efter de 5 ⭐⭐⭐⭐⭐

Fantastisk kundeservice!!!

Bilen jeg kørte i havde blot kørt 3.000 km og fremstod fabriksny. Jeg fik lov at afhente bilen tidligere end hvad jeg havde booket. Da jeg skulle aflevere den retur havde jeg et ønske om at have den 1 dag mere. En anden kunde havde dog booket den. Adam opgraderede den anden kunde til en større bil, så jeg kunne beholde bilen 1 dag mere. Alt dette uden for normal åbningstid. Fantastisk kundeservice!!!

19. August 2025

Kære Jonas,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse 🙏
Vi er rigtig glade for at høre, at du havde en god oplevelse – både med bilen og vores service. Vi gør altid vores bedste for at finde fleksible løsninger, så det betyder meget, at du sætter pris på det. Vi glæder os til at hjælpe dig igen næste gang 🚐✨

SUBLIM SERVICE!!

Rigtig god service fra start til slut, ved telefonisk kontakt talte jeg af flere omgange med Adam som var yderst behjælpelig med mine knapt så skarpe spørgsmål 😂kan varmt anbefales og det er sikkert ikke sidste gang jeg vælger at leje bil hos jer. Tak for denne gang.

15. August 2025

Kære Philip,

Tusind tak for din super flotte anmeldelse 🙏
Vi er rigtig glade for, at du har haft en god oplevelse fra start til slut – og vi skal nok sørge for, at Adam får rosen med 👏 Det betyder meget, at du vil anbefale os, og vi ser frem til at hjælpe dig igen næste gang 🚐✨

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lejede i dag en varevogn til en…

Lejede i dag en varevogn til en Tysklands tur for at shoppe stort ind til fest.
Bilen var så lækker og kørte virkelig godt og det var super nemt og hurtigt både at afhente og aflevere.
Jeg fik den bedste service og virkelig god behandling at man følte sig 100% tryg og virkelig venlig betjening, kunne jeg give 10 stjerner havde i fået det, vi kommer klart igen :)
Tusinde tak for den bedste betjening og oplevelse med leje af varevogn. Mvh Julie

14. August 2025

Kære Julie,
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse, Julie 🙏
Det glæder os at høre, at du havde en god tur til Tyskland, og at både bilen og servicen levede op til dine forventninger. Din ros betyder rigtig meget for os, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen næste gang 🚐✨

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altid fine biler og nem og hurtig…

Altid fine biler og nem og hurtig betjening

9. August 2025

Kære Helene,

Tusind tak for din fine anmeldelse 🙏
Vi er glade for, at du oplever både biler og betjening som nemt og hurtigt – det er præcis sådan, vi ønsker det skal være 🚐✨

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Superfed service fra Brøndby afdelingen…

Superfed service fra Brøndby afdelingen 👍👌

26. Juli 2025

Hej Patrick,

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🙏
Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse hos vores afdeling i Brøndby – vi giver naturligvis rosen videre til teamet der 🚐✨

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

super god service og meget service…

super god service og meget service minded , fantastisk bil , er nyere model og alt virker .

1. August 2025

Tusind tak for din fine anmeldelse 🙏
Vi er rigtig glade for at høre, at både servicen og bilen levede op til dine forventninger. Vi glæder os til at hjælpe dig igen næste gang 🚐✨

Enkelt og velfungerende

Meget enkelt og velfungerende bookingsystem, nemt at hente bilen og levere den tilbage. Jeg har brugt bilerne flere gange til længere ture, og de har været af god kvalitet. Jeg har også oplevet, at det er nemt at få fat på firmaets kontor, hvis der opstår problemer. Kan anbefales.

1. August 2025

Kære Poul,

Tusind tak for din flotte og detaljerede anmeldelse 🙏
Det glæder os at høre, at du synes godt om vores bookingsystem, bilernes kvalitet og vores tilgængelighed, hvis der opstår spørgsmål undervejs. Din anbefaling betyder meget for os, og vi ser frem til at hjælpe dig igen på din næste tur 🚐✨

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kørte godt meget tilfreds med kørsel…

Kørte godt meget tilfreds med kørsel god plads
Mvh
Per Brandt

29. Juli 2025

Kære Per,
Tusind tak for din anmeldelse, Per 🙏
Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med både kørsel og plads i bilen. Vi håber at få lov til at hjælpe dig igen en anden gang 🚐✨

Supernem afhentning og aflevering

Supernem afhentning og aflevering, betaling. m.v.
Udemærket bil til mit formål.
Jeg anbefaler gerne Lejvarebil.

25. Juli 2025

Hej Jack,

Tusind tak for din fine anmeldelse 🙏
Vi er glade for, at du oplevede en nem afhentning og aflevering, og at bilen levede op til dit behov. Din anbefaling betyder meget for os 🚐✨

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

We really recommend you to use that…

We really recommend you to use that rent company for van they are very professional and they show also they really care about customer something what u don't see very often i really recommend lejvarebil.dk

19. Juli 2025

Dear Hanm,

Thank you so much for your wonderful review 🙏
We’re very happy to hear that you felt well taken care of and that our professionalism stood out. Your recommendation means a lot to us, and we look forward to helping you again in the future 🚐✨

Best regards,

Rigtig fin oplevelse hos Lejvarebil

19. Juli 2025

Hej Otto,

Tusind tak for din anmeldelse 🙏
Vi er glade for, at du havde en god oplevelse hos os, og vi håber at se dig igen en anden gang 🚐✨

Very nice car

20. Juli 2025

Hej Marian,

Thank you so much for your review 🙏
We’re glad to hear that you were happy with the car, and we hope to see you again 🚐✨

Best regards,

Super nemt!

Super nemt!
Vi lånte en sprit ny bil og servicen var i top

16. Juli 2025

Hej Christel,

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🙏
Vi er glade for, at du oplevede det som super nemt, og at både bil og service levede op til forventningerne. Vi ser frem til at hjælpe dig igen 🚐✨

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ukompliceret og ingen kedelige…

Ukompliceret og ingen kedelige overraskelser. Alt kører bare på en snor. Kan varmt anbefales.

15. Juli 2025

Kære Lennart,

Tusind tak for din fine anmeldelse 🙏
Vi er glade for at høre, at alt forløb ukompliceret og uden overraskelser – præcis sådan vi ønsker, det skal være. Tak for din anbefaling 🚐✨

Lejvarebil.dk

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr